akordiyon sineklik / Akordiyon Pileli Sineklik cm x cm : seafoodplus.info: Ev ve Yaşam

Akordiyon Sineklik

akordiyon sineklik

Akordiyon Sineklik

Eviniz, işyeriniz ve diğer yaşam alanlarınızda kapı ve pencereler vasıtası ile havalandırmayı sağlamak isteyebilirsiniz. Ancak kapı ve pencerelerden havayla birlikte böcek ve haşere gibi istenmeyen canlıların da içeri girmesi olasıdır. Her türlü ortama girebilen ve çeşitli yüzey ve canlılara konabilen, dolayısıyla insan sağlığını tehdit eden virüs ve mikrop gibi organizmaları taşıyan haşereleri dışarıda tutmak için önlem almak oldukça önemlidir. Akordiyon sineklik çeşitleri haşere ve böcek gibi her türlü davetsiz misafiri dışarıda tutma konusunda pratik çözüm sunar. Akordiyon tel sineklik olarak da bilinen bu mekanizmalar en ufak böceklerin bile geçemeyeceği kadar sık dokunmuş tül şeklindeki malzeme kullanılarak üretilir. Tül formundaki yüzeyden istenmeyen böcekler içeri giremezken ihtiyaç duyulan havanın içeri girmesi mümkün olur. Sürgülü yapısı sayesinde kolay açılıp kapanabilen pileli akordiyon sineklik modelleri kapalı durumdayken çok az yer kaplar ve neredeyse belli bile değildir. Açık olduğunda ise tüle benzeyen yapısı ile yarı şeffaf bir görünüme sahiptir. Tülün yarı şeffaf hali pencere veya kapınızdan görünen manzarayı bozmaz. Kolay açılıp kapanabilme özelliği sayesinde ister açık ister kapalı şekilde kullanabilirsiniz. Yaz aylarında kapı ve pencerelerden sıkça faydalanıldığından daha çok açık haliyle kullanılır. Kış aylarında kapı ve pencereler daha az açılıp kapandığından kapalı bırakmak mümkündür. Katlanır ürünlerin tek işlevi dışarıdakilerin içeri girmesini önlemek değildir. Başta kedi olmak üzere evde beslediğiniz çeşitli evcil hayvanlarınızın kontrolsüz bir şekilde dışarı çıkmasını engellemek de amaçlanır. Alt katlarda oturanlar için evcil hayvanın kaçması, üst katlarda oturanlar için ise aşağı düşmesi korkulu bir rüya gibidir. Bu tehlikelerin önüne geçmesi bakımından katlanabilir şeklindeki tellerin koruyucu işlevi de vardır. Akordiyon sineklik modelleri farklı boyutlarda üretildiğinden tüm kapı ve pencerelere uyum sağlar. Hazır üretilmiş modellerin yanı sıra farklı ölçülerdeki kapı ve pencereler için özel sipariş vermek de mümkündür. Model ve rengini seçtiğiniz modeli ihtiyacınıza uygun ebatlarda sipariş edebilir ve iç mekanlardaki güvenliğinizi kolaylıkla arttırabilirsiniz.

Mekanlara Şıklık Katan Akordiyon Sineklik Modelleri

Mekanlara Şıklık Katan Akordiyon Sineklik Modelleri

Son zamanlarda haşere ve böcekleri yaşam alanlarından uzak tutmak için kapı ve pencerelere ekipman taktırmak oldukça popüler bir çözümdür. Bu çözümün her geçen gün daha popüler hale gelmesinin altında yatan temel nedenlerden bir tanesi de uygulandığı mekana şıklık katmasıdır. İster şehrin merkezinde çok katlı bir binada ister kırsal alanda müstakil bir yapıda olsun haşerelerden korunma ihtiyacı her zaman vardır. Söz konusu ürün modelleri değişik ölçü ve boyutlarda üretilebildiğinden tüm bina çeşitlerinde ve farklı kapı pencere yapılarında kısaca ihtiyaç duyulan her mekanda kullanıma uygundur. Akordiyon sineklik kullananlar hem istenmeyen misafirleri dışarıda tutar hem de evlerinin değerine değer katan bir aksesuara sahip olur. Kapı ve pencerelerin içine yerleştirmeye uygun bir çerçeve içerisine monte edilmiş tül şeklindeki tellerden oluşan ekipmanlar için renk seçenekleri bulunur. Çerçeve kısım için siyah, beyaz, gri ve ahşap rengi yaygın olarak kullanılır. Ahşap renginin farklı tonları da seçenekler arasındadır. Tül kısım ise siyah ve gri renginin tonlarındadır. Ancak farklı renk seçeneklerini bulmak da mümkündür. Çok sayıda renk kullanma imkanı şıklıktan vaz geçmeden en küçük haşerelerden bile korunmayı mümkün kılar. Bu ürünler, kullanıldığı mekanın stiline kolaylıkla uyum sağlar. Metal aksamlar, siyah veya gri profil ve gri tül ile tasarlanan bir model, modern tarzda tasarlamış mekanlar için tamamlayıcı işleve sahip olur. Bohem tarza sahip bir mekanda ise ahşap tonlarının kullanılması ile şık bir ahenk sağlanır. Bahçe ve balkon gibi açık alanların ön plana çıktığı bohem tarzdaki mekanlarda ahşap profil ile tasarlanmış akordiyon sineklik kapı koruma işlevinin yanı sıra dekoratif bir öğe olarak düşünülebilir. İskandinav stilinin benimsendiği beyazlarla bezeli bir mekanda ise beyaz profiller ön plana çıkar. Tarzı her ne olursa olsun evinizin dekorasyonuna uygun renk ve modelde ürün bulmanız ve evinizin şıklığına şıklık katmanız mümkündür. Söz konusu ürün modelleri kullanıldığı mekanların şıklığına dolaylı olarak da katkı sağlar. Kapı ve pencerelerin korumasız bir şekilde açık olduğu yerlerde içeri giren haşereler bertaraf edilmek istenir. Bunun için dekorasyonun bütünlüğünü bozabilecek malzeme ve ekipmanlara ihtiyaç duyulabilir. Bu ekipmanlar mekanın içerisinde kalabalık yaparak genel estetiği bozabilir. Ayrıca, evde istenmeyen haşere ve böceklere başta terlik olmak üzere çeşitli cisimlerle vurmak da geleneksel olarak kullanılan yöntemler arasındadır. Bu yöntemin sonucunda evin duvarlarında leke olması muhtemeldir. Akordiyon şeklindeki ekipmanları kullanmak bu tarz olumsuzlukların önüne geçerek mekansal şıklığa dolaylı yollarla katkı sağlamış olur. İçeri giren haşerelerin evinizin güzelliğine gölge düşürmemesi için sizler de akordiyon sineklik tavsiye edenlerin sesine kulak verip kapı ve pencerelerin renk ve ölçüsüne uygun modelleri Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Haşereleri Uzak Tutan Akordiyon Sineklik Seçenekleri

Haşereleri Uzak Tutan Akordiyon Sineklik Seçenekleri

Küresel ısınmanın etkilerinin her geçen gün biraz daha fazla hissedildiği dönemde hayatın her alanında olduğu gibi haşerelerden korunma konusunda da sürdürülebilir tercihler yapmak önemlidir. Kapı ve pencerelere takılan ekipmanlar kullanmak istenmeyen haşerelerden korunmanın sürdürülebilir yollarından biridir. Ürünün çerçevesini oluşturan profil ve içerisine gerilen tel tül oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kış aylarının yağışlı ve soğuk havalarında çıkarmaya bile gerek kalmadan uzun yıllar kullanılabilir. Çerçeve kısmını oluşturan profiller kapı ve pencereye sabitlendiği için yıpranma payı yok denecek kadar azdır. PVC akordiyon sineklik olarak bilinen modellerde çerçeve kısım dayanıklı pvc malzemeden üretilir. Sinekliğin hareketli tarafı tül kısmıdır. Akordiyon yapısı sayesinde açıp kapatma sırasında katlanıp açılır. Balkon akordiyon sineklik için yıpranmaya en müsait kullanım alanıdır. Çünkü sistem balkona girip çıkılan kapıya monte edilir. Özellikle yaz aylarında balkona sık girilip çıkılması nedeni ile akordiyon yapıya sahip tel tül birçok kez katlanıp açılmak durumunda kalır. Akordiyon sineklik tülü paslanmaz ve dayanıklı malzemeden üretildiğinden defalarca kez açılıp kapanmasına karşın sağlam kalır. Ayrıca tül kısmının pileli yapısı da dayanıklılığını arttırır. Sahip olduğu pileler sayesinde esnek bir yapıya sahiptir ve olası bir darbe veya çarpma halinde esner ve zarar görmeden eski halini alır. Bu gibi durumlarda en çok akordiyon sineklik ipi kopabilir. Akordiyon formunun korunması ve pilelerin aynı hizada kalmasını sağlamak üzere tül üzerinde belirli aralıklarda tek sıra halinde bir ip yer alır. Bu ipin kopması halinde değişimi mümkündür. Herhangi bir sebeple profile gerilen tel tülün yıpranması durumunda ise çerçeveyi oluşturan profili koruyarak sadece tülü değiştirmek yeterli olur. Uzun süre kullanıma uygun olduğu için cama tel tülden bir mekanizma takmak sarfiyatı azaltır. Bu mekanizmaların çevreye katkısı sadece uzun kullanım ömrüne bağlı değildir. Haşerelerden kurtulmak için kullanılan kimyasal miktarını azaltması bakımından da çevreci ve sürdürülebilir bir tercihtir. Akordiyon modelin kullanıldığı mekanlarda içeriye giren haşere olmayacağı için haşerelerden kurtulmak adına kullanılan kimyasallara ihtiyacınız kalmaz. Haşerelerden korunmak için Trendyol üzerinden satın alabileceğiniz sürgülü sineklik modellerini tercih ederek karbon ayak izinizi küçültebilirsiniz.

Geniş Kullanım Alanı Etkin Koruma Sağlayan Akordiyon Sineklik

Geniş Kullanım Alanı Etkin Koruma Sağlayan Akordiyon Sineklik

Şehir merkezlerinde cam balkon kullanımı oldukça yaygındır. Cam balkonlar normal kapı ve pencerelerden farklı bir sisteme sahip olduğu için cam balkon akordiyon sineklik için uygun mudur değil midir sorusu akıllara gelir. Ürün farklı ölçülerde üretilebildiği için cam balkonlarda uygulamaya uygundur. Ancak cam balkonlar belli bir standarda sahip olmadığından bu alanlar için özel üretim gerekebilir. Ürünün kullanıma uygun olup olmadığı merak edilen bir diğer alan ise çelik kapılardır. Kırsal kesimde sıkça rastlanan müstakil yapılarda veya şehir merkezinde yer alan villa gibi yapılarda evin kapısı doğrudan dışarıya açılır. Yaşam alanının giriş çıkışının sağlandığı bu alanlarda genellikle çelik kapı tercih edilir. Bu tip kapılar haşere korumasına en çok ihtiyaç duyulan yerlerden biridir. Zemine yakın olması nedeni ile bu kapılardan fare ve böcek başta olmak üzere çeşitli haşerelerin içeri girmesi çok daha olasıdır. Çelik kapılar normal kapı ve pencerelerden farklı yapıya sahiptir. Dolayısıyla çelik kapı akordiyon sineklik için uygun olup olmadığı merak edilir. Sürgülü tül ve profillerin farklı ölçülerde üretilebilmesi sayesinde çelik kapılar dahil olmak üzere ürünün bir çok alanda kullanımı mümkündür. Kullanım alanına ilişkin örnekler çoğaltılabilir. Küçük havalandırma penceresi, kış bahçesi, balkon ve pencere gibi dışarıya açılan ancak haşerelerin girme riski olan tüm açıklıklar için uygun tasarım yapılabilir ve uygulanır. Kapı ve pencere gibi standart ölçüsü olmayan bu alanlar için ölçü almak ve bu ölçülerde üretim yaptırmak gerekir. Ancak üretim yaptırmadan önce ölçüyü doğru almak önemlidir. Korumaya ihtiyaç duyduğunuz alanı belirledikten ve ölçüsünü aldıktan sonra zevkinize hitap eden modelleri Trendyol üzerinden inceleyebilir ve karar verebilirsiniz.

Pratik Kullanım Sunan Akordiyon Sineklikler

Pratik Kullanım Sunan Akordiyon Sineklikler

Akordiyon sineklik kullanmak haşere ve sineklerden kurtulmanın en pratik yollarından biridir. Sadece bir kere satın alıp taktırmanız halinde istenmeyen misafirlerden korunmak için bir daha çaba ve para sarf etmeniz gerekmez. Dayanıklılığı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Ürünün kullanımı kolay ve pratiktir. Sürgülü bir sistem sayesinde tek bir doğru çizgi üzerinde sağa sola veya yukarı aşağı yönlerinde açılıp kapanabilir. Bu özellik sayesinde ürün uygulamaları hem güzel görünür hem de yer tasarrufu sağlar. Sürgülü akordiyon sineklik güç uygulamaya gerek kalmadan kolayca hareket ettirilebilir. Kolay kullanımı sayesinde balkona girip çıkarken elinizde bir eşya olsa bile rahatça açıp kapatabilirsiniz. Sinekliğin hangi yöne doğru açılıp kapanacağını seçmek mümkündür. Akordiyon sinekliğinizi alırken açılıp kapanma yönünü belirtmeniz halinde üretim sizin belirlediğiniz şekilde gerçekleşir. Geniş alanlarda uygulanan ekipmanlar ise sağdan ve soldan ortaya doğru gelerek kapanacak şekilde iki parça halinde tercih edilebilir. Bu uygulama sayesinde geniş alanlarda bile tek seferde açma kapama işlemi gerçekleştirilebilir. Akordiyon sineklikler paslanmaz malzemeden üretildiği için su ve deterjan kullanmaya elverişlidir ve kolay temizlenir. Sinekliğin bulunduğu yer müsait ise doğrudan yıkayabilirsiniz. Örneğin balkonu yıkarken balkon kapısına takılı sinekliği de yıkayabilirsiniz. Akordiyon sineklik pencere gibi yıkamak için müsait olmayan bir yerde ise ıslak bez yardımı ile kolayca silebilirsiniz. Bazı akordiyon sineklik modelleri bulunduğu yere takılıp çıkarılma özelliğine sahiptir. Pencere akordiyon sineklik için mekanizmayı çıkarıp banyo gibi uygun bir yerde yıkamak da temizlik için bir seçenektir. Akordiyon sineklik online olarak satın alınabildiği için satın alma işlemi de pratik bir şekilde gerçekleştirilebilir. Trendyol üzerinden beğendiğiniz renk ve modeli dilediğiniz ölçüde satın alabilirsiniz.

Patili Dostları Güvende Tutan Akordiyon Sineklik Tavsiyeleri

Patili Dostları Güvende Tutan Akordiyon Sineklik Tavsiyeleri

Çeşitli haşerelerin içeri girmesini engelleyerek insan sağlığını koruyan akordiyon sineklikler aslında evcil hayvanlarınızın için de koruyucudur. İnsan sağlığını tehdit eden faktörler evcil hayvanlarınız için de zararlıdır. Haşereler tarafından taşınan birçok hastalık evcil hayvanlarınızı da olumsuz etkileyebilir. Sizler için tolere edilebilecek durumlar evcil hayvanlarınız için ölümcül olabilir. Örneğin içeri giren bir arıyı bile isteye yutmak sizin için imkansızken köpeğiniz için eğlenceli bir oyun olabilir. Bu oyun ölümcül sonuçlar doğurabilir. Ancak ürünün asıl koruyuculuğu evcil hayvanların kontrolsüzce evden çıkmasını önlemesinden gelir. Evinde evcil hayvan besleyenler için hayvan dostlarının kaçması korkulan bir durumdur. Evcil hayvanların kaçmasını önlemek için kapı ve pencerelerin açılmaması bir seçenek olsa da bu çözüm yaşam alanının havalandırılmasını kısıtladığından çok tercih edilmez. Bu noktada kapı veya cam akordiyon sineklik ile korumak hem güvenli hem de konforlu bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Evcil hayvanı korumak amacıyla uygulanan ekipmanlar akordiyon kedi sinekliği olarak da anılır. Bu sistem kuş, köpek, su kaplumbağası gibi farklı evcil hayvanların korunması için tercih ediliyor olsa en çok kedi ile birlikte anılır. Çünkü akordiyon sineklik kedi sahipleri için neredeyse olmazsa olmaz konumundadır. Kediler meraklı tavırları ve yükseklere sıçrama kabiliyetleri ile pencerelerden kaçıp zarar görmeye en açık türlerdir. Uçan kuşları görmek, böcekleri takip etmek gibi dış uyaranların peşinden gitmeleri sonucunda kediler yüksek katlardan düşebilir. Böyle bir kaza istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Bu gibi senaryoların yaşanmaması için önceden önlem almak en mantıklı seçenektir. Patili dostlarınız ve diğer evcil hayvanlarınızın güvenliğinden emin olmak için siz de Trendyol üzerinden satın alacağınız akordiyon sineklik çeşitlerinden yararlanabilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Akordiyon Sineklik Fiyatları

Her Bütçeye Hitap Eden Akordiyon Sineklik Fiyatları

Akordiyon sineklik satın almak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi ödeyecekleri tutardır. Akordiyon sineklik fiyatları marka, ölçü, malzeme, renk, mekanizma ve montaj durumuna göre çeşitlilik gösterebilir. Örneğin plise duble olarak adlandırılan çeşitlerde hem sağ hem de sol tarafta açma kapama mekanizması yer alır. Bu üründe birden fazla mekanizma olması fiyatta farklılık yaratabilecek etkenler arasındadır. Akordiyon sineklikler birçok marka tarafından üretilir ve satılır. Model ve marka açısından çeşitlilik olması her bütçeye hitap eden bir ürün bulunmasını kolaylaştırır. Ödeyeceğiniz tutar hakkında fikir sahibi olabilmeniz için öncelikle istediğiniz modelin rengi, malzemesi, boyutu ve sayısına karar vermeniz gerekir. Bu bilgileri bir araya getirdiğinizde ürün için ödeyeceğiniz ücret belli olur. Çok sayıda penceresi ve balkonu olan mekanlar için birden fazla ürün sipariş etmek gerekebilir. Çok sayıda ürün için sipariş verebileceğiniz gibi kapı ve pencereleriniz arasında öncelik sırası belirleyerek alışverişinizi bütçenize uygun şekilde parça parça olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Hali hazırda akordiyon sinekliği olan ancak eskidiği için değiştirmeyi düşünenler için parça değişikliği yoluna giderek ödenecek fiyat azaltılabilir. Örneğin sadece pileli tül, fitil, menteşe, tutamak veya köşe takozu parçalarını değiştirerek mevcut ürününüzü yenilemeniz mümkün olabilir. Fiyata yansıyan bir başka unsur montaj sürecidir. Montaj için matkap gibi ekipmanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Elinizde bu tarz ekipmanlarınız yoksa almanız gerekebilir. Montajı kendiniz yapmak istemediğiniz durumlarda ise montaj hizmeti almanız gerekebilir. Akordiyon sineklik indirim ve kampanya durumlarında avantajlı fiyatlara sunulur. Bu fiyatlardan yararlanarak ihtiyacınızı ekonomik bir şekilde giderebilirsiniz. Trendyol’dan kampanya ve indirim fırsatlarını inceleyebilir ve bütçenize hitap eden seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Plise Akordiyon Sineklik

Pileli-Plise sineklik nedir?

Yatay ve dikey şekilde uygulanabilen, kullanımı pratik, kurulumu kolaydır, sadece kapınız kadar yer kaplamaktadır, akordiyon yapısı sayesinde extra bir alana ihtiyaç duymaz, kullanmadığınız zaman kapalı tutarak güneş ışığı yağmur gibi dış etkenlerden koruyabilirsiniz. Bu şekilde ömrünü de uzatabilirsiniz.

Estetik açıdan kapı ve pencerenizle bütünleştiği için diğer sineklik türlerine göre daha çok tercih edilmektedir. Mükemmeliyetçi kişiliklerin evinde ofisinde bahçesinde herşeyin kusursuz ve mükemmel olmasını isteyenlerin birinci tercihidir.

 Diğer Sineklik türleri kullanım ve estetik açıdan plise sinekliğin gerisinde kalmaktadır, Menteşeliler evin içine açıldığında kullanım alanını daraltmaktadır, dışarı açıldığında ise açıp kapatmak zorlaşmaktadır. Kırılma ve hasar durumları bu tip menteşeli sinekliklerde sık sık karşılaşılan bir durumdur, diğer sineklik türleri içinde durum aynıdır, genel itibariyle sök tak yapıldığı için bu tip sinekliklerin ömrü de kısa olmaktadır.

Plise-Pileli Sineklik almaya karar verdiyseniz, ihtiyacınız olan tek şey bir metre ve bir telefon, metre ölçü almak için, Telefon ise aklınıza takılanları bize sormak için. Yada mağazaya sor bölümünden sorunuzu sorarsanız size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Ölçü Alırken nelere etmeliyim?

Pencere Kanadının dıştan dışa alınan ölçüsüdür. Aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi; 

  •      Pencere Kanat Yatay (EN Ölçüsü), 
  •      Pencere Kanat Dikey (BOY Ölçüsü)

Olarak tanımlanmaktadır. Resimde görüldüğü üzere şekilde ölçüleri alın teknik arkadaşlarımız ölçülerin teyidi için sizinle irtibata geçeceklerdir.

Ürün elime nasıl ulaşacak, kurulumunu nasıl yapacağım?

Gönderdiğimiz sineklikler kurulu şekilde gönderilmektedir, pencerenize yada kapınıza vida yardımıyla takmanız yeterli olacaktır, Herhangi bir kuruluma yada montaja ihtiyaç yoktur. 

İade Yapabilir miyim?;

Ürünler sizin  yazmış olduğunuz (cm) ölçülerinize göre imal edilecektir. Bu ölçüleri farklı bir yerde kullanma şansımız olmadığı için iade yapamıyoruz, Bu hata olasılığını en aza indirmek için  sipariş aşamasında sizinle sürekli irtibat halinde oluyoruz, Ürünü  iade alamasakta he hangi bir problem olduğunda yada    her türlü tamirat tadilat işlemlerinde çekinmeden bizi arayabilirsiniz. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir