op dr gokhan ozcınar / Op. Dr. Gökhan Özçınar Haberleri - Tele1

Op Dr Gokhan Ozcınar

op dr gokhan ozcınar

Gökhan Özçınar kimdir? Gökhan Özçınar kaç yaşında, nereli? Gökhan Özçınar'ın hayatı

Beyin – Omurilik – Sinir Cerrahisi Uzmanı, Operatör Doktor, Bel ve Boyun Akademisi Kurucusu ve aynı zamanda Program Yapımcısı olan Gökhan Özçınar'ın hayatı merak ediliyor. İşte Gökhan Özçınar hakkında bilgiler

GÖKHAN ÖZÇINAR KİMDİR?

Gökhan Özçınar, Amasya'nın Merzifon ilçesinde yılında dünyaya gelmiştir.

Özçınar, İlkokul, ve Ortaokul tahsilini babasının Hava Subayı olması nedeniyle Anadolu'nun çeşitli illerinde tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazanan Özçınar, yılında buradan 5. olarak mezun olmuştur.

Daha sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimini, Nöroşirürji Ana Bilim Dalı'nda yapmış, 6 senelik uzmanlık dönemini 5 sene 8 ay içerisinde tamamlamıştır. Özçınar o dönem içerisinde, 10 tanesi yurtdışı olmak üzere 41 adet yayın yapmıştır. Op. Dr. Gökhan Özçınar, mecburi hizmet görevini ise, Malatya Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü'nde klinik şefi olarak tamamlamıştır.

'de devlet memurluğundan istifa etmiş serbest çalışmaya başlamış, Aynı sene, Finlandiya Helsinki'de ameliyatsız bel ve boyun fıtıkları tedavisinin yapıldığı DBC Active Spine Care kurumunda çalışmalarını sürdürmüştür.

yılının Ekim ayı ile yılının Mart ayları arasında Flash TV ekranlarında 3,5 sene Önce Sağlık isimli programın hafta içi hergün yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir. Yine aynı kanalda Tıp Dünyasından programının sunuculuğunu üstlenmiştir. yılında 3 ay süre ile Levent Kırca TV'de, hafta içi her gün Sağlıklı Yaşam programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Op. Dr. Gökhan Özçınar yılında başlayan Digitürk Elmax TV'de yayınlanan "Önce Sağlık" ve yılında başlayan ve Haber 7 TV'de yayınlanan "Sağlıklı Yaşam" programlarının yapımcılığı ve sunuculuğunu yapmaktadır. Aynı zamanda kurucusu olduğu Bel ve Boyun Akademisi'nde çalışmalarını sürdürmektedir. Bugüne kadar Ebru Akel, Pelin Çift, Çağla Şikel, Zahide Yetiş ve Doğa Rutkay bir çok ünlü ismin sunduğu programlara konuk olarak katılmıştır. Sık sık bu programlara davet edilmekte ekran severler ile bilgi paylaşımı yaparak hizmetlerini devam ettirmektedir.

Gökhan Özçınar; Beyin – Omurilik – Sinir Cerrahisi Uzmanı, Operatör Doktor, Bel ve Boyun Akademisi Kurucusu ve aynı zamanda Program Yapımcısı'dır.

funduszeue.info - Gündem

Cerrahpaşa Tıp Fakültesiİstanbul ÜniversitesiAmasyaHaberler

Zahide Yetiş'le bölüm konuğu Gökhan Özçınar

Türkiye’nin en başarılı doktorlarının katılıp izleyicileri bilgilendirdikleri “Zahide Yetiş’le”nin bugünkü bölümüne, beyin sinir ve omurilik cerrahisi uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar konuk olacak. İzleyicilerden gelen soruların da yanıt bulacağı canlı yayında Özçınar, bel ve boyun ağrıları ile fıtık konusunda merak edilenleri anlatacak. Zahide Yetiş'le bölümü ile canlı yayınla Show Tv'de!

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler

ZAHİDE YETİŞ'LE CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.