manisa elektrik dağıtım şirketi / Manisa ilinde indirimli elektriğe nasıl ulaşırım? - Elektrik Sepeti.

Manisa Elektrik Dağıtım Şirketi

manisa elektrik dağıtım şirketi

Köprübaşı Elektrikler Neden Gitti

Elektrik kesintisinin arkasında farklı sebepler olabilir. Aşağıdaki maddeleri kontrol ederek elektrik arızanızı tespit edebilirsiniz.

Elektrik faturası borcunuzu ödemediğiniz için elektrikler kesilmiş olabilir. Gecikmiş faturalarınızı ödeyerek elektriğinizin açılmasını sağlayabilirsiniz.
Sigortaya aşırı yük binmesi sonucu şalter atabilir. Bu durumda evdeki sigorta veya binanızdaki ana sigorta atmış olabilir.
Anlık arıza veya planlı elektrik kesintisi sebebiyle mahallenizde, sokağınızda elektrikler gitmiş olabilir. Aşağıda bulunan elektrik arıza telefon numarasından destek alabilirsiniz.

Köprübaşı Elektrik Kesintisi ve Arıza Öğrenme

Gediz Elektrik Dağıtım hizmet bölgesinde bulunan Köprübaşı ilçesindeki elektrik arızaları ve elektrik kesintileri hakkında aşağıdan bilgi alabilir, elektrikler ne zaman gelecek öğrenebilirsiniz.

Köprübaşı elektrik kesintisi arıza nedeni, planlı kesintiler, kesinti süresi ve GDZ EDAŞ Manisa bakım çalışmaları için elektrik arıza telefon numarasına tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Planlı Elektrik KesintileriArıza Telefon:

Gediz Elektrik Dağıtım İletişim Bilgileri

Gediz Elektrik Dağıtım Adres

Yarhasanlar Mahallesi Sokak No: 14 Otogar Yanı - Şehzadeler / Manisa

Gediz Elektrik Dağıtım Telefon

0 () 11 35

Gediz Elektrik Dağıtım

Gediz Elektrik Dağıtım telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Manisa şehrinde bulunan Gediz Elektrik Dağıtım nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 11 35 numaralı telefondan Gediz Elektrik Dağıtım ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Gediz Elektrik Dağıtım Yorumlar (0 Değerlendirme)

GDZ Enerji Yatırımları AŞ (Şirket), enerji sektöründe faaliyet göstermek üzere şirketler kurmak ve bunlara iştirak etmek, iştirak edilen ve yeni kurulan bu şirketlerin yönetimlerini belirlemek ve bu şirketler aracılığı ile yatırımlar yapmak, bu şirketlere veya enerji sektöründe faaliyet gösteren sair şirketlere teknik, mali, bilgi işlem ve insan kaynakları yönetimi ile diğer konularda danışmanlık hizmeti sağlamak, bu şirketlerin teknik, mali ve idari organizasyonlarına destek sağlamak, bu şirketlere hizmet verecek servis birimi oluşturmak maksadı başta olmak üzere kuruluş sözleşmesinde belirtilen amaçlarla senesinde kurulmuş ve o zamandan şimdiye ülke genelinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Şirketimiz başta T.C. Anayasası ve sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( s. Kanun) ile düzenlen ve güvence altına alınan kişisel verilerin korunması konusunda azamî özen ve dikkat göstermektedir.


s. Kanun kapsamında, gerçek/tüzel kişilerin veya gerçek kişi temsilcilerinin kimlik, iletişim, ikametgâh gibi bilgileri başta olmak üzere sözleşme ilişkisi kapsamında edinilen her tür verileri ile ilgili kişiyi tanıtan, biyometrik veriler de dâhil olmak üzere her türlü bilgi kişisel veri/özel nitelikli kişisel veri olarak değerlendirilmektedir.


Şirket olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan müşterilerimiz ve Şirket ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel veriler s. Kanun ile öngörülen ilkelere uygun şekilde işlenebilecek ve mevzuatın izin verdiği hâllerde ve/veya işlendikleri amaçla sınırlı olarak 3. kişilere açıklanabilecek/aktarılabilecektir.


A. Veri Sorumlusu


GDZ Enerji Yatırımları AŞ s. Kanun uyarınca “Veri Sorumlusu” olarak kabul edilmekte olup kişisel/özel nitelikli kişisel verileriniz, “Veri Sorumlusu” sıfatıyla Şirketimizce işlenebilecektir.


B. Kişisel Verilerin İşlenme Amacı


s. Kanun’da kişisel verilerin işlenmesi: “Kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem” şeklinde tanımlanmıştır.


C. Kişisel Verilerin Aktarılması


Kişisel/özel nitelikli verileriniz, s. Kanunun beşinci maddesinin ikinci ve altınca maddesinin üçüncü fıkralarında öngörülen durumların varlığı halinde, açık rıza temin edilmeksizin yasal sınırlamalar çerçevesinde aktarılabilecektir.

Ayrıca kişisel/özel nitelikli kişisel verileriniz, s. Kanun’un dördüncü maddesinin ikinci fıkrasında öngörülen ilkeler kapsamında, açık rıza temini suretiyle veya beşinci maddenin ikinci ve altıncı maddenin üçüncü fıkralarında öngörülen durumların varlığı hâlinde, açık rıza temin edilmeksizin ve Kanun’un dokuzuncu maddesi uyarınca, Kişisel Verileri Koruma Kurulu (Kurul) tarafından tespit edilecek yeterli korumaya sahip yabancı ülkeler ilan edildikten sonra, sadece bu ülkelerde yerleşik kişi ve kuruluşlara, yeterli korumanın bulunmadığı tespit ve ilan edilen ülkeler için ise Türkiye’deki ve ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlularının yeterli bir korumayı yazılı olarak taahhüt ettiği ve ilgili aktarım açısından Kurul’un izninin temin edilebildiği hâllerle sınırlı olmak kaydıyla aktarılabilecektir.


D. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi


1. Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi


Şirketimiz tarafından sağlanan hizmet Şirketimizin ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte, kişisel verileriniz otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, Şirketimiz Müşteri İlişkileri Merkezleri, internet sitesi, sosyal medya hesapları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanmaktadır.

Ayrıca, kişisel/özel nitelikli verileriniz Şirketimiz veya Grup Şirketlerimizin hizmetlerini kullanmak amacıyla çağrı merkezlerimizi veya internet sayfamızı kullandığınızda, Şirketimizi veya internet sitemizi ziyaret ettiğinizde, Müşteri İlişkileri Merkezlerimizde gerçekleştirdiğiniz abonelik ve fatura ödeme işlemlerinde, Şirketimizin düzenlediği ve katılım gösterdiğiniz eğitim, seminer veya organizasyonlarda ve bunlarla sınırlı olmamak üzere iş başvuru formları, dilekçeler, müzekkereler, görüşmeler, kartvizitler, vekâletnameler, yetki belgeleri aracılığıyla elde edilebilmektedir.


2. Kişisel Verilerin Toplanmasının Hukuki Sebebi


Kişisel verileriniz s. Kanun’un beşinci maddesinin ikinci fıkrasının c bendi uyarınca, Şirketimizle yapmış olduğunuz abonelik, üyelik ve diğer sözleşmeler kapsamında Şirketimiz yükümlülüklerinin yerine getirilmesi amacıyla toplanmaktadır.


E. Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Haklar


s. Kanun’un on birinci maddesi uyarınca kişisel/özel nitelikli kişisel verilerinizin: a) işlenip işlenmediğini öğrenme, b) işlenmişse bilgi talep etme, c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) yurtiçinde/yurtdışında aktarıldığı 3. kişileri bilme, d) eksik/yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, e) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini/yok edilmesini isteme, f) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme, g) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.


F. Şirkete Yapılacak Başvuru Yöntemi


Kişisel veri sahibi olarak yukarıda belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi Şirketimizin aşağıda belirtilen adresine bizzat yazılı olarak başvurarak, noter vasıtasıyla, kayıtlı elektronik posta adresini kullanarak veya Kurul’un belirlediği diğer yöntemlerle Şirket’e iletebilirsiniz. Ayrıca kişisel verilerin korunmasıyla ilgili şirket politikamıza web sitemizden ulaşabilir ve taleplerinizle ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Veri Sorumlusu : GDZ Enerji Yatırımları AŞ
Adres : Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No Merkezefendi DENİZLİ
Mersis Numarası :
Kep Adresi : [email protected]

Manisa ilinde indirimli elektriğe nasıl ulaşırım?

İlinizdeki elektrik tedarik firmalarını tanıyor musunuz?

Ahmetli Akhisar Alaşehir Demirci G&#;lmarmara G&#;rdes Kırkağa&#; K&#;pr&#;başı Kula Salihli Sarıg&#;l Saruhanlı Selendi Soma Şehzadeler Turgutlu Yunusemre

Özel tedarik firmaları sizlere “tükettiğiniz elektriği daha ucuza satma hakkını EPDK’dan almış olan” özel firmalardır. Özel tedarikçi firmalar, ürettikleri enerjiyi ister devletin ortak havuzuna satar isterse siz tüketicilere yani son kullanıcılara satabilir. Yani sizler direkt üreticiden elektrik almak isterseniz bunu yapma hakkına sahipsiniz. İndirimli ucuz elektrik siz arzu ettiğiniz anda sizlere hiç bir ek maliyet olmadan sunulur.

Tüm özel tedarik firmaları il kısıtı olmaksızın 81 ilimizde serbest tüketicilere elektrik satışı yapabilirler. Sizler tüketici olarak bu firmaları tek tek tanımayabilirsiniz. Fakat biz funduszeue.info olarak size en kaliteli hizmeti veren elektrik firmalarını ve en avantajlı elektrik kampanyalarını sunuyoruz.

Elektriğinizi ucuza almak için, tüm elektrik firmalarını takip etmenize gerek yok, yorulmadan ve tamamen ücretsiz olarak bu hizmeti biz verelim, siz sadece size en uygun kampanyanızı seçin ve keyfinizi sürün.

İlinizde şu ana dek adet tüketici bu hakkını kullandı. Neden siz de onların arasına katılmıyorsunuz?

İNDİRİMLİ ELEKTRİK SİZİN HAKKINIZ! ZATEN TÜKETİYORSUNUZ, GELİN İNDİRİMLİ TÜKETİN!

funduszeue.info olarak ilinizde sunulan en indirimli ve avantajlı kampanyaları aşağıdaki tedarikçilerimiz arasından seçebilirsiniz:

Anlaşmalı Olduğumuz Tedarik Firmaları

İlinize Uygun Tarifeler

Yükleniyor


Hemen Başvur

Hemen harekete geçin! İndirimli elektrik hakkınızı bugün kullanın!

İndirimli elektriği uzaklarda aramayın. Manisa ilinde indirimli elektriği funduszeue.info olarak kapınıza getiriyoruz ve size piyasadaki en avantajlı indirimli elektrik kampanyalarını sunuyoruz. Size bu süreçte ve sonrasında, elektrikle ilgili her konuda danışmanlık veriyor ve hiçbir hizmetimizden ücret almıyoruz!

Yapmanız gereken, sadece indirimli elektrik kampanyalarından size en uygun olanını seçmek. Gerisini funduszeue.info’un enerji danışmanları sizin adınıza yapsın. Hemen arayın (  00 00) veya başvurun.

Siz de indirimli elektrik kullanmaya hak kazanan 4,7 milyon tüketiden birisi olun ve en ucuz elektriği kullanmak için harekete geçin.

Dilerseniz funduszeue.info adresini ziyaret edin ve tek adımda size özel kampanyalardan faydalanın, dilerseniz bizi   00 00 numaralı çağrı merkezimizden arayın ya da   00 00 numaralı Whatsaspp hattımıza faturanızın fotoğrafını gönderin, hemen size detaylı bilgi verelim ve size en uygun ve avantajlı kampanyalarımızı sunalım.

Lütfen indirimli elektrik hakkınızı daha fazla gecikmeden kullanın!

Aklını Kullan, Hakkını Kullan

Tedarikçi seçmek veya değiştirmek için sağlamanız gereken tek şart, bir elektronik sayaca sahip olmanızdır ki eğer sayacınız elektronik değilse de, bölgenizdeki elektrik dağıtım şirketi sayacı ücretsiz olarak değiştirir. Bunun için herhangi bir bedel ödemezsiniz.

İndirimli elektrikten faydalanırken sizi bekleyen süreç ne olacak?

funduszeue.info ile başvuru adımlarınızı hızlıca tamamlayacak ve sözleşme adımına geçeceksiniz. Paylaştığınız bilgilerle doldurulmuş sözleşmeniz, imzalanmak üzere kurye ile kapınıza geldiğinde, bilgilerinizi kontrol edip imzalamanız yeterli olacaktır. Hiç yorulmadan indirimli elektriğin keyfini sürersiniz.

Unutmayın, 81 ilimizde de kapınıza kadar hizmet veriyoruz. Siz yeterki hakkınız olan indirimli elektrik fırsatlarından yararlanmaya karar verin enerji danışmanlarımız hep yanınızda olacak.

Kesinti ve arıza olursa ne olacak? Sayacım değişecek mi? Elektriğim kesilecek mi?

Tedarikçi değişiminde hiçbir adımda sayaç ya da alt yapı değişimi olmaz, elektriğiniz kesilmez. Tedarikçinizi değiştirdiğinizde bölgenizdeki dağıtım şirketi ile olan ilişkiniz sona ermez. Bölgenizdeki tüm arıza, bakım, kesinti, kontrol, denetim, sayaç okuma gibi hizmetleri “Dağıtım Şirketi”niz vermeye devam edecektir. Elektrik tesisatlarında oluşan arızalara, yine bağlı bulunduğunuz dağıtım şirketi bakmaktadır. Herhangi bir kesinti ya da arıza ile ilgili Alo ’yı arayarak dağıtım şirketinize ulaşabilirsiniz. İlinize hizmet veren dağıtım şirketi “GDZ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ” dir.


3 (3 oy)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Arşiv / Dokümantasyon

Arşiv / Dokümantasyon

Başvuru Sayısı

başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Aydem Enerji’de 40 yılı aşkın bir süredir ülkemizin sürdürülebilir geleceği için çevik, yenilikçi yaklaşımımızla elektrik üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında “hayat için enerji” üretiyor ve sektörümüzde imza attığımız pek çok ilkle fark yaratıyoruz.

İşimizi “başarı” ile yaparak ve “hayata” dokunarak kurumu “geleceğe” taşırken, enerjimizin kaynağı olan çalışma arkadaşlarımız tarafından neden “Harika Bir İş Yeri” seçildiğimizi merak ediyorsan detaylara web sitemizden ve hakkında alanından ulaşabilirsin.

Sen de bu ekibin bir parçası olmak istiyorsan Gdz Elektrik Dağıtım A.Ş. bünyesinde “Evrak Kayıt Sorumlusu” pozisyonunda görevlendirilmek üzere ilanımıza başvur, bizimle birlikte “enerji için biz” de!

 

Senden Neler Bekliyoruz?

  • Üniversitelerin İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye vb. bölümlerinden mezun,
  • Tercihen benzer süreçlerde en az 2 yıl deneyim sahibi,
  • Analitik düşünme ve planlama becerisine sahip,
  • Detay ve sonuç odaklı, sorumluluk sahibi,
  • Dinamik, İletişim ve iş birliği yeteneği yüksek,
  • İyi seviyede MS Office programlarını kullanabilen,
  • B Sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen,
  • Manisa’da ikamet eden/edebilecek olan.

 

Temel Sorumlulukların Neler Olacak?

  • Görev alanı ile ilgili tüm kayıt, evrak ve değerlerin korunmasından sorumlu olmak, arşiv oluşturmak ve düzenini sağlamak,
  • Genel merkeze gelen müşterilerle görüşme sağlayarak müşterileri bilgilendirmek,
  • Şirkete ait evrak ve yazışmaları kayıt altına almak,
  • KEP ve fiziki olarak gelen dokümanı sistem üzerinden ilgili birime iletmek ve fiziki evrakı zimmet formu ile teslim etmek,
  • KEP ve fiziki olarak gönderilecek dokümanın gönderimini sağlamak.

 

 

Seninle Enerjimiz Nasıl Tutar?

  • Hayata dokunan duyarlı bakış açınla,
  • Sorumluluk bilincinle,
  • Dinamik oluşunla,
  • Yenilikçi yaklaşımınla.

 

Gdz Elektrik Dağıtım A.Ş. Aydınlatma Metnine şirketimize ait web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz

Üniversite(Mezun)

B sınıfı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası