makyaj yok gibi makyaj / NATUREL MAKYAJ YAPIMI | TuruncuKasa Blog

Makyaj Yok Gibi Makyaj

makyaj yok gibi makyaj

NATUREL MAKYAJ YAPIMI

Doğal Makyaj Nedir?

Son yıllarda ‘no make-up make-up&#; terimi ile doğal görünümlü makyaj yapmak ve sağlıklı bir görünüm elde etmek oldukça popüler bir hale gelmiştir. Doğal tonların hakim olduğu bu makyaj stili ile hem fazla ürün kullanılmamış hem de sağlıklı ve dengeli bir cilt tonuna sahip görünümü yakalamak çok kolay. Sabahın erken saatlerinde işe giderken ya da yazın kavurucu sıcağında dışarıya çıktığınızda; makyaja saatlerinizi vermeden veya makyajım akarsa diye düşünme derdiniz olmadan yapabileceğiniz bir doğal makyajla gününüzü keyifle geçirebilirsiniz. Yüz hatlarınızı, kaşlarınızı ya da dudak şeklinizi değiştirmeden yapacağınız; makyajsız halinize en yakın halinizi yansıtacak olan doğal makyaj, açık renk rujların ve farların kullanıldığı bir makyaj stilidir. Hatta koyu bir makyajda kullanılan makyaj malzemesi sayısı ile aynı malzemeler kullanılsa da ürün miktarı ve renkleri doğal makyaj için çok önemlidir. Tüm yüzünüzü pudralayıp tüm gözeneklerinizi kapatmak yerine doğal makyajda yağlanan bölgeyi, T bölgesini pudralamak; dudaklara çerçeve çizmek yerine dudak balmı ya da nude tonlarda bir ruj ile doğal görünümü elde etmek çok önemlidir.

Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

Oldukça kolay olan doğal makyaj, az ürünle ve kısa sürede yapılan bir makyaj stilidir. Hangi ürünün hangi miktarlarda ve hangi teknikler ile kullanılacağını bilmek, başarılı bir doğal makyaj için çok önemlidir.

  • Doğal makyaj için en önemli maddelerden biri tene yakın renklerin kullanılmasıdır. Far, ruj ya da fondoten seçimlerinizi kendi teninize en yakın renkte seçmeli ve aşırı ürün kullanımından kaçınmalısınız.
  • Günlük olarak da kullanmanız gereken nemlendiricinizi, doğal bir makyaj yapmadan önce de kesinlikle kullanmalısınız. Nemlendiricinizden sonra kullanacağınız ve doğal makyaj için gerekli olan bir ürün kapatıcınız ise sağlıklı görünümü elde etmeniz için çok önemlidir. Cildinizdeki izleri, kızarıklıkları kapatarak pürüzsüz ve doğal bir görünüm elde etmeniz çok kolay.
  • Makyajınızın en önemli ürünlerinden biri olan fondoteninizi ise ince ve kremsi bir yapıda seçmelisiniz. Çünkü doğal makyajda istediğiniz ıslak bitişi ve ışıl ışıl görüntüyü ancak kullanacağınız doğru fondoten ile elde edebilirsiniz. Fondotenden farklı olarak BB krem ile de pürüzsüz görünüme ulaşabilirsiniz.
  • Allık seçiminiz ise ten renginiz ile uyumlu abartı olmayacak bir tonda olmalı. Su bazlı, jelimsi, şeftali ya da pembe tonlarda allıklar tercihlerinizin arasında olabilir.
  • Adı ‘Doğal Makyaj’ olsa da kaşları şekillendirmeden olmaz. Kaşlarınızı çok az ve doğal renkler ile doldurmalı ve sabitlemelisiniz.
  • Göz makyajınızda kullanacağınız teniniz ile uyumlu toprak ya da nude-pembe arası tonlarda farlar kullanarak istediğiniz doğal görünümü elde edebilir; siyah maskara yerine kahverengi maskara kullanarak makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Doğal Makyaj&#;a Neden Yok Gibi Makyaj Denir?

Koyu tonlarda bir göz makyajı ya da kırmızı rujun kullanıldığı dikkat çekici makyajların aksine doğal makyaj, az sayıda ürün kullanılmış hatta hiç ürün kullanılmamış izlenimi veren bir makyaj stilidir. Oysaki; rimelinden farına, allığından rujuna her türlü ürün doğal makyajda da kullanılır. Yalnızca doğal makyajda ürünler daha az miktarda, daha nude tonlarda ve doğal makyaja uygun taktikler ile yapılmaktadır. İlk bakışta makyaj yokmuş gibi görünmesi ile birlikte doğal makyajda, kişinin ten rengine yakın renklerde makyaj ürünleri kullanıldığı için tamamen natürel ve sağlıklı bir cilt görünümü verilir.

İhtiyacınız Olan Doğal Makyaj Ürünleri

Öncelikle elde etmek istediğiniz doğal görünümü ulaşmak için tüm makyaj malzemelerinden en önemlisi cilt bakımıdır. Düzenli peeling ve nemlendirici kullanımı ile cildinize uygulanacak her makyaj malzemesi daha sağlıklı ve ışıl ışıl duracaktır.

Ten renginize uygun bir kapatıcı ile kızarıklıkları ve lekeleri örtmeli ve; hafif ve ışıltılı bir fondoten ile ıslak ve temiz bir bitişi elde etmelisiniz. Ruj kullanımı tamamen size bağlı olup ruj kullanmamayı tercih ediyorsanız bir dudak balmı ile dudaklarınızı nemlendirmelisiniz. Rimel, far ve allık gibi ürünleri teninize uygun renklerde ve az miktarda kullanmalısınız.

‘MAKYAJ YOKMUŞ GİBİ’ MAKYAJ YAPMAK İ&#;İN İHTİYACINIZ OLAN &#;R&#;NLER

Doğal görünümü seviyor ve hafif makyaj tercih ediyorsanız, bu tarz tam sizlik! Makyajsızmış gibi makyaj yapmak son zamanların popüler trendi. Bu trendi hangi ürünlerle yapabilirsiniz, listeledik.

 

1) Makyaj bazı
 

Cildinizi önce makyaja hazır hale getirmelisiniz. Bunun için makyaj bazı kullanmalısınız. Makyaj bazları cildi pürüzsüzleştirerek fondötenin örtücülüğüne katkıda bulunurlar. Fondötenin kalıcılığını arttırırlar, makyajı sabitlerler. Böylelikle akne, siyah nokta, sivilce ve leke gibi sorunların daha iyi gizlenmesine yardımcı olurlar. Makyaj artistlerine göre bu bazlar; üzerine uygulanacak ürünlerin cilde rahatça dağıtılmasını sağlayacağı için daha homojen bir sonuç elde edilmesine yardımcı olurlar. Ve sonuç: Mükemmel ten! Mükemmel ten de mükemmel makyaj demek elbette!
 

Shiseido Refining Makeup Primer SPF15, güzel, doğal bir görünüm için cildi hazırlar ve kusurları siler. Fondötenin kalıcılığını arttırır. Cildi yumuşak ve aydınlık bırakır. İnce çizgileri flulaştırır, donukluk, kızarıklık ve eşitsizlikleri yok eder. Tüm cilt tipleri için uygundur. 

 

 

2) Renkli nemlendirici veya fondöten

 

Cildinizi yoğun şekilde kapatmayın! Yüzünüzde yarı parlak, saten bitişli ürünler kullanabilirsiniz. Nars Sheer Glow Foundation ya da Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer olabilir. Bunlar sağlıklı ve taze bir ifade verir cilde ilk etapta Eğer cildiniz yağlıysa Nars Velvet Matte Skin Tint renkli nemlendiriciyi kullanabilirsiniz. Bu, cilde mat görünüm veren, pürüzleri en doğal şekilde kapatan ve uzun süre kalıcı bir üründür. 

 

3) Kapatıcı
 

Nars Radiant Creamy Concealer, krem yapıda ve ayarlanabilir kapatıcılığa sahip bir kapatıcı. Yani ortadan yükseğe güçlü bir kapatıcılığı var. Üstelik kat kat uygulasanız bile çizgilere dolmuyor ve katılaşmıyor. Göz çevresindeki halkaları, koyulukları çok güzel örtüyor.

 

Eğer kapatıcı bir fondöten yerine BB krem ya da renkli nemlendirici kullanacaksanız, bunların örtemediği lekeler, sivilce izleri ve kızarıklıkları örtmek için Radiant Creamy Concealer’ı kullanabilirsiniz. Tenle çok güzel kaynaşıp bütünleşir ve tabaka oluşturmadan tüm izleri örter. Nemlendirici özelliğinden dolayı cildi kurutmaz 

 

 

5) Krem far
 

Allık gibi farda da krem formlu olanları tercih edebilirsiniz. Göz kapağınıza baz gibi sürerseniz yüzünüze aydınlık bir ifade verirler. Shiseido Shimmering Cream Color PK pastel pembe hafif parlak dokusuyla bu makyajın mükemmel bir tamamlayıcısıdır.

 

6) Göz kalemi
 

Göz içine ve göz pınarına uygulayacağınız kalem de gözlerinize daha parlak ve beyaz gösterir. Bunun için podyum kulislerinin aranan kalemi Nars Larger Than Life Rua Bonaparte bej renkli göz kalemini tercih edin. 

 

7) Ruj
 

Açık pembe ve şeftali tonları harika olur! Nars Audacious Anita, nude pembe rengiyle birçok makyaj artistinin makyajsızmış gibi görünen makyaj da kullandığı rujdur.

 

Bu listeye isterseniz maskara da ekleyebilirsiniz. Kirpikleri ayırıp uzatan bir maskara yeterli olur. Hacim veren maskaralar bu tarz için pek uygun değildir. O yüzden Nars Audacious maskarayı size öneririz.

DİĞER YAZILAR

Makyaj Modelleri

GER&#;EK BİR EFSANE: DOLCE VITA

Onu duymayan var mı? D&#;nyanın gelmiş ge&#;miş en pop&#;ler rujlarından biri: Nars Velvet Matte Lip Pencil Dolce Vita

Haziran 27,
Makyaj Modelleri

KOYU RENK SA&#;LI KADINLAR İ&#;İN MAKYAJ SIRLARI

Sa&#;larınızı koyu renge boyattığınız veya sa&#;larınız hep koyu renkti. M&#;him değil. &#;nemli olan koyu renk sa&#; ile nasıl makyaj yapacağınızı bilmeniz. Eğer bu konuda kafanızda soru işaretleri varsa, bu yazı tam size g&#;re!

Haziran 27,
Makyaj Modelleri

PORSELEN MAKYAJ İ&#;İN GEREKLİ MALZEMELER

Bembeyaz ve p&#;r&#;zs&#;z bir ten, en &#;nemli ilham kaynaklarımızdan biri… Peki, siz porselen gibi bir teni hangi &#;r&#;nlerle elde edersiniz?

Haziran 27,
Makyaj Modelleri

ERKAN ULU&#;: MAKYAJLA BURUN İNCELTME NASIL YAPILIR?

Kont&#;r, makyajın olmazsa olmazı. Bunu hepimiz &#;ğrendik artık. Bu makyaj uygulaması sayesinde y&#;z&#;m&#;z&#; daha ince, daha dar ve daha oranlı g&#;sterebiliyoruz.

Haziran 28,
Makyaj Modelleri

ESMER TENLİ KADINLAR İ&#;İN 5 MAKYAJ SIRRI

Esmer tenli kadınların en b&#;y&#;k sorunu ciltlerinin soluk, mat ve sarıya &#;alan bir renkte g&#;r&#;nmesidir. Jennifer Lopez’dan ilham alarak esmer kadınlara &#;zel makyaj sırları hazırladık!

Haziran 28,
Makyaj Modelleri

SERENAY SARIKAYA’NIN NUDE MAKYAJI NASIL YAPILIR?

Ekranda onu ilk g&#;rd&#;ğ&#;m&#;z andan bug&#;ne, duru g&#;zelliği ve bu g&#;zelliğini kapatmayan sade ama etkileyici makyajıyla hepimizi kendisine hayran bıraktırdı. &#;ok beğendiğimiz Serenay Sarıkaya’nın nude makyajını nasıl yapabileceğinizi yazdık.

Haziran 29,

40 Yaş Üstü Kadınlar için Makyaj Teknikleri

Yaşlanmaktan kaçış yok! Ancak yaşa bağlı olarak ortaya çıkan kusurları kapatmak üzere doğru makyaj yaparak daha genç görünebilirsiniz. 40 yaşını aştıysanız hangi makyaj ürününü nasıl kullanmanız gerektiğini bilmek, görünümünüzde önemli bir fark yaratabilir. İşte 40 yaş üstü kadınlar için makyaj tavsiyelerimiz?

Nemlendirici Primer

  • Primer, cildiniz ve makyajınız arasında bir astar görevi görerek cildinizin daha pürüzsüz görünmesini, makyajınızın bozulmadan kalıcılığını korumasını sağlar. Kırışıklıklarınızı gizlemek, gözeneklerin görünmesini önlemek ya da cilt tonunuzu eşitlemek için tek ihtiyacınız olan şey iyi bir primer&#;dır.
  • Primer&#;ı uygulamadan önce cildinizi iyice temizleyip nemlendirmeyi unutmayın. İyi nemlendirilmiş bir ciltte makyaj çok daha kusursuz görünür.

Fondöten

  • Doğru bir fondöten, sizi 10 yaş gençleştirebilir. Kırışıklıklarınıza ve yüzünüzdeki ince çizgilere yerleşen bir fondötene asla yüz vermeyin.
  • Yüzde bir kaldırma etkisi yaratmak için iyi bir ışıltı veren fondöteni seçin. Yüzünüzün parlamasından endişe ediyorsanız, T bölgesine biraz pudra uygulayın.
  • Yaşlanan cildin rengi de soluklaşır. Solgun görünümü önlemek için biraz daha sıcak tonlu bir fondötene yönelebilirsiniz.
  • En önemlisi, yumuşak bir fırça ya da makyaj süngeri ile ürünü cilde iyice yedirmektir. Aksi halde kaş yapayım derken göz çıkarmanız, cildinizin yüzeyinde kalan fondöten kalıntıları ile olduğunuzdan da yaşlı ve kusurlu görünmeniz olası.
40 yaş üstü makyaj, fondöten

Kapatıcı

  • Mükemmel bir kapatıcı, kesintisiz kaliteli bir uyku çekmiş gibi görünmenizi sağlayabilir. Göz altındaki koyu halkaları, ciltteki lekeleri ve kusurları kapatmak için gün boyu kalıcılığını koruyan iyi bir kapatıcıya ihtiyacınız var.
  • 40 yaşını aşanlarda göz çevresindeki cilt çok daha kuru olduğundan, yoğun bir &#;stick&#; yerine, daha sıvı kıvamlı bir kapatıcı seçmelisiniz.
  • Kapatıcının dikkati kırışıklıklara ve kaz ayaklarına dikkat çekmemesi için ürünü göz altı bölgenizin sadece iç kısımlarına uygulayın.

Allık

  • Tek bir fırça hamlesiyle cildinize anında sağlıklı bir ışıltı katmak için allıktan daha iyisi yoktur. Bu yüzden 40 yaşın üzerindeki kadınlar için allık, olmazsa olmazdır.
  • Aşırı mat olan allıkları tamamen unutun. Şeftali/pembe tonları tüm cilt tonları için mükemmeldir ve gece gündüz kullanılabilir.
  • Ürünü yanağınızın hizasında uygulamaya başlayın ve yüz hatlarınızı belirginleştirmek ve kaldırmak için yukarı ve arkaya doğru karıştırın.
  • Belirgin hale getirmek için elmacık kemiklerinize ve burnunuzun ucuna biraz aydınlatıcı ekleyin.
ruj

Kaşlar

  • Yaşlandıkça kaşlarımız seyrekleşir ve şeklini kaybeder. Daha dolgun ve şekilli kaşlar, yüzünüze yapı, size de daha genç bir görünüm kazandırır. Gözlerinizi öne çıkarmak için de kaşlara dikkat etmelisiniz.
  • 40 yaş üstü gruba giriyorsanız, boşlukları doldurmak ve seyrek kaşlarınızı daha dolgun göstermek için iyi bir kaş pomadı veya kalemden mutlaka faydalanın.

Eyeliner, Far ve Rimel

  • Doğru göz makyajı teknikleri sizi çok daha genç gösterebilir. Ne kadar uyursanız uyuyun her zaman yorgun görünüyorsanız, göz çevrenize çift işlevli bir kapatıcı kullanın.
  • Koyu halkaları gizlemek ve bölgeyi vurgulamak için sarı alt tonlu bir kapatıcı seçin.
  • Göz farı rengine gelince, sıcak ve mat tonları tercih edin. Kahve ve şeftali bazlı tonlar, iyi uyumuş ve dinlenmiş olduğunuz yanılsamasını yaratmak için idealdir.
  • Kirpiklerinize mümkün olduğunca yakın çizilen iyi bir jel göz kalemi, daha kalın, daha koyu bir kirpik çizgisi yanılsaması yaratmanıza yardımcı olur. Rimeli asla atlamayın, çünkü rimel gözlerinizi belirginleştirip bakışlarınıza derinlik katar.
  • Işıltılı farlardan, soğuk tonlu kahverengi ve grilerden uzak durun çünkü bu tonlar gözlerinizi yorgun gösterir.
40 yaş üstü göz makyajı
makyaj

Ruj

40 yaş üstü makyaj - ruö
  • Yaşlandıkça, ağız çevresinde çizgiler oluşabilir; bu yüzden ruj için farklı bir uygulama tekniği seafoodplus.infodirici bir dudak kremi kullanarak dudaklarınızı nemlendirin ve formülün dudaklarınız tarafından emilmesine izin verin. Bekleyin ve fazla ruju bir havlu ya da mendil kullanarak silin.
  • Rujunuzun akmasını önlemek ve ağız şeklini hafifçe doldurmak için seçtiğiniz renge uyan bir dudak kalemi kullanın.

Doğal göz makyajı nasıl yapılır? Yokmuş gibi, doğal makyaj sırları ve ipuçları

Cildi a&#;&#;rla&#;t&#;rmayan, do&#;al  ve kal&#;c&#; bir görünüm veren ürünler kullanarak, günlük makyaj&#;n&#;z&#; en do&#;al &#;ekilde yapabilirsiniz. Profesyonel ve Kal&#;c&#; Makyaj Uzman&#; Demet Karata&#;, gözlerini ve cildini do&#;al bir &#;ekilde ön plana ç&#;karmak isteyenler için önemli makyaj tüyolar&#;n&#; payla&#;t&#;. (Mezuniyet makyaj&#; nas&#;l yap&#;l&#;r? adl&#; yaz&#;m&#;z&#; da okuyabilirsiniz)

Do&#;al görünümlü makyaj için nelere ihtiyaç var?

Do&#;al görünümlü bir makyaj için ihtiyac&#;m&#;z olan en iyi &#;ey soft kapat&#;c&#;l&#;kta bir fondöten ve kontür malzemeleridir. E&#;er ki elinizde bir tane bronz bir pudram&#;z varsa cildimizi soft bir &#;ekilde kapatt&#;ktan sonra göz kapa&#;&#;m&#;za hafif bir kontür malzemesiyle gölge verip, yine ayn&#; malzemeyle bir dip eyeliner çekip, bir rimel sürdü&#;ümüzde zaten do&#;al bir makyaja eri&#;mi&#; oluyoruz.

Do&#;al makyaj dedi&#;imiz &#;ey asl&#;nda yok gibi makyaj. Yok gibi makyajlarda da en önemli &#;ey ten makyaj&#;d&#;r. Yani arka plan&#;n çok pürüzsüz oldu&#;u ama ön planda olmas&#; gereken &#;eylerin de olabildi&#;ince az kullan&#;ld&#;&#;&#; bir makyajd&#;r. Dolay&#;s&#;yla çok soft bir kapat&#;c&#;, soft kullan&#;lacak kontür malzemelerine, çok iyi bir rimele ihtiyac&#;m&#;z var ve gerekiyorsa ka&#;lar&#; da çok hafif belki doldurmaya ihtiyaç var. Bunlar d&#;&#;&#;nda soft bir ruja ihtiyac&#;m&#;z var çünkü do&#;al makyaj her &#;eyin yok gibi yap&#;ld&#;&#;&#; bir makyajd&#;r. Dolay&#;s&#;yla koyu renklerden, yapay ve kal&#;n malzemelerden uzak, olabildi&#;ince do&#;al renklere ihtiyac&#;m&#;z var. Ancak do&#;al görünümlü makyajdaki en önemli malzememiz rimeldir çünkü gözlerin vurgulu görünmesi gerekiyor. O nedenle kirpikleri oldu&#;undan biraz daha belirgin gösterecek, teker teker ay&#;racak, yo&#;unluk vermeyecek bir maskaraya ihtiyac&#;m&#;z var. Yo&#;un maskaralar ve çok &#;&#;&#;lt&#;l&#; malzemeler tercih edilmemelidir.

Do&#;al göz makyaj&#;nda fondöten, maskara, göz far&#;, eyeliner seçimi nas&#;l olmal&#;?

Do&#;al göz makyaj&#;nda çok kal&#;n fondötenlerden uzak durmak gerekiyor. E&#;er cildimizde problem varsa bu problemin tamam&#;n&#; kapatmak zorunda de&#;iliz. Kal&#;n bir malzeme ve ince f&#;rçayla sadece problemli olan noktay&#; kapat&#;p arkas&#;ndan tekrar ince, soft bir fondöten kullanabiliriz. Do&#;al görünüm demek her &#;eyin do&#;al olmas&#; demek. Fondötenin olabildi&#;ince ince, belki BB kremler, belki ince kapat&#;c&#;l&#;&#;&#; olan su bazl&#; bir fondöten, kirpikleri sadece ay&#;ran ve belirginle&#;tiren bir maskara, göz farlar&#;nda ise &#;&#;&#;lt&#;lardan ve koyu renklerden uzak, soft renkler, &#;eftali tonlar&#;, hafif pembe tonlar&#;, daha ten rengine uygun hafif toprak tonlar&#; kullan&#;labilir.

Eyeliner seçiminde ise yine &#;&#;&#;lt&#;l&#; eyelinerlardan uzak, mat eyelinerlar ama e&#;er söz konusu do&#;al göz makyaj&#; ise daha ac&#; kahve farlarla yap&#;lan eyelinerlar&#; önerebiliriz. Do&#;al makyajlarda eyeliner malzemesinden ziyade farla ve f&#;rçayla yap&#;lan eyelinerlar çok daha iyi bir görünüm sa&#;l&#;yor.

Do&#;al göz makyaj&#; nas&#;l yap&#;l&#;r?

Do&#;al yap&#;lan bir göz makyaj&#;nda en çok dikkat edilmesi gereken &#;ey pürüzsüz bir &#;ekilde kapanm&#;&#; bir göz kapa&#;&#;d&#;r. Gözü alt ve üst çok kal&#;n olmayan bir malzemeyle düzgün bir &#;ekilde kapatt&#;&#;&#;m&#;zda, sadece bronz bir pudrayla ya da ac&#; kahve bir farla, göz üzerindeki çukurluk veren kemi&#;i ya da &#;i&#; olan taraf&#; geri plana att&#;ktan sonra hafif &#;eftali tonlar&#;nda bir far kullan&#;labilir. Ancak, yap&#;lacak eyeliner, ac&#; kahve bir farla ya da bir siyah farla yap&#;lan hafif bir eyeliner ya da dipliner ve üzerine sürülen bir rimel do&#;al göz makyaj&#;nda yap&#;lan en önemli &#;eydir. Belki göz p&#;nar&#;nda hafif bir &#;&#;&#;lt&#; kullan&#;labilir o da ayd&#;nl&#;k vermek amaçl&#; yap&#;labilir. Bunlar haricinde yapaca&#;&#;m&#;z di&#;er &#;eyler bizi do&#;al göz makyaj&#;ndan ç&#;kar&#;p gerçekten tam bir gece makyaj&#;na götürebilir. O nedenle bu ayar&#; iyi tutturmak ve soft tonlardan vazgeçmemek laz&#;m.

Do&#;al göz makyaj&#; yaparken nelere dikkat edilmeli?

Do&#;al göz makyaj&#; yaparken dikkat edilmesi gereken önemli &#;eyler keskin, siyah eyelinerlardan uzak durmak, koyu ve &#;&#;&#;lt&#;l&#; farlardan uzak durmakt&#;r. Bunlar&#; yaparsak e&#;er bizi tamamen bir gece makyaj&#;na götürür ve do&#;all&#;ktan uzakla&#;&#;r. Yapaca&#;&#;m&#;z &#;ey en önemli &#;ey hafif toprak tonlar&#;nda bir farla göz kusurlar&#;n&#; kapat&#;p, bir rimel sürmemiz bize yeterlidir.

Yokmu&#; gibi, do&#;al makyaj s&#;rlar&#; ve ipuçlar&#;!

Yokmu&#; gibi do&#;al makyajlar&#;n tek s&#;rr&#; asl&#;nda iyi haz&#;rlanm&#;&#; bazlar, yani yüzün de gözlerin de baz&#;n&#;n çok iyi haz&#;rlanmas&#; gerekiyor. Bu tarz problem makyajlarda cilt kusurlar&#;d&#;r. Cilt kusurlar&#; kapanm&#;&#;, iyi bir makyaj üzerine sadece rimel sürülse bile makyaj çok soft duracakt&#;r. Yokmu&#; gibi makyajlar&#;n en büyük s&#;rr&#; budur. Farlarda da toprak tonlar&#;ndan ve &#;eftali tonlar&#;ndan uzakla&#;mamak ve iyi bir ten, tek tek ay&#;ran ve yo&#;un olmayan iyi bir rimel tercih edildi&#;inde makyaj do&#;al görünümünden hiçbir zaman uzakla&#;mamaktad&#;r.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir