erkeğin öpüşürken dilini kullanması / Öpüşme stili onu ele veriyor! - Cinsel Sağlık Haberleri

Erkeğin Öpüşürken Dilini Kullanması

erkeğin öpüşürken dilini kullanması

etiket Dilinizi ve Dudaklarınızı Etkili Kullanın: İyi Öpüşmek İçin Bilmeniz Gereken 8 Şey

Haberler

Sağlık

Cinsel Sağlık ve Yaşam

Dilinizi ve Dudaklarınızı Etkili Kullanın: İyi Öpüşmek İçin Bilmeniz Gereken 8 Şey

Öpüşmek, ilk seferde maksimum başarıyı sağlayamayacağınız bir eylem. Zamanla ve deneyimle her şey daha iyi hale gelecek. Yine de bazı noktalar var ki bunlara herkes dikkat etmeli.

İyi öpüşmek için bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.

1. En en en temel kuraldan başlayalım: Karşınızdaki insanın rızası olduğundan emin olun.

2. Minik dokunuşlarla başlamak her zaman daha iyidir.

3. Dilinizi olaya yavaşça dahil edin.

4. Öpüşmenin sadece dudak ve dilden ibaret olmadığını unutmayan. Elleri de dahil edin.

5. Isırarak renk katmak istiyorsanız önce karşınızdaki insanı iyi tanıyın.

6. Anda kalın!

7. Biraz da bakım diyelim! Dudaklarınızı nemli ve yumuşak tutmaya çalışın.

8. Öpüşmede sıvı paylaşımının hassas bir konu olduğunu göz ardı etmeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İyi öpüşmenin kuralları

İlk öpüşmenin filmlerdeki gibi öldürücü etkisi olmayabilir. Öpüşürken yırtıcı hayvan gibi davranmamaya ve mümkün olduğunca az tükrüklü olmasına çalışın. Öpücüğünüz iki insan arasında çok özel şeyler paylaşıldığını gösteren çok sıcak, ağır ve romantik olmalı. İvillage'den alınan habere göre çoğu kişi "sıcak ve ağır" tanımlamasını "ıslak ve dağınık" ile karıştırma hatasına düşer. Islak ve dağınık öpüşenler kadınlar tarafından beğenilmezler ve "kötü öpüşenler" listesinde yer alırlar. Bazıları bunu isteyerek yapabilir ve bunu etrafındakilere övünerek anlatabilir.
&#;

İşte en etkileyici öpüşme kuralları..

Bayanlar ve baylar öpüşeceğiniz zaman dudaklarınızı ıslatmayın. Bu ünlü bir şarıkıcının seyirci önünde şarkı söylemeye başlamadan önce boğazını temizlemesiyle eşdeğerdir.

Öpüşürken diliniz&#; kutudan birden fırlayan kukla gibi ağzınızdan çıkmasın, ağzınızın hafif açık olması yeterli.

Erken ortaya çıkan Fransız tarzı bu öpüşmeyi hemen denemeyin. Partnerinizin bunu denemeye çalışacağından şüpheleniyorsanız; 1) Ağzınızı kapatın, 2) Ağzınız açık olsun, dilinizi çıkarmayın.

Öpüşmenin daha ateşli bir hal almasını istiyorsanız dilini hissettiğinizde hoşunuza gittiğini gösteren bir işaret verebilirsiniz. Bu süreç yarım saat ya da 30 saniye olabilir.

Ağzınızı partnerinizinkinden çok daha geniş açmayın. Öpüşme taklit etme değildir.
Öpüşürken kaba konuşmalar yapmayın.

Dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeye çalışmayın.

Dudaklarda başlayan öpüşme sonrası dudaklarınızı vücudun diğer yerlerinde gezdirmek için acele etmeyin. Ay ışığı altında yuvarlanmak, gezinmek romantizmi artırabilir. Bundan sonra kontrolü ele almak sizin elinizde.

Çoğu kişi romantizmi yetişkinliğe geçiş döneminde önemser. Herşeyin ötesinde her ikinizde sadece öpüşmeye odaklandığınızda keyif alırsınız.

İlk öpüşmeniz sonrasında kendi kendinize "kötüydüm değil mi?" gibi sözlerle&#; çamur atmayın. Gerçek kadınlar ve erkekler sadece bu andan zevk alırlar.

Sadece umutsuz ruhlar karşısındakini içine çekmeye çalışır. Özellikle daha önce asla öpüşmediğiniz birine çekingen ve yasakmış gibi yaklaşıp sürpriz bir öpücük kondurmayın.

Sizinle öpüşmeye hazır olduğunu anlamadan gözüdönmüş gibi onu öpmeyin. Buna rağmen sevgilinizi elinden tutup bir duvara yaslayıp tutkulu bir şekilde öpebilirsiniz. Sizi durduruncaya kadar devam etmenizde sakınca yok.

Öpüşeceğiniz zaman iki elinizle karşınızdaki kişinin yüzünü tutmanız çok romantik olur. Başını geri çekmesini engelleyecek şekilde sarmayın.&#; Başını istediği zaman geri çekip yüzünüzü görebilmesine olanak verin. Onu öpmek için ölseniz bile ağlatacak ya da küçük düşürecek şeyler yapmayın, sakin ve rahat görünün.

Öpüşürken nefes almak, kendinizi dizginlemek istediğinizde dudaklarınızı yavaşça kulak memesine doğru kaydırmak size yardımcı olacaktır. Çoğu kişi kulaklarıyla oynanmasından, kulaklarının üzerinde, kulak memesinde sıcak nefes ve dudaklardan hoşlanır. Yine çok ıslak öpmemeye, dilinizi az kullanmaya dikkat edin, kulağın içini öpmeye çalışmayın. Bu durumda partnerinizi sizi itiyorsa, bunu yapmakta ısrar etmeyin.

Bayanların ve bayların nefeslerinin taze olduğundan emin olmalarını öneriyoruz. Dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın. Her zaman yanınızda nefesinizi açan sakız taşıyın. Gece veya sabahları dişlerinizi hemen fırçalamanızı sağlayacak ufak bir diş macunu ve diş fırçası taşıyın.

Eğer ağzınızın kenarında veya çevresinde uçuk varsa öpüşmeyin. Havadan bile geçebilen virüs konusunda dikkatli olun gerekirse bağışıklığınızı güçlendirmek için ilaç alın.

Bir kadın ya da erkek asla toplulukta ya da dudaklardan hoşçakal öpücüğü beklemez. Pretty Woman'daki Julia Robert's bile bunu istemez.

Aynı şey ilk randevuda toplulukta, sarmaş dolaş olmak için de geçerlidir. İlk buluşma da öpüşme veya sarılma garip olabilir. Çoğu genç çift ilk birkaç dakika içinde sarmaş dolaş olabiliyor ancak bu hiç romantik değil


Öpüşme stili onu ele veriyor!

Erkekler için öpüşmek, ya ilişkiyi başlatan bir prosedürdür ya da cinsel isteği belli etmenin bir yöntemi. Duygularını ifade etmekte zorlanan erkekler için öpüşmek büyük bir kozken, biz kadınlar için öpüşmek onunla birlikte olmanın ilk adımıdır. Öpüşürken dilini kullananlar, ilk adımı sizden bekleyenler, dudaklarınız yerine boynunuzu tercih edenler, öpüşürken gözlerini kapatmayanlar ve daha neler neler Erkeklerin öpüşme stillerinin aynı zamanda size kişilikleriyle de ilgili ipuçları verdiğini biliyor muydunuz? Bir öpücükle aslında onun nasıl bir sevgili olduğunu öğrenebilir, gizlediği sır perdesini ustalıkla açabilirsiniz.



&#;Dudaklardan çok boyun ve daha aşağısıyla ilgileniyor
Sevgiliniz aşkınızın kilit noktası olan dudaklarınız yerine boynunuz, kulaklarınız ve daha aşağısıyla ilgileniyorsa, acil olarak kırmızı alarma geçmelisiniz. Bunun iki açıklaması olabilir: O ya duygusal çalkantılar içinde, güvensiz ve ne yapacağını bilemez bir durumda, ya da siz gerçekten çok kötü öpüşüyorsunuz. Öncelikle iğneyi kendinize batırın ve etkileyici öpüşme tekniklerinde birkaç tanesini öğrenmeye çalışın. Harika öpüştüğünüze karar vermenize rağmen, sevgiliniz yine de sizin dudaklarınızla ilgilenmiyorsa o zaman bunu kendisiyle açıkça konuşmalısınız.

Cinsel hayatınızı canlandırmanın yollarını merak ediyor musunuz? Tıklayın!

&#;Dilini korkak alıştıranlar
Ne yaptınız da sevgilinizi böyle korkuttunuz? Cazibesinin ateşiyle sizi yakan, yatakta da son derece cömert olan bu adamın öpüşmenizin en can alıcı anında dilini geri çekmesi pek de hayra alamet değil. Büyük olasılıkla ona beklediğinden çok daha fazla ateşli bir karşılık verdiniz. Bu da onu korkuttu. Onun bir anda başka bir adama dönüşmesi, ilişkinizin gidişatı üzerinde düşünmeye ihtiyacı olduğu anlamına geliyor. Her baskın hareketiniz ve yanıtınız onu korkutuyor. Çünkü o, kendisinden daha tutkulu bir insanla karşılaştığında bir adım geri atmaktan çekinmez, söz konusu sevgilisi olsa bile. Bu düşüncesini hissettiğinizde, onu korkutmamaya çalışmalısınız. Onun yanında tecrübelerinizi bir kenara bırakın ve bir öğrenci gibi davranın. Bırakın, o öğretmenlik içgüdüsüyle herşeyi ilk kendisinden öğrendiğinizi düşünsün.

&#;Gözü açıklar
İşte tehlikeli erkek tiplerinden birisi daha Öpüşürken siz gözleriniz kapalı hayal alemindeyken, onun gözleri sürekli açık mı? Onu heyecanlandıramadığınızı düşünüp sakın karalar bağlamayın. Çünkü o sadece anın tadınıçıkarmaktansa, sizi yatağa atmanın yollarını düşünüyordur muhtemelen. Kafasında bin bir tilki dolaşan ve amacına ulaşmak için yapmayacağı oyun kalmayan bu kurnazlık abidesine karşı temkinli adımlarla yaklaşmalısınız. Onuk ızdırmadan tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun ve paranoyak bir kimliğe bürünmesine engel olmak için uysal bir kedicik gibi davranın.

&#;Ağırkanlı olanlar
ilişkiniz yeni yeni şekillenmeyebaşlıyor ve her şey umduğunuzdan da güzel gidiyor. Minik dokunuşlar, tutkulu sarılmalar Fakat sıra öpüşmeye gelince "Bay utangaç" ilk adımı her defasında sizden bekliyor. Telaşlanmayın, bu durum sonsuza kadar ilk adımı sizin atacağınız anlamına gelmez. O sadece ilişkinizin biçimlenişi konusunda biraz kararsız ve kendini sorumlu hissetmek istemiyor. Sizden fena halde çekindiğinden de emin olabilirsiniz. İlk öpen sonsuza kadar siz olmak istemiyorsanız, onu biraz yüreklendirin. Sık sık ne kadar mutlu olduğunuzdan bahsedin. Göreceksiniz, biraz cesaret utangaçlığını üstünden atmasına bire bir gelecek.

&#;Esneme molası verenler
Bu bir kadının başına gelebilecek en kötü durumlardan birisi. Düşünebiliyor musunuz romantik bir ortam ayarladınız, mum ışıkları hafif bir müzik Aşkınız başınızı döndürmek üzere ve dudaklarınız bir anda kilitleniyor. Aman Allah'ım o dane! Her zaman olduğu gibi b umuhteşem anın ardından yine esniyor. Her öpüşmenizden sonra esnemesi, size fena halde alıştığının veheyecanının kaybolmaküzere olduğunun en önemligöstergesi. Maalesef ki heyecanlar yerini zamanla alışkanlığa bırakıyor. Onun tutkularını yeniden ateşlemek için yapmanız gereken her seferinde başka bir sürprizle karşısına çıkmanız.

Dolgunlaştırıcı ruj ile ateşli dudaklarınıza kimse karşı koyamayacak

&#;Canı tatlılar
Ona tatlı canlı mı desek, yoksa size dişi vampir mi? Siz öpüşürken küçük ısırmalardan haz duyabilirsiniz, fakat bu onunda zevk alacağı anlamına gelmez. Üstelik erkekler canlarının yanması konusunda kadınlardan daha zayıfolabilirler. Duygularını çok fazla dışa vuramayan, aşkı kendi içinde yaşayan ve yatakta da tabuları doğrultusunda hareketeden bu adam, ateşiyle fırtınalar koparan kadınlardan genellikle uzak durmayı tercih eder. Düşünsenize, bir öpücükle onun canını yakarsanız, yatakta neler yapacağınızı düşünüp endişelenmesi de çok normal değil mi?

&#;p&#;ş&#;rken Yapılan 9 Hata

Ellerinizi kullanın

Dudaklarınız, öpüşmenin tek unsuru değildir. Öpüşürken ellerinizi kullanmayı da ihmal etmeyin. Partnerinizin sırtını okşayın, saçlarıyla oynayın, boynunu kavrayın ya da ellerinizi göğsüne koyun. Bu küçük dokunuşlar sizi birbirinize daha da yakınlaştıracaktır.

Ne beklediğinizi belli edin

Partnerinizin elleri devreye girdiğinde öpücüğe odaklanmak zor olabilir. Öpüşürken elleri kullanmak önemlidir ancak ne kadar ileriye gitmeniz gerektiğiniz ya da nerede durmanız gerektiğini bilmelisiniz.

Aynı şey partneriniz için de geçerli. Eğer o an sadece öpüşme ile kalsın istiyorsanız bunu ona söylemelisiniz.

Nefes almayı unutmayın

Öpüşürken nefes almayı unutmak iyi değildir. Unutmayın, bir an için duraklamak, bilincinizi kaybetmekten daha iyidir.

Kötü nefes

Öpüşmeden önce nefesinizin taze olduğundan emin olmalısınız. Diş macunları, ağız çalkalama suları veya sakızlar bunun için var.

Özensiz olmayın

Tutkulu olmak farklı, özensiz olmak farklı şeydir. Bu ikisini sakın birbirine karıştırmayın. Öpüşürken tükürüklerinizi partnerinizin her yerine bulaştırmayın.

Aşırı tutku da zarar verebilir

Her öpücüğünüzün Hollywood prodüksiyonları gibi olmasını beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. Her öpüşme, muhteşem olmak zorunda değil. Fazla tutkulu olup her zaman en iyisini yapacağım diye kendinizi heba etmeyin. Sadece anın akışına kapılın ve tadını çıkarın.

False

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası