sapanca bisiklet kiralama / bisiklet vadisi bisiklet kiralama haberleri

Sapanca Bisiklet Kiralama

sapanca bisiklet kiralama

Sapanca’da Ne Yapılır, Nereye Gidilir, Nerede Kalınır?

Sapanca, özellikle İstanbulluların yeşil görmek istediğinde kaçmak istedikleri saklı bir cennet adeta. Sakarya’nın batısında bulunan Sapanca, İstanbul’a yakınlığından dolayı hafta sonu kaçamağı için temiz havası ve doğasıyla şehirden kaçmak isteyenleri cezbediyor. Farklı bir tatil arayışındaysan, ya da &#; gün kaçıp kafa dinlesem!&#; diyorsan Sapanca’da sessiz sakin, bol manzaralı bir tatil öneriyoruz. Sapanca&#;ya gideceklere gezi rehberi olması amacıyla Sapanca&#;da ne yapılır, nereye gidilir, nerede kalınır bu yazıda toparladık. 

Sapanca’ya Ne Zaman Gidilir?

Ziyaret etmek için 4 mevsim uygun olan Sapanca, sonbahara girerken yaprak değişimi nedeniyle daha bir güzel görünüyor. Yeşilin ve turuncunun tonlarını bir arada görmek istersen mevsim geçişinde gitmeni öneririz.

Sapanca’ya Ulaşım:

Arabayla: İstanbul’dan km, (1 saat 45 dk) Ankara’dan km, (ortalama 3 saat) İzmir’den ise km, (ortalama 6 saat) sürüyor.

Otobüsle: Pek çok otobüs firmasının günde birkaç kez Sapanca’ya seferi oluyor. Bilet fiyatları İstanbul ve Ankara’dan TL, İzmir’den ise TL.

Trenle: İstanbul’dan 45 TL, Ankara ve İzmir’den ise sefer bulunmuyor.

Sapanca’da Ne Yapılır?

Sapanca, genelde doğayla iç içe kalıp dinlenmek ve sakin bir tatil için tercih ediliyor. Açıkçası çok fazla aktivite bulmak mümkün değil. Kısıtlı seçenekler arasında en popüler ve Sapanca’da yapılacak en güzel şey göl manzarasına karşı bisiklet sürmek. Göl etrafında Sapanca Belediyesinin yaptığı bisiklet ve yürüyüş yolu var. Bu yolun içinde piknik alanları ve olta balıkçılığı yapabileceğin noktalar da bulunuyor. Sapanca’da bisiklet kiralamak Uzunkum bisiklet ve yürüyüş yolunun başladığı yerde mümkün. Bisiklet kiralamak ortalama 10 TL tutuyor.

Maceracıysan Sapanca’da ATV turu da yapmalısın! Sapanca Outdoor firması, 4 farklı parkur seçeneği sunuyor: Dağ, Yamaç, Göl ve Offroad. Özellikle yerler çamursa daha çok keyfi çıkan bu aktiviteyi de tavsiye ediyoruz. Tabii sadece kafa dinlemeye gitmeyeceksen.

Sapanca’ya geldim ama, biraz da gezip göreyim dersen Kırkpınar Mahallesi’ne gitmelisin. Kırkpınar Mahallesi, bir Çerkez mahallesi. Çerkez kültürünün esintileri genel olarak evlere yansımış. Yapılacak bir aktivite yok, sadece sokaklarda yürüyüp yeşilin içinde adeta kaybolmuş evlere doya doya bakabilirsin.

Sapanca’da Ne Yenir?

Kırkpınar Mahallesi’ne gitmişken Çerkez kahvaltısını denemeyi de unutma! Kahvaltı haricinde Kırkpınar Mahallesi’nde tadabileceğin lezzetler: yumurtalı Çerkez pastası, mısır ekmeği, Çerkez tavuğu, kara lahana, ve süt ürünleri.

Naturköy, Sopeli, ve Çiftlik Restaurant Sapanca’daki en meşhur kahvaltı servisi yapan yerler.

Kahvaltı bitti, gezdik gördük dinlendik, tekrar acıktık. Nereye gidelim? Sapanca, hem Marmara hem de Karadeniz esintilerini taşıyan bir mutfağa sahip. Gitmişken mutlaka denemen gereken şeyler: diken ucu denilen, melevcen otunun soğan ve tereyağı ile sotelenmesiyle yapılan yemek, taze fasulye turşusu ve ıslama köfte. Çok lezzetli balık yapan salaş balıkçılar da mevcut. Balık için Reis’in Teknesi’ni öneririz.

Sapanca’da Nerede Kalınır?

Sapanca’da turizm son yıllarda özellikle Arap turistlerin ilgisiyle canlanmış durumda. Bundan dolayı uygun fiyatlı otel bulmak bir hayli zor. Zaten Sapanca’nın muhteşem doğasının tadına varmak otellerle pek mümkün değil. Aşağıda Sapanca bölgesinde kiralayabileceğin müstakil evleri listeledik. Tatilde kirala, ev konforunda tatil yap!

  • Sapanca Yanıkköy&#;de, meyve ağaçlarıyla dolu bahçesi, havuzu, ve şöminesi ile huzura ve doğaya doyabileceğin bu villa kışın kayak, yazın havuz ve göl keyfi için uygun imkanlara sahip. Sapanca&#;ya kalabalık arkadaş grubuyla gideceksen bu villaya mutlaka bakmalısın!
  • Bu villayı ilk gördüğümüzde bize biraz şatoyu anımsattı. Sence? Göle yürüme mesafesinde olan bu villa Kırkpınar&#;da yer alıyor. Sapanca&#;nın muhteşem doğasının tam ortasında, bu evde kalırken çok keyif alacağına eminiz!
  • Şimdi şu hamakta uzanıp kuş seslerini dinlediğini hayal etsene. Bu villa Kırkpınar Mahallesi&#;nde yer alıyor. Sapanca&#;da ihtiyacın olabilecek her şeye çok yakın ve içinde her türlü eşyayı bulunuyor.

Sapanca&#;daki kiralık villaların tamamını keşfetmek için funduszeue.info&#;u ziyaret et. Tatilde kirala, tatilini ev konforunda yaşa!

Sapanca'da Ne Yapılır?

Sapanca Türkiye’de yer alan Sakarya iline bağlı bir ilçedir. Yerli ve yabancı birçok turist tarafından tercih edilen bu bölgede ziyaret edebileceğiniz birçok tarihsel bölge ve doğal güzellikler vardır. Kültürel yapısı ile de birçok turistin ilgisini çekmektedir.

Yüz ölçümü olarak çok büyük olmayan Sapanca, İstanbul iline yakınlığı ile sıkça tercih edilen seyahat bölgelerinden biri. Sapanca’nın tüm güzelliklerini görmek istiyorsanız buraya birkaç gün ayırmanız gerekmekte. Kamp alanları, kiralık villa seçenekleri, bungalov evleri, hostel ya da otel gibi birçok konaklama seçeneği bulunmaktadır.

Sapanca’da konaklayabilir ve aynı zamanda çevresinde yer alan birçok bölgeyi de ziyaret edebilirsiniz. Yaz, kış, sonbahar ya da ilkbahar yapabileceğiniz birçok aktivite yer almakta. Sessiz sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin ya da doğa ile iç içe birçok aktiviteye katılabileceği bir tatil geçirmek isteyenlerin de isteklerine hitap ediyor.

Son yıllarda rağbet gören Sapanca’yla beraber Maşukiye, Kartepe ve Soğucak Yaylası’da popülerlik kazanmaya başladı. Karadeniz’e yakınlığından dolayı Karadeniz kültürünü ve yemeklerini tanımanız da mümkün.

senesinde Erzurum’a giderken Evliya Çelebi’de Sapanca’dan geçiyor ve şu sözleri dile getiriyor. ‘’ Bir zamanlar İzmitli bir ihtiyar buradaki orman ve çalıları temizleyerek saban yürüttüğünden Sabancı Koca adıyla bir köy kurulur. Sonra zaman geçtikçe Mamur bir hale gelerek Kanuni Sultan Süleyman zamanında kasaba olmuştur.’’ Tarihsel açıdan da önem arz eden bu ilçe Türkiye’nin önemli İstanbul’a yakın turistik bölgelerinden biridir.

Sapanca'da Yapılacak En İyi Aktiviteler

Sapanca’da yapabileceğiniz birçok aktivite mevcut. Burayı ziyaret eden çoğunluğun en sık tercih ettiği aktiviteler ise şöyle;

Sapanca göl kenarı etrafında ister doğa yürüyüşü yapabilir ister bisiklet kiralama dükkanlarından kiraladığınız bisiklet ile tur atabilirsiniz.               

                                               

Sapanca gölünde kayık kiralayarak gölde bir gezi düzenleyebilirsiniz.         

                                 

Çeşit çeşit cafeleri bulunan Bağdat Caddesi’nde kahve ya da çay içebilirsiniz.

Sapanca Gölü Tesisleri kahvaltı için en çok tercih edilen mekanlara sahip. Etrafında yer alan mekanlarda kahvaltı yapabilirsiniz. Sapanca Gölü çevresinde bulunan parkur ise ayrıca yürüyüş ve bisiklet aktiviteleri için oldukça uygun.

Sapanca’ya 13 km uzaklıkta olan Maşukiye’ye gezi düzenleyebilirsiniz. Maşukiye gezilecek yerlere ise buradan ulaşabilirsiniz.

Kartepe Halatlı Su Kayağı Merkezi (SUKAY)’nin tüm taşıyıcı direkleri su içinde bulunuyor ve bu dünyada bir ilk. Sukay’da dünya çapında önem taşıyan bu manzara eşliğinde su kayağı yapabilirsiniz. 

Çevresinde endemik türler, mağara ve Akarsu bulunan Soğucak Yaylası’nı ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye'de, geç Roma Dönemi’nden kalmış Sangarius Köprüsü, Sakarya nehri üzerinde bir taş köprüdür ve bir diğer ismi Justinianos Köprüsü olarak geçmektedir. Bu bölgeyi ziyaret ederek Sapanca’nın tarihsel yapısına da tanıklık edebilirsiniz.

Sapanca sınırları içerisinde yer alan Rüstempaşa, Rahime Sultan, Hasan Fehmi Paşa, Cedid camilerine gezi düzenleyebilirsiniz.

Sapanca Çiğdem Yaylası’nı ziyaret edebilirsiniz.

Sapanca Aygır Deresi’ni gezebilir ve etrafında doğa yürüyüşü yapabilirsiniz.

Yabani söğütten yapılan birkaç sepet satın alabilir ve sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Karadeniz mutfağından esinlenen Sapanca mutfağından farklı lezzetler deneyebilirsiniz. Melevcen otunun soğan ile tereyağının kavrulması ile yapılan yemek ise en çok merak uyandıranlar yemeklerden biri. Yoğurtlu yeşil erik, karalahana ezmesi ve taze fasulye turşusu gibi daha birçok Karadeniz esintisine sahip yemek deneyebilirsiniz. 

Sapanca’ya 30 km uzaklıkta olan Kartepe’ye giderek kayak, ATV turu ya da safari yapabilirsiniz.

Tüm bunların tadı her mevsimde ayrı çıkıyor fakat bazı aktiviteler yaz aylarında ya da kış aylarında daha keyifli oluyor.

Kırkpınar Çerkez mahallesinde Çerkez Kahvaltısı yapabilirsiniz.

Sapanca'da Kışın Neler Yapılır?

Size özel ‘’Sapanca’nın kış resimleri’’ ile ilgili bir albüm oluşturabilir ve küçük bir fotoğraf etkinliği düzenleyebilirsiniz.

Sapanca’da kışın yapılacaklar listenize ise sapanca kiralık villa seçeneklerinden birinde şömine keyfi yapmayı ekleyebilirsiniz.

Deniz bisikleti kiralayarak Sapanca Gölü’ne açılabilirsiniz.

Kar yağışları etkisi ile bembeyaz olan manzaranın tadını göl kenarında yer alan mekanlarda kahvenizi, salebinizi, çayınızı ya da sıcak çikolatanızı içerek çıkarabilirsiniz.

Kırkpınar mahallesine bağlı Bağdat Caddesi’nde kahvenizi ya da çayınızı için.

Kışın için en sık tercih edilen aktiviteler biri olan ATV yapabilirsiniz.

Şifalı Kuzuluk Kaplıcalarını ziyaret edin.  

Kışın gerçekleştirilen kış festivallerine katılın.


Sapanca'da Yazın Neler Yapılır?

Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı içerisinde yer alan Sapanca Gölü manzarası eşliğinde piknik alanlarında piknik yapabilirsiniz. 

Yazın villa kiralama ile Sapanca doğası içerisinde havuz keyfi yapabilirsiniz.

Sapanca’da Naturköy’de Zipline ile en yukarıya çıkabilir ve doğa manzaralarına yukarıdan şahitlik edebilirsiniz.

Sapanca Gölü’nde balık tutabilirsiniz. 

Sapanca’ya 13 km uzaklıkta olan Maşukiye’ye piknik yapmaya gidebilirsiniz.

Kırkpınar mahallesine bağlı Bağdat Caddesi’nde bisiklet turu yapın.

Birçok su sporunu yapabileceğiniz Kartepe Sukay Park’ını ziyaret edin.

Sapanca Harmanlık Yürüyüş Yolu’nda gün batımını seyredebilirsiniz.

Çocuklarınızla beraber Ormanya’ya gidip orada eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Sapanca’da havalanan balona binebilirsiniz.

Kırkpınar’ın yollarını keşfedin.

 

Tepebasi Bisiklet Kiralama Hizmeti Sanal Tur

Erdem Bisiklet, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinde Bisiklet Kiralama Hizmeti kategorisinde hizmet vermektedir.

EskişehirBisiklet Kiralama Hizmeti firmaları içinde en iyi işletmelerden birisi olan Erdem Bisiklet, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti firmaları olarak Erdem Bisiklet ismi ile hizmet vermektedir. Tepebaşı ilçesinde Bisiklet Kiralama Hizmeti ihtiyacınız olduğunda Erdem Bisiklet firmasında ulaşabilmek için gerekli olan telefon numarası, mail adresi, web sitesi, yol tarifi ve tüm iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. TepebaşıErdem Bisiklet firması için yol tarifi alabileceğiniz Tepebaşı ilçesinde ki Bisiklet Kiralama Hizmeti firması olan Erdem Bisiklet için işletmenin açılış ve kapanış saati gibi mesai saatlerini de sitemizden görüntüleyebilirsiniz.

Web sitemizden Tepebaşı ilçesinde ki Bisiklet Kiralama Hizmeti kategorisinde ki işletmelerin kurumsal bilgilerine ve iletişim bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda işletmelerin varsa Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube gibi sosyal medya hesaplarına ve mail adreslerine de ulaşabilirsiniz. Eskişehir firma rehberi ve Tepebaşı firma rehberi olarak web sitemize ücretsiz olarak firma bilgilerini ekleyerek firmanızın arama motorlarında bulunur olmasını sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman firma bilgilerini düzenleyebilir ve yayınlanmasını istemediğiniz anda da firma kaydınızı anında pasif yapabilirsiniz. Tamamen şeffaf ve şık tasarımı ile sitemize firma bilgilerinizi ekleyerek profesyoneller arasında yer alabilir ve işletmenizin popülerliğini artırabilirsiniz.

Erdem Bisiklet için en çok aranan arama kelimelerinden bazıları şu şekildedir; Erdem Bisiklet nerede, Erdem Bisiklet iletişim, Erdem Bisiklet telefon, Erdem Bisiklet hakkında, Erdem Bisiklet nasıl giderim, Erdem Bisiklet yol tarifi, Erdem Bisiklet mesai saati, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti firmaları, Tepebaşı Bisiklet Kiralama Hizmeti iletişim, Tepebaşı Bisiklet Kiralama Hizmeti telefonu, Tepebaşı Bisiklet Kiralama Hizmeti nasıl giderim, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti yol tarifi, Tepebaşı Bisiklet Kiralama Hizmeti sanal tur, Tepebaşı Bisiklet Kiralama Hizmeti tanıtımı, Tepebaşı Bisiklet Kiralama Hizmeti web sitesi, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti mail adresi, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti haberleri, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti duyuruları, Tepebaşı Bisiklet Kiralama Hizmeti tanıtımı, Eskişehir Tepebaşı Bisiklet Kiralama Hizmeti firması ve Eskişehir Tepebaşı Bisiklet Kiralama Hizmeti telefonu kelimeleridir.

Erdem Bisiklet hakkında kurumsal bilgiler ve iletişim bilgileri ile Erdem Bisiklet firmasına ulaşmanız konusunda fayda sağlanması amaçlanmaktadır. Yenibağlar, Sapanca Sk. No, Tepebaşı/Eskişehir adresinde bulunan Erdem Bisiklet firması Bisiklet Kiralama Hizmeti konusunda beklentilerinizi karşılayacaktır. EskişehirTepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti firmaları nerede, nasıl giderim, Erdem Bisiklet hakkında, Erdem Bisiklet haberleri, Erdem Bisiklet duyuruları, Erdem Bisiklet ilanları, Erdem Bisiklet fotoğrafları, Erdem Bisiklet sanal tur çekimleri, Erdem Bisiklet mesai saatleri, Erdem Bisiklet web sitesi, Erdem Bisiklet mail adresi, Erdem Bisiklet tanıtımı gibi tüm başlıklara sitemizden ulaşabileceğiniz gibi daha fazla bilgi alabilmek için ise Erdem Bisiklet firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Bisiklet Kiralama Hizmeti firması, Bisiklet Kiralama Hizmeti firmaları, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti telefonu, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti adresi, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti iletişim bilgisi, TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti işletmeleri gibi Tepebaşı ilçesinde Bisiklet Kiralama Hizmeti adına tüm ürün, hizmet ve içeriklere sitemizden ulaşabilirsiniz. Bisiklet Kiralama Hizmeti sektöründe ki tüm gelişmeleri, haberleri, duyuru ve ilanları sitemizden takip edebilirsiniz. Aynı zamanda EskişehirBisiklet Kiralama Hizmeti firması tavsiyesi, Eskişehir da en yakın Bisiklet Kiralama Hizmeti firmaları gibi aramalar da da en iyi sonuçları sunuyoruz.

Erdem Bisiklet, EskişehirTepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti yol tarifi ile EskişehirTepebaşı da Bisiklet Kiralama Hizmeti firmasına gitmek için konum tarifi alabilirsiniz. TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti için araba ile nasıl gidilir? Tepebaşı da en yakın Bisiklet Kiralama Hizmeti işletmesine yürüyerek nasıl gidilir? En yakın Bisiklet Kiralama Hizmeti firması nerede? TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti tavsiyesi, Tepebaşı da en iyi Bisiklet Kiralama Hizmeti firması ve TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti mağazası hakkında gibi tüm bilgilere sitemizden kolay şekilde ulaşabilirsiniz.

Eskişehir ili Tepebaşı ilçesi için Bisiklet Kiralama Hizmeti işletmesine gitmek için sitemizden yol tarifi alabileceğiniz gibi aynı zamanda da TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti firmaları hakkında tavsiye ve öneriler de alabilirsiniz. Tepebaşı ilçesinde Bisiklet Kiralama Hizmeti için varsa satın alma veya kiralama işlemlerini yapabilir, Tepebaşı da Bisiklet Kiralama Hizmeti için fiyat listesi ve fiyat teklifi için de sitemizden TepebaşıBisiklet Kiralama Hizmeti firmalarına ulaşarak bilgi de alabilirsiniz.

Tepebaşı şehir rehberi ile Tepebaşı alışveriş merkezlerine, Tepebaşı da gezilecek yerler ve şehrin en güzel mekanlarına, Tepebaşı da ki tarihi ve turistik yerlere, Tepebaşı da ki televizyon, radyo, dergi, kitap baskı, matbaa, imalat, satış ve pazarlama olmak üzere tüm işletme bilgilerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sapanca’da Yapılacak 10 Harika Şeyi Bulduk!

Sapanca’da yapılacak neler var? Sapanca’da ne yapılır? Sapanca’da ne yenir? Sapanca gezisi planlayanlar için araştırdık. Sapanca geziniz için İstanbul araç kiralama fiyatlarına yolcucom ile bakın&#;

Sapanca’da Yapılacak 10 Harika Şeyi Bulduk!

Sapanca&#;da kahvaltı etmek çok popüler. Diğer yandan doğa yürüyüşü, Sapanca Gölü kenarında yemek, Sapanca&#;da ev kiralamak ve hafta sonu tatili yapmak da diğer alternatifler. Peki, Sapanca İstanbul arası kaç km ve Sapanca&#;da başka neler yapılabilir?

1-Sapanca’da Kahvaltı: Güne Merhaba Deyin!Sapanca’da Yapılacak 10 Harika Şeyi Bulduk!

Sapanca’da kahvaltı yapacak yer çok&#;Atladık arabaya çıktık yollara. Kafalardaki düşünce mis gibi bir geziye çıkıp olabildiğince fazla şey yapabilmek. Sapanca’ya kadar yolculuk edildi, Sapanca’ya varıldı. Yol yorgunluğudur herkeste acıkmıştır gözler kahvaltı yapacak bir yerler arar. İster Sapanca Gölü kıyısındaki restoranlarda, ister Kırkpınar Mahallesindeki Çerkez restoranlarında kahvaltı edecek mekânlar bulabilirsiniz. Manzara eşliğinde kahvaltı edeyim, hem karnım hem gözüm doysun diyorsanız Sapanca Gölü kenarında durup kahvaltıya başlayabilirsiniz. Farklı tatlara açığız biz klasik kahvaltılardan sıkıldık diyorsanız Kırkpınar Mahallesi’nde Çerkez kahvaltısını deneyebilirsiniz.

2-Sapanca Bisiklet Turu: Sapanca’nın Çevresini Bir de Bisikletle Dolaşınsapanca'da Bisiklet turu

Kahvaltılar edildi, karınlar doydu. Tabii yol yorgunluğu falan araya girince kahvaltı biraz fazla kaçtı. Sıra fazla kaçanları eritmenin yollarını aramaya geldi. Sadece spor yaparak ya da koşarak mı yakılır fazla kaçanlar? Tabii ki hayır. Atlanır bisiklete hem gölün çevresi turlanır yenilenler eritilir, hem de manzara izlenir. Çifte mutluluk. Baktınız ki gölün çevresi yeterli gelmedi bisiklet sürmeye devam etmek istediniz hemen mahalle aralarına geçiş yapıp yola devam edebilirsiniz.

Sapanca araç kiralama fiyatlarına bakmak için buraya tıklayın!

3-ATV Turu: Haydi Parkurlarda Dolaşmaya

sapanca'da Bisiklet turu

Bisiklet iyi güzel ama çok yorulduk pedal çevirmekten birazda efor sarf etmeden tur atalım diyorsanız Sapanca ATV parkurlarına alalım sizi şöyle. Parkurlar arasında Göl ve Offroad, Dağ, Yamaç bulunmakta. Bu işi tur olarak organize eden şirketler mevcut. Turların içerisine çadırlı kamplarda dâhil olabiliyor. Plana göre seçim yapmak kişiye kalmış bir karar.

4- Paintball: Toplayın Takımları

Baktık ki ormana yeşile doyum olmuyor bir bahane daha bulalım ormanda kalalım ama eğlenceye de devam edelim dediyseniz o zaman sırada paintball var. Sapanca’da paintball organizasyonu yapan firmalarda bulunuyor. Gitmişken eğlenceli ne varsa yapıp öyle dönün deriz. O halde toplayın takımlarınızı renkli savaş başlasın!

5-Sandal: Gölün Çevresi Yetmedi Sandalla da Gezelim

Paintball için grup olamayız biz iki kişi geldik diyorsanız sizi tekrar göle doğru alalım. Türkiye Kürek Milli Takımı’nın antrenmanlarını yaptığı bu durgun gölde neden siz de sandala binip gezintiye çıkmayasınız ki? İster oltanızı alıp gölün ortasında balık tutun ister sevgili/eşinizle romantik bir an geçirin size kalmış. Tabii sandala binmek zorunda değilsiniz. Deniz bisikleti ve kano da kiralayabilirsiniz. Yaz aylarında gölde rüzgâr sörfü ve yelken sporları da yapılabiliyor söylemeden geçmeyelim.

6-Balık Ekmek: Bu Sefer Teknede Yiyelim

Saat ilerliyor, bir sürü de aktivite yapıldı şimdiye kadar haliyle karınlar acıktı. Ne yesek ne yesek diye düşünmeye hiç gerek yok. Balık yiyin. Hem de teknede. Sıkıldık kapalı alanlardan denize/göle uzaktan bakmaktan diyorsanız Reis’in Teknesi balık yemek için güzel bir seçenek gibi gözüküyor. Hem manzaranın içindesiniz hem de balık yiyorsunuz sizce de güzel değil mi?

7-Maşukiye: Bakalım Sapanca’nın Çevresinde Neler Varmış

Sapanca’yı gezdik bitirdik. Yemek yedik eğlendik bakalım bir de Sapanca çevresinde gidilecek nereler var. Sapanca’ya kadar gelip etrafını çevreleyen güzel mi güzel yerleri görmeden dönmemelisiniz. Maşukiye bu güzelliklerden bir tanesi. Sapanca’ya sadece 10 km uzaklıkta. Yemyeşil doğası ile meşhur bizden söylemesi. Trekking, zipline, safari gibi yapabileceğiniz birçok aktiviteyi de bünyesinde barındırıyor.

8-Kartepe Kayak Merkezi: Uludağ Uzak Geldiyse

Biz Sapanca’ya kış ayında geldik bisiklet sürüp kanolarda gezemeyiz mi dediniz? O halde hemen alternatif bir seçenek söylüyoruz sizlere. Bakınız Kartepe Kayak Merkezi. Sapanca’ya sadece 45 dakikalık bir mesafede. Bir gününüzü Kartepe’ye ayırabilirsiniz.

9-Sukay Park: Kartepe’de Bir Güzellik Daha

Kartepe’nin kış sporu var da yaz sporu olmaz mı? Bu parkta su kayağı var, rüzgâr sörfü var, kneeboard var, wakeboard var hatta çocuklar için yaz kampı bile var. Merkeze sadece 20 dakika uzaklıkta bulunan bu park gölün karşı yakasındaki Seka Kampı mevkiinde.

Soğucak Yaylası: Karadeniz’e Kadar Gitmeye Ne Gerek Var

Yapılacaklar listesinin sonuna doğru gelirken en sona bir tutam huzur serpiştirelim dedik. Yaylaları gezmek için illaki Karadeniz’e gitmek gerek diye bir kaide yok sonuçta. Bizde buna dayanarak Soğucak Yaylası’nı takdim etmek isteriz. Yaz döneminde düzenlenen şenlikleriyle daha da bir şenlenen Soğucak’ta kampçılık, dağ yürüyüşleri, offroad yarışları, izcilik, folklor gösterileri ve halk konserleri gibi çeşitli etkinliğe rastlamak mümkün. Konaklamak isterseniz de bungalow ve yayla evlerinde kalabilirsiniz.

Sapanca Araç Kiralama Fiyatları

Sapanca’dan araç kiralamak için farklı rent a car ofislerinin müsait araçlarını ve fiyatlarını yolcucom ile kıyaslayabilirsiniz. yolcucom, Sapanca’daki rent a car ofislerinin online rezervasyon modüllerine anlık erişim sağlayarak size, fiyatları tek tıkla karşılaştırabileceğiniz bir alt yapı sunar. Böylece sadece bir kaç dakika içinde Sapanca’da en uygun kiralık araç seçeneğine erişebilirsiniz.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası