ecrin bebek ne oldu son durum / Ecrin Bebek Haberleri - Son Dakika Ecrin Bebek Hakkında Güncel Haber ve Bilgiler

Ecrin Bebek Ne Oldu Son Durum

ecrin bebek ne oldu son durum

Ecrin'in katili bulundu mu? Ecrin bebek (Ecrin Kurnaz) cinayetinde son dakika gelişmeleri yaşandı

Haberin Devamı

Kemiklerin sonradan bırakıldığı ihtimali

Kemikler ile Minik Ecrin'e ait ayakkabı ve kıyafetleri bulduğu bölgede, bu sabah yeniden arama çalışması başlatıldı. Bölgeye gelen AFAD ve Jandarma ekipleri, savcı nezaretinde dere yatağında arama çalışması yürütüyor. Çalışmalarda AFAD'ın 'Abrek' isimli kadavra köpeği de kullanılıyor.

Bu arada, kemiklerin bulunduğu, Ecrin ailesinin evine 6 kilometre mesafedeki alanın daha önce ekiplerce tarandığı ortaya çıktı. Ecrin'e ait olduğu değerlendirilen kemiklerin sonradan o bölgeye bırakıldığının tahmin edildiği bildirildi.

Üvey amca takibe alındı

Vezirköprü Cumhuriyet Savcılığı’nın 'kişiyi hürriyetinden alıkoyma ve kasten adam öldürme' suçlarına ilişkin olarak başlattığı soruşturma da genişletildi. Savcılık ile polis ve jandarma ekipleri, soruşturmada aile içi bazı ilişkileri mercek altına aldı.

Sevcan Kurnaz'ın, 16 yaşındayken kaçarak kendisinden 20 yaş büyük Cengiz Kurnaz ile evlendiği ortaya çıkmıştı. Ecrin 4 aylıkken Cengiz Kurnaz kalp krizinden yaşamını yitirince Sevcan Kurnaz'ın, 7,5 ay önce de ilk eşinin kız kardeşinin oğlu olan Deniz Kurnaz ile evlendiği ifade edildi. Sevcan Kurnaz'ın bu evlilikten de 6,5 aylık hamile olduğu bildirildi.

Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz'ın ikilinin ilişkilerini önceden bildiği ve durumu kalp krizinden ölen ilk eşi Cengiz Kurnaz'a söylediği belirlenmişti. Ecrin kaybolmadan önce son olarak üvey amcası Özkan Kurnaz'a bırakılmıştı. Savcılık, şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı Özkan Kurnaz'ın cep telefon kayıtlarını geriye dönük incelemeye aldı. Kurnaz'ın olay gününe ilişkin çelişkili ifadeleri de mercek altına alındı.

Haberin Devamı

Bu arada, soruşturma kapsamında Ecrin'in dedesi Nuri ile babaannesi Hacer Kurnaz'ın da kan örnekleri alındı.

Müge Anlı, Ecrin bebek olayında son durumu açıkladı! Üvey babaanne Hacer Kurnaz'a büyük şok!

Müge Anlı, Ecrin bebek olayında son durumu açıkladı! Ecrin bebeğin katili kim? Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, geçen yıl evinin önünden kaybolan ve Müge Anlı'nın Türkiye'nin gündemine taşıdığı Ecrin bebeğin bulunan kafatası ile kemik parçalarına yapılan DNA testi ile yaşamını yitirdiği kesinleşmişti. Cinayet şüphelisi olarak üvey baba ve üvey babaanne ile 2 kişi tutuklandı. 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz olayı ile ilgili savcılık iddianamesi hazırlandı. Müge Anlı Ecrin bebek olayında son durumu 6 Temmuz Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında açıkladı. Ecrin bebeğin üvey babaannesi Hacer Kurnaz'a dava açıldı. İşte son dakika Ecrin bebek gelişmesi...

06.07.2020 13:19 - Son Güncelleme: 24.07.2020 14:35

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Müge Anlı, Ecrin bebek olayında son durumu açıkladı! Üvey babaanne Hacer Kurnaz’a büyük şok!

Müge Anlı son dakika Ecrin bebek gelişmesini aktardı. "Hukuk Fakülteleri'ne örnek olacak bir dosya ve karar" diyen Müge Anlı, Ecrin bebeğin ölümüne ilişkin hazırlanan iddianameyi okudu. İşte 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz olayında son durum!

GALERİ DEVAM EDİYOR

Müge Anlı, Ecrin bebek olayında son durumu açıkladı! Üvey babaanne Hacer Kurnaz’a büyük şok!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türkiye'nin gündemine taşınan Ecrin bebek cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Vezirköprü ilçe merkezine yaklaşık 32 kilometre uzaklıktaki Alancık Mahallesi'nde 7 Mayıs 2019'da evinin önünden kaybolan ve 20 gün sonra da evine yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bulunan kafatası ve kemik parçalarına yapılan DNA incelemesi ile öldüğü belirlenen 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz ile ilgili savcılık soruşturması tamamlandı.

Müge Anlı, Ecrin bebek olayında son durumu açıkladı! Üvey babaanne Hacer Kurnaz’a büyük şok!

Müge Anlı, 22 Haziran'da gözaltına alınan üvey babaanne Hacer Kurnaz hakkında yeni gelişmeyi aktardı. Türkiye'nin konuştuğu Ecrin bebek iddianamesi kabul edildi. Üvey babaanne için dava açıldı. Müge Anlı, Ecrin bebek iddianamesini canlı yayında okudu.

Müge Anlı, Ecrin bebek olayında son durumu açıkladı! Üvey babaanne Hacer Kurnaz’a büyük şok!

Müge Anlı, "Üvey babaanne Hacer Kurnaz'ın, küçük çocuğun kaybolduğunu bilmesine rağmen ısrarlı ve kasıtlı bir biçimde kimseye haber vermeyip kolluk kuvvetlerini de gerçek dışı beyanla yanlış yönlendirdiğine ve bu nedenle de ihmali davranışla olası kasta 'insan öldürme' suçundan 25 yıla kadar hapis cezası istenildi." dedi.

Müge Anlı, Ecrin bebek olayında son durumu açıkladı! Üvey babaanne Hacer Kurnaz’a büyük şok!

Ecrin Kurnaz'ın ölümü ile ile soruşturma sırasında şüphelilerle ilgili delillerine ulaşılan 'fuhşa teşvik' suçu kapsamındaki dosyalar ayrıldı.

Ecrin bebeğe ne oldu? Ecrin bebeğin katili kim? Ecrin bebeğin katili bulundu mu?

Ecrin bebeğin ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu. Müge Anlı'ya çıkan aile, evin önünden kaybolan Ecrin'i arıyordu. Evin çevresi ve bölgedeki baraj gölü arandı ancak Ecrin'in bedeni Alancık Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulunan dere yatağının etrafında bulundu. Peki, Ecrin'in katili kim?

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde geçen yıl evinin önünden kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları sırasında bulunan kafatası ve kemik parçalarının küçük kıza ait olduğu kesinleşti. Yürütülen soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.Vezirköprü ilçe merkezine yaklaşık 32 kilometre uzaklıktaki Alancık Mahallesi'nde oturan Kurnaz ailesinin kızları Ecrin, 7 Mayıs 2019'da evlerinin önünden kayboldu. Aile kendi imkanlarıyla aradığı Ecrin'e ulaşamayınca, jandarmaya haber verdi. Bunun üzerine bölgeye jandarma timleri ile AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgede arama çalışması başlattı. Bölge, helikopter ve drone ile taranırken, güvenlik güçleri de mahalledeki evleri tek tek kontrol etti. Arama çalışmalarında canlı arama, iz takip ve kadavra köpekleri kullanıldı. Minik Ecrin'in Altınkaya Baraj Gölü'ne düşmüş olma ihtimaline karşı da su yüzeyi tarandı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli dalgıç polisler, baraj gölüne dalarak, dipte Ecrin'i aradı ve sonuç alınamadı.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, 27 Mayıs 2019'da, Alancık Mahallesi'ndeki ormanlık alanda denetim yaparken, Ecrin'in kaybolduğu eve 6 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bir tek ayakkabı ile kıyafet buldu. Orman muhafaza memurlarının ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Aile bulunan ayakkabı teki ile kıyafetlerin Ecrin'e ait olduğunu teşhis etti. Olay yerinde iz takip ve kadavra köpekleri ile yapılan aramalarda Ecrin'e ait olduğu değerlendirilen kafatası ile etrafa dağılmış kemikler bulundu. Savcılık incelemesin ardından toplanan kemikler ve kafatası incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Alanda yeniden arama çalışması başlatan AFAD'a bağlı 30 kişilik ekip ile jandarma, bölgeyi karış karış taradı ve ayakkabının diğer tekine de ulaşıldı.

Arama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili titiz bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 13 ayrı bilirkişi raporu hazırlandı, 11 şüpheliye iletişim dinlemesi yapılarak telefon kayıtları incelendi.Kafatası ve kemik parçaları, yapılan DNA incelemesi sonucunda Ecrin Kurnaz'a ait olduğu tespit edildi.'6 GÖZALTI'Her türlü ihtimalin göz önünde tutulduğu savcılık soruşturması kapsamında bugün kasten öldürme suçundan H.K ve Ö.K., fuhuşa teşvik suçundan H.S., H.Ö., M.Y., kasten öldürme ve fuhuşa teşvik suçlarından D.K. olmak üzere toplam 6 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. 6 şüpheli sorgulanmak üzere ilçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Vezirköprü Cumhuriyet Savcılığı tarafından kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılan yazılı açıklamada, '' Devam eden soruşturmada şüpheliler hakkındaki iletişimin dinlenmesi tedbiri sırasında bazı şüphelilerin mevcut soruşturma haricinde ayrıca fuhuşa teşvik suçunu işledikleri yönünde şüphe uyandıran deliller elde edilmesi nedeniyle bu şüpheliler hakkında ayrıca fuhuşa teşvik suçundan iletişimin dinlenmesi tedbiriyle birlikte soruşturma işlemlerine devam edilmiştir. Soruşturma işlemleri sonucunda 2 şüpheli hakkında kasten öldürme suçundan, 3 şüpheli hakkında fuhuşa teşvik suçundan, 1 şüpheli hakkında ise kasten öldürme ve fuhuşa teşvik suçlarından gözaltı kararı verilmiştir.Ecrin Kurnaz'ın kaybolması ve ölümü olayının aydınlatılması ve maddi gerçeğin açığa çıkarılması yönünde Cumhuriyet Başsavcılığımzca soruşturma işlemlerinin titizlikle yürütüldüğü hususları kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri ye aldı.

Evinin önünden bir anda kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları sırasında küçük kıza ait olduğu kesinleşen kemik parçalarının incelenmesi sonucu gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı. Soruşturma kapsamında savcılıkta ifade veren ve ardından mahkemeye çıkarılan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Üvey baba D.K. 'fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek' suçlarından ve üvey babaanne H.K. 'ihmali davranışla kasten adam öldürme' suçlarından tutuklananlar arasında yer aldı. H.S. ve M.Y. fuhşa 'teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek' suçundan tutuklandı. Üvey amca Ö.K. ve H.Ö. ise savcıya verdikleri ifade sonrası serbest kaldı.

Haberler.com - Gündem

VezirköprüJandarmaSamsunBarajGündemGüncelHaberler

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır