komik üniversite bölümleri / en gereksiz üniversite bölümleri - ekşi sözlük

Komik Üniversite Bölümleri

komik üniversite bölümleri

Ne Okuyorsun Şimdi Sen? Akrabalara Bir Türlü Anlatılamayan Üniversitelerdeki 20 Bölüm

Haberler

Goygoy

Ne Okuyorsun Şimdi Sen? Akrabalara Bir Türlü Anlatılamayan Üniversitelerdeki 20 Bölüm

Memlekete her gitmede adettendir tüm akrabaları ziyaret edip üniversitenin gidişatı hakkında bilgilendirme yapmak. Kaçıncı sınıftasın, sen ne okuyorsun şimdi, bitirince ne olacaksın, vb. soruları itina ile yanıtlamak ve amcayı, dayıyı, halayı olabildiğince tatmin etmek gereklidir. Ama bazı bölümler var ki

-Ne okuyorsun şimdi sen?

-Urdu dili ve edebiyatı

olsun ne yapalım, üzülme

1. Şehir ve Bölge Planlama

1. Şehir ve Bölge Planlama

2. İşletme Enformatiği

2. İşletme Enformatiği

3. Sanat Tarihi

3. Sanat Tarihi

4. Tütün Eksperliği

4. Tütün Eksperliği

5. Astronomi ve Uzay Bilimleri

5. Astronomi ve Uzay Bilimleri

6. Jeodezi ve Fotogrametri

6. Jeodezi ve Fotogrametri

7. Lojistik Yönetimi

7. Lojistik Yönetimi

8. Matematik Mühendisliği

8. Matematik Mühendisliği

9. Peyzaj Mimarlığı

9. Peyzaj Mimarlığı

Bahçe Bitkileri

 Bahçe Bitkileri

Rekreasyon Yönetimi

 Rekreasyon Yönetimi

Kamu Yönetimi

 Kamu Yönetimi

Görsel İletişim Tasarımı

 Görsel İletişim Tasarımı

Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi

 Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi

Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji

 Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji

Aktüerya Bilimleri

 Aktüerya Bilimleri

Moleküler Biyoloji ve Genetik

 Moleküler Biyoloji ve Genetik

Hidrojeoloji Mühendisliği

 Hidrojeoloji Mühendisliği

Mekatronik Mühendisliği

 Mekatronik Mühendisliği

Urdu Dili ve Edebiyatı

 Urdu Dili ve Edebiyatı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

en gereksiz üniversite bölümleri

  • edit: başlık başa kalmış. başlığı açan yazar uzun bir liste yapmıştı, içinde jeoloji de vardı. işbu entry, ona istinaden yazılmıştır.

    içlerinden jeoloji öylesine gereksizdir ki, aylar önce erzurum'da şev duraylılığı bilgisizliğinden aşağı kayıp ülke bütçesine milyon dolar zarar veren tesisle alakası yoktur.
    3. havalimanı ve 3. köprüyle ilgili saha çalışmalarında bizzat doktorlar ve avukatlar çalışır.
    petrol ile ilgili saha araştırmasını da ebem yapar. keza raporu da yine ebem hazırlar.
    mars'tan alınan kayaç numunelerini dişçiler incelemektedir.

    aylar sonra gelen edit: yine amerika'da usgs, gezegenlerin jeolojik yapısını irdeleyen kendisine bağlı bir astrojeoloji departmanına sahip. keza nasa'da çalışan jeologlar mevcut. adamlar şu sıralarda sen göbeğini kaşırken muhtemelen new horizons'tan son gelen görüntüler ışığında plüton'daki jeolojik faaliyetleri, tektonizmanın olup olmama ihtimalini yorumluyor, jupiter'in uydusu europa'nın yüzeyinde gözlenen yapılardan, kabuğunun altında ~km (challenger deep'in kabaca 10 katı) derinliğinde bir okyanusun varlığından ve yitim zonlarından söz ediyorlar. io'nun volkanik faaliyetleri ve püskürttüğü gaz hakkında incelemeler yapıyorlar. 67p/churyumov-gerasimenko üzerinde yapılan çalışmaları paleontolojik bulgular ile sentezleyerek yeryüzünde hayatın orijinine dair teoriler üretiyorlar. mars'a yapılması tasarlanan insanlı görevlerde görev alacak bilim insanları içinde jeolog var. curiosity ve mars reconnaissance orbiter tarafından sağlanan verileri jeolog yorumluyor. aralık 'de, apollo görevlerinin sonuncusu olan apollo 17 göreviyle ay'a giden harrison schmitt bir jeologtu ve kg numune ile dünya'ya döndü. ha "bunlar benim ne işime yarayacak?" diyorsan o senin problemin.

    bunun dışında fosil yakıtlar başlı başına jeoloji ve jeofizik ile ilgilidir. karbonifer döneminde oluşan kömür yataklarından tut, deniz dibine gömülmüş canlıların fosilleri sayesinde hayatımızda yer edinen petrol ve doğalgaz gibi yakıtlar bugün insanoğlunun temel enerji rezervini oluşturur. ha "ben hiç bunlara bulaşmayacağım, nükleer santrallerde kendi enerjimi kendim üreteceğim" diyorsan da uranyum ve türevi radyoaktif elementlere mecbursun. bunların nerelerden nasıl elde edileceği ile bu adamlar ilgileniyor.

  • (bkz: leh dili ve edebiyatı)

  • içinde son derece önemli ve gerekli bölümlerin olduğu saçma sapan liste.

  • (bkz: eksi yemek için başlık açmak)

  • sonunda issiz kaldığımız icin hepsi gereksiz oluyor sanirim maalesef.

  • filoloji kesinlikle değildir. diyen cahildir. bu listeyi hazırlayan da sütçü imam işletmede falan okuyodur kesin mezun olunca ceo olucaktır. he annem he.

  • yedi tane aynı sınıftan arkadaşımın tl barajının üstünde maaşla çalıştığı bir sınıfa sahip olan bahçe bitkileri bölümünün 2 kere yazılarak saçmalandığı liste.

  • her biri bir bilimdir. içerdikleri bilgilerle her biri kocaman bambaşka dünyalardır.

    senin yaşadığın ülkede bu meslek erbapları iş bulamıyorsa, sektör gelişmemişse, bu senin ülkenin dandikliğidir. bölümlerin değil.

    bilime saygı duyun biraz.

  • (bkz: tarih)(bkz: tarih)(bkz: tarih) gereksiz değil ama işsiz.

  • sağlık ve eğitim fakülteleri dışında hepsi.

  • Eşit Ağırlık Bölümleri Taban Puanları – Başarı Sıralamaları

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası