satılık emdr cihazı / Psikolog Meltem KIRMIZI - funduszeue.info

Satılık Emdr Cihazı

satılık emdr cihazı

Cihaz fizyolojik ve patolojik frekansları ayırır. Patolojik frekansların tersini üretir. Fizyolojik olanları kuvvetlendirir ve bedene manyetik bir minder sayesinde yollar. Hastalık etkenlerinin frekansları Sıfırlanır ve fizyolojik frekanslar kuvvetlendi için savunma sistemi daha etkili bir şekilde devreye geçer. Bu şekilde toksin, bakteri, vs. daha kolay etkisiz hale getirilir.

Tedavisi

Alerjik gibi kronik hastalıklar da klasik tıp Sadece semptomları bir müddet geçirmek için ilaçlarla tedavi sunarken Bicom alerji tespitinde ve tedavisinde yan etkisizdir.

BIOREZONANS TERAPİSİ

Tedavinin temelinde hücrelerin elektromanyetik alanda bilgi alışverişinde bulunması yatar. Her hücre tipinin ve her maddenin olduğu gibi örneğin bir isteğin, bakterilerin ve toksinlerinde elektromanyetik titreşimleri var. Hücre alışverişine yabancı frekanslar bozabilir. Kendi titreşimleriyle araya giren maddeler örneğin: toksinler, virüsler, bakteriler olabilir. Gizli ve tespiti zor etkenler ağrısız ve çabuk tespit edilir. Bicom Biorezonans ile hızlı ve sancısız olarak bedeni rahatsız eden etkenler tespit edilir. Bu Biorezonans metodu Yan etkisi olmayan, ilaçsız ve ağrısız bir tedavi metodudur. Hem akut hem de kronik hastalıklarda etkilidir. Bu yaklaşım ile Savunma sistemi desteklenir ve beden kendi kendini iyileştirmeye başlar. Kronik, uzun süren ve-veya birkaç stres faktörü aynı anda etkisini gösterirse savunma sistemi zayıf düşer. Beden normal şartlarda çok iyi bir savunma sistemine sahiptir. Bu sistem sürekli bedenini rahatsız eden etkenlerden korur ve arındırır. Zaman zaman bu savunma sistemi rahatsız veya hasta eden etkenlerin yoğunluğundan çöküntüye uğrar. Neden kendini savunmadığı için hastalık belirtileri kendini gösterir. Kronik ve-veya uzun süren ve-veya bir çok etken aynı anda kendini gösterdiğinde savunma sistemi çöker. Bedenin zayıf düşen savunma sistemi kuvvetlenir ve harekete geçer.

GENÇ BT Bilişim Teknolojileri tarafından 3 yıldır üzerinde çalıştığımız yerli üretim EMDR Box cihazını sizlere sunmaktan mutluluk duymaktayız.

Deneyimli EMDR terapistlerinden danışmanlık alarak hazırlanmış ve pilot denemeleri için EMDR Türkiye Derneği ile protokol imzalanmış olan EMDR Box Terapi Asistanı satış ve garanti kolaylıkları ile artık kullanıma hazır!

Tamamen yerli sermaye ve AR-GE ile hazırladığımız EMDR Box U1, benzerlerinden çeşitli üstünlükler barındıran bir EMDR cihazları serisinin ilk ürünüdür. İkinci ürümüz ise EMDR Box TOUCH LIGHTBAR olarak piyasaya Şubat ayında çıkmıştır. Yurt dışındaki çeşitli ortaklarımızla da çalışmaktayız ve ürünlerimiz tüm dünyada kullanıma geçecek şekilde tasarlanmaktadır. EMDR Box TOUCH LIGHTBAR cihazımız ile dünyanın ilk dokunmatik Emdr cihazını yapmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz.

Şirketimiz, AR-GE faaliyetleri tamamlanmış  yeni ürünler hazırlamaktadır ve şimdiden müjdesini verebiliriz ki çok önemli ve bizleri çok heyecanlandıran yeniliklerle, kolaylıklar sağlayacak şekilde yeni versiyonları Avrupa, Amerika ve Türkiye kullanıcılarının hizmetine sunulacaktır.

6 ay ürün değiştirme garantisi verdiğimiz ürünlerimiz için her türlü görüş, öneri ve geliştirme önerisini siz değerli terapistlerimizden bekliyoruz.

Türkiye’deki Temel, İleri EMDR eğitimleri ve EMDR Türkiye Derneği’nin workshop ve kongrelerindeki standlarımızdan ve web sitemizden ürünlerimizi temin edebilirsiniz. EMDR Box Terapi Asistanı tüm EMDR terapistlerinin ve EMDR danışanlarının kullanımına güvenle sunulmaktadır.

Bütün Emdr Cihazlarımız firmamız tarafından 2 yıl boyunca garanti kapsamındadır.

İletişim numaralarımızdan bizlere ulaşıp satış öncesi ya da satış sonrası destek alabilirsiniz.

Saat a kadar verdiğiniz siparişler için Emdr Cihazınız aynı gün kargoya verilir. dan sonra verilen siparişlerde Emdr Cihazınız ertesi gün kargolanacaktır.

Emdr cihazınızı satın aldıktan sonra sosyal medyadan olumlu olumsuz görüşlerinizi ve Emdr Cihazlarımızı geliştirmemiz için önerilerinizi bize lütfen iletiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası