louis tomlinson istanbul konseri / Louis Tomlinson İstanbul'u salladı | N-Life

Louis Tomlinson Istanbul Konseri

louis tomlinson istanbul konseri

Etkinliğe Dair

Etkinlik Kuralları

- Kapı açılış saati Konser saat 'de başlayacaktır.
- Her yaştan katılımcı bilete tabidir.
- 18 yaş sınırı yoktur.
- Kimliği/Ehliyeti/Pasaportu yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.
- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.
- Etkinliğe dışarıdan getirilecek yiyecek veya içecek getirmek yasaktır.
- Sürdürülebilirlik adına tek kullanımlık plastikler etkinlik alanında minimum şekilde kullanılacaktır.
- Satın alınan biletlerde iade ve değişiklik yapılamamaktadır.
- Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.
- Etkinlik alanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı, Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girmek yasaktır.
- Etkinlik alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer v.b. şeyler sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.
- Etkinlik alanında özel araçlar için otopark hizmeti verilmeyecektir.
- Etkinlik alanına giriş yapıldıktan sonra çıkış yapılması halinde tekrar giriş yapılamamaktadır. Tekrar giriş yapılabilmesi için bilet satın alınması gerekmektedir.
- Etkinlik alanı, engelli erişimi için zorluklar içermektedir. İhtiyaç durumunda lütfen bizimle önceden iletişime geçiniz.

Louis Tomlinson&#;ın İstanbul konseri öncesi LGBTI+ bayrakları çöpe atıldı

DUVAR - One Direction grubunun eski üyelerinden Louis Tomlinson'&#;n bugün &#;stanbul Küçükçiftlik Park'ta verece&#;i konser öncesi seyirciler taraf&#;ndan alana getirilen LGBTI+ bayraklar&#; giri&#;te toplanarak çöpe at&#;ld&#;. Tomlinson'&#;n konserlerinde 'Only the brave' &#;ark&#;s&#;nda dinleyicilerin gökku&#;a&#;&#; bayra&#;&#; açarak LGBTI+'lara destek oluyordu.

Halk TV'den Öykü Deniz Ero&#;lu'nun haberine göre saat 'de ba&#;layacak konser öncesi LGBTI+ bayraklar&#;n&#; toplayan sivil polisler, insanlara gerekçe olarak hiçbir sivil toplum kurulu&#;u ve siyasi partinin flamas&#;n&#;n alana al&#;nmayaca&#;&#;n&#; söyledi.

Bayraklar&#;n toplan&#;p çöpe at&#;lmas&#;na gelen tepkiler üzerine görevlilerden biri "Bana söylenen bu, içeriye hiçbir &#;ekilde flama ve bayrak sokulmas&#; yasak" diye konu&#;tu.

ORGAN&#;ZASYON: DAH&#;L&#;YET&#;M&#;Z YOK, EMN&#;YET YAPIYOR

Bayraklar&#;n çöpe at&#;lmas&#;ndan sonra konserin organizasyon &#;irketinden Taylan Özcan, sosyal medya hesab&#;ndan aç&#;klama yaparak, kendilerinin bir dahiliyetlerinin olmad&#;&#;&#;n&#; söyledi. Özcan, "Bayraklarla ilgili bizim bir dahiliyetimiz yok, alan önünde bayraklar aç&#;ld&#;&#;&#;ndan dolay&#; emniyet bu konuda bir aksiyon al&#;yor. Bayraklar&#;n&#;z&#; alana girene kadar lütfen cebinizde bulundurun" ifadelerini kulland&#;. (HABER MERKEZ&#;)

Bayraklarla ilgili bizim bir dahiliyetimiz yok, alan önünde bayraklar acildigindan dolay&#; emniyet bu konuda bir aksiyon al&#;yor. Bayraklarinizi alana girene kadar lütfen cebinizde bulundurun.

— Taylan Ozcan (@TaylanAzurOzcan) June 30,

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir