malatya malatya bulunmaz eşin davul / ‎Halk Oyunlarımızla Türkiyem by Ali Kaya & Baki Çelebi on Apple Music

Malatya Malatya Bulunmaz Eşin Davul

malatya malatya bulunmaz eşin davul

Malatya Türküleri

Açıklama

Yükleyen:ulusmuzik3

Yüklenme Tarihi: 16 Ekim 2020 - 00:15

@Ulus Müzik etiketiyle yayımlanan "Türkülerle Türkiye" isimli albüm projesi, @Ulus Müzik kanalında!

Kanala abone olmak için: https://bit.ly/UlusMüzik

Albümü dinlemek için:
Spotify: https://spoti.fi/2ZgFlOq
Apple Music: https://apple.co/3dPhN7k
Youtube Music: https://bit.ly/2z6Bskx
Fizy: https://bit.ly/3cHp2hn
Deezer: https://bit.ly/3685bFT

YÖRESİ: MALATYA

MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN (SÖZLÜ OYUN HAVASI)

Malatya Malatya Bulunmaz Eşin
Gönülleri Coşturur Ayla Güneşin
Aman Aman Aman Kernek'li Misin
Kernek'e De Gelmeye Yeminli Misin

Malatya'yı Baştan Başa Çiçek Bürümüş
Malatya'nın Gençleri Almış Yürümüş
Aman Aman Aman Kernek'li Misin
Kernek'e De Gelmeye Yeminli Misin

Kaynak Kişi: Hakkı COŞKUN
Derleyen: Selahattin ALPAY
Notaya Alan: Salih TURHAN - Halil ATILGAN
Solist: Olcay KÖKER

Türküler... Türkülerimiz... Destanlar çağından beri bizi bize anlatan, Ana sütü gibi ak ve temiz türkülerimiz... Anadolu vatan olmaya başlar ve batının ufuklarından doğan kızıl güneşe doğru Türk Atlıları yürürler...

Onların dilinde Türküleri vardır ve Anadolu Türkülerle vatan olur. Türkülerle yazılır Anadolu'daki Türk insanının tarihi...

"Söğüdün Erenleri" hala seslenir bin yıl öncesinden. Karacaoğlan, Dadaloğlu, Dertli, Emrah, Kul Himmet, Pir Sultan ve daha niceleri Anadolu İnsanının dili olur türkülerle...

Kültür değerlerimiz içinde, söz başında da belirttiğimiz gibi "TÜRKÜLERİMİZİN" ayrı bir yeri ve önemi var. Biz inanıyoruz ki ; Türk milletinin bütün değerleri yok edilse, hatta Türkçe bile unutulsa ; biz TÜRKÜLERİMİZİ söyleyerek yeni baştan bütün kültürümüzü, eskisinden pek de farklı olmayacak şekilde üretiriz. Hüzünlerimizi, sevinçlerimizi yeni baştan yaşarız türkülerimizde ve yolumuza doğru yürürüz.

Son söz olarak bir "GÖNÜL ADAMI" rahmetli Fethi Gemuhluoğlu'nun bir cümlesiyle bitirmek istiyorum : " TÜRKÜLERLE DE DUALARLA DA HÜZNÜMÜZ ALLAH'ADIR BİZİM... İMZASI MİLLET OLAN, HALK OLAN İNSAN OLAN TÜRKÜLER..."

İskender Ulus

------------------------------------------------------------------------------

Folk songs…Our folk songs…White and clean as the mother’s milk, telling us our story since the epic ages. Anatolia becomes the homeland and the Turkish horsemen gallop towards the crimson sun that dawns from the horizons of the West.

They sing their Folk Songs and Anatolia becomes their land. History of the Anatolian people is written in the Folk Songs.

“The Sages of the Willow” (“Söğüdün Erenleri”) still reaches us form a thounsand years ago. Karacaoğlan, Dadaloğlu, Dertli, Emrah, Kul Himmet, Pir Sultan and many others speak for the Anatolian people in folk songs.

As we have stated before, our folk songs have a salient place among our cultural values. We believe that if one day all the values of the Turkish Nation are eradicated and even the Turkish language is forgotten, by merely singing our folk songs we can re-establish our culture with almost no difference from the past. That way we can experience our poignant as well as happy memories and continue on our unique path.

My last words will be borrowed posthumously from a “Man of Heart”, Fethi Gemuhluoğlu: “Our sadness both in folk songs and in prayers is addressed to God…The folk songs signed by the one who is the nation, the human and the people…"

İskender Ulus

#malatyatürküleri #olcayköker #malatyamalatyabulunmazeşin

Adalet Yürüyüşü’nün 'en'leri

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü 9 günü geride bıraktı. Türkiye siyaset tarihine bugünden geçtiğini söyleyebileceğimiz yürüyüş renkli görüntülere de sahne oluyor. Meclis’te takım elbiseler içinde görmeye alışık olduğumuz milletvekilleri spor ayakkabıları ve eşofmanlarıyla görüntülenirken “gizli yetenekler” de ortaya çıkıyor. Davul çalan milletvekilinden şarkı söyleyen milletvekiline yürüyüşün renkli “en”lerini derledik.

'MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN!'

Adalet Yürüyüşü’nün en renkli siamalarından biri CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba. Yürüyüşün disiplini ve provakasyonlara karşı güvenliğini sağlamaktan sorumlu Ağbaba’yı sık sık elinde megafon topluluğu yönlendirirken görmek mümkün. Esprili müdahaleleriyle topluluğu yönlendiren, slogan attıran, halay başı olan Ağbaba bir gün de eline davul aldı, memleketinin şarkısı “Malatya Malatya bulunmaz eşin”i söyledi.

KAYIŞLIOĞLU HİLMİ YARAYICI’YI SOLLADI

kayisoglu

Grup Yorum’un eski solistlerinden CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı yürüyüş boyunca da sözlediği şarkılarla eyleme renk kattı. Yarayıcı’nın şarkıları sürpriz değildi ama yürüyüş CHP içindeki gizli yetenekleri de ortaya çıkardı. Anayasa değişikliğinin Komisyon görüşmelerinde 2 saati bulan konuşmasıyla dikkat çeken CHP Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu sık sık şarkılarıyla topluluğu hareketlendiren isim oldu. Yürüyüşün bir gününe de şalvar giyerek katılan Kayışoğlu’nun bağlama ve gitar da çaldığı biliniyor.

ŞEKER TV’DEN KESİNTİSİZ YAYIN

aliseker

Adalet Yürüyüşü’nün canlı yayını Anayasa görüşmelerinden alışık olduğumuz gibi CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in patent başvurusu da yaptığı Şeker TV’nin omuzlarındaydı. Ali Şeker danışmanı aracılığıyla yürüyüş boyunca tüm gelişmeleri televizyon aracılığıyla canlı yayında paylaşmayı sürdürdü. Şeker’in yürüyüş boyunca yaptığı canlı yayınlarda en büyük sıkıntısı ise internet kesintileri oldu. Şeker isyanını “bu gidişle beni Telekom’a da yürütecekler” sözleriyle dile getirdi.

EREN ERDEM’İ KİMSE TANIMADI

eren

Yürüyüşün en hareketli siyasetçilerinden biri de İstanbul Milletvekili Eren Erdem. Kortej düzenini sağlamak için kurulan ekipte yer alan Erdem kimi zaman kulağındaki telsiz nedeniyle polise benzetildi, kimi zaman yağmurluğu, şapkasıyla profesyonel doğal yürüyüşçüsüne. Genç olmanın avantajıyla yürüyüşün en hareketli isimlerinden biri olan Erdem’i bir gördüğünüz yerde bir daha görmek mümkün değil.

YÜRÜYÜŞÜN EN ŞANSSIZI!

Yürüyüşün en şansız ismi ise molada lavabodan çıkışı sırasında başını alçak bir tavana çarpan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal oldu. Başının üzerindeki deri ciddi zarar gören Tanal bir süre bandajla gezdi. Tanal’ı görenler geçmişte ayağının kırılmasına gönderme yaparak Tanal’ı “yürüyüşün en şanssız ismi” ilan etti.

YÜRÜYÜŞÜ MÜZİKLE RENKLENDİRDİLER

oztrak

CHP’nin ekonomi uzmanları da yürüyüşün renkli simalarıydı. Eski Hazine Müsteşarı Faik Öztrak, üst düzey yönetici Bihlun Tamaylıgil, yürüyüşe uygun eşofmanlarını üzerlerinden hiç çıkarmadı. Yürüyüşünü kulaklıkla yapan Öztrak, bir yandan telefon görüşmelerini yaparken fırsat buldukça da müzik dinleyerek yürümeyi tercih etti.

ÇAM’DAN FİRESİZ PERFORMANS

CHP milletvekilleri, bazı programları nedeniyle yürüyüşe ara veriyor. Meclis çalışmaları nedeniyle yürüyüşe sonradan katılan milletvekilleri de var. Ancak İzmir Milletvekili Musa Çam, Güvenpark’tan Bolu’ya her gün yürüdü. Eski sendikacı Musa Çam eylemlere, yürüyüşlere yabancı değil. Üstelik bir çok milletvekilinin aksine geceleri de konaklanan kamplarda kurulan çadırlarda kalmayı tercih ediyor.

[Başlıksız]

Davul Zurna Videoları

Davul Zurna Ekibi – Gelin Çıkarma Videoları

Davul Zurna Ekibi – Evden Gelin Çıkarma Olmadan Önce Kız Evinin Önünde Çalarken

Davul Zurna İle Evden Gelin Çıkarma Videosu:İstanbul Davul Zurna Ekibi 0 543 854 17 27

Şenola Gelin Şenola Ezgisi İle İstanbul Davulcu Zurnacı Ekibi Evden Gelin Çıkarma Videosu

Evden Gelin Çıkarırken Damat Tarafına Halay ve Oyun havaları – İstanbul Davul Zurna Ekibi

Oyun Havaları Eşliğinde Evden Gelin Çıkarma – İstanbul Davulcu Zurnacı 0 543 854 17 27

Oğlanın Adı Ömer – İstanbul Davul Zurna Ekibi Gelin Çıkarırken Kız Evinin Önünde çalıyor

Hele Dadaş Hoşmusan Dolumusan Boşmusan- İstanbul Davul Zurna Ekibi Gelin Çıkarırken Kız Evinin Önünde Çalıyor

İstanbul Davul Zurna Ekibi – Evden Gelin Çıkarma – Kız Evinin Önünde Çalıyor

İstanbul Davul Zurna Ekibi – Uzundere Türküsü – Gelin Çıkarırken Kız Evinin Önünde Çalıyor

İstanbul Davul Zurna Oyun Havası – Ankaranın Bağları 

İstanbul Davul Zurna Ekibi – Zeybek Havası – Kız Evinin Önünde Gelin Çıkarken Çalıyor

İstanbul Davul Zurna Ekibi – Halay Havaları – Kız Evinin Önünde gelin Çıkarken Çalıyor

İstanbul Davul Zurna Oyun Havaları – Ahtım Var Benim – Kız Evinin Önünde Gelin Çıkarken Çalıyor

İstanbul Davul Zurna Ekibi – Oyun Havaları – Ha Babam Ha Ha Ha – Kız Evinin Önünde Gelin Çıkarma

İstanbul Davul Zurna Ekibi – Yatcaz Kalkcaz 

Davul Zurna Ekibi – Olmaz  Olmaz Olmaz – İstanbul 

İstanbul Davul Zurna Ekibi – Menekşe Koymuşlar Gülün Adını- Kırşehir Yöresi Türküsü

İstanbul Davul Zurna Ekibi – Malatya Malatya Bulunmaz Eşin Türküsü – Halay Havaları

Davul Zurna İstanbul – Avrupa Yakası Gelin Çıkarma Videoları

  • Davul Zurna Ekibi Videoları
  • Davul Zurna İle gelin çıkarma videoları
  • Davul Zurna İstanbul Telefon:0 543 854 17 27

Olcay Köker - Malatya Malatya Bulunmaz Eşin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası