göbek eritmek için yoğurt tarçın / Göbek Eriten Acılı Yoğurt Kürü Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli) | Yemek Tarifleri

Göbek Eritmek Için Yoğurt Tarçın

göbek eritmek için yoğurt tarçın

G&#;bek Eriten 7 Farklı Yoğurt K&#;r&#;

Kilo vermek, yağ yakmak gözünüze zor geliyorsa, sizi böyle alalım. 'Su içsem yarıyor' diyenlerdenseniz, tamamen doğal bir şekilde hazırlana yoğurt kürü tariflerinden yararlanabilirsiniz. Kimyasal ürünlerle kilo vermek kolay gibi görünse de, sağlık açısından çok zararlı. Bu yüzden sağlıklı kilo verme yöntemlerine yönelmemiz gerekiyor. Evdeki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz yoğurt kürü ile fazla kilolardan kurtulmak mümkün. Altın yoğurt kürü, pul biberli yoğurt kürü, zencefilli yoğurt kürü ve zerdeçallı yoğurt kürü tariflerini sizler için yazımızda derledik. İşte, yağ yaktıran göbek eriten 7 farklı yoğurt kürü tarifi:

Limonlu Yoğurt Kürü

  1. Yarım çay kaşığı zerdeçal
  2. Yarım limon
  3. 3 yemek kaşığı az yağlı yoğurt

Limonlu Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır?

Malzemeleri bir kapta karıştırın. Hazırladığınız kürü gece yatmadan önce tüketin. Limonlu yoğurt küründen sonra hiçbir şey yemeyin. 

Yağ Yakıcı Soğan Kürü

  1. 4 dal nane
  2. gram az yağlı yoğurt
  3. 1 dal taze soğan
  4. 1 avuç semizotu

Yağ Yakan Soğan Kürü Nasıl Yapılır?

Nane ve taze soğanı ince ince kıyın. Karışıma semizotunu ekleyip harmanlayın. Ardından yoğurdu ilave edin ve tüm malzemeleri karıştırın. Gece uyumadan önce bu kürü kullanabilirsiniz. Haftada 2 kez tüketebilirsiniz.

Göbek Eriten Yoğurt Kürü

  1. 4 dal maydanoz
  2. gram yoğurt
  3. 1 adet limon
  4. 4 dal dereotu

Göbek Eriten Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır?

Bir kabın içerisine maydanoz ve dereotunu ince ince kıyarak ekleyin. Karışıma yoğurdu ekledikten sonra limon suyunu sıkın. Malzemeleri karıştırdıktan sonra tüketebilirsiniz. Bu kürü, gece uyumadan 3 saat önce tüketmeniz gerekir.

Altın Yoğurt Kürü

  1. 4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
  2. 1 çay kaşığı zeytinyağı
  3. 1 çay kaşığı zencefil tozu
  4. 1 çay kaşığı zerdeçal tozu
  5. 1 çay kaşığı tarçın

Altın Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır?

Bir kasenin içerisine yoğurdu koyun. Kalan malzemeleri de üzerine ekledikten sonra karıştırın. Altın yoğurt kürünü iki günde bir aç karna tüketebilirsiniz.

Doğal Kür

  1. Yarım litre su
  2. 1 adet limon
  3. 25 dal maydanoz
  4. 4 adet taze lahana yaprağı

Doğal Kür Nasıl Yapılır?

İlk olarak yarım litre suyu tencerede kaynatın. Kaynamaya başladığında lahana yapraklarını atarak 4 dakika kaynatın. Ardından maydanozu ve limon dilimlerini de karışıma ekleyerek dakika kaynatın. Kaynayan kürü soğumaya bırakın. Tamamen soğuduğunda suyunu süzün. Bu suyu günde 2 kez tok karna içebilirsiniz.

Sodalı Yoğurt Kürü

  1. 3 yemek kaşığı yoğurt
  2. 1 şişe maden suyu
  3. Yarım limon suyu

Sodalı Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır?

Yoğurdun içerisine limon suyunu ekleyip karıştırın. Ardından yavaş yavaş maden suyunu ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece uyumadan yarım saat önce tüketebilirsiniz.

Pul Biberli Yoğurt Kürü

  1. 3 yemek kaşığı yoğurt
  2. 1 çay kaşığı pul biber
  3. Yarım limon suyu

Pul Biberli Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır?

Tüm malzemeleri bir kasede karıştırın. Dilerseniz, yarım çay kaşığı pul biber ve yarım çay kaşığı toz zerdeçal kullanabilirsiniz. Hazırladığınız bu kürü gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz. Karışımı 2 hafta boyunca her gece uygulayın. 2 haftanın sonunda ara verin.

Göbek Eriten Yoğurt Kürünü Tüketirken Bunlara Dikkat Edin!

  1. Hiçbir kür tek başına yeterli değildir, kürü uygularken egzersiz yapmaya özen gösterin.
  2. Günde en az litre su için.
  3. Beslenmenizi düzene sokun. Ölçülü bir şekilde yemek yiyin.
  4. Beyaz un, şeker ve tuzu ölçülü bir şekilde tüketin. Hamur işi, tatlı ve kızartmalardan uzak durun.
  5. Bu kürlerden yalnızca birini uygulayın. Seçtiğiniz kürün hangi sıklıkla tüketileceğine dikkat edin.
  6. Kürdeki malzemelerden herhangi birine alerjiniz varsa uygulamayın.
  7. Hazır yoğurt yerine ev yapımı yoğurt tüketmeye özen gösterin.
  8. Yoğurt kürleri, Hamilelik ve emzirme dönemindeki kadınlar için uygun değildir.
  9. Kronik hastalığınız veya ciddi bir rahatsızlığınız varsa, yoğurt kürünü kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın. Doktorunuzun önerdiği beslenme düzenine bağlı kalın.

Şunlara da göz atın;

  1. Ödem attırıcı kür tarifleri
  2. Yağ yakıcı kür tarifleri
  3. Soğan kürünün faydaları
  4. Diyete başlarken yapılması gerekenler
  5. Diyet yemekleri

Tar&#;ınlı Yoğurdun Faydaları Nelerdir? Yoğurda Tar&#;ın D&#;k&#;p Yemek Zayıflatır Mı?

Tarçınlı yoğurdun en büyük faydalarından biri olarak yağ yakması görülür. Bundan dolayı kilo vermek isteyenlerin birincil tercihidir.

Tarçınlı Yoğurdun Faydaları Nelerdir?

1) Tokluk Hissi Yaratır

Özellikle eğer geceleri çok acıkıyorsanız yatmadan önce bir kase tarçınlı yoğurt tüketebilirsiniz. Tarçınlı yoğurt yemek tok hissiyatı verir. Böylece fazla kilo almazsınız. Aşırı yemek yemekten kaçınır ve daha formda gözükürsünüz. Bundan dolayı tok hissiyatı yaratması açısından tarçınlı yoğurdu afiyetle yiyebilirsiniz.

2) Kan Şekerini Dengeler

Gün içerisinde sık sık kan şekeri düşüklüğü yaşanabilmektedir. Bundan dolayı tatlı yeme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kan şekeri seviyesi yükselince tarçınlı yoğurt tüketebilirsiniz. Tarçınlı yoğurt hem faydalı hem de lezzetlidir. Bu şekilde kan şekeri seviyenizi dengeler. Açlık ya da kendinizi kötü hissetme gibi problemlerle karşılaşmazsınız.

3) Kolesterolü Dengeler

Vücutta kötü kolesterol yaşam kalitesini önemli ölçüde düşürür. Bundan dolayı kötü kolesterolün dengelenmesi açısından tarçını yoğurdun tüketimi son derecede önemlidir. Tarçınlı yoğurt kolesterole doğrudan etki eder ve kan basınç seviyesini dengede tutar. Böylece kolesterole bağlı olan rahatsızlıkların yaşanmasını engeller.

4) Zeka Gelişimini Sağlar

Ergenlik çağında ya da gelişme çağında olan çocukların zeka seviyesini yükseltmeleri açısından beyin sağlığına olumlu etkisi konusunda tarçınlı yoğurt tüketimi önemlidir. Uzman doktorlar tarafından da yapılan açıklamaya göre tarçınlı yoğurt tüketen çocukların zeka gelişimi seviyesinde önemli bir gelişim meydana gelir. Ayrıca tarçınlı yoğurt hafızayı da destekler. Hafızanın daha güçlü olmasını sağlar.

Yoğurda Tarçın Döküp Yemek Zayıflatır mı?

Bu sorunun cevabı kısaca evettir. Çünkü tarçınlı yoğurt en hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlayan mucizevi bir gıdadır. Özellikle yağ yakarak kilo vermek isteyenler için tarçınlı yoğurt biçilmiş kaftandır. Yatmadan önce bir kase tarçınlı yoğurt tüketerek zayıflamanıza yardımcı olabilirsiniz. Tarçınlı yoğurt bu şekilde hızlı bir yağ yakımını başlatacak ve uykuda bile yağ yakmaya devam edeceksiniz.

Düzenli olarak spordan sonra ya da ara öğünlerinizde tarçınlı yoğurt tüketerek zayıflayabilir ve yağ yakabilirsiniz.

yogurt kürü yogurt ile zayiflama Yogurt kürü göbek, bölgesel yaglari eritme - zayiflama Kürü, zencefil, nane, tarcin yogurt kürü

yogurt kürü yogurt ile zayiflama - yogurt kürü yogurt ile zayiflama Yogurt kürü göbek, bölgesel yaglari eritme - zayiflama Kürü, zencefil, nane, tarcin yogurt kürü

Yogurt kürü ile bölgesel yaglari eritme, zayiflama Kürü

Yoğurt zencefil tarçın karışımı (Zayıflama Diyeti)
Göbek yaglarini eriten kur

 

Malzemeler:

yemek kasigi yogurt mümkünse az yagli

tam dolu olmadan silme 1 cay kasigi zencefil toz halinde

tam dolu olmadan silme 1 cay kasigi tarcin

1 tatli kasigi nane kurusu ( yazin tazesini kullanabilirsiniz )

 

yogurt kürü yogurt ile zayiflama (15)yapilis videosunu izlemek icin tiklayiniz

Yogurt kürü ile bölgesel yaglari eritme kürü

Yoğurt zencefil tarçın karışımı (Zayıflama Diyeti)
Göbek yaglarini eriten kur

YAĞ YAKAN, ZAYIFLATAN SAĞLIKLI BİR KÜR- Amerika Tenneesse Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre yağsız yoğurt tek başına tüketildiğinde bile göbek yağlarının %81 ini eritiyor. Yoğurdun yanı sıra zencefilin yağ yakıcı özelliği olduğu, zerdeçalın vücuttaki ödemi attığı, hazmı kolaylaştırdığı ve hafızayı etkili bir şekilde güçlendirdiği, tarçının ise zayıflamada yardımcı olduğu araştırma sonucunda kanıtlanmıştır.

ZENCEFİL: Yağ yakan baharat olarak bilinir. Zayıflamaya yardımcıdır. Göbek yağlarını eritir. Etkili şekilde kilo verdirir.

TARÇIN: Zencefil gibi zayıflamaya yardımcı bir baharattır. Kilo verme amaçlı onlarca kullanım şekli bulunur.

YOĞURT: Yoğurt çok iyi protein kaynağıdır, ayrıca et gibi diğer protein kaynaklarına kıyasla kalorisi çok azdır. Yani bir tabak yoğurt yediğiniz öğünün ardından diğer öğüne kadar her hangi bir açlık veya mide kazıntısı hissetmezsiniz. Yani TOK tutar.

Yogurt & Nane: karisimi kemik erimesine karsi mucize bir karisimdir..

Nane: faydalari saymakla bitmez.. Sindirim sistemi ve mide için çok faydalıdır. Sindirimi kolaylaştırır. Gaz söktürücüdür. Bağırsak kurtlarını düşürmeye yardımcı olur. Ülsere ve mide yanmasına iyi gelir. Kusmayı, mide bulantısını ve ağrısını önler. Grip, bronşit gibi soğuk algınlıklarında ve öksürükte faydalıdır.

 

yogurt kürü yogurt ile zayiflama (11)

 yogurtu evde kendiniz yapmak isterseniz ev yapimi yogurt tarifim linktedir. monash.pw

Yoğurt zencefil tarçın, yogurt karışım kurun yapilisi:

Yapilisi:  yogurdu bir kaseye koyalim baharatlarida ekleyip karistiralim&#; aksam yemeginden sonra gec yatanlardansaniz mutlaka gece acikiyorsunuz, bu karisimi yatmadan 1 saat veya  en gec yarim saat önce bu karisimi yiyoruz ve bol su tüketiyoruz.. bu kürü her aksam 2 hafta boyunca yapiyoruz, ve göbek yaglarinizin eridigine ve kilo verdiginize sahit olucaksiniz, facebook sayfamda bu karisima nane yerine zerdecal kullanip uygulayan arkadaslar var cok kilo verdiklerini söylediler.. ben henüz 2. günümdeyim, degisiklikleri asama asama buraya yazicam. insallah istenmeyen göbek yaglari erir yok olur 🙂 2 hafta sonu bir hafta ara verip tekrar monash.pwginiz ölcülere gelene kadar devam edebilirsiniz..

Not: yogurdu yedikten sonra hicbirsey yemiyorsunuz sadece bol su tüketiyoruz.. suyu gün icide bol icin lütfen günlük su litre olsun

gün icinde zayiflama cayinida icebilirsiniz tarifi linktedir monash.pw

belirtmek isterim: saglik sorunu veya alerjisi  olan arkadaslar,lütfen kullanmadan önce doktorunuza danisiniz.

yogurt kürü yogurt ile zayiflama (4)

biber, limon yogurt kürün videosunu izlemek icin tiklayiniz

 

 

bir diger yogurt kürü ise

Pulbiber, limon ve yogurt karisimi

 

malzemeler

yemek kasigi yogurt ( mümkünse az yagli olanini seciniz )

tatli kasigi pul biber ( aci seviyorsaniz, aciya dayanabilirseniz aci tercih ediniz )

2 yemek kasigi kadar limon suyu ( yaklasik yarim limon )

 

yogurt kürü yogurt ile zayiflama (8) yogurt kürü yogurt ile zayiflama Yogurt kürü göbek, bölgesel yaglari eritme - zayiflama Kürü, limon, pulbiber yogurt kürü

yogurt kürü yogurt ile zayiflama - yogurt kürü yogurt ile zayiflama (8) yogurt kürü yogurt ile zayiflama Yogurt kürü göbek, bölgesel yaglari eritme - zayiflama Kürü, limon, pulbiber yogurt kürü

 

Yapilisi: bir kasenin icine malzemeleri alip karistirin, yatmadan yarim saat öncesi tüketin, bol su icin, iki hafta devam edin&#;  bu kurlari yaparken tabi herzaman yememize dikkat etmemiz gerektigini ve bol hareket yapabiliyorsaniz spor, eksersizler ile katkida bulunmayi ihmal etmeyiniz.

yogurt kürü yogurt ile zayiflama (5)

Ähnliche Artikel

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır