gölcük cinci hoca / 'Cinci hoca' için istenen ceza belli oldu - Gündem Kocaeli

Gölcük Cinci Hoca

gölcük cinci hoca

Gölcük’te bir genci kandırıp mastürbasyon yaptıran &#;hoca&#; tutuklandı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi’nde yaşayan, ‘cinci hoca’ olarak bilinen Ömer San isimli erkek, bir genci “Sana eşcinsel cin musallat olmuş” diyerek mastürbasyon yaptırdı. 

Edinilen bilgiye göre San, mağdur gencin kendisine dokunmasını istedi ve mağdura mastürbasyon yaptırdı. Hacamat ve sülük ‘tedavisi’ de uygulayan San  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Ömer San’ın Facebook paylaşımları arasında ‘ Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’yle ve ve Kuran kursunda çocuklarla çekilmiş fotoğraflar yer alıyor.

#cübbeli ahmet, Gölcük, kuran

Saat ’ da Cumhuriyet Meydanı, Lapseki, Biga avm önü hareket saatleri ile yolculuğumuza başlıyoruz.

1.Gün – Safranbolu & Horma Kanyonu & Ilıca Şelalesi 

Sabah saatlerinde Safranbolu’ya varıyoruz.. Kahvaltı molası sonrasında Eflani üzerinden Kastamonu’nun şirin ilçesi Pınarbaşı’na ulaşıyoruz. Küre Dağları Milli Parkı içerisinde kalan Horma Kanyonuna gidiyoruz. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünce Horma Kanyonu içinde oluşturulan, yapımı 4 yıl süren, 3 Kilometre uzunluğundaki Türkiye’nin bu alanda en dikkat çekici ve heyecan verici parkurunda yürüyüşümüze başlıyoruz.. Vadi boyunca ilerlerken Zarı Çayı üzerinde oluşan irili ufaklı şelaleleri görüyor ve şimşir ağaçları arasında yola devam ediyoruz. Tamamen doğa ile baş başa kalacağınız bu rotayı yaklaşık 1 saatin sonunda 10 metrelik yükseklikten dökülen Ilıca Şelalesini ve göletini görerek bitiriyoruz. Fotoğraf molası sonrası aracımızda buluşuyor ve Safranbolu&#;da öğle yemeği vereceğimiz restorana gidiyoruz. Yemek sonrası  Safranbolu’da gezimize başlıyoruz ilk olarak Hıdırlık Tepesi‘ne çıkıyor ve etrafı temaşa ediyoruz. Hıdırlık Tepesi, hıdrellez kutlamaları ve yağmur dualarının yapıldığı, Safranbolu’ya dair en güzel manzara fotoğraflarının çekildiği yer ve Anadolu’nun yedi açık namazgâhından birisidir. Rehberimizin detaylı anlatımının ardından vereceğimiz fotoğraf molasından sonra tarihi çarşıya iniyor ve Safranbolu’yu en ince noktasına kadar gezip tanıma şansına sahip oluyoruz. Safranbolu gezimize, bölgede gezilecek en güzel konaklardan birisi olan Kaymakamlar Konağı ile başlıyoruz. Burada bulunan yöresel mimariyi ve kıyafetleri görüp fotoğrafladıktan sonra Cinci Hoca Hanı, Köprülü Mehmet Paşa Camii ve Güneş Saati, barok stilinin küçük örneklerinden İzzet Mehmet Paşa Camii, Bakırcılar ve Demirciler Çarşısı, Yemeniciler Arastası göreceğimiz yerler arasında. Rehberimizin vereceği serbest zamanda Safranbolu’nun Arnavut kaldırımlı dar sokaklarında gezebilir, hediyelik eşya satışı yapan küçük dükkânlardan alış-veriş yapabiliriz. Serbest zamanın ardından  otelimize gidiyoruz.

2.Gün – Bolu & Gölcük Gölü & Abant Gölü

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Bolu’ya hareket ediyoruz. 2 Buçuk saatlik bir yolculuğun ardından ressamlara konu olacak güzellikte olan Gölcük Gölü ’ne varıyoruz. Göl etrafında yorucu olmayan kısa bir yürüyüşün ardından kır kahvesinde şömine başında çaylarımızı yudumluyoruz. Dileyenler bol bol fotoğraf çekip gölün tadını çıkarabilir. Sonrasında Abant Gölü Milli Parkı ’na geçiyoruz. Kış aylarında güzelliğiyle gelenleri kendine hayran bırakan Abant, bahar ve yaz aylarında da etrafındaki çam ağaçlarının yeşilliğiyle ve gölün rengiyle bir başka güzel. Burada vereceğimiz serbest zamanı faytona, ata binerek veya yürüyüş yaparak değerlendirebilirsiniz. Abant ’a veda etmeden önce son olarak göl kenarındaki köy pazarında dileyen misafirlerimiz alışverişlerini yapıyor. Ardından Çanakkale’ye dönüşe geçiyoruz. Gerekli molaların ardından Çanakkale’ye varış..

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER:

  • Lüks Araçlarla Ulaşım
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama (Sabah kahvaltısı-Akşam Yemeği )
  • Milli Park Giriş Ücretleri

Tur katılım kuralları

- Acentamız ve tur rehberimiz programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Kayıt olduktan sonra 3 gün içinde ödeme yapmanız durumunda rezervasyonunuz onaylanacaktır. 3 gün içinde ödemesi tamamlanmayan kayıtlarınız silinebilir.
- Günübirlik turlarda nakit ödeme veya banka havalesi kabul ediyoruz, 1 gece veya daha fazla geceleme olan konaklamlı turlarda kredi kartı ile Çanakkale şubemizden tek çekim ödeme kabul ediyoruz.
- Günübirlik turlarda son 72 saate girildiğinde iptal iade hakkınız kalmamaktadır.
- Konaklamalı turlar için iptal süresini acenta personelimize danışabilirsiniz.
- 0 ile 3 yaş arası çocuklar günübirlik turlara ücretsiz olacak kucakta katılabilirler. 3 yaş ve üzeri kişilerin turlarımızda koltuk almaları zorunludur.

- Konaklamalı tur programlarımızda tek kişi katılım için single farkı uygulanmaktadır. Alınan single farkı otelde yapılacak konaklamada tek kişilik oda verildiği için otel tarafından talep edilmektedir.

Cinci hoca "sana eşcinsel cin musallat olmuş" dedi, mastürbasyon yaptırdı

19 Kasım'da "başına sürekli olarak talihsizlik geldiğini" söyleyen bir genç, annesiyle birlikte kendisini 'hoca' olarak tanıtan Ö.S.'nin evine gitti. İlk ziyarette Ö.S.'nin isteğiyle odada yalnız kaldıklarını aktaran genç, hocanın kendisine, "Sana eşcinsel cin musallat olmuş" dediğini söyledi.

Diken'in haberine göre istismara maruz kalan genç, ifadesinde şunları kaydetti:

KIZ ARKADAŞINI KÖTÜLEMİŞ

"Hocayla baş başa kaldığımda bana 'Bu zamana kadar bir erkekle ilişkiye girdin mi' dedi ve ardından 'Sana eşcinsel cin musallat olmuş, bunu görebiliyorum' dedi. Ardından bana sorular sormaya devam etti. Sohbet ettikçe kız arkadaşımdan muhabbet açıldı. Kız arkadaşımı çok sevdiğimi, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğumuzu anlattım. Hoca bana 'Kız arkadaşın çocuk aldırdı mı? O kız sen hayatındayken başka biriyle birlikte olmuş. Bana bunu cinler söyledi. O kızdan en yakın zamanda ayrıl. Başkasının artığıyla sen mi uğraşacaksın' dedi. O sırada bana dönerek dua okudu, üfledi. Bana 'Sana dört tane cin musallat olmuş. Bunlardan bir tanesi eşcinsel cin' dedi. Hoca'ya bunlardan nasıl kurtulabileceğimi sordum. O da bana 'Bugün eve gittiğinde mastürbasyon yap. Bunu yaparken de video kaydına al ve bana gönder' dedi."

Genç, ifadesinde video kaydı aldığını ancak sırtı dönük olduğu için Ö.S. tarafından kabul edilmediğini söyledi. Bir gün sonra arkadaşıyla birlikte Ö.S.'nin evine giden genç bu kez, "4 bin TL'ye aile koruma muskası" hazırlandığını belirtti.

"MASTÜRBASYON YAP, O SIRADA CİNLER GELİYOR"

Daha sonra Ö.S.'nin arkadaşını gönderdiğini belirten mağdur şöyle devam etti:

"Arkadaşım odadan çıktıktan sonra hoca bana 'Ben de odadan çıkayım. Sen mastürbasyon yap, haz al. Eşcinsel cinler o sırada geliyor' dedi. Ben uygun olmayınca, 'O zaman benim yanımda mastürbasyon yap. Çünkü hazır olman lazım. O anda eşcinsel cinler geliyor' dedi.

"BENİ KIZ OLARAK DÜŞÜN" DEDİ

İstismara maruz kalan gencin aktarımına göre; Ö.S. mağdurdan kendisine dokunmasını ve kendisini tatmin etmesini istedi. Mağdur da Ö.S.'ye mastürbasyon yaptı.

Mağdur, Ö.S.'nin "Cinler bizi eşcinsel sansın", "Beni kız olarak düşün, kalçalarımı elle", "Cinleri topluyorum" dediğini ve "Toplanın, toplanın" diye kendi kendine konuştuğunu da anlattı. Mağdur, Ö.S.'nin kendisine öpüşmekten hoşlanıp hoşlanmadığını sorduğunu, şalvarını indirdiğini ve "Son bir cin kaldı. Bunu da alalım da yarına bırakmayalım" dediğini aktardı.

Ailesinin yönlendirmesiyle jandarma karakoluna giden mağdur, Ö.S.'den davacı oldu. Adliyeye sevk edilen Ö.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Söz konusu kişinin sosyal medya hesaplarında Medresetü'l Mahmudiyye isimli bir yerde çalıştığı yazıyor.

Son Dakika›3. Sayfa›Cinci hoca 'sana eşcinsel cin musallat olmuş' dedi, mastürbasyon yaptırdı - Son Dakika

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir