batman ailesinin ölümü / Batman Cilt 3 - Ailenin Ölümü (Scott Snyder) - Fiyat & Satın Al | D&R

Batman Ailesinin Ölümü

batman ailesinin ölümü

Bilin bakalım kim geri döndü?

Bir yıl boyunca, bir delinin, solgun beyaz derisini yüzüp suratından ayırmasının ardından Joker, sakat bırakılmış ve yaralanmış bir biçimde Gotham sokaklarından sendeleyerek kaçtığı günden beri

Gotham şehri özgürdü.

Batman ve dostları, bir yıl boyunca Joker'in ne zaman geri döneceğini düşünerek tedirgin ve tetikte bekledi. Joker döndü, hem de hiç olmadığı kadar sinsi ve ölümcül bir şeye dönüşerek.

Bu kez hedefi Kara Şövalye değilmiş gibi görünüyor. Onun yerine, hain emellerini Komiser Gordon, Alfred, Robin, Nightwing ve Red Robin'e yöneltmiş durumda Batman'in kalan tek ailesine Suç dünyasının Palyaço Prensi en beklenmedik, en acımasız ve en psikopat saldırısına başlarken, Batman'in en yakınındakilere gözünü dikmiş durumda.

Batman, baş düşmanının gelmiş geçmiş en manyakça saldırısını durdurabilecek mi? Yoksa Batman'in inşa ettiği her şeye mal olacak ölümcül bir sırrın açığa çıkışına mı tanıklık edeceğiz?

Batman : Ailenin Ölümü Şömizli Kapak

Bilin bakalım kim geri döndü?

Bir yıl boyunca,
&#;bir delinin, solgun beyaz derisini yüzüp suratından ayırmasının ardından Joker, sakat bırakılmış ve yaralanmış bir biçimde Gotham sokaklarından sendeleyerek kaçtığı günden beri…

Gotham şehri özgürdü.

Batman ve dostları, bir yıl boyunca Joker&#;in ne zaman geri döneceğini düşünerek tedirgin ve tetikte bekledi. Joker döndü, hem de hiç olmadığı kadar sinsi ve ölümcül bir şeye dönüşerek.

Bu kez hedefi Kara Şövalye değilmiş gibi görünüyor. Onun yerine, hain emellerini Komiser Gordon, Alfred, Robin, Nightwing ve Red Robin&#;e yöneltmiş durumda&#; Batman&#;in kalan tek ailesine&#; Suç dünyasının Palyaço Prensi en beklenmedik, en acımasız ve en psikopat saldırısına başlarken, Batman&#;in en yakınındakilere gözünü dikmiş durumda.

Batman, baş düşmanının gelmiş geçmiş en manyakça saldırısını durdurabilecek mi? Yoksa Batman&#;in inşa ettiği her şeye mâl olacak ölümcül bir sırrın açığa çıkışına mı tanıklık edeceğiz?

New York Times&#;ın en çok satan yaratıcılar listesinden Scott Snyder (American Vampire) ve Greg Capullo (Spawn) uzun bir bekleyişin ardından, Joker&#;in geri dönüşünü takdim ediyor. Kara Şövalye, gelmiş geçmiş en korkunç ve en kişisel Joker saldırısı ile karşı karşıya. Batman: Ailenin Ölümü cildi Batman ##17 sayılarını ve James Tynion IV (Talon) katkısı ile yazılan, ödüllü çizer Jock ( Batman: Kara Ayna) tarafından resmedilen yan hikayeleri bir araya topluyor&#;

Facebook

Batman Yeni 52 Cilt 3 : Ailenin Ölümü by Jbc Yayıncılık
Batman Yeni 52 Cilt 3 : Ailenin Ölümü

Özgün Adı : Batman Volume 3 : Death of the Family

Scott Snyder
Yazar

Greg Capullo - Jock
Çizer

Cenk Könül
Çevirmen

Banu Erdoğdu
Çeviri Editörü

Bora Öngürer
Editör

Ekin Can Seyhan
Yayýn Koordinatörü

Font Uyarlama
Yiğit Sakmar

Berk Șentürk
Grafik ve Uygulama

Ertan Ergil
Yayın Yönetmeni

BİLİN BAKALIM KİM GERİ DÖNDÜ?

BİR YIL BOYUNCA,

bir delinin, solgun beyaz derisini yüzüp suratından ayırmasının ardından Joker, sakat bırakılmış ve yaralanmış bir biçimde Gotham sokaklarından sendeleyerek kaçtığı günden beri…

GOTHAM ŞEHRİ ÖZGÜRDÜ.

Batman ve dostları, bir yıl boyunca Joker’in ne zaman geri döneceğini düşünerek tedirgin ve tetikte bekledi.
Joker döndü, hem de hiç olmadığı kadar sinsi ve ölümcül bir şeye dönüşerek.

Bu kez hedefi Kara Şövalye değilmiş gibi görünüyor. Onun yerine, hain emellerini Komiser Gordon, Alfred, Robin, Nightwing ve Red Robin’e yöneltmiş durumda Batman’in kalan tek ailesine Suç dünyasının Palyaço Prensi en beklenmedik, en acımasız ve en psikopat saldırısına başlarken, Batman’in en yakınındakilere gözünü dikmiş durumda.

Batman, baş düşmanının gelmiş geçmiş en manyakça saldırısını durdurabilecek mi? Yoksa Batman’in inşa ettiği her şeye mâl olacak ölümcül bir sırrın açığa çıkışına mı tanıklık edeceğiz?

1. Baskı Mart - İstanbul
ISBN :
Sayfa Sayısı :
İç : gr. 1. sınıf parlak kușe kağıt - iplik dikiș
Kapak : gr. 1. sınıf parlak kușe kağıt - Şefaf Özel Maske Şömizi

funduszeue.info?q=Ailenin+Ölümü&c=0 

Likes32 comments

people like this.

6 Shares

Can Bakırtel

Ön sipariş başladı mı ?

8 yrsReport

Jbc Yayıncılık

Bugün veya yarın.

8 yrsReport

Ömer Faruk Cengiz

mi Jbc yayıncılık siz nasıl batmıyosunuz hayret ediyorum yky batmani alsaydı heralde bi hikayeye 80 90 tl verirdik

8 yrsReport

Jbc Yayıncılık

Hislerimiz karşılıklı.

8 yrsReport

Altuğ Baltalı

Baykuslar divaniyla baglantili mi serinin devami mi

8 yrsReport

Alperen Yavaşcan

Sonunda harika be. Killing joke ve dedektif hikayeleri 3 de gelse muhtesem olur

8 yrsReport

Jbc Yayıncılık

Az kaldı , onlarda gelecek.

8 yrsReport

Şanssız Şanslı

O değilde çizgiroman ödüllerinde ödülleri silip süpürmüşsünüz :)Sonuna kadarda haketmiştiniz zaten :) Başarılarınızındevamını diliyorum ve çoook teşekkür ediyorum size :)

8 yrsReport

Gediz Uçar

Deadpoollar ne alemde :D

8 yrsReport

Erol Emre Ekinci

bu ay gelecek başka kitap var mı hepsini toplu olarak alayım :)

8 yrsReport

8 yrsReport

Mete Eray Gökçetekin

Artık ümidi kesecektim sevgili Jbc, çok beklentiniz diye ufacık bir eleştiri yapsam ve dedektif hikayeleri ne zaman geliyor diye sorsam :-)

8 yrsReport

Jbc Yayıncılık

hafta :)

8 yrsReport

Azerhan Atila

kaç aydır şu paylaşımı bekliyordum

8 yrsReport

Muhsin Bayram

Suicide Squad bekliyorum sizden. Seneye filmi de çıkacak hem, hazırlık olur :)

8 yrsReport

Jbc Yayıncılık

Sene sonuna doğru bascağız :)

8 yrsReport

Alper Kara

Ailenin ölümü cilt 3 ise ilk ikisi hangisi? Bi bilgim yok da bilgilendirebilir misiniz?

8 yrsReport

Taylan Yalçın

Batman in bastiginiz cizgi romanların sıralamasını verir misiniz kronolojik olursa iyi olur başlamayı düşünüyorum Batman&#;e şimdiden teşekkürler

8 yrsReport

İbrahim Eren Kilisli

TDKReturns ne zamaan çıkacak ya ?

8 yrsReport

Jbc Yayıncılık

Ya , bal falan bırakalım bu işleri İbrahim Eren Kilisli:)Tekrarlıyayaım DC Comics&#;ten eksik dosyalar bekleniyor. Daha gelmedi. Gelmediği için baskıya giremiyoruz.

8 yrsReport

Haktan Öztürk

Joker maskesi veriyorlardı amerika da onu da satar mısınız

8 yrsReport

Jbc Yayıncılık

Onu ithal etmek gerekiyor , çok dertli malesef.

8 yrsReport

Jessy Sordak

Neler gelmiş hoşgelmiş.

8 yrsReport

Tarık Yavuz

D&R a ne zaman geliyor diğer siparişlerle aynı anda almayı planlıyoruzda onu bekliyoruz ?

8 yrsReport

Umut Akbay

ne zaman gelecek

7 yrsReport

Jbc Yayıncılık

Haftaya dağılmış olur.

7 yrsReport

İsmail Berke Karaca

kaç lira

7 yrsReport

Jbc Yayıncılık

Üst fiyat

7 yrsReport

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası