antalya kaleiçi uygun oteller / Kaleiçi Otelleri & Antalya Kaleiçi Otel Fiyatları - funduszeue.info

Antalya Kaleiçi Uygun Oteller

antalya kaleiçi uygun oteller

En Uygun Kaleiçi Otelleri

Ramada Plaza Antalya
Ramada Plaza Antalya

Ramada Plaza Antalya

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Şehir merkezinde fakat şehirden uzak, masmavi suları çevreleyen Toros Dağları'nın eşsiz manzarasıyla unutulmaz bir tatilin keyfini çıkarın.
Falcon
Falcon

Falcon

Şirinyalı , Muratpaşa, Antalya
arika doğası, denizi ve plajları ile bildiğiniz, turizmin başkenti Antalya’nın en eğlenceli ve sosyal mekanlarını keşfetmeye hazır mısınız? Kendinizi özel hissedeceğiniz, rahat ve konforlu odalarda, şehrin tadını çıkararak tatil yapmayı hayal ediyorsanı
Golden World Hotel
Golden World Hotel

Golden World Hotel

Konyaalti, Antalya
Antalya Konyaaltı'nda 1+1 apart daireleri ile ev konforunda Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz konaklama deneyimi sunan Golden World Apart Hotel, tamamen apart hotel konseptiyle yapılmış mimarisiyle ön plana çıkan otel misafirlerini ağırlıyor.
Optimum Luxury Hotel & Spa
Optimum Luxury Hotel & Spa

Optimum Luxury Hotel & Spa

Barınaklar, Muratpaşa, Antalya
Unutulmaz bir konaklama için tarih ve kültürün, lüks ve konforun mükemmel uyumunu yaşayın. Optimum Luxury Hotel& Spa, bölgenin en çok tercih edilen destinasyonunda büyülü bir deneyim sunuyor.
Niss Lara Hotel
Niss Lara Hotel

Niss Lara Hotel

Lara, Muratpasa, Antalya
Yenilenmis mimari tasarimi ve butik otel konsepti ile sehrin içinde Niss Lara Otelin butik hizmetiyle sinirsizligi kesfedin. Denize yakin mesafesi, genis yüzme havuzu ile Niss Lara Otel tatilinizi yaparken sehire dokunabilme özgürlügü saglar.
Leslion Luxury - Spa Hotel
Leslion Luxury - Spa Hotel

Leslion Luxury - Spa Hotel

Muratpaşa, Antalya
Modern yaşamın yorucu temposunu geride bırakıp kendinizle baş başa kalmanın keyfini çıkaracağınız Les Lion Luxury Hotel & Spa; her detayı titizlikle planlanmış şık odaları, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerinin tadına varacağınız konsept restoran
Tu Casa Linda
Tu Casa Linda

Tu Casa Linda

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Tu Casa Linda, şehir merkezinde, iş seyahatleri, deniz ve eğlence tatili için olanak verir.
Mono Hotel
Mono Hotel

Mono Hotel

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
yılında Antalya’da faaliyete başlayan şirketimiz, mimarlık başta olmak üzere ticaretin çeşitli alanlarında yer almıştır.
Argos Hotel
Argos Hotel

Argos Hotel

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Antalya'nın eski kesimi Kaleiçi'nde yer alan Argos Hotel, bu tarihi şehri keşfetmek için son derece uygun bir konuma sahiptir.
Kiana Kaleiçi
Kiana Kaleiçi

Kiana Kaleiçi

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Otelimiz, Kaleiçi’nin kalbinde bulunan yılında inşa edilmiş bir konaktır. yılında detaylı bir şekilde restore edilip Kiana Otel halini almıştır. Doğayla uyumlu, dört elementi sahiplenen bir konsepte sahiptir.
Kaleiçi Hotel
Kaleiçi Hotel

Kaleiçi Hotel

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Cıvıl cıvıl bahçesi, mini havuzu ve konforlu odalarıyla Kaleiçi Hotel, değerli misafirlerini ağırlamayı bekliyor.
Hotel Lykia Old Town Antalya
Hotel Lykia Old Town Antalya

Hotel Lykia Old Town Antalya

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Hotel Lykia Old Town Antalya, yılında faaliyetine başlamış olup, tüm hizmet dinamiklerini değiştirme parolasıyla yola çıkmıştır. Çıktığımız bu yolda; dünyanın eşsiz şehirlerinden biri olan Antalya’nın incisi konumundaki Kaleiçi bölgesinde,
Tarihi Sarı Konak
Tarihi Sarı Konak

Tarihi Sarı Konak

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Tarihi Sarı Konak, 6 odası ile hizmet vermektedir.
Konak Hotel Kaleici
Konak Hotel Kaleici

Konak Hotel Kaleici

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Tesisimiz yilindan beri,Antalya'nin kalbi kaleiçinde güzel bir konumda hizmet vermektedir. oda kahvalti konseptinde hizmet vermekte funduszeue.info misafirlerimize barbekü hizmeti veren bir bahçemiz mevcuttur.
Adalya Port Hotel
Adalya Port Hotel

Adalya Port Hotel

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Kaleiçinde tarihle bezenmiş bir butik otel Panaromik restoran, lobi bar ve panoroma barıyla, yat limanının eşsiz manzarasında tarihi Mermerli Plajının mt. yakınında unutulmayacak bir tatil sizleri bekliyor.
Cedrus Hotel
Cedrus Hotel

Cedrus Hotel

Kaleiçi, Muratpasa, Antalya
Bulundugu konum misafirlerine günün her saati çevre eglence mekanlari, alisveris merkezleri, tarihi yerler ve sanatsal etkinlik alanlarina kolaylikla ulasim olanagi saglar.
Mene City Hotel
Mene City Hotel

Mene City Hotel

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Metur Otel, Akdeniz’in incisi Antalya'nın kalbinde bulunan tesisimiz otobüs ve tramvay hatları üzerindedir.
Karyatit Hotel Kaleiçi
Karyatit Hotel Kaleiçi

Karyatit Hotel Kaleiçi

Kaleiçi, Muratpasa, Antalya
Bu huzurlu ve konforlu sehir oteli yilinda yenilenmis olup güzel bir bahçenin içinde kuruludur. 3 katli otelde 3'ü engelli erisimine uygun olmak üzere toplam 30 oda bulunmaktadir.
Cicerone Lodge Hotel
Cicerone Lodge Hotel

Cicerone Lodge Hotel

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Cicerone Lodge Hotel otantik atmosferi ve geleneksel mimarisi ile Antalya'nın kalbi Kaleiçi'nde bulunmaktadır. Misafirlere konforlu bir konaklamanın yanı sıra transfer, tur ve restoran hizmeti de sunmaktadır.
kirmizi-logo
Seyahatlerinizi rezerve edip yönetmenin en kolay yolu
otelz-loader

Kaleici Hotel

Antalya şehrini dolu dolu keşfetmek isteyen gezginler için Kaleici Hotel mükemmel bir seçim. Otelin Antalya şehrinin tam merkezindeki konumu sayesinde şehri keşfetmek için çok daha fazla vaktiniz olacak. Antalya şehrinde Antalya Havaalanı konumuna sadece 9,1 km mesafedeki Kaleici Hotel otelinde konaklayın, seyahat planlarınız esnek kalsın.
Kaleici Hotel sunduğu hizmetler ve olanaklar ile konaklamanız rahat ve telaşsız geçecek. Otel konaklamanız boyunca ücretsiz Wi-Fi sayesinde iletişiminiz kesilmez. Havaalanı transferi istiyorsanız, otel tesise giriş tarihinden önce sizin için gerekli ayarlamaları yapabilir. Araç kiralama ve servis aracı hizmetleri sayesinde Antalya şehrini daha kolay keşfedin.
Arabayla seyahat ediyorsanız otel için sunulan tesis bünyesindeki ücretsiz otoparktan memnun kalacaksınız. Otel resepsiyonu konukların konforu için bavul emaneti ve hızlı check-in veya check-out dahil hizmetler sunar. Otel konuklarına sunulan bilet hizmeti ve turlar hizmetleri sayesinde eğlence programları veya turlar için bilet alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. Kaleici Hotel otelinde konaklayacaksanız yanına çok fazla kıyafet almanıza gerek yok; otel konuklarına sunulan çamaşır yıkama hizmeti ve kuru temizleme hizmeti hizmeti sayesinde kıyafetlerinizi temizletebilirsiniz.
Gündüz veya akşam tembellik yapmak mı istiyorsunuz? Odalarda mevcut günlük kat hizmetleri ve oda servisi gibi olanaklar sayesinde odanızda zamanınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Sadece sigara içme alanlarında sigara içilebilir.
Kaleici Hotel odalarında yüksek kaliteli olanakların keyfini çıkarın. Bazı otel odaları konforunuz için nevresim hizmeti ve klima ile donatılmıştır. Kaleici Hotel otelinin bazı odaları balkon veya teras gibi tasarım özelliklerine sahiptir. Bazı odalarda kablo TV dahil eğlence olanakları mevcuttur.
Bazı odalarda minibar bulunduğu bilmek hoşunuza gidecek. Banyo malzemelerinin konukların memnuniyetini artırdığını bilen otel bazı odalarda saç kurutma makinesi, havlular ve banyo malzemeleri sunmaktadır.


Yemekler ve yapılacaklar

Otel konaklamanız boyunca lezzetli yemek seçenekleri arasından dilediğinizi seçin. Hazır gitmişken, tesisteki bar mekanına mutlaka göz atın. Otel en seçici konukları için barbekü olanakları gibi yemek pişirme olanakları bile sunar.
Kaleici Hotel bünyesinde sunulan aktiviteler ve olanaklarla günlerinizi dolu dolu geçirin. Otel tesisine doğrudan erişim mesafesindeki plaja uğramayı unutmayın. Otel bünyesindeki yüzme havuzunda yorgunluğunuzu atın. Kaleici Hotel konukların konforu için elinden geleni funduszeue.info havuz barında mayonuzla en sevdiğiniz içeceği yudumlayın.
Ortak salon ve TV odası ile arkadaşlarınızla ve ailenizle vakit geçirebilir, hatta yeni insanlarla tanışabilirsiniz.


Tesisin çevresi

Kaleici Hotel civarında Antalya şehrini keşfetmeye başlayın. Antalya şehrini keşfetmeye başlamadan önceotel ile sadece 1,7 km mesafedeki Mevlana Lokantasi konumuna uğrayıp yemek yiyebilirsiniz.


Burada konaklamanız için nedenler

Bu otel tarafından sunulan yiyecek-içecek seçenekleri için yazılan doğrulanmış değerlendirmeler, şehirdeki konaklama yerlerinin %97 kadarından daha yüksek.
Bu otel için verilen konum puanı şehirdeki konaklama yerlerinin %98 kadarından daha yüksek.
Bu tesisin oda konforu için aldığı puan şehirdeki rakiplerinin %97 kadarından daha yüksek.

Daha az göster

TL'den ba&#;layan en ucuz Antalya otelleri listesinde Uyar Palace, Role Street, Berlin Hostel Street, Özgür Hotel, Kuyu Beergarden Hostel bulunuyor.  Ayd&#;nl&#;k olarak sizler için özel olu&#;turduk! Antalya otel fiyatlar&#;, özellikleri, adres ve ileti&#;im bilgileri, faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#; ile ayr&#;nt&#;lar&#; en ucuz Antalya oteller listesinde. 

 

Uyar Palace

Özellikleri

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Odalarda bulunan çift ki&#;ilik yatak keyifli bir gece istirahat&#; sa&#;lar. Odalar&#;n sahip oldu&#;u donan&#;ma ütü seti ve televizyon dâhildir. Çocuklu aileler için özel aile odalar&#; bulunur.

Otel, emanet bürosu, transfer hizmeti, oda servisi, konferans salonu, ofis alan&#; ve çama&#;&#;rhane gibi ho&#;a giden birçok hizmetle, rahat ve dinlendirici bir konaklama imkân&#; sunmaktad&#;r. Kablosuz internet ba&#;lant&#;s&#; ile ortak alanlarda misafirler için internet eri&#;imi (ücretsiz) sa&#;lanmaktad&#;r. Bunun yan&#; s&#;ra, tesis dâhilinde bir bahçe bulunmaktad&#;r. Özel araçlar&#;yla gelen misafirler, bunlar&#; tesisin aç&#;k otopark&#;na (ücretsiz) b&#;rakabilirler.

Giri&#; saati: 

Ç&#;k&#;&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

Alt&#;nda&#;, Sk. No:5, Muratpa&#;a/Antalya

() 48 77

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Çok rahat bir yer. Memnun kald&#;m. Tam merkez konumlu en uygun ucuz otel. Rezervasyon yapmadan önce aray&#;p sorunuz.. Fiyat de&#;i&#;ebiliyor.”

“Tatil keyfi için güzel bir mekân”

Role Street

Özellikleri

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Restoranlar ve barlara yürüme mesafesinde yer alan bu s&#;ra d&#;&#;&#; tesis, Karaalio&#;lu Park&#;'na 1 dakikal&#;k ve 2. yüzy&#;l yap&#;m&#; H&#;d&#;rl&#;k Kulesi'ne 4 dakikal&#;k yürüme mesafesindedir.

Rahat, sanat eserleriyle dolu konaklama seçenekleri aras&#;nda odalar ve karma ya da kad&#;nlara özel yatakhaneler yer al&#;r. Tüm oda ve yatakhanelerde ücretsiz Wi-Fi, kilitli dolap ve çar&#;af bulunur. Banyo ortakt&#;r; özel banyolu odalar mevcuttur. Baz&#; odalarda balkon da bulunur.

Kahve dükkan&#;, aç&#;k bar, ortak mutfak ve ücretli aç&#;k büfe kahvalt&#; mevcuttur. Di&#;er imkanlar aras&#;nda bisiklet kiralama hizmeti, bahçe ve canl&#; performanslar yer al&#;r. Havaliman&#; servisi ve çama&#;&#;rhane hizmetleri ücretlidir.

Giri&#; saati: 

Ç&#;k&#;&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

K&#;l&#;nçarslan, Park Sk. No, Muratpa&#;a/Antalya

() 00 02

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Müzikler güzel, mekan güzel, çal&#;&#;anlar kibar. Konaklamad&#;k, o k&#;sma ili&#;kin yorum yapam&#;yorum o yüzden. sadece müzik dinleyip bira içmeye gittik arkada&#;larla, bu k&#;sm&#; için tam not ald&#; bizden. Fiyatlar da makul.”

“Gayet güzel temiz ve el eme&#;i geçmi&#; konsept yap&#;lm&#;&#; ba&#;ar&#;l&#; bir otel bilmeyenler bence deneyimlemeli.”

“Mekan&#;n bar ortam&#; çok ho&#; ve keyifli, dekorasyonlar&#;na, hayvan dostu olu&#;lar&#;na, müziklerine bay&#;ld&#;m. Ancak oda k&#;sm&#;nda birtak&#;m s&#;k&#;nt&#;lar ya&#;ad&#;m. Sistemdeki bir sorundan dolay&#; ay&#;rtt&#;&#;&#;m ve bir k&#;sm&#;n&#; ödedi&#;im oda benim d&#;&#;&#;mda ba&#;ka birine verilmi&#;ti. Gitmeden önce aray&#;n kontrol edin derim.”

“Otantik bir havas&#; vard&#;. Huzurlu ve sessizdi. Personeller güler yüzlü gece çok geç saatte gitmemize ra&#;men yard&#;mc&#; oldular. Odalar klimal&#; ve temizdi. Çar&#;aflar günlük de&#;i&#;tiriliyordu. Fiyat performans bak&#;m&#;ndan çok iyi. Tavsiye ederim.”

Berlin Hostel Street

Özellikleri

Wifi var, havaalan&#; transferi mevcut, klima var. Park alan&#; için ek ücret talep ediliyor.

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Giri&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

Barbaros, Mediterranean Region Turkey, Kandiller Sk. No, Muratpa&#;a/Antalya

84 84

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Bir hostel için fazlas&#;yla temiz. Kaleiçi’ndeki birçok mekana ve &#;ehrim önemli bölgelerine yak&#;n. Ula&#;&#;ma eri&#;mek oldukça basit.”

“Temizlik çok iyiydi, yataklar da rahat. Pi&#;man olmazs&#;n&#;z tavsiye ederim.”

Özgür Hotel

Özellikleri

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Bir dizi ho&#; ayr&#;nt&#;, tesisin tüm konaklama birimlerinde temel donan&#;ma dâhildir. Buna ek olarak, tekerlekli sandalye kullan&#;m&#;na uygun odalar rezervasyonu mümkündür. Banyolarda du&#; mevcuttur. Bunun yan&#; s&#;ra, tekerlekli sandalye kullan&#;m&#;na uygun banyo seçimi yap&#;labilir.

Birçok katta asansör bulunmaktad&#;r. Otel, emanet bürosu, otel kasas&#; ve transfer hizmeti gibi ho&#;a giden birçok hizmetle, rahat ve dinlendirici bir konaklama imkân&#; sunmaktad&#;r. Ortak alanlardaki kablosuz internet ba&#;lant&#;s&#; sayesinde misafirler, (ücretsiz) d&#;&#; dünya ile ileti&#;imlerini sa&#;layabilirler. Özel araçlar&#;yla gelen misafirler, bunlar&#; konaklama yerinin aç&#;k otopark&#;na (ücretsiz) b&#;rakabilirler.

Giri&#; saati: 

Ç&#;k&#;&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

Muratpa&#;a, Sk. No : 3, Muratpa&#;a/Antalya

() 00 30

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Otel de bir hafta kald&#;m. Sahipleri ve personel ilgili ve yard&#;msever aç&#;kcas&#; memnun kald&#;m. Otelde on gün kal&#;cakt&#;m ödemeyi pe&#;in yapm&#;&#;t&#;m acil dönmem gerekti kalmayaca&#;&#;m üç gecenin iadesini sorun ya&#;amadan ald&#;m bundan sonra ne zaman gitsem güvenerek kalaca&#;&#;m bir otel. Temiz güvenli sorunsuz sürekli çay ve kahve var ücretsiz so&#;uk içecekler de d&#;&#;ar&#;da ki fiyatlar&#;na nerdeyse. Gitmeden görmeden önce yorumlardan tereddütlüydüm ancak gidince oday&#; ortam&#; görünce rahatl&#;kla kald&#;m. Klimalar yeni ve çok iyi çal&#;&#;&#;yor en ekonomik oda için bile durum ayn&#; &#;üpheniz olmas&#;n.”

“Çok güzel bir otelmi&#; rahat kimse sizi rahats&#;z etmiyor güvenilir. temiz bir otel herkese tavsiye ederim resepsiyon oturan ruhu beye çok te&#;ekkür ederiz ilgilendi&#;iniz için te&#;ekkürler.”

“Oteli çok be&#;endim, rahat, temiz, personel çok kibar ve ilgili.”

“9 gün ailemle konaklad&#;m wifi güzeldi ücretsiz büyük bir otopark&#; var yorumlar&#;n&#;n neden böyle kötü oldu&#;unu sordu&#;umda ba&#;ka bir özgür pansiyon oldu&#;unu onunla kar&#;&#;t&#;&#;&#;n&#; söylediler muhtemelen evet kald&#;&#;&#;m&#;z süre zarf&#;nda olumsuz bir &#;eyle kar&#;&#;la&#;mad&#;k evimde gibi güzel bir uyku uyudum.”

“Öncelikle merhaba ben &#;stanbul’dan geldim 4 gece burada konaklad&#;m gerçekten fiyat aç&#;s&#;ndan inan&#;lmaz ucuz ve Özgür bey bir o kadar iyi ayn&#; zamanda yard&#;msever. S&#;cakkanl&#; birisi olarak burda konaklaman&#;z&#; öneriyorum üstelik check-out normalde saat ö&#;len 12 olmas&#; gerekirken bu süreyi ak&#;ama kadar çekebiliyor. Te&#;ekkür ediyorum kendisine umar&#;m daha iyi i&#;ler yaparlar sayg&#;lar.”

Kuyu Beergarden Hostel

Özellikleri

Antalya otel fiyatlar&#; TL

Rahat odalardaki birçok ho&#; ayr&#;nt&#; konaklama yerinin konforunu artt&#;rmaktad&#;r.

Hostelde otel kasas&#;, bir restoran, bir kafe, bir televizyon odas&#;, bir kütüphane, yabanc&#; dil bilen personel ve bir çama&#;&#;rhane bulunmaktad&#;r. Ortak alanlardaki kablosuz internet ba&#;lant&#;s&#; sayesinde misafirler, (ücretsiz) d&#;&#; dünya ile ileti&#;imlerini sa&#;layabilirler. Gezi rezervasyonlar&#; hakk&#;nda detayl&#; bilgi tur kay&#;t masalar&#;nda sunulmaktad&#;r. Bunun yan&#; s&#;ra, tesis dâhilinde bir bahçe bulunmaktad&#;r. Kendi araçlar&#;yla seyahat edenler doluluk durumuna ba&#;l&#; olarak aç&#;k otopark&#; (ücretsiz) kullanabilirler.

Ç&#;k&#;&#; saati: 

Adres ve ileti&#;im bilgileri

K&#;l&#;nçarslan, Hamam Sk. No, Muratpa&#;a/Antalya

50 17

Faydal&#; mü&#;teri yorumlar&#;

“Kaleiçi’nde ula&#;&#;m&#; çok kolay bir hostel. Bu ikinci konaklay&#;&#;&#;m. Temizlik gayet iyi, çal&#;&#;anlar ilgili. Özellikle Kadir beye ilgisinden ötürü te&#;ekkür ediyorum. Fiyat performans olarak uygun bir hostel.”

“Üç gece kald&#;m çok güzeldi e&#;lenceli arkada bar&#; olan interneti gayet iyi olan bir hostel kesinlikle tavsiye ediyorum.”

“Lokasyonu mükemmel, bahçesi mutfa&#;&#; kullan&#;&#;l&#; fakat genel olarak temizlik ve düzenlemeye ihtiyac&#; var.”

“&#;lk defa hostelde kald&#;&#;&#;m için gergindim üstelik &#;ehir merkezinde, &#;ehirdeki her yere ula&#;&#;m&#; kolay ve Kaleiçi gibi tarihi bi yerde olmas&#; ve bu fiyatta olmas&#; beni dü&#;ündürmü&#;tü. Fakat hem tuvalet ve banyosu hem de yataklar gayet temiz. Güzel ah&#;ap kokusu ise cabas&#;. Hostel sahibi Merih Bey ve Özde Han&#;m'a ayr&#;ca te&#;ekkür ediyorum güler yüzlü ho&#; sohbetleri için.”

&#;lginizi çekebilir:

Antalya Kaleiçi Otelleri

Tarihte Antalya’nın merkezi olan Kaleiçi, bugün de önemini yitirmiş değil. Tarihi, denizi, doğası ve güzellikleri ile hala tatilcilerin tercihi olan belde, Kaleiçi otellerinin sundukları konfor ve kalite ile de ön planda.

Her tarafı surlarla ve denizle kuşatılan Kaleiçi’nde sokaklarda gezerken, o topraklarda yaşamış pek çok medeniyetin izlerini görüyorsunuz.

Özellikle eskiden kalma Rum ve Osmanlı evlerinin bugün restore edilerek otele dönüştürülmesi ile hizmet veren Kaleiçi otelleri, mimarisi ve havası ile sizi farklı dünyalara götürüyor. Kaleiçi otelleri, deniz kenarında olmaktan ziyade beldenin dar sokakları arasında konumlanmışlar. Hepsinin ayrı bir güzelliği var. Hangi Kaleiçi otelinde konaklarsanız konaklayın, size konforlu ve kaliteli bir hizmet sunulacak. Tarihin izlerini hala taşıyan oteller, günümüz modern imkânlarını da en iyi şekilde sunuyorlar misafirlerine. Antalya Kaleiçi otellerinin fiyatları da tarih kokan bu otellere göre oldukça uygun olarak güncellenmiş. Eğer Kaleiçi’nde tarihin sayfalarında gezebileceğiniz bir tatil planladıysanız uygun fiyat seçenekleri ve rezervasyon imkânları ile Kaleiçi otellerini sitemizden görebilirsiniz.
Etiketler: antalya kaleiçi otelleri, antalya kaleiçi balayı otelleri, antalya kaleiçi deniz kenarı otel, antalya kaleiçi butik otelleri, antalya kaleiçi jakuzili otel, antalya kaleiçi havuzlu otel, antalya kaleiçi şömineli otel, antalya kaleiçi deniz manzaralı otel, antalya kaleiçi doğa içinde otel, antalya kaleiçi otel, antalya kaleiçi denize sıfır butik otel fiyatları

Daha fazla

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası