145t otobüs / T Otobüs Saatleri - T Otobüs Durakları | NTV Haber

145t Otobüs

145t otobüs

T BEYLİKDÜZÜ-TAKSİM(ÇİFT KATLI) İETT Otobüs Hattı Güzergahı, T Otobüs Durakları, T Geçtiği Duraklar Listesi

1BEYLİKDÜZÜ Beylikdüzü2ATATÜRK BULVARI Beylikdüzü3SEÇKİNLER SİTESİ Beylikdüzü4MEGAKENT Beylikdüzü5ANKARA CADDESİ Beylikdüzü6ÇİFTLİK CADDDESİ Beylikdüzü7ADAKENT BULVARI Beylikdüzü8CUMHURİYET MEYDANI Beylikdüzü9CUMHURİYET CADDESİ Beylikdüzü10C KISMI Beylikdüzü11B KISMI Beylikdüzü12A KISMI Beylikdüzü13BİZİMKENT Beylikdüzü14EMLAKBANK KONUTLARI Beylikdüzü15BÜYÜKŞEHİR KONUTLAR Beylikdüzü16MİGROS Beylikdüzü18BALABANLI Beylikdüzü19HARAMİDERE Beylikdüzü20TOPKAPI ALT GEÇİT Zeytinburnu21MİLLET CADDESİ Zeytinburnu22PAZARTEKKE Fatih23İSTANBUL TIP FAKÜLTE Fatih24ÇAPA Fatih25FINDIKZADE Fatih26HASEKİ Fatih27YUSUFPAŞA Fatih28PERTEVNİYAL seafoodplus.info Fatih29İST.BÜYÜKŞEHİR BELED Fatih30VEFA Fatih31UNKAPANI Fatih32ŞİŞHANE 2 Beyoğlu33TEPEBAŞI Beyoğlu34ÖMER HAYYAM Beyoğlu35TARLABAŞI Beyoğlu

T BEYLİKDÜZÜ &#; TAKSİM

Diğer Hatlarda Arama


T BEYLİKDÜZÜ &#; TAKSİM hattı İstanbulili için İETT hattında hizmet vermektedir. İlgili otobüse binmeden önce mutlaka biniş esnasında kullanacağınız kartınızı önceden hazırlayınız. Bu, girişlerde sıra oluşmasını engelleyecektir.

Eğer aradığınız İETT hattı bu değilse, sitemizin arama kısmından farklı bir İstanbul otobüs hattı arayabilirsiniz. Eğer hat ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsanız iletişim bölümünden bizlere hat numarası "T BEYLİKDÜZÜ &#; TAKSİM hattında veri hatası var"şeklinde bir bildirim ile dönüş sağlayabilirsiniz.

Not:Sitede bulunan ulaşım saatleri araçların durumuna göre değişiklik gösterebilir. Sitemizdeki olası hatalardan dolayı saatlerin güncel olmama riski bulunmaktadır. Sitemiz saatlerin güncelliğini ve doğruluğunu garanti etmemektedir.
Benzer Aramalar:

İstanbul T BEYLİKDÜZÜ &#; TAKSİM Saatleri

T BEYLİKDÜZÜ &#; TAKSİM Saatleri

T BEYLİKDÜZÜ &#; TAKSİM Hattı

İETT T Hareket Saatleri

BEYLİKDÜZÜ

Hafta İçi

Cumartesi

Pazar

GÜMÜŞSUYU PERON

Hafta İçi

Cumartesi

Pazar


Son Güncelleme Tarihi:
Saatler, planlanan hareket saatleri olup olumsuz hava, trafik, arıza, kaza gibi nedenlerle değişiklik gösterebilir.
İETT T otobüs hareket saatleri güncel olarak İETT'den alınmıştır.
» resmi şikayetleriniz için ibb beyaz masa: seafoodplus.info veya ALO


Bu otobüs hattı hakkında paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :
Yorumlar :

seafoodplus.info bilgilendirme amaçlıdır, resmi site değildir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir