üsküdar belediyesi veteriner kliniği telefon / VetNet - İ.B.B Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü

Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Telefon

üsküdar belediyesi veteriner kliniği telefon

Veteriner İşleri Müdürlüğü

Veteriner İşleri Müdürlüğü Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri, başta sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sayılı Belediye Kanunu, Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu, sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun, Sayılı Veteriner Hekimliği Mesleğinin İcrasına Dair Kanun, sayılı Kabahatler Kanunu, sayılı Hayvanları Koruma Kanunu, Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu, İş Kanunu ile diğer ilgili kanun, tüzük, yönetmelik ve sair mevzuat hükümlerinin belediyeye dolayısıyla mesleğe dair tanıdığı görev, yetki ve sorumlulukları yerine getirir.

Görevleri

  • sayılı Hayvanları Koruma Kanununa göre hayvan refahının temini için denetim hizmetinde bulunmak.
  • Hayvanlardan insanlara bulaşan Bulaşıcı Hayvan Hastalıkları (Zoonozlar) ile mücadele çalışmaları. 
  • Kurban satış ve kesim hizmetleri.
  • Sahipsiz hayvanlara yönelik rehabilitasyon faaliyetleri. 
  • Hayvan veya hayvansal gıdaların bulunduğu, üretildiği, işlendiği ve satıldığı iş yerlerinin ruhsatlandırma işlemlerinde komisyonda bulunmak ve teknik görüş bildirmek.
  • İlaçlama faaliyetlerinde bulunmak.
  • Salgın Hayvan Hastalıkları İle Mücadele faaliyetlerinde bulunmak
  • Hayvan sevgisi ve Sokak Hayvanları için Gönüllü eğitimler yapmak

Müdürlüğe Bağlı Birimler

1. Çavuşdere Minik Dostlar Hayvan Tedavi Kliniği

Kliniğimizde; Kedi ve köpeklere yönelik rehabilitasyon çalışmaları, tedavi hizmetleri, aşı ve acil tedavi hizmetleri verilmektedir. Komplex ameliyat hizmeti şu an verilmemektedir.

funduszeue.infoaşı Hayvan Rehabilitasyon Merkezi

sayılı Hayvanları Koruma Kanunu, Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği kapsamında faaliyetini sürdüren barınağımız, bakıma muhtaç hayvanların tedavileri, sokakta hayatını devam ettiremeyecek durumda olan hayvanların bakımları, ısırık vakalarında ısıran hayvanın kuduz olup olmadığını izleme açısından müşahede yeri olarak da hizmet vermektedir.

funduszeue.info Dostlar Ambulansı ve Sokak Hayvanı Taşıma/Yardım Ekipleri

Üsküdar sınırlarındaki sokak hayvanlarının bakım ve tedavileri amacıyla 1 (Bir) adet Hayvan ambulansımız ve 2 (İki) adet donanımlı hayvan nakil aracımızla hizmet vermekteyiz.

funduszeue.infoörle Mücadele Ekipleri

Üsküdar İlçe sınırlarındaki Vektörle Mücadele ve İlaçlama Hizmeti yerine getirilmektedir.

Kullanılan ilaçlar insana ve doğaya saygılı diğer canlılara zarar vermeyen, Dünya Sağlık Örgütünün tavsiye ettiği ve Sağlık Bakanlığından ruhsatlı ilaçlardır.

Vektörlerle müdadelemizde amacımız bu canlıların tamamen imhası değil hastalık oluşturmayacak şekilde kontrol altında tutulmasıdır.

İlaçlama Hizmeti Çalışmalarımız:

-   Biyolojik İlaçlarla veya Biyolojik Kontrol Yöntemleriyle Larva Mücadelesi

-   Yaz Aylarında Açık Alanlarda Ergin Sivrisineklere Karşı ULV Yöntemiyle Gece İlaçlamaları

-   Kış Aylarında Kışlak Alanlarda İlaçlama Çalışmaları

-   Karasinek (Larva ve Ergin ) Mücadelesi

-   Şehirsel Alanda Sürdürülebilir Kemirgen ve Hamamböceği Mücadelesi

-  Kapalı ve Açık Alanlarda Kene Mücadelesi

- Kapalı ve Açık Alanlarda Diğer Vektörlerle Mücadele

Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Nerede Nasıl Gidilir, Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Haritası, Yol Tarifi Öğren

Türkiye Haritası » İstanbul » Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Haritası, Konum Yer Bilgisi ve Yol Tarifi Öğrenme

Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği

Yukarıdaki adres, telefon vb. bilgilerde hata olduğunu düşünuyorsanız, lütfen buraya tıklayarak bize bildiriniz.

Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Haritası

Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Adresine Yol Tarifi Almak ve Ulaşım Bilgisi İçin Buraya Tıklayınız.
Aşağıdaki haritayı kullanarak Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniğinerede bulunduğunu, haritadaki yerini, nereye yakın görebilir ve yol tarifi alabilirsiniz. Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği konumuna yakın yerleri görmek için buraya tıklayınız


Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Haritası" sayfasındasınız. Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.

Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği İstanbul şehir sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği için Coğrafi Konum Yer Koordinatları; Enlem: 41° 0' 31¨ N Boylam: 29° 1' 20¨ E

Google Maps veya Navigasyon Cihazınız için Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği Coğrafi Koordinatları ise ; Enlem: Boylam: şeklindedir.

Bu sayfaya link ver; tıkla kopyala sayfana yapıştır

Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği haritası, Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği uydu görüntüleri, Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği karayolları haritası, google maps Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği, Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği arazi haritası, Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği sokak haritası, google earth Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği, Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği üç boyutlu görüntüsü, Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği 3d görüntüleri ve Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği yerleşim planı yukarıdaki haritada incelenebilir.

Üsküdar Belediyesi Veteriner Kliniği haritasına yakın yerler listesi


Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ MİNİK DOSTLARIN EN SICAK YUVASI

Üsküdar Belediyesi olarak sokaktaki minik dostlarımızın tedavi ve bakımı için Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Minik Dostlar Kliniği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Üç tane hayvan nakil aracı ve bir tane hayvan ambulansı ile günde vatandaşlardan gelen yüzlerce talebi karşılayan Minik Dostlar Kliniği ekibi evcil hayvanların yanı sıra yabani hayvanların da tedavilerini büyük bir titizlikle yürütüyor.

Minik Dostlar Kliniği dışında Üsküdar Belediyesi’ne bağlı bulunan barınakta enfeksiyonlu kedi bölümü, engelli kedi bölümü ve her tür hayvana özel kafesli bölümler ile minik dostlarımızın tedavi ve rehabilitesi gerçekleştiriliyor.

Üsküdar Belediyesi olarak kedi ve köpeğin yanı sıra her türlü canlının tedavisini yapıldığı Minik Dostlar Kliniği’nde şimdiye kadar kartal, baykuş, ebabil kuşu, karga, martı, güvercin, serçe, kumru, şahin, doğan, kirpi, koyun, at, kaplumbağa, tavşan, hamster gibi aralarında yabani hayvanların da bulunduğu minik dostlar tedavi edilip tekrar doğaya bırakıldı.

Veteriner İşleri Müdürü Ömür Uzunali, " kişilik gönüllü ordumuz var, her haftasonu barınak temizliğinde bize yardım ediyorlar. Üniversitelerle çalıştay yapıyoruz. Okullarda hayvan sevgisi eğitimi veriyoruz. Derneklerle birlikte sokak hayvanlarını besleriz, sanatçılar çeşitli etkinliklerle gelip sahne alıyorlar." diyerek Üsküdar Belediyesi’nin çalışmalarının yanında birçok hayvanseverin de desteğinin olduğunun altını çizdi.

0 numaralı Üsküdar Belediyesi çağrı merkezine gelen talepler doğrultusunda hareket eden Veteriner İşleri Müdürlüğü minik dostların sağlığı ve güvenliği için canla başka çalışmaya devam ediyor.

Tarih : 3 Temmuz,

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası