balıkesir altınoluk kiralık daire / Altınoluk Günlük Kiralık Evler - Daire Fiyatları

Balıkesir Altınoluk Kiralık Daire

balıkesir altınoluk kiralık daire

Altınoluk Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

monash.pw ailesi olarak, kiralık ev ilanlarına bakanlar için, hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Balıkesir'in Edremit ilçesi sınırları içerisinde kalan Altınoluk Mahallesi kiralık daire arayanlar için mahalle hakkında topladığımız kısa bilgiler ile dolu yazımıza da göz atabilirsiniz.

Altınoluk Mahallesi; Balıkesir ilinde bulunan Edremit ilçesine bağlı bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre mahallede toplam kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Mahalle tarihi hakkında net bir bilgi yoktur. Edremit'te yer alan merkez mahallelerden biridir. Büyükşehir’de olmasından dolayı ulaşım ve yaşam imkanları oldukça fazladır. Mahallede bir adet park, bir adet camii ve muhtarlık binası bulunur. Balıkesir il merkezi ve Edremit ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden ulaşım sağlanabilir.

Altınoluk Mahallesi Kiralık Daire Mahalle Bilgisi

Edremit Kiralık Daire hakkında daha fazla fikir edinebilmek adına, bağlı bulunduğu Edremit ilçesi; Balıkesir ilinin batısında, Ege Denizi kıyısındaki ilçedir. Balıkesir ilinin dördüncü en büyük ilçesi olup zeytincilik ve Kazdağları ile meşhurdur. Batıda Ege Denizi, Ayvacık ve Ezine ilçesi, kuzeyde Bayramiç ve Yenice ilçeleri, Doğuda Havran ilçesi, güneyde Burhaniye ilçesi ile komşudur. 47 mahallesi bulunmaktadır. Rakımı 25 metre iken, yüzölçümü km²'dir. Akdeniz İklimine sahiptir ve bu sebeple yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlıdır. Zeytincilik, Turizm Faaliyetleri ve incir, sebze, meyve vb. tarım ile halk geçimini sağlar. 

Altınoluk Mahallesi Kiralık Daire Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Altınoluk kiralık daire fiyatları hakkında fikir edinebilmek adına Edremit  emlak endeksi verileri şöyledir:

  • Ortalama birim kiralama fiyatı; 23 Türk Lirası,

  • Ortalama brüt alan; 90 metrekare,

  • Ortalama kiralama fiyatı; Türk Lirası ve

  • Amortisman süresi 25 yıldır.

Tercih edeceğiniz kiralık dairenin konumu, iç ve dış özellikleri (dış cephe, ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, güvenli vb.) ve diğer tüm etkenlere göre kiralama fiyatlarında farklılık görülebilmektedir. Ev kiralamadan önce öngördüğünüz yaşam süresini ve yaşam alanınızdaki beklentilerinizi göz önünde bulundurarak arama yapmanızı öneririz. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Altınoluk Mahallesi sahibinden kiralık daire ve emlakçıdan satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Altınoluk Mahallesi Kiralık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Edremit Altınoluk Mahallesi satılık konut arayışında olanlar için aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi: Cennetayağı Mahallesi, Sokak No:7, Edremit/Balıkesir.

  • Edremit Belediyesi: Soğanyemez, Belediye Başkanlığı, Yılmaz Akpınar Blv. 9/B, Edremit/Balıkesir.

  • Kaymakamlığı Nüfus Müdürlüğü: Camivasat Mah İnönü Caddesi No: 41 E Hükümet Konağı Zemin Kat, Edremit/Balıkesir.

  • Edremit Adalet Sarayı:  Gazicelal, Sk. No, Edremit/Balıkesir.

  • Edremit Polis Karakolu: Camivasat , Ulugaraj Cd. No, Edremit/Balıkesir.

 

Mahalle hakkında bilgiler doğrultusunda, emlakçıdan ya da sahibinden Altınoluk Mahallesi kiralık daire ilanlarına monash.pw üzerinden ulaşabilirsiniz.

Altınoluk Kiralık Villa

Altınoluk Villa Tatili İçin Bilmeniz Gerekenler

Altınoluk Balıkesir ilinin Edremit ilçesine bağlıdır ve Edremit körfezinde Küçükkuyu ile Edremitin arasında bulunmaktadır. Kaz Dağları’nın eteklerinde bulunan Altınoluk temiz havasıyla ve oksijen deposu olmasıyla da ün kazanmıştır. Aynı zamanda gezilecek yerler ve yapılacak aktivitelerin de bulunduğu Altınoluk’ta tatilinizi planlayabilir ve mis gibi havasını içinize çekebilirsiniz. Tatilinizi planlamak için villa kiralama seçeneklerini düşünebilirsiniz. 

Soğuk suyuyla ünlü olan Altınoluk plajları yaz sıcağında serinlemek için oldukça ideal. Uzun kıyı şeridinde zeytin ağaçlarıyla çevrili yeşiliyle ve mavisiyle büyüleyen birçok plaj bulunmaktadır. Denize yakın villanızda konaklarken Altınoluk plajlarında kolayca denize girebilirsiniz. Altınoluk’ta bölge halkı tarafından da popüler olan birçok plaj bulunmaktadır. Bunlar arasında Altınoluk Mavi Bayrak Plajı, Antandros Plajı, Akçam Otel Plajı, Altıner Otel Plajı, Afrodit Tatil Köyü Plajı ve Manuka Plajı vardır. Bunlardan bazılarına özel işletme olduklarından dolayı girişte para ödemeniz gerekir. Bazıları ise halk plajıdır. 

Altınoluk villa kiralama seçeneklerini değerlendirerek çevredeki tarihi yerleri de gezebilirsiniz. Bunlardan en bilineni Altınoluk merkeze km uzaklıkta olan Antandros Antik Kentidir. Kuruluşu M.Ö. ’lere dayanan Antandros’un Troas ve Mysia arasında yolu kontrol eden bir merkez olduğuna ve stratejik öneme sahip olduğuna inanılmaktadımonash.pw aynı zamanda tarihi M.Ö. monash.pw dayanan bir çocuk mezarı bulunmuştur. Bir diğer önemli bulgu ise mozaik döşemeleri bulunduğu Roma Villasıdır.

Altınoluk’ta havuzlu villanızda konaklarken Kaz Dağları’nın içindeki 27 kilometre uzunluğundaki Şahindere Kanyonu’nu gezebilirsiniz. Burada yürüyüşten pikniğe, piknikten yüzmeye birçok farklı aktivite yapabilirsiniz. Deniz manzaralı villanızın keyfini çıkartırken yine ailenizle yine Kaz Dağları’nın içinde Sarıkız Tepesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Yaklaşık metre yüksekliğe sahip olan bu tepe aynı zamanda efsanelere de konu olmuştur. Buradayken ayrıca etkileyici Ege Denizi ve Midilli Adası manzarasını da izleyebilirsiniz.

Altınoluk’tayken Altınoluk Köyü’nü de mutlaka ziyaret etmelisiniz. Şirin ve tatlı bir köy olan Altınoluk Köyü Ayvalık ve Ayvalık adalarını ve Midilli Adası’na bakar ve eşsiz bir manzaraya sahiptir. Bu köydenken köyün sokaklarını gezebilir, köy kahvesinde oturabilir ve  köylülerin hazırladığı lezzetli gözlemelerden deneyebilirsiniz.

Kuzey Ege zeytinciliğin anavatanı ve merkezidir.  Dolayısıyla Altınoluk da zeytincilik açısından çok gelişmiştir. Altınoluk’a kara yoluyla ulaşırken yol boyunca zeytin bahçelerini görebilirsiniz. Altınoluk’un içi de tam anlamıyla böyledir! Asırlık zeytin ağaçlarını her yerde görebilir ve şehrin içindeki zeytincilerden alışveriş yapabilirsiniz. Zeytinyağı, zeytin ve zeytinyağlı sabun da alabilirsiniz. 

Yazlıkçılar tarafından da popüler olan ve içinde birçok yazlık villa bulunan Altınoluk’ta tatiliniz için kiralık villalar bulabilirsiniz. Bölgenin Güney Ege ve Akdeniz’e göre daha uygun ve İstanbul’dan da ulaşımının kolay olması Altınoluk’un önemini artırmaktadır. Burada artan taleple de birlikte havuzlu, deniz manzaralı, muhafazakar ve denize yakın gibi farklı özelliklere sahip villalar bulabilirsiniz. Evcil hayvan kabul eden villalarda ise küçük ve sevimli tüylü dostlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Şehrin kalabalığından ve stresinden uzaklaşabileceğiniz Balıkesir Altınoluk'ta sevdiklerinizle huzurlu ve doğa içinde bir tatil geçirmek için birbirinden güzel villalar bulabilirsiniz. Konforlu ve huzurlu bir tatil için Altınoluk uygun villa kiralama seçtiklerimize mutlaka bakmalısınız. 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır