gölpark avcılar / Gölpark Davet, Gümüşpala, Avcılar, İstanbul - seafoodplus.info

Gölpark Avcılar

gölpark avcılar

Gölpark Davet

Gölpark Davet Firmamız İstanbul şehrinde Avcılar ilçesinde Gümüşpala, Paşaeli Kent Parkı, İskeçe Cd., Avcılar/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Gölpark DavetSektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Gölpark Davet Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Gölpark Davet firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Gölpark Davet firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 94 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Gölpark davet moon garden fotoğraflar

Doğa ve denizle iç içe, rüya gibi bir düğün geçirmek istiyorsanız doğru adrestesiniz! Sizi ve sevdiklerinizi kalite ve konforu bir araya getirdiğimiz bir hizmete davet ediyoruz. Moon Garden Düğün Davet Salonu Avcılar’daki merkezi konumunun sağladığı ulaşım kolaylığının yanında, özel araçlarıyla gelmek isteyen misafirlerimiz için de rahat otopark imkanları var. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.

Moon garden gölpark davet

GÖLPARK DAVET şehir merkezinde doğanın gülümseyen seyrini size tanıtan göl manzarası orman havası bir arada kır düğünü yapabileceğiniz hizmetin ve ikramın sizlere en güzel şekilde sunulduğu ulaşımın çok kolay e-5 kara yoluna sadece mt olan bir işletmedir.

4 days ago — Açık Davet Alanı İstanbul > Avcılar yılında kurulan Gölpark Moon Garden, yeşillikler içinde bulunan eşsiz bir

Davet moon garden gölpark fotoğraflar

Düğününüzü güzelleştirecek olan yemeklerimiz, kendi mutfağımızda, alanında deneyimli aşçılarımız tarafında yapılıyor. Davetlilerimizin memnuniyetini ön plana koyarak mutfağımızda tüm çeşit ve olanakları sunuyoruz. Sayısız imkanlarımız arasından tamamen sizin tercihinizden oluşan bir menü oluşturabilirsiniz. Seçtiğiniz menünüye vegan veya vejetaryen eklemeler yapabilirsiniz. Eğer isterseniz, oluşturduğunuz menünün dışında çocuk menüsü oluşturma imkanı da sağlıyoruz.

KOKTEYL TARZINDA Bİ DÜĞÜNÜMÜZ OLDU EKİM AYI OLMASINA RAĞMEN HAVA GÜZELDİ BAHÇEYİ KULLANABİLDİK DISARIDA KİŞİLİK Bİ ETKİNLİK DÜZENLEDİK TAVSİYE EDİLECEK BİR MEKAN BENİ EN ÇOK MUTLU EDEN MİSAFİRLERİMDEN GELEN GERİ DÖNÜŞLERDİ KUZENIM DUGUNUNUDE BURADA YAPICAGIZ HERKEZE TEŞŞEKKÜRLER

Puerto rican online casinos

Gölpark Davet Avcılar’da düğün, nişan ve kına gecesi dışında doğum günü partileri, davetler, toplantılar ve kurumsal organizasyonlar gibi daha birçok etkinlikte oldukça başarılı. 

Moon garden düğün salonu

Firmalar İçinHakkımızdaİletişimGizlilik ve KullanımSite HaritasıÜrünlerŞehirlerGelinlikAvustralyaKanadaAlmanyaSuudi Arabistan© Düğüseafoodplus.info Tüm hakları saklıdır. Düğün ve Özel Etkinlik Online Planlama seafoodplus.info:DF

Gölpark davet moon garden yorumlar

Moon Garden Düğün Davet Salonu Avcılar'daki merkezi konumunun sağladığı ulaşım kolaylığının yanında, özel araçlarıyla gelmek isteyen misafirlerimiz için de Rating: 5 · ‎10 votes

Moon Garden Düğün Salonu deneyimli ekibi ve sunduğu hizmetlerle sizin için kalite ve konforu bir araya getiren hizmetlerimiz:●Canlı müzik●Ses ve ışık sistemleri●Gelin odası●Menü tadımı ve tercihinize göre menüde değişiklik●After party alanı ●Organizasyon sorumlusu●Otopark ve vale hizmeti ●Dışarıdan organizasyon firmasıyla çalışabilme●Engelli girişi

Adres: Gümüşpala Mahallesi, İskeçe Cad, Paşaeli Kent Parkı, Avcılar/İstanbul

Fotoğraflar moon garden gölpark davet

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarakevlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.

Avcılar’daki en iyi kına mekanlarına göz atıp fikir edinmeye ne dersin?

Moon fotoğraflar gölpark garden davet

Adres: Gümüşpala Mahallesi, İskeçe Cad, Paşaeli Kent Parkı, Avcılar/İstanbul

Davet edildiğiniz ama katılamayacağınız düğün ve nikahlar için özel olarak tasarlanmış taptaze, şık ve zarif çiçekleri, Çiçek Market'in Düğün ve Nikah İçin

İşletme müdürü Mert bey her daim iletişime açık personelin hepsi organizasyon boyunca size yardımcı olmak için seferber oluyor. Özellikle gelin hanım ile ilgilenen bir ablamiz var her gelini kendi kızı gibi sahiplenip ilgileniyor ona ayrıca teşekkürler.

Fotoğraflar davet gölpark moon garden

Bu mekanda mı evlendin? Yorum yaparak burada evlenecek diğer çiftlere yardımcı ol.

GÖNÜL DAVET GÖL PARK TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM BİR TESİS.. HER ŞEYDEN ÇOK MEMNUN KALDIK.. SİZ DE HAYALİNİZDE Kİ GİBİ BİR DÜĞÜN İSTİYORSANIZ, KESİNLİKLE GÖNÜL DAVET!! BAŞTA MERT BEY OLMAK ÜZERE, TÜM GÖNÜL DAVET GÖL PARK ÇALIŞANLARINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.. ŞEYDA & SEDAT 15 TEMMUZ :)

Fotoğraflar gölpark moon davet garden

Başta Mert bey olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına çok çok teşekkür ederiz. Çok içten, güler yüzlü ve samimiler. Çok güzel bir kına gecesi organizasyonu ile müthiş bir gece geçirdik. Düğün gibi bir kona gecesi yaşadık.

Mükemmel manzarasi olan bir mekan ayrıca çalışanlar işinde çok iyi size sadece özel gunlerinizde güzel anılar biriktirmek kaliyor.

Gölpark Davet, Yeşillikler arasında, göl havası alabileceğiniz bir bahçede, keyifli bir başlangıç yapabileceğiniz düğün mekanıdır.

Açık ve kapalı olan davet alanlarımız panoramik deniz ve doğa manzarasına sahip. Davet alanlarımızda maksimum kişiye kadar davetlimizi ağırlıyabiliyoruz. Çim zemine sahip açık davet alanımız yeşil ve maviyi bir araya getiren benzersiz bir görüntü bulunuyor. Kapalı davet alanımız da boydan boya pencereleri sayesinde bu manzaradan mahrum kalmıyor. Kapalı alanımız kolonsuz salon yapısına ve açılır kapanır tavan sistemine sahip.

Gölpark davet fotoğraflar garden moon

Çalışanları güler yüzlü ve çok nazikler. Hayatinizin en önemli gününde burada olmak isteyeceksiniz. Kesinlikle gidin görün derim.

Davet fotoğraflar garden gölpark moon

Açılışlar, Davet ve resepsiyon, Kına, Kurumsal etkinlikler, Nişan, Sünnet düğünü

Gölpark Davet düğün fotoğraflarını profesyonel ellere teslim ediyor. Düğün paketleri dahilinde 10 aile grup fotoğrafı, dijital çekim ve foto Rating: 3 · ‎2 votes

Davet fotoğraflar moon garden gölpark

Göl manzarası ve orman havası eşliğinde şehirden uzaklaşmak ister misiniz? Hem de şehrin merkezi bir konumunda ‘Gönül Davet’ markasının ayrıcalıklarıyla; Gölpark Davet Düğün Salonu’nda! Hayal ettiğiniz geceyi ekibimize anlattığınız görüşmeler sayesinde, birlikte en özel maceranıza atılıyoruz. Üstelik her çiftimiz gibi siz de bizim için özelsiniz, bu yüzden geceniz için heyecanla planlamaları yapmaya başlıyoruz. Rüya gibi bir gecede kişiye kadar konuğunuzu ağırlayabiliyoruz, yemyeşil bir alanda huzur ve tüm güzellikleri vaat ediyoruz… Sizi ve konuklarınızı en iyi şekilde ağırlayabilmek için organizasyon sorumlumuzla her an yanınızdayız! Davetli sayınıza göre düzenlediğimiz 8 ila 10 kişilik yuvarlak masalar etrafında tiffany sandalyeler tercih ediyoruz. Şık ve rahat bir davet alanı dekore ediyoruz. Yumuşak renkler ve özel aydınlatmalarla ışıl ışıl bir atmosfer yaratıyor, birbirinden özel aksesuarlarla şık gecenize zarif dokunuşlar da yapıyoruz. Nikah töreni platformu, gelin yolu, dans pisti ve sahnede de özel bir uyum yakalıyoruz. Dikkat çekici bir atmosfer ile şıklığın merkezinde siz olacaksınız. Bu gecenin yıldızı olmaya hazır olun, çünkü kır düğünü konseptiniz tarzınıza ışık tutacak ve her şey sizin için özel seafoodplus.infoü tadımlarıyla belirlediğiniz, Gölpark Davet’e özel lezzetlerden de söz etmeden geçmeyelim. Enfes tatlar her konuğunuz düşünülerek özel olarak hazırlanıyor. Lezzet ve tazelik garantisiyle şık sunumlara dönüştürülüyor. Sofralarınızda özel yeme alışkanlığı olan yakınlarınız için vejetaryen menü, diyabet ve çocuk menü seçeneklerimiz de yerini alıyor. Gecenizi taçlandıran müzik için müzisyenlerimiz sahnede yerini aldı, çekim ekibimiz ise her anınızı kayıt almak için sizi bekliyor. Unutmayın ki tüm bu hizmetlerden yararlanırken ulaşımı kolay ve bilindik bir adreste olacaksınız. Şehir dışından gelen misafirleriniz bile İstanbul’da Paşaeli Kent Parkı’nda olmaktan son derece memnun kalacak. Vale ve otopark hizmetlerimiz sayesinde kır bahçemize ulaştığınız anda konfora sahip olabileceksiniz. Kına gecesi, söz ve nişan törenleriniz için de doğanın içerisinde nezih bir davet tasarlamak isterseniz, konuklarınıza kapılarımızı açıyoruz. Kır konseptinin her hali için doğru adrestesiniz. Eğer Gölpark Davet Salonu Avcılar’daki tercihiniz ise, gecenin sonunda “iyi ki”, diyeceksiniz. Tüm bu hizmetler ve çok daha fazlası için yapmanız gereken tek şey bu sayfa üzerinde yer alan iletişim bilgilerini kullanmak!

Gördüğüm en güzel manzaralardan biri personel çok iliğili çok memnun kaldıseafoodplus.infoği geçen herkese teşekkür ederim.

Kır Bahçesi Kına Fırsatları İle %41 İndirimle Sizleri Bekliyor !

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarakevlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.

Davet garden moon fotoğraflar gölpark

2 Ekim pazar günü nişanımızı burada yaptık rüya gibiydi. Manzarası, personeli ile İstanbul'da nişan yapılabilecek en iyi mekanlardan kesinlikle tavsiye ederim

Gördüğüm en güzel manzaralardan biri personel çok iliğili çok memnun kaldıseafoodplus.infoği geçen herkese teşekkür ederim.

Gölpark garden moon davet fotoğraflar

Gölpark Davet düğün fotoğraflarını profesyonel ellere teslim ediyor. Düğün paketleri dahilinde 10 aile grup fotoğrafı, dijital çekim ve foto klip hizmetleri de mevcut.

Garden davet fotoğraflar gölpark moon

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. Düğüseafoodplus.info'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Davet fotoğraflar garden moon gölpark

Gölpark Davet Salonu rüya gibi bir kır düğünü için zengin paketler hazırlamış. Dekorasyon, müzik ve süslemeler senin isteklerine göre düzenlenirken sana özel organizasyon sorumlusu her an yanında olacak. Biz sana paketlerin ana hatlarını listeliyoruz, ayrıntıları görüşmek sana kalmış.

Moon gölpark davet fotoğraflar garden

May 24, — Avcilar bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden GÖLPARK DAVET adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Erken Rezervasyon İndirimleri İle Göl Park Kır Bahçesinde %32 İndirim!

Tempobet sorunsuz giriş

Gölpark Davet en iyi Avcılar kır düğünü mekanları listemize de girmeyi başarmış açık ve kapalı alanıyla hayran kalacağın bir yer. Paşaeli Kent Parkı’nın içinde yer alan düğün mekanı, Küçükçekmece Gölü manzarası ve orman havası ile adeta sana ve konuklarına şehirde olduğunu unutturacak bir cennet diyebiliriz. Şık ve kalabalık organizasyonlara uygun davet alanı, ışıl ışıl atmosferi, geniş dans pisti ve birbirinden özel dekorasyon detaylarıyla Gölpark Avcılar kır düğünlerinde fark yaratıyor. Enfes lezzetlerini farklı menü alternatifleri ve düğün paketleri ile birleştirerek evlenecek çiftlerin bütçelerini de düşünmüşler. İlgili ekibi ise sana kendini bir masal prensesi gibi hissettirecek. Tanıtım videosunu izle, sonra da detaylara geçelim.

Sadece anlaşana kadar değil, devamında da taleplerinize mümkün olduğunca olumlu destek vermeye çalışan bir yer. Ayrıca düğün sırasında harika bir ambiyans ve hizmet vardı, her şey için teşekkür ediyorum kendilerine..

Denizköşkler, Dr. Sadık Ahmet Cd. , Avcılar/İstanbul

Moon Garden düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı - TL, hafta içi kokteylli ise kişi başı - TL aralığından başlamaktadıseafoodplus.info Garden düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı - TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı - TL aralığından başlamaktadıseafoodplus.info Garden kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?Moon Garden 10 kişiden kişiye kadar yemekli hizmet, 10 kişiden kişiye kadar kokteyl hizmeti sunmaktadıseafoodplus.info saat kaçta sona eriyor?

seafoodplus.info

Moon Garden'da Muhteşem Kına Organizasyonları TL Yerine TL

Düğün Uzmanı, hayalindeki düğün için en uygun mekanları inceler, karşılaştırır ve senin için listeler.

 Bu arada alkol servisleri yok, eğer bu senin için önemli bir detaysa şansını İstanbul’un diğer düğün mekanlarında denemeni öneriyoruz. 

KOKTEYL TARZINDA Bİ DÜĞÜNÜMÜZ OLDU EKİM AYI OLMASINA RAĞMEN HAVA GÜZELDİ BAHÇEYİ KULLANABİLDİK DISARIDA KİŞİLİK Bİ ETKİNLİK DÜZENLEDİK TAVSİYE EDİLECEK BİR MEKAN BENİ EN ÇOK MUTLU EDEN MİSAFİRLERİMDEN GELEN GERİ DÖNÜŞLERDİ KUZENIM DUGUNUNUDE BURADA YAPICAGIZ HERKEZE TEŞŞEKKÜRLER"

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. Düğüseafoodplus.info'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Moon garden gölpark fotoğraflar davet

Gölpark Davet düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı TL'den Az, hafta içi kokteylli ise kişi başı TL'den az aralığından başlamaktadır.Gölpark Davet düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı - TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı TL'den az aralığından başlamaktadır.Gölpark Davet kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?Gölpark Davet 20 kişiden kişiye kadar yemekli hizmet, 20 kişiden kişiye kadar kokteyl hizmeti sunmaktadır.Gölpark Davet düğününüz için hangi hizmetleri sunuyor?Gölpark Davet düğününüz için yemek servisi sunmaktadır.Gölpark Davet düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?Gölpark Davet düğün dışında sünnet düğünü, nişan, açılışlar, davet ve resepsiyon, kına ve kurumsal etkinlikler hizmeti seafoodplus.info saat kaçta sona eriyor?

seafoodplus.info;

seafoodplus.info;

seafoodplus.info;

seafoodplus.info;

seafoodplus.info;

seafoodplus.info;

seafoodplus.info;

seafoodplus.info;

Gölpark davet moon garden fotoğraflar

Gölpark garden fotoğraflar moon davet

Kına Gecesi, Düğün ve benzer organizasyonlarınızı Göl havası alabileceğiniz bir bahçede, keyifli Gümüşpala seafoodplus.infoşaeli Kent Parkı, ‏‎Avcılar‎‏،

Gölpark moon garden

Açılışlar, bayi toplantısı, baby shower, davet ve resepsiyon, düğün, kurumsal etkinlikler, mezuniyet törenleri, nişan, parti, sünnet düğünü ve kına gecesi etkinliklerinizi düzenleyebilirsiniz.

Gölpark Davet açık alan kapasitesi - kişiliktir, kır bahçesi kapasitesi - kişiliktir, kapalı alan kapasitesi - kişiliktir

Moon davet garden fotoğraflar gölpark

Açılışlar, Baby shower, Bayi toplantısı, Davet ve resepsiyon, Doğum günü, Kına, Kurumsal etkinlikler, Mezuniyet törenleri, Nişan, Parti, Piknik, Sünnet düğünü

Fotoğraflar garden moon davet gölpark

Gölpark Davet, İstanbul ilinin Avcılar ilçesinde bulunuyor. Yeşilliklerin, ormanın ve doğa manzarasının hakim olduğu mekana, İstanbul içerisinden ve şehirler arası yolculukla oldukça kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. Mekanın İstanbul Avcılar merkezi konumu ve 75 araçlık otoparkı, misafirlerinizin hiçbir sıkıntı yaşamadan, düğün organizasyonunuzun keyfini doyasıya çıkarmalarına olanak sağlıyor.

Garden moon davet fotoğraflar gölpark

20/06/ Cuvıl cıvıl harika bir düğün oldu. Misafirlerimiz de biz de çok eğlendik. orkestra süper. Teşekkürlerrrrrrrrrrrrr

Esphnet

Gölpark Moon Garden düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı - TL, hafta içi kokteylli ise kişi başı - TL aralığından başlamaktadır.Gölpark Moon Garden düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı - TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı - TL aralığından başlamaktadır. Servis saat kaçta sona eriyor?

Gölpark Davet, İstanbul ilinin Avcılar ilçesinde bulunuyor. Yeşilliklerin, ormanın ve doğa manzarasının hakim olduğu mekana, İstanbul içerisinden ve şehirler arası yolculukla oldukça kolay bir şekilde ulaşılabiliyor.

 Bu arada alkol servisleri yok, eğer bu senin için önemli bir detaysa şansını İstanbul’un diğer düğün mekanlarında denemeni öneriyoruz. 

Moon garden fotoğraflar gölpark davet

Firmalar İçin Hakkımızda İletişim Gizlilik ve Kullanım Site Haritası Ürünler Şehirler Gelinlik Avustralya Kanada Almanya Suudi Arabistan © Düğüseafoodplus.info Tüm hakları saklıdır. Düğün ve Özel Etkinlik Online Planlama Sitesi. ref:DF

Yeşillikler arasında, göl havası alabileceğiniz bir bahçede, keyifli bir başlangıca ne dersiniz?

Kına Gecesi, Düğün ve benzer organizasyonlarınızı Göl havası alabileceğiniz bir bahçede, keyifli Gümüşpala seafoodplus.infoşaeli Kent Parkı, Avcılar, Istanbul

Fotoğraflar moon garden gölpark davet

Gölpark Davet; Adres: Gümüşpala, Paşaeli Kent Parkı, İskeçe Cd., Avcılar/İstanbul; Mahalle: Gümüşpala; İlçe: Avcılar; İl: İstanbul; Telefon: GSM: ; FAX: Kategori: Düğün Hizmeti; Web: seafoodplus.info Mail: Whatsapp: Facebook: Instagram: Twitter: Youtube:

Sadece anlaşana kadar değil, devamında da taleplerinize mümkün olduğunca olumlu destek vermeye çalışan bir yer. Ayrıca düğün sırasında harika bir ambiyans ve hizmet vardı, her şey için teşekkür ediyorum kendilerine..

Davet moon fotoğraflar gölpark garden

Açık ve kapalı olan davet alanlarımız panoramik deniz ve doğa manzarasına sahip. Davet alanlarımızda maksimum kişiye kadar davetlimizi ağırlıyabiliyoruz. Çim zemine sahip açık davet alanımız yeşil ve maviyi bir araya getiren benzersiz bir görüntü bulunuyor. Kapalı davet alanımız da boydan boya pencereleri sayesinde bu manzaradan mahrum kalmıyor. Kapalı alanımız kolonsuz salon yapısına ve açılır kapanır tavan sistemine sahip.

14/03/ Mekana düğün buketinde denk geldim ve gerek görselleriyle gerek hizmetleriyle çok dikkatimi çekmişti iyi ki de Gölpark ile anlaşmışız gayet memnun kaldık, herkese tavsiye ederim

Adres: Gümüşpala Mahallesi, İskeçe Cad, Paşaeli Kent Parkı, Avcılar/İstanbul

Gölpark Davet. Gölpark Davet . 1 . Toplam 1 Üye . 0 () 89 61, 0 () 44 74 ; Gümüşpala Mah. İskeçe Cad. Paşaeli Kent Parkı Avcılar / İstanbul . YORUM YAZ; BİLGİ; AKIŞ; RESİMLER 2; TAKİPÇİLER 1; İstanbul Avcılar mekanları arasında yer alan Gölpark Davet, adresi, yorumları ve resimleri ile seafoodplus.info'da

En güzel gününüzü İstanbul’un en güzel yerinde, en güzel manzarasında, en güzel yemeklerle kutlamak isterseniz, sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

21/08/ bu güzel kır bahçesinde düğün yaptığımız için çok memnunuz ekip çok çok ilgili herkes çok nazik yaklaştı bizze ne istesekte yaptılar çok teşekkürler tekrar tekrar müzikleride çok güzeldi

Moon davet garden fotoğraflar gölpark

Gölpark Düğün Salonu’nun araç kapasiteli bir otoparkı ve vale hizmeti var. 

KOKTEYL TARZINDA Bİ DÜĞÜNÜMÜZ OLDU EKİM AYI OLMASINA RAĞMEN HAVA GÜZELDİ BAHÇEYİ KULLANABİLDİK DISARIDA KİŞİLİK Bİ ETKİNLİK DÜZENLEDİK TAVSİYE EDİLECEK BİR MEKAN BENİ EN ÇOK MUTLU EDEN MİSAFİRLERİMDEN GELEN GERİ DÖNÜŞLERDİ KUZENIM DUGUNUNUDE BURADA YAPICAGIZ HERKEZE TEŞŞEKKÜRLER"

Davet garden gölpark moon fotoğraflar

İstanbul'un Avcılar ilçesinde yer alan Gölpark Davet, düğün yapacağınız mevsime göre sizlere alternatif mekan seçenekleri sunmaktadır. Gelinliğseafoodplus.info Düğün, Düğün Hazırlık Rehberi, Gelinlik Modelleri, Düğün Mekanları Fotoğraflar Ekle. Bir Yorum Yaz.

Gölpark Davet en iyi Avcılar kır düğünü mekanları listemize de girmeyi başarmış açık ve kapalı alanıyla hayran kalacağın bir yer. Paşaeli Kent Parkı’nın içinde yer alan düğün mekanı, Küçükçekmece Gölü manzarası ve orman havası ile adeta sana ve konuklarına şehirde olduğunu unutturacak bir cennet diyebiliriz. Şık ve kalabalık organizasyonlara uygun davet alanı, ışıl ışıl atmosferi, geniş dans pisti ve birbirinden özel dekorasyon detaylarıyla Gölpark Avcılar kır düğünlerinde fark yaratıyor. Enfes lezzetlerini farklı menü alternatifleri ve düğün paketleri ile birleştirerek evlenecek çiftlerin bütçelerini de düşünmüşler. İlgili ekibi ise sana kendini bir masal prensesi gibi hissettirecek. Tanıtım videosunu izle, sonra da detaylara geçelim.

GÖNÜL DAVET GÖL PARK TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM BİR TESİS.. HER ŞEYDEN ÇOK MEMNUN KALDIK.. SİZ DE HAYALİNİZDE Kİ GİBİ BİR DÜĞÜN İSTİYORSANIZ, KESİNLİKLE GÖNÜL DAVET!! BAŞTA MERT BEY OLMAK ÜZERE, TÜM GÖNÜL DAVET GÖL PARK ÇALIŞANLARINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.. ŞEYDA & SEDAT 15 TEMMUZ :)

Golvar 69 canlı maç izle

Garden DAVET, Eyüp. beğenme · 7 kişi bunun hakkında konuşuyor · kişi buradaydı. Düğün , Kına, Nişan Ve Sünnet , Balo ve Davet Salonu

Bu mekanda mı evlendin? Yorum yaparak burada evlenecek diğer çiftlere yardımcı ol.

Davet fotoğraflar garden moon gölpark

04/08/ Gölpark davette kır bahçesinde nişanımızı yaptık kır alanı çok geniş açık hava olmasının verdiği harika bir atmosfer ve personelleri de dünya tatlısı çok memnun kaldık

Davet moon garden fotoğraflar gölpark

İstanbul’un Avcılar ilçesinde yer alan Gölpark Davet; dekorasyon ve masa süsleme, yemek servisi, fotoğraf ve video çekimi, menü tadımı, volkan gösterisi, pasta servisi, karşılama kokteyli, dj ve orkestra, menüde değişiklik imkanı, organizasyon görevlisi, vale ve otopark alanı hizmetleri vermektedir. Bunların yanı sıra vermiş oldukları hizmette; gelin ve damat odası, kır bahçesi alanı, açık ve kapalı davet alanları, yapay çiçek süsleme, kolonsuz salon, gelin tagı ve mekan süsleme özellikleri de bulunmaktadır.

Click Here to See All

Gölpark Davet Düğün Salonları fiyatları hafta içi kokteylli kişi başı 50 TL, hafta içi yemekli kişi başı 50 TL, hafta sonu kokteylli kişi başı 80 TL, hafta sonu yemekli kişi başı 80 TL

Avcılar Gölpark Davet Salonu ayrıca yeni evlenecek çiftlere “özel imkanlar” da sunuyor. Şöyle anlatalım:

Canlı bahis türkiye de

Kır Bahçesi Kına Fırsatları İle %41 İndirimle Sizleri Bekliyor !

Moon davet garden fotoğraflar gölpark

22/03/ Neredeyse tüm çevrem ve tanıdıklarım düğününü Gölpark'ta yaptı. Ben de nişanım için burayı tercih ettim ve gayet memnun kaldım. Hizmet kalitesi ve mekan şıklığına diyecek laf yok. Çok teşekkürler :)

Moon fotoğraflar gölpark davet garden

22/03/ Neredeyse tüm çevrem ve tanıdıklarım düğününü Gölpark'ta yaptı. Ben de nişanım için burayı tercih ettim ve gayet memnun kaldım. Hizmet kalitesi ve mekan şıklığına diyecek laf yok. Çok teşekkürler :)

Ngsbahis

Gölpark Davet yemekli düğün için maksimum kişi, kokteyl için ise maksimum kişilik kapasiteye sahiptir. Gölpark Davet açık alan kapasitesi maksimum kişi, kapalı alan kapasitesi ise maksimum kişidir. Gölpark Davet maksimum araçlık otopark kapasitesine sahiptir. Gölpark Davet düğününüz için hangi hizmetleri sunuyor?

GÖNÜL DAVET GÖL PARK TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM BİR TESİS.. HER ŞEYDEN ÇOK MEMNUN KALDIK.. SİZ DE HAYALİNİZDE Kİ GİBİ BİR DÜĞÜN İSTİYORSANIZ, KESİNLİKLE GÖNÜL DAVET!! BAŞTA MERT BEY OLMAK ÜZERE, TÜM GÖNÜL DAVET GÖL PARK ÇALIŞANLARINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.. ŞEYDA & SEDAT 15 TEMMUZ :)

Garden davet fotoğraflar moon gölpark

Gölpark Davet, hayallerinizi süsleyen masal gibi bir düğün organizasyonu için gerek şık çevre düzenlemesi gerek profesyonel organizasyon hizmeti ile öne çıkıyor. Açık ve kapalı alanlarında kır düğünü ya da salon düğünü konseptinde organizasyonlar için oldukça ideal bir mekan özelliği taşıyor. Kalabalık veya sakin düğünler için yemekli, kokteyl ya da küçük ikramlar eşliğinde organizasyonların rahatlıkla hayata geçirilebileceği bir mekan oluyor.

Gölpark davet moon garden fotoğraflar

  • Amatic (Book of Aztec, Lovely Lady, Book of Fortune);
  • Yggdrasil (MultiFly!, HippoPop, Cazino Cosmos);
  • NetEnt (Space Wars, Dead or Alive 2 Feature Buy, Divine Fortune);
  • Play’n Go (Book of Dead, Legacy of Dead, Rich Wilde and the Tome of Madness);
  • Thunderkick (Midas Golden Touch, Big Fin Bay, Beat the Beast: Griffin’s Gold);
  • Microgaming (The Finer Reels of Life, Immortal Romance, Book of Oz);
  • Red Tiger (Gonzo’s Quest Megaways, What the Fox MegaWays, Wild Hot Chilli Reels);
  • Spinomenal (Majestic King, Book of Guardians, 4 Horsemen);
  • Boongo (Sun of Egypt 2, Book of Sun: Multichance, Hit the Gold!).

Gölpark davet moon garden fotoğraflar

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir