the office dizibox / Make Me Believe () - IMDb

The Office Dizibox

the office dizibox

 Avatar: Suyun Yolu

FRAGMANI İZLE

Üyeler
4,3 Puanlama ve 58 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Avatar serisinin yılında küresel bir fenomen haline gelen devam halkası; bu defa James Cameron'un yaratmış olduğu öykü evreninin hem kökenlerine iniyor hem de sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. Avatar'da yaşanan olaylardan birkaç yıl sonra Jake ve Neytiri Pandora'da kendi ailelerini kurmuştur. Ancak onlar evlerini terk etmek zorunda kalır. Bu yüzden Jake ve Neytiri, suyun yüzeri ve altı dahil olmak üzere Pandora'nın dışındaki yerleri keşfetmeye başlar.

Beyazperde Eleştirisi

Bundan tam 13 yıl önce gösterime giren ve bir 3D çılgınlığı başlatan Avatar’ın devam filmini bekleyen var mıydı, bilmiyorum ancak o kişilerden biri değildim. Yine de “Cameron bardaktaki suyu çekse gider izlerim” duygusuna sahibim. Avatar: Suyun Yolu filminin basın gösterimine de bu motivasyonla katıldım.Tüm zamanların en yüksek gişe hasılatı elde eden filmi olma unvanına sahip Avatar’ın 10 yıl sonrasında geçen yeni filmde, artık iyice çoluk çocuğa karışmış ve klan liderliğini başarıyla yürüten Jake Sully’nin bu kez ailesi üzerinden sınanmasına şahitlik ediyoruz. Tehdit aynı, ilk filmde kıçına tekmeyi yiyen “Hava İnsanları” dayağa doymamış olacak ki yeniden Pandora’ya ve onlara engel olmak isteyen Sully ailesine musallat oluyor. Yeni bir savaşa ve kıyıma engel olmak isteyen Jake, ailesini alıp sürgün hayatı yaşamaya razı oluyor ama belalısı Albay Miles Quaritch de mezardan dönmüş olarak p

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Öneriler

Son Haberler

Haber ve Özel Dosya

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

Filmi bugün Nişanlımla birlikte izleme şansım oldu. Avatarı ilk izlediğimde nedense çokta etkisinde kalmamıştım. bu filme de gittiğimde ilk filmi unutmuştum bile. Avatar 2 yi izleyince Avatar evreni ilgimi çekmeyi başardı. üçüncü filmi beklemiyorum desem yalan olur. Üçüncü Filmde fantastik ögelerden çok bilim kurgu yönünün ağır basması filmi daha anlamlı kılacağını düşünüyorum. Umarım üçüncü filmde
Devamını oku

Film gerçekten hakkını veriyor. Saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Filmin geri kalan serisini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu eleştiride spoiler vardır! Avatar the way of Water tam anlamıyla bir dastan olmuş filmi 4dx bir salonda en önün en köşesinden izlememe rağmen filme hayranlık duydum Filmin görselliğine büyülendim bir an olsun 3 saatlik süresine rağmen sıkılmadım farklı dünyalara atıldım tüm gündelik dertlerimi unutup ağzım açık bir şekilde izledim film bitince başım dönüyordu avatar 2 izlemesi gerçekten yorucu bir film
Devamını oku

Görsellik beklenildiği üzere oldukça iyiydi. İlk filmin teknolojik imkanlarıyla karşılaştırılamaz bir dönemde olmamızın da bunda etkisi var. Senaryo güzeldi fakat klişeler filmin her yerindeydi. Sahneler ve nostalji için izlenebilecek oldukça iyi bir film.

58 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

56 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke ABD

Dağıtımcı UIP Türkiye

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe-

Dil İngilizce

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman
 Gün Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

Disney Plus Bedava İzle içeriğimizde ülkemizde yayın hayatına yeni başlayan Disney Plus&#;ı bedavaya nasıl izleyebileceğinizi anlatacağız. İçeriğin başında belirtmekte fayda var, . Disney Plus Bedava İzle başlığı altındaki tüm içeriklerde genellikle hesaplar paylaşılsa da bu hesaplar çalışmamakla birlikte herhangi bir amaca da hizmet etmemektedir.

Bu yüzden de sizler için daha önce hazırladığımız Disney Plus APK bağlantısından APK indirerek Disney Plus&#;ı bedava bir şekilde izleyebilirsiniz.

Dijital yayın platformları son 10 yıldır büyük bir gelişim kaydederek popüler hale gelmiştir. Netflix ile başlayan bu sürecin devamında pek çok büyük yayıncı, dijital platformlarda da yayın yapmaya başladı. Daha özgür ve rahat bir yayın deneyimi sunmasıyla izleyiciler tarafından çok sevilen bu platformlarda birbirinden özel dizi ve filmler yayınlanıyor. Dünyanın en büyük eğlence ve yayın şirketi olan Disney de dijital platform oluşturarak hizmet vermeye başlamıştır.

Disney Plus adındaki bu platform, bir süredir yurtdışında başta ABD olmak üzere birçok ülkede hizmet veriyordu. Ancak Türkiye’de yayın yapmaya Haziran itibariyle başladı. Başta Disney’in sahip olduğu Marvel, Pixar gibi stüdyolar olmak üzere onlarca farklı stüdyodan yüzlerce içerik platformda yer alıyor. Disney Plus, ücretli bir dijital platformdur. Yayınlanan dizi, film ve belgeselleri izleyebilmek için üye olup aylık veya yıllık ücret ödemelisiniz. Ancak ücretsiz izlemenin de bazı yolları bulunuyor.

İçerik Tablosu

Disney Plus Bedava Hesap

Disney Plus bedava hesap birçok insanın araştırdığı bir konudur. Platformda üyelik açıp yapımları izlemek için ücret ödemek gerektiği için insanlar bedava hesap arayışına girmektedir. Disney Plus bedava hesap edinmek için birkaç yol vardır. İlk yol, bir promosyon kodu edinmek. İnternette çeşitli bireysel ve kurumsal kişiler, ücretsiz Disney Plus promosyon kodu dağıtmaktadır. Bu promosyon kodlarını bulup sisteme girerek üyeliğinizi ücretsiz hale getirebilirsiniz.

Ayrıca, bedava olmasa da,bir yöntem daha vardır. Öyle ki, kimi kullanıcılar sahip olduğu üyelikleri artık kullanmayacakları için satmaktadır. Çeşitli e-ticaret siteleri üzerinden yapılan bu satışlarda hesap sahipleri çok makul fiyatlar belirlemektedir. Uygun fiyatlara bir Disney Plus hesabı edinmek istiyorsanız satışa sunulan bu hesapları araştırarak satın alabilirsiniz.

Son olarak Disney Plus’ın aile üyeliğinden yararlanabileceğinizi söyleyelim. Aile paketi sayesinde kişi, her biri kendi profilinde olmak üzere, aynı anda Disney Plus içeriklerini izleyebilir. Bu olanaktan yararlanarak arkadaşınızla birlikte ortak hesap açabilirsiniz. Bu sayede çok daha uygun fiyatlara içerikleri sorunsuz izleyebilirsiniz.

Disney Plus Bedava İzle

Disney Plus Ücretsiz İzle

Disney Plus Bedava İzleme yöntemi mümkündür. İçerisinde yüzlerce farklı film, dizi ve belgeselin bulunduğu platformun içeriklerini ücretsiz şekilde yayınlayan birkaç internet sitesi bulunuyor. Bu internet sitelerinden yararlanarak neredeyse tüm Disney Plus içeriklerini izleyebilirsiniz.

Diziyo ile Ücretsiz Disney Plus İzleme

Diziyo, yıllardan beri pek çok platformda yer alan dizi ve filmleri yayınlayan bir internet sitesidir. Yayınlanan içeriklerin tamamı yüksek kalite ve günceldir. Disney Plus üzerinde yayınlanan içerikleri de Diziyo ile izlemek mümkün. Ancak Diziyo’nun yasal bir site olmadığını ve korsan yayıncılık yaptığını unutmayın.

Dizigomile Disney Plus İzle

Disney Plus içeriklerini ücretsiz biçimde yayınlayan bir başka internet sitesi de Dizigom’dur. Uzun zamandır yayın yapan site içerisinde Disney Plus’ın yanı sıra Netflix içeriklerini de güncel şekilde izleyebilirsiniz. Dizigom, korsan yayıncılık yapan bir internet sitesidir.

Dizibox ile Bedava Disney Plus izle

Türkiye’de en çok konuşulan dizi platformlarından biri Dizibox’tur. Yüzlerce farklı dizi ve binlerce bölümün bulunduğu internet sitesinde Disney Plus dizilerini izleyebilirsiniz. Ancak bu içeriklerin yasal olmayan biçimde yayınlandığını unutmamalısınız.

Disney Plus’ta Neler Var?

Disney Plus içerisinde onlarca farklı dizi, film ve belgesel bulunmaktadır. Bunlardan bazıları Disney’in bünyesindeki yapımlarken bazıları ise başka yapım şirketlerinden alınarak yayınlanmış içeriklerdir. Platformda izleyicilerin deneyimini kolaylaştıracak birçok özellik de bulunuyor. Disney Plus’a üye olduğunuz anda bu özelliklerin hepsine sahip olursunuz.

Disney Plus özellikleri:

  • 7 Farklı profil oluşturabilme
  • Aynı anda 4 kişi izleyebilme
  • Çevrimdışı izleme özelliği sayesinde içerikleri internet olmadan izleyebilme
  • IMAX formatını kullanabilme
  • GroupWatch özelliğini kullanarak arkadaşlarınızla sanal parti düzenleyebilme
  • Alt yazıları özelleştirme
  • Özel kamera arkası görüntülerini izleyebilme

Disney Plus İçerikleri

Disney Plus içerikleri dolu doludur desek yanlış olmayacaktır. Platform içerisinde herkesin ilgisini çekebilecek çok sayıda içerik bulunuyor. Tamamı yüksek kalitedeki bu içerikler sayesinde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Disney Plus’ta öne çıkan içerikler aşağıdaki gibidir:

  • Tüm Marvel dizi ve filmleri
  • Tüm Star Wars yapımları
  • Tüm Pixar yapımları
  • Cruella ve Enkanto başta olmak üzere tüm Disney filmleri
  • NationalGeographic yapımları
  • How I Met YourMother&Father, TheWalkingDead ve TheDropout gibi çok sayıda ünlü dizi

Disney Plus ücretsiz izlenir mi?

Disney Plus ücretsiz izleme yolları vardır. Ancak bunlar yasal değildir.

Disney Plus nereden izleyebilirim?

Disney Plus&#;ı resmi web sitesinden yasal olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca Dizigom, Diziyo ve Dizibox gibi korsan siteler üzerinden de içerikleri izleyebilirsiniz.

Disney Plus ilk ay ücretsiz mi?

Disney Plus ilk ay ücretsiz kampanyası yoktur. Üye olduğunuz andan itibaren belli bir ücret ödemeye başlarsınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir