wattpad hesabımı sil / Wattpad Hesap Silme Nasıl Yapılır? - Technotoday

Wattpad Hesabımı Sil

wattpad hesabımı sil

Wattpad hesap silme nasıl yapılır? Wattpad hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları

Wattpad uygulamas&#;, kullan&#;c&#;lar&#;n&#;n makale, &#;iir veya hikaye yaz&#;p payla&#;abilecekleri ve farkl&#; insanlar&#;n yazd&#;klar&#;n&#; okuyabilecekleri bir sosyal medya platformudur. Kullan&#;c&#;lar bu uygulama sayesinde payla&#;&#;lm&#;&#; ancak henüz ke&#;fedilmemi&#; olan yaz&#;lar&#; okuma f&#;rsat&#; elde ederler. Ayn&#; zamanda kullan&#;c&#;lar uygulama üzerinden okuduklar&#; yaz&#;lara yorum yapabilme ve oy vererek de&#;erlendirme hakk&#;na da sahiptirler. Wattpadd dünya çap&#;nda hizmet sunan, ücretli veya ücretsiz olarak kullan&#;m imkan&#; sa&#;layan bir uygulamad&#;r. Wattpad'in en s&#;k kullan&#;ld&#;&#;&#; dört ülke ise ABD, Filipinler, Hindistan ve Türkiye'dir. Wattpad kullan&#;c&#;lar&#;n&#;n neredeyse yar&#;s&#;n&#; ise Amerikal&#;lar olu&#;turur. Ülkemizde de geni&#; bir kullan&#;c&#; kitlesi olu&#;turan uygulama hakk&#;nda baz&#; kullan&#;c&#;lar "Wattpad'te hesap nas&#;l silinir?" sorusuna yan&#;t ar&#;yor. Cevab&#;, yaz&#;m&#;z&#;n devam&#;nda

Wattpad Kal&#;c&#; Hesap Silme &#;&#;leminden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

E&#;er Wattpad uygulamas&#;ndaki hesab&#;n&#;z&#; silmeye karar verdiyseniz bu i&#;lemi gerçekle&#;tirmeden önce baz&#; durumlara dikkat etmeniz gerekir. Wattpad hesap silme i&#;leminde hesab&#;n&#;z kal&#;c&#; olarak silinece&#;i için yazd&#;&#;&#;n&#;z veya ba&#;kalar&#;na ait be&#;endi&#;iniz yaz&#;lar&#; hesap silme i&#;lemini gerçekle&#;tirmeden önce yedeklemelisiniz.

Wattpad hesap silme i&#;leminden önce size ait olan yaz&#;lar&#; farkl&#; bir alana kopyalayarak kaydedebilir ve ba&#;kalar&#;na ait be&#;endi&#;iniz yaz&#;lar için de notlar alabilirsiniz. Aksi taktirde, Wattpad hesab&#;n&#; kal&#;c&#; olarak silme i&#;leminden sonra yazd&#;&#;&#;n&#;z yaz&#;lara ve kaydetti&#;iniz hikayelere ula&#;man&#;z mümkün olmayacakt&#;r.

Wattpad Uygulamas&#;nda Kal&#;c&#; Olarak Hesap Silme &#;&#;lemi Nas&#;l Yap&#;l&#;r?

Öncelikle belirtmeliyiz ki, h&#;zl&#; bir &#;ekilde ba&#;lant&#; kurabilece&#;iniz bir Wattpad kal&#;c&#; hesap silme linki bulunmaz. Ayn&#; zamanda, Wattpad aplikasyon üzerinden de hesap silme i&#;lemi gerçekle&#;tirilemez. Peki, Wattpad hesap silme ad&#;mlar&#; nelerdir?

  • Wattpad hesap silme telefondan veya bilgisayar üzerinden gerçekle&#;tirilebilir. Hesap silme i&#;leminde ilk ad&#;m olarak, bilgisayar&#;n&#;zdaki veya mobil cihaz&#;n&#;zdaki herhangi bir taray&#;c&#;y&#; kullanarak Wattpad resmi sitesine giri&#; yap&#;p oturum açmal&#;s&#;n&#;z.
  • Wattpad'te oturum açmak için TIKLAYINIZ!
  • Wattpad uygulamas&#;nda oturum açt&#;ktan sonra ekran&#;n sa&#; üst kö&#;esinde bulunan a&#;a&#;&#; yönlü oku t&#;klay&#;n.

Görsel 2

  • Ard&#;ndan aç&#;lan küçük listedeki "Settings (Ayarlar)" seçene&#;ine t&#;klay&#;n.

Görsel 3

  • Daha sonra ki&#;isel bilgilerin yer ald&#;&#;&#; sayfan&#;n en alt&#;nda sa&#; tarafta bulunan "Close Account (Hesab&#; Kapat)" butonuna t&#;klayarak hesap silme i&#;lemine devam edin.

Görsel 4

  • Bir önceki ad&#;m&#;n ard&#;ndan; Wattpad uygulamas&#;nda da, di&#;er birçok sosyal medya hesab&#; gibi hesab&#;n&#;z&#; neden kapatmak istedi&#;inizi soran bir sayfa aç&#;l&#;r. Bu ad&#;mda; ayr&#;lma sebebinizi i&#;aretlemelisiniz. Alt bölümdeki kutuda ise "Wattpad deneyiminin daha iyi olmas&#; için ne yapabilirdik?" sorusuna cevap vererek bir öneri yazman&#;z gerekir. Ard&#;ndan, "Yes, I'm sure (Evet, eminim)" seçene&#;inin yan&#;nda bulunan küçük kutuyu i&#;aretlemelisiniz.

Görsel 5

  • Son olarak, i&#;leme devam edebilmek için Wattpad hesap &#;ifrenizi belirtilen alana do&#;ru bir &#;ekilde girin ve "Close Account (Hesab&#; Kapat)" seçene&#;ine t&#;klayarak i&#;lemi bitirin.

Görsel 6

  • Wattpad hesap kapatma i&#;lemi belirtmi&#; oldu&#;umuz bu ad&#;mlar dikkatli bir &#;ekilde uyguland&#;&#;&#;nda kolayl&#;kla gerçekle&#;tirilebilir. Ancak, bu i&#;lem için do&#;rudan kullan&#;labilecek Wattpad hesap silme linki bulunmaz.

Wattpad Kal&#;c&#; Hesap Silme &#;&#;leminden Sonra Neler Olur?

Yaz&#;n&#;n ba&#;&#;nda bahsetti&#;imiz gibi Wattpad hesab&#;n&#; kal&#;c&#; olarak sildi&#;inizde, daha önce yazd&#;&#;&#;n&#;z, payla&#;t&#;&#;&#;n&#;z ve kaydetti&#;iniz yaz&#;lara eri&#;meniz mümkün olmaz. &#;nsanlar&#; takip etme özelli&#;i bulunan Wattpad'te hesap sildikten sonra takip etti&#;iniz ki&#;ilere ve onlar&#;n yazm&#;&#; oldu&#;u hikayelere de ula&#;amazs&#;n&#;z.

Wattpad hesab&#;n&#; kal&#;c&#; olarak sildikten sonra, ayn&#; mail adresi geçerli olsa da ayn&#; kullan&#;c&#; ad&#; ile yeni bir hesap açamazs&#;n&#;z. Yani, uygulamay&#; tekrar kullanmak istedi&#;iniz taktirde; eski kullan&#;c&#; ad&#;ndan farkl&#; bir kullan&#;c&#; ad&#; belirleyerek hesap açmal&#;s&#;n&#;z.

Wattpad Hesab&#;n&#; Sildikten Sonra &#;&#;lem Geri Al&#;nabilir Mi?

Wattpad'te hesap silme i&#;lemini uygulad&#;ktan sonra hesap tamamen silinir ve tekrar eri&#;im sa&#;lanamaz. Wattpad'te hesab&#;n&#;z&#; kal&#;c&#; olarak sildikten sonra uygulamay&#; tekrar kullanmak isterseniz; farkl&#; bir kullan&#;c&#; ad&#; ile yeni bir hesap açman&#;z gerekir.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Wattpad hesap silme işlemi, amatör yazarlar ve okurları bir araya getiren platformu kullanmayı bırakmak isteyen kullanıcıların nasıl gerçekleştirildiğini merak ettiği bir işlemdir. Bu işlemi gerçekleştirmek aslına o kadar zor değildir ama hesabı silme seçeneğini platformun çoğu kullanıcısı görmüyor. Bu da hesaplarını silmeleri önünde bir engel oluşturuyor.

Siz de Wattpad kalıcı olarak hesap kapatmanın yollarını arıyorsanız doğru yere geldiniz. Bu makalede yer alan adımları takip ederek hesabınızı sonsuza kadar silebilirsiniz.

Wattpad Hesap Silme Adımları Neler?

  • Wattpad hesabınıza giriş yapın.
  • Sağ üst köşedeki profil fotoğrafına tıklayın.
  • Ayarlar seçeneğine basın.
  • Profil fotoğrafının altında yer alan &#;Hesabı Kapat&#; seçeneğine tıklayın.
  • &#;Diğer&#; seçeneğini işaretleyin.
  • Boş kutunun içine tavsiyenizi yazın.
  • &#;Evet, eminim. Lütfen hesabımı kapatın.&#; seçeneğini işaretleyin.
  • Hesabınızın şifresini yazın.
  • &#;Hesabı Kapat&#; butonuna tıklayın.

Wattpad hesabınızı silmek için öncelikle hesabınıza giriş yapın. Sağ üst köşede yer alan profil fotoğrafınıza basın. Bunu yaptığınızda sizi bir açılır menü karşılayacaktır. Buradan &#;Ayarlar&#; seçeneğinin üzerine tıklayın.

Wattpad Hesap Kapatma Adım 1

Ayarlar bölümünde profil fotoğrafınızın altında &#;Hesabı Kapat&#; butonu yer alacaktır. Bu butonun üzerine tıklayın.

Wattpad Hesap Kapatma Adım 2

&#;Diğer&#; seçeneğini işaretleyin. Boş kutunun içine ise Wattpad&#;in daha iyi bir yer hâline gelmesi için önerilerinizi yazın. Bunun ardından aşağıdaki seçeneği işaretleyerek hesabınızı kapatma konusunda kararlı olduğunuzu onaylayın.

Wattpad Hesap Kapatma Adım 3

Son olarak hesabınızın şifresini yazın ve &#;Hesabı Kapat&#; butonuna tıklayın. Bunu yaptığınızda hesabınız kapanacaktır.

Hesabınızı silerseniz şunları kaybedersiniz:

  • Yorumlar
  • Hikâyeler
  • Profil konuşmaları
  • Okuma listeleri ve kütüphane içeriği
  • Kullanıcı adı

Hesap silme işlemini eğer gerçekleştirirseniz hesabınızı bir daha geri almanız mümkün olmayacaktır. Bu nedenle bu işlemi gerçekleştirmeden önce hikâyelerinizin, mesajınızın ve önemli verilerinizin yedeğini mutlaka alın. Hesabınız kapatıldıktan sonra kullanıcı adınızın başka bir kullanıcı tarafından alınabileceğini de göz önünde bulundurun.

Wattpad tarafından yasaklanan ya da askıya alınan bir hesabın silinemeyeceğini unutmayın. Hesabınız eğer yakın bir zamanda herhangi bir sebepten ötürü yasaklanmışsa hesabınıza erişiminize de sınırlama getirilmiştir. Bu süre zarfında hesabınıza ulaşmanız mümkün değildir. Bu nedenle Wattpad hesap kapatma işlemini de gerçekleştiremezsiniz.


Wattpad Nedir ? Wattpad Hesabı Nasıl Silinir ?

Bir hikayeniz mi var ve bunu paylaşmak mı istiyorsunuz, bunun için tasarlanmış Wattpad dünyaca ünlü bir hikaye paylaşma ve keşfetme platformudur. Üyeliğin ücretsiz olması ve arkadaşlık kurmanıza imkan vermesi bir diğer özellikleri arasında.

Tabi tüm sosyal medya hesaplarının karşılaştığı sorunlardan biride üyelik iptalinin nasıl yapılacağı, wattpad hesap silme işlemi için yapılması gereken biraz dikkali bir şekilde profil sayfasına bakmak olacaktır.Çünkü üyelikten çıkmanızı istemeyen wattpad hesap silme butonunu da biraz kuytuya gömmüş durumda. 



Wattpad Hesabı Nasıl Silinir


Gelelim wattpad hesabı silme işlemine; Öncelikle siteye giriş yapmanız gerekmektedir.






Daha sonra sağ üst köşede bulunan profil bölümüne tıklayarak "Ayarlar" sayfasına geçmemiz seafoodplus.infor bölümü açıldıktan sonra sayfanın sağ altına doğru bakarsanız "wattpad hesabı kapat"  linkini göseafoodplus.info linke tıkladıktan sonra hesap silme sayfasına yönlendirileceksiniz.









Hesap silme sayfasında wattpad hesabınızı neden silmek istediğinizi belirteceğiniz bir alan bulunmaktadıseafoodplus.info karşınıza bazı sorular çıkacak bunlardan birini seçebilir yada diğer kutucuğunu seçebilirsiniz.Kısa bir açıklama yazdıktan sonra "Evet Eminim Lütfen Hesabımı Kapatın" kutucuğunu işaretliyoruz. Sonra olarak da güvenlik gereği şifrenizi tekrar yazmanız istenecektir. Şifrenizi yazıp "Hesabı Kapat" butonuna bastığınız da artık geri dönüşü olmayacak bir şekilde hesabınız silinmiştir. Önemli bir uyarıda bulunmak gerekirse Eğer Hesabınızı Kapatırsanız Aynı Kullanıcı Adı veya E-posta ile tekrar üye olabilirsiniz.




Etiketsosyal medya, wattpad hesabı nasıl silinir, wattpad hesabı silme, wattpad hesap kapatma, wattpad hesap silme

Wattpad Kalıcı Olarak Hesap Silme Nasıl Yapılır? (ADIM ADIM RESİMLİ ANLATIM)

Dünya üzerinde milyonlarca kişinin kullandığı wattpad ücretsiz hizmet sağlayan bir uygulama. Bu uygulamada, kitap okuyabilir veya yeni insanlar takip ederek yazdıkları hikayeleri keşfedebilirsiniz. Ülkemizde de popüler hale gelen wattpad uygulamasında bazı kullanıcılar hesap silme işlemlerini araştırmaktadır. İşte kolay bir şekilde wattpad hesabı silme.

WATTPAD UYGULAMASI MOBİL VE BİLGİSAYARDAN KALICI OLARAK HESAP SİLME

> Hesap silme işleminde ilk adım olarak, bilgisayarınızdaki veya mobil cihazınızdaki herhangi bir tarayıcıyı kullanarak Wattpad resmi sitesine giriş yapıp oturum açmalısınız.

> Wattpad uygulamasında oturum açtıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde bulunan aşağı yönlü oku tıklayın.

> Ardından açılan küçük listedeki "Settings (Ayarlar)" seçeneğine tıklayın.

> Daha sonra kişisel bilgilerin yer aldığı sayfanın en altında sağ tarafta bulunan "Close Account (Hesabı Kapat)" butonuna tıklayarak hesap silme işlemine devam edin.

> Bir önceki adımın ardından; Wattpad uygulamasında da, diğer birçok sosyal medya hesabı gibi hesabınızı neden kapatmak istediğinizi soran bir sayfa açılır. Bu adımda; ayrılma sebebinizi işaretlemelisiniz. Alt bölümdeki kutuda ise "Wattpad deneyiminin daha iyi olması için ne yapabilirdik?" sorusuna cevap vererek bir öneri yazmanız gerekir. Ardından, "Yes, I'm sure (Evet, eminim)" seçeneğinin yanında bulunan küçük kutuyu işaretlemelisiniz.

> Son olarak, işleme devam edebilmek için Wattpad hesap şifrenizi belirtilen alana doğru bir şekilde girin ve "Close Account (Hesabı Kapat)" seçeneğine tıklayarak işlemi bitirin.

WATTPAD HESABI NASIL KURTARILIR?

> Porfilinize gidin (ana sayfanızın sağ üst köşesindeki profil resminize dokunun).

> Sağ üst köşedeki dişli çark simgesine dokunun.

> Hesap Ayarlarını seçin.

> Şifreni mi unuttun? kısmına dokunun.

> Hesabınıza bağlı e posta adresini girin.

> Talimatları göndere basın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir