arjantin milli takımı forvetleri / Kategori:Arjantin millî futbol takımı futbolcuları - Vikipedi

Arjantin Milli Takımı Forvetleri

arjantin milli takımı forvetleri

Arjantin'in D&#;nya Kupası kadrosu a&#;ıklandı! Yıldız futbolcu &#;ağrıldı

Haberin Devamı

MESSİ VE DYBALA KARARI

C Grubu'nda Suudi Arabistan, Meksika ve Polonya ile mücadele edecek Arjantin'in 26 kişilik kadrosunda sakatlıkları bulunan Paulo Dybala ve ve Lionel Messi de yer aldı.

ARJANTİN'İN KADROSU 

Kaleciler: Emiliano Martinez (Aston Villa), Franco Armani (River Plate) and Geronimo Rulli (Villarreal)

Savunma: Gonzalo Montiel (Sevilla), Nahuel Molina (Atletico Madrid), German Pezzella (Real Betis), Cristian Romero (Tottenham Hotspur), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Juan Foyth (Villarreal), Nicolas Tagliafico (Lyon), Marcos Acuna (Sevilla)

Orta saha: Leandro Paredes (Juventus), Guido Rodriguez (Real Betis), Enzo Fernandez (Benfica), Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen), Alejandro Gomez (Sevilla), Alexis Mac Allister (Brighton & Hove Albion)

Haberin Devamı

Forvet: Paulo Dybala (Roma), Lionel Messi (Paris Saint-Germain), Angel Di Maria (Juventus), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Joaquin Correa (Inter), Lautaro Martinez (Inter), Julian Alvarez (Manchester City).

Arjantinin Dünya Kupası kadrosu açıklandı Yıldız futbolcu çağrıldı

Dünyanın en iyi futbolcularından birine ve birbirinden kaliteli ayaklara rağmen Arjantin, uzun zamandır uluslararası başarı elde edemedi.

Son 20 yılda Arjantin'in yetiştirdiği futbolculardan kurulu bir 11 hazırladık:

1. Kaleci: Sergio Romero

Birçok futbolsevere göre Manchester United, dünyanın en iyi yedek kalecisine sahip. yazında Kırmızı Şeytanlar'a transfer olan Sergio Romero, sadece 7 lig maçına çıktı ama kalitesi oldukça yüksek.

96 kere milli formayı giyen 33 yaşındaki file bekçisi, ve Dünya Kupaları'nda kaleyi korudu. Son Dünya Kupası'nı ise diz sakatlığından dolayı kaçırdı.

2. Sağ Bek: Javier Zanetti

Javier Zanetti, 'de başladığı kariyerini 'te, 41 yaşındayken noktaladı. 'te Inter'e transfer olan Zanetti, futbolu bu takımda bıraktı.

Tüm zamanların en iyi sağ beklerinden biri olarak kabul edilen efsane isim, 40 yaşındayken bile Inter ile 48 maça çıktı. Zanetti, tüm zamanların en çok resmi maça çıkan 7. futbolcusu.

3. Sağ Stoper: Roberto Ayala

kere Arjantin Milli Takımı'nın formasını giyen Roberto Ayala, ülke tarihinde en fazla milli formayı giyen 4. futbolcu olarak 20 yıllık kariyerini noktaladı.

Ayala kariyerine Ferro Carril Oeste takımında başladı. River Plate, Napoli, Milan, Valencia, Real Zaragoza ve Racing Club formalarını terletti.

4. Sol Stoper: Nicolas Otamendi

Nicolas Otamendi futbola Velez Sarsfield'da başladı. 'da Porto formasıyla Avrupa'ya adım attı. 'te Valencia, 'te ise kariyerine bugün de devam ettiği Manchester City'ye transfer oldu.

32 yaşındaki futbolcu 'da ilk defa Arjantin Milli Takımı'nda oynamaya başladı. Bugüne kadar 70 kere milli formayı giydi.

5. Sol Bek: Juan Pablo Sorin

Juan Pablo Sorin ülkesi Arjantin'de başarılı, Avrupa'da ise aynı performansı gösterememiş bir isim.

Argentinos Juniors'tan Juventus'a transfer olan Sorin, sadece 2 lig maçına çıkıp ülkesine döndü ve River Plate ile anlaştı. Cruzerio'daki performansıyla yeniden Avrupa takımlarının gündemine geldi. Lazio, Barcelona ve Paris Saint Germain'de kalıcı olamadı. Villarreal ve Hamburg maceralarından sonra çok kısa bir Cruziero dönemi geçirip futbolu bıraktı.

Sorin 75 kere giydiği Arjantin Milli Takımı ile 11 gol kaydetti.

6. Defansif Orta Saha: Esteban Cambiasso

Esteban Cambiasso Real Madrid altyapısında yetişti ama bu takımdaki kariyeri kulübün B takımından öteye geçemedi.

Independiente ve River Plate'te geçirdiği dönem, futbolunu olgunlaştırması açısından Cambiasso'ya büyük bir yarar sağladı. Böylece Real Madrid kendisini tekrar transfer etti. 2 sezon sonra, kariyerinde büyük başarılar elde edeceği Inter'e geçti ve 10 sezon bu takımda kaldı.

Leicester City'de 1, Olympiakos'ta 2 sezon geçirerek kariyerini noktalayan Cambiasso, Arjantin Milli Takımı ile sadece 52 maça çıktı. Bunda, başta Diego Maradona olmak üzere Arjantin Milli Takımı teknik direktörleri ile yaşadığı sorunların büyük etkisi vardı.

7. Defansif Orta Saha: Javier Mascherano

Javier Mascherano kere Arjantin Milli Takımı'nda görev yaptı ve bu formayı tarihte en çok giyen isim oldu.

Avrupa'da West Ham United, Liverpool ve Barcelona formaları giyen Mascherano, 4 kere Copa America ve 1 kere Dünya Kupası'nda final oynadı ama final maçlarının hepsini kaybeden tarafta yer aldı.

8. Sağ Kanat: Lionel Messi

Lionel Messi'nin Javier Mascherano'ya ait rekoru kırması için 10 kere daha milli formayı giymesi gerekiyor.

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Messi, henüz milli takımla hiçbir başarı kazanamadığı için gelmiş geçmiş en iyisi olarak dillendirilmiyor.

9. Forvet Arkası: Juan Ramon Riquelme

Futbola 'da Boca Juniors'ta başlayan Juan Ramon Riquelme, 'de Barcelona'ya transfer oldu. İlk sezonunda beklentileri pek karşılayamayan Riquelme, sezon sonunda Ronaldinho'nun transfer edilmesiyle kadroda düşünülmedi ve Villarreal'e kiralandı.

Villarreal'de kendini gösteren Riquelme, bu takımda 4 sezon kaldı. Boca Juniors ile ülkesine döndü. 'te de futbolu bıraktı.

Sol Kanat: Angel Di Maria

Kariyerine Paris Saint Germain'de devam eden Angel Di Maria, 13 yıldır Avrupa'da futbol kariyerine devam ediyor ve üst düzey performans gösteriyor.

kere Arjantin Milli Takımı'nın formasını giyen 32 yaşındaki futbolcu Rosario Central, Benfica, Real Madrid ve Manchester United formalarını da giydi.

Forvet: Gabriel Batistuta

Gabriel Batistuta, futbol tarihinin sayılı golcülerinden biri. Kariyerinin 12 yılını İtalya'da geçiren "Batigol" lakaplı eski futbolcu Serie A gol krallığı, Serie A şampiyonluğu gibi önemli başarılar elde etti.

Kariyerini 36 yaşında Katar'ın Al-Arabi takımında noktalayan Batistuta, 3 Dünya Kupası ve 3 Copa America kadrolarında yer aldı. 2 Copa America şampiyonluğu gördü.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası