erzincan binali yıldırım üniversitesi hastanesi / Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Tüm Bilgiler | Tıp Fakültesi Rehberi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hastanesi

erzincan binali yıldırım üniversitesi hastanesi

kaynağı değiştir]

[14]

Dış ilişkileri[değiştir kaynağı değiştir]

Kafkasya Üniversiteler Birliği'nin üyesidir.[15]

Kaynakça[değiştir

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi 10. dönem mezunlarını verdi

ERZİNCAN (AA) - Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Tıp Fakültesi 10. dönem mezunları törenle diplomalarını aldı.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki törende yaptığı konuşmada, Tıp Fakültesi öğrencilerinin zorlu bir eğitim sürecinden geçtiğini belirtti.

Tıp eğitimi sürecinin bir süreklilik gerektirdiğini ifade eden Levent, "Merakınızın, ilginizin bir ömür sürmesini istiyorum. İlginiz ve merakınız bir ömür bitmedikçe tıpta, sağlıkta büyük ilerlemeler kaydedersiniz." dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mecit Kantarcı ise bu yıl 10. dönem mezunlarını verdiklerini hatırlatarak, EBYÜ Tıp Fakültesi'nin ülkenin önemli fakülteleri arasında yer aldığına işaret etti.

Dönem birincisi Nehar Şahin, mesleklerine ilk adımlarını attıklarını belirterek, "6 yıl önce beyaz önlüğümüzü giymemiz ile başlayan eğitimlerimizde, bize hocalarımız tarafından önce 'zarar vermeyin' bilgisi öğretildi. Bu söz kafamıza, kalbimize işlendi. Hocalarımızdan hastalar ile ilgili edindiğimiz bilgiler, bizler için çok önemliydi. Hekimliğin bir meslek değil sanat olduğunu insan hayatıyla uğraşmanın getirdiği sorumluluğun bilincini öğrendik. Bu uzun ve yorucu süreçte hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugüne çalışarak geldik." diye konuştu.

Hocalarının ve ailelerinin ellerinden diplomalarını alan 76 öğrenci yemin etti, programın sonunda kep attı.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası