özger termal otel / Özger Termal Otel

Özger Termal Otel

özger termal otel

Özger Termal Otel

Kahramanmaraş Zeytin (Zeytun) Ilıca kaplıcaları Özger Termal Otel Konaklama,iletişim, rezervasyon ve otel fiyatları hakkında merak ettiğiniz ne varsa ?



Zeytin Ilıcası Özger Termal Otel Aqua parkı ve jakuzili odaları ile Kahramanmaraş Kaplıca bölgesinde aile olarak kalınabilecek en güzel tesislerden birisi.kaplıca suyunun odalara kadar geliyor olması bölgede bulunan diğer tesislere göre artıları.Odalar temiz ve düzenli.Yemekleri sorun etmeyin ,hemen Otelin çevresinde yer alan kasap ve fırınlar nefis yemekler yapıp odanıza kadar getiriyorlar.

Özger Termal Odalar:

Özger Termal Otel Standart Odalarında Uydu yayını Lcd Tv, Minibar, Merkezi Isıtma, Banyo Wc, Saç kurutma, Telefon, Kablosuz İnternet mevcuttur.



Özger Termal Fiyatları:

Kahramanmaraş Özger Termal Otel Fiyatları çevrede bulunan diğer pansiyon ve apartlara göre biraz yüksek olduğu söylense de ,Bu ücret tamamen aldığınız hizmetin kalitesi ile doğru orantılıdır. Zeytin ılıca kaplıca otel ve pansiyonlarında ucuz fiyatlı yerler bulmanız mümkündür ancak biz sadece size basit bir konaklama sunmuyor ayrıca rahatınız için gerekli her türlü lüks ve konforu da sunuyoruz.

Adres: Ilıca Mh. Azerbeycan Cd. No:1, 46266 Onikişubat/Kahramanmaraş

Telefon: (0344) 263 33 63

Ilıca kaplıcasında bulunan Diğer Otel ve pansiyonlar>>>

Özger Termal Otel Kahramanmaraş’ın en güzel beldelerinden biri olan Ilıcı’da yer almaktadır. Tesis merkezi konumuyla ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Odalar; tek, çift ve üç kişilik odalardan oluşmaktadır. Sade ve ferah bir şekilde dizayn edilmiş toplam 36 adet odası ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktadır. Tesise evcil hayvan kabul edilmemektedir.

Odalarda; uydu yayınlı LCD TV, mini bar, merkezi ısıtma, banyo WC, saç kurutma makinesi, telefon ve zemin halı bulunmaktadır. Genel alanlarda ve odalarda kablosuz internet erişimi mevcuttur. Odalarda termal su mevcuttur. Konaklanan binadan ayrı olarak hizmet veren termal tesis, şifa dolu bir tatil için alternatif bir seçenek oluşturmaktadır. Tesiste termal havuz, havuzda su kaydırağı, hamam, buhar odası ve sauna gibi olanaklar bulunmaktadır. Konuklar termal tesiste, tüm yorgunluklarını atabilir ve streslerinden arınabilirler. Termal havuzlar bay ve bayanlar için ayrı olarak hizmet vermektedir.

Özger Termal Otel, sadece oda konaklama konseptinde hizmet vermektedir. Bazı odalarda küçük bir mutfak bulunduğundan dileyen konuklar yemeklerini kendileri hazırlayabilirler. Tesis bünyesinde restoran bulunmaktadır. Alınan yiyecek ve içecekler ekstra ücrete tabidir. Alkollü içecek satışı bulunmamaktadır. Kredi kartı ile ödeme yapma kolaylığı da sağlanmaktadır. Özger Termal Otel, Döngel Mağarası’na 20 km, Savruk Mağarası’na 7 km, Kahramanmaraş Merkez’e 33 km ve Sütçü İmam Üniversitesi’ne 75 km mesafede yer almaktadır.

Adresi: Ilıca Mh. Azerbeycan Cd. No:1, 46266 Onikişubat/Kahramanmaraş
Telefon: (0344) 263 33 63

AşağıKaydır

Özger Termal Otel

Hakkımızda

Akdeniz bölgesinde İstiklal madalyası verilen Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Zeytin Ilıcasında ikinci bir eviniz var. Tesisimiz dört tarafı ormanlarla kaplı, dağlarla çevrili Zeytin Ilıcasında siz değerli misafirlerimize keyifli bir konaklama imkanı sağlıyor. Kır lokantalarına, cafelere, mesire ve alışveriş alanlarına yürüme mesafesinde olması nedeniyle Özger Termal Otelimiz oldukça kolay ulaşılabilir konumda yer alıyor. Tesisimiz bulunduğu konum itibariyle aynı zamanda Ilıcada yer alan tarihi dağ yollarını ve mağaraları keşfedebilme imkanı sunuyor.

Özger Termal Otelimiz apart şeklindedir ve 32 daire olup, 128 kişiyi aynı anda misafir edebilecek kapasitededir. Odalarımıza günde toplam 6 saat süreli olarak termal sıcak su verilmektedir. Keyifli anlarınızın, mutlu anılara dönüştüğü Özger Termal Otelimiz hayallerinizi keşfetmek için lüks bir termalin kapılarını sizler için aralıyor.

Tesisimizde kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı termalimiz mevcuttur. Özger termalimizin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, termal havuz, Aqua park, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve cafe bölümü yer almakla beraber tesisimizde temizlik ve hijyen konusu üst düzey şekilde önem arz etmektedir. Misafirlerimiz bu alan içerisinde hizmetlerimizden dilediği kadar yararlanabilmektedir. Ayrıca aile üyelerinin birarada olma taleplerini de önemseyerek tesisimizde ayrı bir alanda yer alan aile jakuzilerimiz bulunmaktadır. Bu alan sadece aile üyelerine özeldir.

Hakkımızda

HİZMETLERİMİZ

Termal Havuz

Termal sular kişinin ağrılarını dindirmek ve mevcut sağlığını devam ettirmekle görevlidir. Bedeni ruhsal ve fiziksel olarak rahatlatma ve iyileştirme özelliğine sahiptir. Termal sular, damarlardaki kan akışını ...

İNCELE

Türk Hamamı

Türk kültüründe çok önemli bir yeri olan hamam, sağlığımıza etkileri ile gerçekten çok faydalıdır. Hamamda, sıcak hava ve buharın etkisi ile vücudunuzda gözenekleri dolduran tüm ...

İNCELE

Sauna ve Buhar Odası

Buhar odaları, insanların rahatlamasını sağlayan yerlerdir. Sıcak odalardır ve sıcaklığın etkisi ile vücuttaki zararlı toksinlerin atılmasını sağlar. Tesisimizde kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı termalimiz mevcuttur. ...

İNCELE

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda, yüzmek ya da dinlenmek için en ideal yerdesiniz! Tesisimizde temizlik ve hijyen konusu üst düzey şekilde önem arz etmektedir. Tesisimizde kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı ...

İNCELE

Aqua Park

Çocukların ve yetişkinlerin eğlenceli vakit geçirdiği alanlardan biridir. Tesisimizde temizlik ve hijyen konusu üst düzey şekilde önem arz etmektedir. Tesisimizde kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı ...

İNCELE

Cafe

Keyifli bir dinlenme sonrası midenizi de keyiflendirmek için cafe hizmeti vermekteyiz. Tesisimizde temizlik ve hijyen konusu üst düzey şekilde önem arz etmektedir. 

İNCELE

Müşteri Görüşleri

Helin Y.

Helin Y.

Müşteri

Aqua parkı ve jakuzili odaları ile mükemmel bir tesis, otopark sorunu yok. Ailecek kalabileceğimiz dinlenme tesisi.

Selin B.

Selin B.

Müşteri

Güzel otel yer harika doğa ile iç içe. Termal havuz tertemiz ve çok güzeldi.

Furkan S.

Furkan S.

Müşteri

Çok güzel bir termal deneyimi yaşadım tertemiz ve ferahtı hamamı havuzları saunası buhar odası her şeyiyle mükemmeldi! Teşekkürler Özger Termal Otel.

Copyright © 2022 by Rosepith. Her Hakkı Saklıdır. kopyalanması, çoğaltılması ve dağıtılması halinde yasal haklarımız işletilecektir.

Yorumlar

kahramanmaraş/Ilıca da bulunan termal havuzlar temizlik yönünden fena değil fiyat konusunda biraz pahalı diğer termal havuzlara kıyasla. çok fazla kalabalık olmuyor. bu yüzden tercih edilebilir.

Pandemi dolayısıyla sauna ve buhar odası kapalıydı. Çok üzüldük. İşletme sahibi ve çalışanlar güleryüzlü, samimiler o konuda problem yok

Havuzları gayet güzeldi ama havuza doğru düzgün mayo veya haşemo ile girmeyip farklı şeyler giyenlerde vardı

Fiyata göre konforsuzdu odalar bakımsız tuvalet banyo bir arada beklentimizi karşılamadı

Sadece görünen 4 adet havuzdan ibaret fiyatı 30 TL açıkçası diğer yerler 6 lirayken buranın 30 TL olması çok pahalı buldum açıkçası içerde yemek için simit bile yok sadece bisküvi var sonra çalışanlar mentol dökmüyolar çok ilgisizler

Temiz bir yer ama fiyatları çok pahali biraz indirime girmeliler ama PAZAR VE MARKETLERI FIYASKO MALZEMELERINIZI ALIN GIDIN MARKETTEN PAZARDAN ALMAYIN ÇOK PAHALI

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası