viaport decathlon iletişim / Decathlon Viaport, + 90 11 60, İstanbul — TextMap

Viaport Decathlon Iletişim

viaport decathlon iletişim

sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun ("Kanun") maddesi kapsamında bu aydınlatıcı bilgilendirme yapılmaktadır. Aşağıdaki bilgilendirmeyi okuyup onaylamanız halinde, iş başvuru sürecinde değerlendirilme amacıyla burada yapacağınız mülakat ve envanter sonuçları ile vermiş olduğunuz güncel maaş bilgisi ve medeni durumunuz da dahil olmak üzere başvuru formunda sağlamış olduğunuz bilgiler ile sizin hakkınızda toplayabileceğimiz diğer bilgiler, Decathlon’da işe alınmaya uygun olup olmadığınızı değerlendirmek üzere referans gösterdiğiniz kişilerden toplayabileceğimiz bilgiler, güvenlik/kredi notu kontrolleri ve kapalı devre güvenlik kamera sistemi (CCTV) ile alınanlar da dahil olmak üzere her türlü görüntü ve kayıtlarınız gibi kişiler verilerinizin ve hassas kişisel verilerinizin başvuruda bulunduğunuz firma olan Turksport Spor Ürünleri San. ve Tic. Ltd.Şti. ( Decathlon) tarafından veri sorumlusu sıfatıyla ve onun adına veri işleyen sıfatıyla ELBA HR İnsan Kaynakları Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi tarafından işlenecek ve topluluğumuzda olası kariyer imkanları açısından değerlendirilmek üzere Kanun'a uygun şekilde muhafaza edilecektir.

Decathlon; kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek, kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek, kişisel verilerin muhafazasını sağlamak gibi amaçlarla veri işleme faaliyetlerini yürütürken uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik her türlü teknik ve idari tedbirleri almakla yükümlüdür.

İşlenen kişisel verileriniz hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun ve işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak, Kanun'un 8. ve 9. maddeleri ile Yönetmeliğin 8. maddesi çerçevesinde yurtiçi/yurtdışı ayrımı yapmaksızın başvuruda bulunduğunuz firmanın yurtiçi ve yurtdışı iştiraklerine, hukuken yetkili olan ilgili adli ve idari makamlara, kamu kurum ve kuruluşlarına, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, bağımsız denetim şirketi gibi hukuken yetkilendirilmiş olan özel hukuk kişilerine aktarılabilecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesindeki hukuki neden, olası bir iş ilişkisi kurulması sürecine ilişkin olarak tarafınızın değerlendirilmesi olup; buradaki kişisel verileriniz bilişim sistemleri üzerinden elektronik iletişim yöntemiyle rızanız dahilinde toplanmaktadır.

Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesi ile ilgili olmak üzere veri sahibi sıfatıyla; Kanun'un maddesi uyarınca; kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme; kişisel verilerinizin işlenmiş olması halinde buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerinizin işlenme amacı ve buna uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde ve yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme; kişisel verilerin yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini talep etme; kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme; düzeltme veya silme işlemlerinin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme; işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme, haklarınız bulunmaktadır.

Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin sahip olduğunuz haklarınız ile ilgili sorularınızı yazılı olarak Decathlon İnsan Kaynakları Birimi’ne iletebilirsiniz.

Üçüncü bir kişi hakkında bize bilgi sağladığınız takdirde ( örneğin acil durumda iletişim kurulacak kişinin iletişim bilgileri, referans gösterilen kişilerin iletişim bilgileri, meslekleri v.b.), söz konusu kişinin, KVKK kapsamında veri işlemeye rıza verme ve yapılan gizlilik bildirimlerini kabul etme konusunda sizi yetkilendirmiş olduğunu kabul etmiş sayılırsınız.

Kişisel verilerimin ve hassas kişisel verilerimin yukarıda açıklanan amaçlar doğrultusunda işlenmesi ve üçüncü kişilere aktarılması konusunda bilgilendirildim ve onay veriyorum.

İSTANBUL - VIAPORT AVM

Mağazadan Teslim

Mağazadan Teslim

Ürününün siparişini internetten veriyorsun, ürün depodan seçtiğin mağazaya gelince, bu mağazaya gidip siparişini ücretsiz olarak teslim alabilirsin.

Daha fazla
İade & Değişim

İade & Değişim

İade ve değişim süreciyle ilgili soruların cevaplarını bulabilirisin, ne kadar sürede, nasıl, ne zaman ve hangi adrese.

Daha fazla
Decathlon Hesabım

Decathlon Hesabım

Sporu farklı platformlarda sana daha da yakınlaştıracak Decathlon Hesabım yeniliklerimizle spora bir adım daha yaklaş, etkinliklerden ilk sen haberdar ol, sporunla ilgili tavsiyeler al ve test et satın al!

Daha fazla
Hediye Kartı

Hediye Kartı

Sevdiklerine hediye olarak Decathlon hediye kartı alabilir, bu sayede Türkiye'deki Decathlon mağazalarından bir ya da birden fazla kez alışveriş yapabilirsiniz.

Daha fazla
Atölye

Atölye

Mağazalarımızda bulunan atölyelerimizde bisiklet bakımı, onarım ve kişiselleştirme gibi birçok farklı hizmetten faydalanbiliirsin. Hangi atölyemizde hangi hizmetlerin olduğunu öğrenmek için müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmeyi unutma!

Daha fazla

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası