rodwider sahiplenme / Rottweiler Yavrusu - Rottweiler Fiyat - Sahipleniyorum

Rodwider Sahiplenme

rodwider sahiplenme

Yavru rottweiler sahiplendirme

1,00 ₺


rottweiler sahiplendirme Rottweiler yaş Aylık

rottweiler sahiplendirme yeni doğmuş yavrularımı zamanı geldiğinde sahiplendirme istiyorum bebeler safkan rottweiler olup anne babası ırkına has tüm özelliklere sahiptirbilgi=

  • Rottweiler
  • Dişi ve Erkek
  • Aylık
  • İzmir
  • Dikili
  • İsmetpaşa Mah.

 

Buraya ücretsiz ilan ver

satilik rotweiller yavrulari

1,00 ₺


rottweiler sahiplendirme rotweiller yavruları

rottweiler sahiplendirme rottweiler bilinen ilk köpek ırklarındandır. kökenleri roma i̇mparatorluğu'na dayanmaktadır. sürü gütme ve bekçi, özellikleri ile birçok konuda in

  • Rottweiler
  • Dişi ve Erkek
  • Aylık
  • İstanbul
  • Çatalca
  • Ovayenice Mah.

 

rodi istanbulda

Ücretsiz


rottweiler sahiplendirme rodi istanbulda

i̇stanbul- bebekken alınan safkan rottweiler cinsi "rodi̇" isimli erkek köpek özel nedenlerden sahiplendirilmek isteniyor. fotoğraflardan da anlaşılac rottweiler sahiplendirme

 

Büyükçekmecede rottweıler pusat


 Büyükçekmecede rottweıler pusat

rottweiler pusat oğlan, henüz 04 aylık erkek sağlıklı oğlumuz zamanı gelen aşıları tam, sağlıklı olarak ırkının özelliklerini bilen, sorumluluk sahibi

 

Original Beyaz Maltis Terrier Yavrular


 Original Beyaz Maltis Terrier Yavrular

original beyaz maltis terrier yavrular irk garanti̇li̇ bembeyaz sevi̇mli̇ malta terri̇er yavrusu original beyaz maltis terrier yavrular irk garanti̇li

 

Original Beyaz Maltis Terrier Yavrular


 Original Beyaz Maltis Terrier Yavrular

original beyaz maltis terrier yavrular irk garanti̇li̇ bembeyaz sevi̇mli̇ malta terri̇er yavrusu eli̇mi̇zde bulunan irklarimiz coccker - cavalier king

 

Original Beyaz Maltis Terrier Yavrularımız


 Original Beyaz Maltis Terrier Yavrularımız

original beyaz maltis terrier yavrularımız eli̇mi̇zde bulunan irklarimiz coccker - cavalier king charles - chihuahua - english bulldog - french bulldo

 

Ücretsiz Rottweler Baba(5) ve anne(4) köpeklerimizi sahiplendiriyoruz.

Ücretsiz


 Ücretsiz Rottweler Baba(5) ve anne(4) köpeklerimizi sahiplendiriyoruz.

ücretsiz macar koca kafa rottweiler köpeklerimizi seafoodplus.info karşılığı sahiplendirme yapılmaktadıseafoodplus.info iki köpeğimizde alan koruma eğitiml

 

sağlıklı ve safkan macar rottweiler yavruları

Ücretsiz


 sağlıklı ve safkan macar rottweiler yavruları

yavrunun bakım sorumluluğunu üstlenebilecek kişilere veteriner kliniğinden sahiplendirilecektir. ankara dışına kesinlikle sahiplendirme yapılmayacaktı

 

2 yaşında dişi rottweiler

Ücretsiz


 2 yaşında dişi rottweiler

yaklaşık 2 yaşında, sitemizde şaşkın şaşkın dolaşırken seafoodplus.infoğum yapmış, fakat sahibi nerede yavruları nerede seafoodplus.infoarı sütten kesildik

 

Sadece filtre kriterlerinize uygun ilanlar listeleniyor!

 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.

Rottweiler Irkı ve Özellikleri

Cüssesi ve iriliğiyle gösterişli bir ırk olan Rottweiler, yapılı denecek kadar büyük ve kaslı bir cinstir.  Büyük köpeklerden hoşlanan kişilerin sahiplenmek isteyeceği Rottweiler evlerde ve koruma amaçlı bekçi köpeği olarak bakılmaktadır.  İsmini Almanya’daki Rottweiler kasabasından alan bu cins, zeki ve kolay eğitilebilir.  Ancak saldırgan bir tutumla yetiştirildiklerinde etraf için tehlikeli olacak sonuçlar doğurabilir.

Yanlış eğitim alan ve eğitilen Rottweiler cinsi köpekler insanlara ve çevrelerine zarar verebilir.  Faka iyi bir eğitim alıp aile yaşantısında sevgiyle büyütüldüğünde tam bir aile köpeğidir.  Sahibine olan katıksız sadakati ile bilinirler ve oldukça kaslı bir vücuda sahiptirler.

İlk defa köpek sahiplenecek kişiler için uygun olmayan Rottweiler cinsi köpekler çabuk öğrenir, komutları yerine kolayca getirir.

Rottweiler Cinsi Özellikleri;

Safkan rottweiler cinsi köpeklerin her zaman siyah bir kürkü ve taba rengi kısımları mevcuttur.  Tüyleri kısa ve sert olan bu köpeklerin kafa kısımları büyüktür.  Kulakları kafaya yakın olan Rottweiler köpeklerin kuyrukları kısadır. Gevşek dudakları nedeniyle salya akıtmaya meyillidir.  Uzun ve büyük bir gövdeye sahip olmanın yanı sıra güçlü bir çene yapısına sahiptir.  Yanaklarında, göğüslerinde, ayaklarında ve göz üzerinde taba rengi tüy öbekleri bulunur.

İlk görüşte sert bakışlarıyla korkutmalarına rağmen hareketli ve oyuncu bir yapıya seafoodplus.info çıktıkları günden bu yana insanlar tarafından koruyucu özellikleri kullanılmıştır, bu sebeple koruma iç güdüleri oldukça yüksektir.

Diğer köpek ırklarına nazaran gelişimi yavaş olab Rottweiler cinsi, tam erişkin boyutuna ancak yaşında gelebilmektedir.  1 yaşını gördüğünde omuzları yeteri kadar gelişse de, ileri ki senelerde göğüs yapıları gelişip büyür.  Oldukça ağır olan bu cinsin erkekleri bir insan kilosuna erişebilir, özellikle erkekleri iyi bakımla  kilo civarına çıkabilir.

Alan koruma görevini başarıyla yerine getiren Rottweiler için yabancılar her zaman bir tehdittir.  Bu yüzden şüpheci ve sert bakışlarıyla onları korkutur.  Dur diyecek bir aile bireyi yok ise yabancılara saldırarak alanından uzaklaştırmak ister.

Ağırlık: dişisi 38 – 45,  erkeği 40 – 61 kg

Ortalama ömürleri: yıl arası

Sosyallik düzeyi yüksektir, çok havlamaz.

Rottweiler

Günümüzde birçok farklı köpek cinsi bulunuyor. Bu tür köpek cinslerinden birisi olan Rottweiler cinsi köpekler insanların eskiden bildiği bir köpek cinsi olarak ön plana çıkıyor. Aynı zamanda bir bekçi ve avcı köpeği olan bu köpek cinsi Almanya kökenli bir köpek olarak ön plana çıkıyor. İnternet üzerinden satılık Rottweiler köpek ırkına ait ilanlara rastlamak mümkün olabiliyor.

Satılık Rottweiler temin etmek için tercih edilen çeşitli siteler ile bu köpek hakkında bilgi sahibi olmak da mümkün olabiliyor. Günümüzde çeşitli köpeklerin bu tür özellikleri açısından aynı zamanda bu köpek türü üstün koruma içgüdüleri ile ön plana çıkan bir köpek cinsi olarak biliniyor. Bilinen özellikleri arasında atletik bir vücut yapısının yanı sıra aynı zamanda bu köpek cinsi büyük başı ile de ön plana çıkıyor.

Rottweiler Yavru

Bu köpek ırkının bakımlarının yapılması aşamasında günlük olarak tüylerine yapılan bakımlar önem taşıyor. Aynı zamanda düzenli aralıklar ile bu tür köpeklerin beslenme alışkanlıklarının takibinin yanı sıra bu tür köpeklerin sağlıklı kalması adına düzenli banyolarının yaptırılması da önem taşıyor. Rottweiler yavrusu köpekler eğlenceli aktivitelerden hoşlanıyorlar.

Bu cins köpeklerin taraması sırasında eğer var ise yüzeyine bulunan sivilce ya da yaralanmalara dikkat edebilirsiniz. Aynı zamanda köpeğinizin sıkıldığı bir aktivite ile yüzyüze getirirken onu ödüllendirme adına ona sevdiği bisküvilerden verebilirsiniz. Günümüzde bu tür köpek bakımı ile köpeklerin daha eğitimli olması mümkün olabiliyor.

Rottweiler Fiyat

Köpek eğitimlerinin temel amaçlarından birisi de köpeğin koruma iç güdüsünü harekete geçirmektir. Bu tür nedenlerden dolayı köpek eğitiminin sağlanması aşamasında farklı köpeklerin ön plana çıktığı biliniyor. Köpeklerin koruma iç güdüsü açısından Rottweiler sahiplendirme açısından tercih edilen köpekler arasında bulunuyor.

Bu köpeğin eğitimleri zor oluyor. Her ne kadar bu köpek eğitim açısından uygun bir köpek olsa dahi bu köpeği eğitmek için çeşitli eğitim merkezlerinden yardım alabilirsiniz. Günümüzde bu tür köpeklerin eğitimi aşamasında önemli eğitim merkezleri hizmet veriyor.

Rottweiler Tuvalet Eğitimi

Evlerde köpeklerin yaşayabilmesi açısından bazı kuralların onlara öğretilmesi önem taşıyor. Bu açıdan köpek eğitimlerinin temel taşı olan tuvalet eğitimi ön plana çıkan bir eğitim türü olarak biliniyor. Günümüzde tuvalet eğitimleri ile köpeklerin ev ortamına daha rahat adapte olması da mümkün olabiliyor.

Genel olarak Rottweiler fiyatları bu ırkın üstün özellikleri nedeni ile yüksek oluyor. Bunun yanında bu tür köpeklere eğitim verirken aynı zamanda sabırlı olmak önem arz ediyor. Günümüzde bu köpek cinsinin eğitimi aşamasında köpeklere karşı sabırlı olmak ve bu konuda azimli davranmak başarı şansını arttırıyor.

Rottweiler Fiyat

Bu tür köpeklerin fiyatları ülkemizde çeşitli internet siteleri üzerinden belirlenebiliyor. Koruma içgüdüsü yüksek bu köpek cinsinden satın almak için öncelikle bu tür köpeklerin özelliklerini bilmek önem arz ediyor. Bu nedenle köpeklerin Rottweiler fiyatları sizler için önemli bir görünüm vermelidir.

Rottweiler Sahiplendirmek İstiyorum Nereye Başvuru Yapmalıyım?

Rottweiler sahiplendirme için, köpeğinizi hayvan barınaklarına bırakabilirsiniz. Ya da internet sitemiz üzerinden ilan verebilirsiniz.

Ücretsiz Rottweiler Sahiplenmek İçin Ne Yapmalıyım?

Ücretsiz Rottweiler sahiplenme için hayvan barınaklarını ziyaret edebilir yahut sahiplendirmeye teşvik için açılan internet sitemize başvuru yapabilirsiniz.

Satılık Rottweiler Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Satılık Rottweiler alırken öncelikle yasal işlemlerle aldığınızda emin olun.

Rottweiler Fiyatları Ne kadar?

Rottweiler fiyatları şeceresine ve rengine göre belirlenir. Güncel fiyat olarak iyi bir bütçeye sahip olmanız gerek, denilmesi uygun olur.

Rottweiler Yavrusu Kaç Aylıkken Alınır?

Rottweiler yavrusu 3 aydan evvel alınmamaya dikkat edilmeli. Çünkü hayvanları bu dönemde annelerinden ayırmak doğru değildir.

Rottweiler Sahiplenme İlanı Verebilir miyim?

Rottweiler Sahiplenme ilanı tabii ki verebilirsiniz. Bu amaçla açılan internet sitemize giriş yaparak ilanınızı buradan paylaşabilirsiniz.

Rottweiler Sahiplenmek İçin Şartlar Nelerdir?

Hayvan sahiplenmek İçin bazı evraklar gereklidir. Rottweiler sahiplenme için de evraklarınızı ayarlayıp hayvan almak için uygun görülürseniz hayvanınızı sorunsuz alabilirsiniz.

Rottweiler Satılık İlanı Vermek İçin Ne Yapmalıyım?

Rottweiler satılık ilanı vermek oldukça kolaydır. İlan vermek istediğinizde internet sitemize giriş yaparak ilanınızı verebilirsiniz.

Satılık Rottweiler Yavrusu Nereden Alınır?

Satılık Rottweiler yavrusu çok yaygın bir tür olduğu için birçok yerden bulunabilir. Ama güvenli olan yasal olan hayvan satış ilanı olan sitemizden ve barınaklarından almaktır.

Rottweiler Yavrusu Sahiplenme İçin Ne Yapmalıyım?

Rottweiler yavrusu sahiplenme için hayvan barınaklarına gerekli evrakları hazırlayarak gidebilir ve hayvanınızı alabilirsiniz.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir