mesut bilgin maltepe / 3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ÇATIŞMAYI GÖRÜNTÜLEYEN GÜVENLİK KAMERASININ HARD DİSKİ SÖKÜLMÜŞ - Haberler

Mesut Bilgin Maltepe

mesut bilgin maltepe

2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı çatışmada Sedat Peker bağlantısı

Başıbüyük Mahallesi'nde sıralarında meydana gelen olayda; Mevlüt Mesut Bilgin'e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

TARTIŞMA SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ
Kavgada arazinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur K. ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polissevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne,Uğur K. ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

2 KİŞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR
Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Göğsünden 2 kurşun yarası alan Uğur K.'nın durumunun ciddi olduğu, iki bacağından vurulan Batuhan Ş.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı. Kavganın çıktığı yerde çok sayıda boş kovan ile birlikte silah bulundu. Polis, silaha incelemek üzere el koydu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SEDAT PEKER BAĞLANTISI
Öte yandan Uğur K.'nın 18, Mevlüt Mesut Bilgin'in 17, Metin Gökhan Ocakçı'nın 13 suç kaydı olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi devam eden Uğur K.'nın firari Sedat Peker ile bağlantılı olduğu iddia edildi.

#sevk, Sağlık, eğitim, araştırma, Polis

Maltepe'de Silahlı Kavga! 3 Ölü

Maltepe Başıbüyük Mahallesi, Hercai Sokak'ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 ölü var.  Olay yerinde bir sarsılmaz silah, 6 adet boş kovan bulundu. asayiş büro ekipleri araştırmalarına devam ediyor. 

Olay saat sıralarında Başıbüyük Mahallesi'nde meydana geldi. Mevlüt Mesut Bilgin'e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada arazinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne,  Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı. Kavganın çıktığı yerde çok sayıda boş kovan ile birlikte silah bulundu. Polis, silaha incelemek üzere el koydu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Peker&#;in adamı olduğu iddia edilen Köroğlu silahlı çatışmada öldü

DUVAR - &#;stanbul Maltepe Ba&#;&#;büyük mahallesinde arazi kavgas&#;ndan ç&#;kt&#;&#;&#; belirtilen silahl&#; çat&#;&#;mada üç ki&#;i öldürüldü. Olayda ölen U&#;ur Köro&#;lu'nun Gülsuyu'nda Hasan Ferit Gedik'in öldürülmesi olay&#;nda yarg&#;lanm&#;&#; ve Sedat Peker'in adam&#; oldu&#;u iddia edilmi&#;ti.  Çat&#;&#;man&#;n ard&#;ndan olay an&#;n&#; çeken bir bir villadaki güvenlik kameras&#;n&#;n hard diskinin çal&#;nd&#;&#;&#; belirtildi.

Dün saat 'da ya&#;anan çat&#;&#;ma iddialara göre &#;öyle geli&#;ti: Mevlüt Mesut Bilgin'e ait araziye gelen 3 ki&#;i, arazi anla&#;mazl&#;&#;&#; yüzünden Bilgin ile tart&#;&#;maya ba&#;lad&#;. Ç&#;kan kavgada Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakç&#;, U&#;ur Köro&#;lu ve Batuhan &#;. silahlardan ç&#;kan kur&#;unla yaraland&#;. Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakç&#; ve U&#;ur Köro&#;lu yap&#;lan müdahalelere ra&#;men kald&#;r&#;ld&#;klar&#; hastanede öldü. Çat&#;&#;mada ölen U&#;ur Köro&#;lu, Gülsuyu'nda uyu&#;turucuya kar&#;&#; düzenlenen eylemler s&#;ras&#;nda öldürülen Hasan Ferit Gedik cinayetinde san&#;k olarak yarg&#;lan&#;rken 'suç örgütü kurmaktan' aranan firari Sedat Peker'in adam&#; oldu&#;u iddia edilmi&#;ti.

6 K&#;&#;&#; GÖZALTINA ALINDI

Silahl&#; çat&#;&#;man&#;n ya&#;and&#;&#;&#; sokaktaki bir villan&#;n güvenlik kameras&#;na ait hard diskin, olaydan hemen sonra sökülüp, al&#;nd&#;&#;&#; ortaya ç&#;kt&#;.  Çat&#;&#;man&#;n ard&#;ndan çal&#;&#;ma ba&#;latan polis Batuhan &#;., Do&#;ancan Ç., An&#;l A., Baver S., Hüseyin Y. ve Mesut Y. adl&#; &#;üphelileri gözalt&#;na ald&#;.

&#;üphelilerden An&#;l A. polise verdi&#;i ifadesinde, “&#;ki arkada&#;&#;mla birlikte olay yerinde bulunan kulübede oturuyorduk. Sonras&#;nda be&#; araç geldi. Araçlardan inen ve ad&#;n&#;n U&#;ur Köro&#;lu oldu&#;unu belirten bir ki&#;i, ‘Çabuk Mesut abini ara, buraya gelsin' dedi. Ben de Mevlüt Mesut Bilgin’i arad&#;m. Konu&#;tu&#;um s&#;rada telefonu alan U&#;ur Köro&#;lu, 'Hadi seni bekliyorum. Çabuk gel’ dedi. K&#;sa süre sonra da Mesut abi, Batuhan &#;. ve Do&#;ancan Ç.’yle birlikte olay yerine geldi. Sonras&#;nda da kar&#;&#;l&#;kl&#; silahl&#; çat&#;&#;maya girdiler” dedi. 

&#;üphelilerden Do&#;ancan Ç. “Mevlüt Mesut Bilgin patronumdur. Kartal’da bulunan bir spor salonunda Batuhan &#;.’yle oturdu&#;um s&#;rada Mesut abi geldi. Çok sinirliydi. 'Hadi gidiyoruz' dedi. Beraber araca bindik. Olay yerinde Mesut abi araçtan indi&#;i s&#;rada U&#;ur Köro&#;lu önce Mesut abiye sonra da bize ate&#; etmeye ba&#;lad&#;” bilgisini verdi.

 OLAY ANINI KAYDEDEN KAMERANIN HARD D&#;SK&#; KAYIP 

Olay yerinde ara&#;t&#;rma yapan Maltepe Asayi&#; Büro Amirli&#;i ve Cinayet Büro Amirli&#;i ekipleri, silahl&#; çat&#;&#;man&#;n ya&#;and&#;&#;&#; sokaktaki bir villan&#;n güvenlik kameras&#;na ait hard diskin, olaydan hemen sonra sökülüp, al&#;nd&#;&#;&#;n&#; belirledi.

Hasan Ferit Gedik'in ölümü 

Gezi eylemleri Maltepe Gülsuyu'nda aç&#;klama yapan ve uyu&#;turucuya geçit vermeyeceklerini aç&#;klayan grup d&#;&#;ardan geldi&#;i belirtilen bir grubun silahl&#; sald&#;r&#;s&#;na u&#;ram&#;&#;t&#;. 30 Eylül 'te ya&#;anan olayda vurulan Hasan Ferit Gedik vefat etmi&#;, 3 ki&#;i yaralanm&#;&#;t&#;. Gedik'in ölümünün ard&#;ndan U&#;ur Köro&#;lu tutuklanarak cezaevine gönderildi ve ancak k&#;sa bir süre sonra serbest b&#;rak&#;ld&#;.

Tutuksuz yarg&#;lanan Köro&#;lu, duru&#;ma salonuna girerken üzerinde b&#;çakla yakaland&#; ve emniyet görevlilerince nöbetçi Cumhuriyet Savc&#;s&#;'na götürüldü ancak hakk&#;nda bir i&#;lem ba&#;lat&#;lmad&#;.

Mahkemede tarihinde dinlenen ve Gülsuyu'ndaki sald&#;r&#; hakk&#;nda itiraflarda bulunan san&#;k Mert Kazan ise Köro&#;lu'yla birlikte mahallede 'çete kuruldu&#;unu' iddia ederek heyete, “Siz suçlular&#; serbest b&#;rakt&#;n&#;z” diye tepki gösterdi. Kazan ifadesine &#;unlar&#; söyledi: “Ezilenlerin Sosyalist Partisi'nin (ESP) kur&#;unlanmas&#; ve yaralama olay&#;nda Engin Saba, Ercan Çiftçi, Do&#;ukan Cep, U&#;ur Köro&#;lu ile birlikte 9 ki&#;i var. Hep suçlular&#; tahliye ettiniz, onlar d&#;&#;ar&#;da bir çete kurdu. Mahkemeye gelip &#;ikayetini geri alan mü&#;tekilere 5’er bin lira para verdiler.”

'MAHALLEDE PEKER'&#;N ADAMLARI VAR'

Mahallede Sedat Peker'in çete kurdu&#;u iddialar&#; ise 'te yeniden gündeme geldi. Peker'in, 7 Ocak 'te Gülsuyu için Twitter'da payla&#;t&#;&#;&#;, “DHKP-C mahalleye yerle&#;mi&#;” sözlerinin ard&#;ndan mahallede çat&#;&#;malar artmaya ba&#;lad&#;. Yaralanan isimlerden biri de Kadir Baylan'd&#;. Baylan, “Daha önce bu i&#;ler için ülkücüler kullan&#;l&#;rd&#;, &#;imdi de mafya ve uyu&#;turucu çeteleri kullan&#;l&#;yor. Ama bizi yerimizden etmelerine hiç birisinin gücü yetmeyecek. Bizim Hasan Ferit’e verilmi&#; bir sözümüz var. Mahallemizden uyu&#;turucu çetelerini kaz&#;yana kadar mücadelemiz devam edecek” diyerek mahallede Peker'in adamlar&#;n&#;n çat&#;&#;ma ç&#;kartt&#;&#;&#;n&#; söyledi.



Dün ya&#;anan çat&#;&#;mada ölen Köro&#;lu'nun Peker'le ve MHP Genel Ba&#;kan&#; Devlet Bahçeli ile çekilmi&#; foto&#;raflar&#; da medyaya yans&#;d&#;. (HABER MERKEZ&#;)

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası