radyo megasite canlı / Radyo Megasite - Canlı Radyo Dinle

Radyo Megasite Canlı

radyo megasite canlı

Radyo Megasite Dinle

Gündemden düşmeyen arabesk ve fantezi müzikleri sizlere yıllardır duyurmayı başaran Radyo Megasite,bu konuda kendisini sürekli olarak geliştirmeyi başarmıştır. Radyo Megasite 7 Kasım yılında yayın hayatına merhaba demiş olup, Ankara’nın ilk özel radyo unvanını kazanmıştır. Ankara ili ve çevresinde 10 KW’lık verici ve 5 KW'lık yedek verici aracılığıyla frekansı üzerinden yayın yapmaktadır. Kanalı frekans üzerinden yaptığı yayının yanı sıra internetten funduszeue.info adresinden dinleyebilirsiniz. Radyoda arabesk ve fantezi müziklerin ustası olan İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses gibi daha birçok sanatçıların eserlerini dinleme imkanı bulursunuz. Radyo Megasite sizlere 7/24 arabesk ve fantezi müzik şöleni yaşatmaktan her daim mutluluk duyar. Birbiri ardına çalınan dillerden hiç düşmeyen fantezi ve arabesk şarkıları dinlemekten asla bıkmayacaksınız. Yaklaşık olarak 17 yıldır kalitesinden asla ödün vermeden sürekli olarak yeniliklere açık olan bu radyo kanalına bağımlı kalmamak elde değil!

Radyo Megasite

Radyo Megasite dinle, , Ankara ve çevresine yayın yapan radyo arabesk müzik konusunda başarı sağlamış ve bu alanda bulunduğu bölgede Megasite dinle kendisini kanıtlamış bir radyo istasyonu olarak hizmet vermektedir. Megasite Fm frekanslarından karasal olarak yayın yapmaktadır.

megasite radyoRadyo megasite  Ankara&#;da en çok dinlenen radyolar arasında başı çekmektedir.  Yüksek verici gücüyle bir çok  ilçelere kadar sesini duyurmayı başaran radyo  teknolojiyi yakından takip ederek sizlere en güzel hizmeti veren radyolar arasında yer almaktadır. Radyo  yılından bu yana sizlere kesintisiz olarak profesyonel bir yayın hizmet vermektedir.

Ankara radyolarından Megasite Fm arabesk ve fantazi müzik konusunda başarılı bir yayın yapan radyo arabesk tarz severlerin gönlünü fethetmiş ve sürekli olarak megasite fm i tercih etmelerini sağlamış olan radyo internet üzerinden de bir çok radyo dinle sitesinde bulunmaktadır. İnternet üzerinden  funduszeue.info farklı ile radyoyu takip etmeye devam edin.

Radyo Megasite Frekansı

  Radyo megasite radyosu Ankara ve çevresinde karasal yayını bulunmaktadır. Web üzerinden online olarak canlı dinleyebileceğiniz güzel bir arabesk radyodur.

Radyo Megasite İletişim

Televizyon Reklamcılık ve Organizasyon A.Ş.
Tel : + 12 16
Canlı Yayın: + ( 06 16 – 68 48 )
Faks: + 79 19
E-mail : [email&#;protected]

Radyo Megasite Sosyal Medya Sayfası

instagram Megasite Fm Sayfası : funduszeue.info

Facebook Megasite Fm Sayfası : funduszeue.info

Megasite Fm Uygulaması : funduszeue.info?id=funduszeue.infote

Resmi Web Sitesi: funduszeue.info

Etiketler:

Daha fazla göster

Radyo Megasite Dinle

Radyo Megasite Ankara ili üzerinden yayın yapan radyo kanalıdır. Ankara’nın ve çevre illerin en çok dinlenen Arabesk radyo kanalı olan Radyo Megasite 7 kasım yılında yayın hayatına merhaba demiştir. Yaklaşık 23 yıldır radyo sektöründe hizmet veren radyo kanalı bu süre zarfı içerisinde kendi dinleyici kitlesini oluşturmayı başarmıştır. Kemikleşmiş dinleyici kitlesi ile bu kanal diğer arabesk şarkılar fantazi müzikler çalan radyo kanallarından 1 adım önde olmayı başarmıştır. Ankara’nın ilk özel radyosu olan Radyo Megasite dinleyicilerin de bildiği gibi bu kanal Megasite Radyo Televizyon Reklamcılık ve Organizasyon A.Ş. bünyesinde bulunmaktadır. Radyo Megasite Türkiye’nin can damarı sloganı ile 20 yıl adından çokça söz ettirmeyi başardı. Son yıllarda Radyo Megasite logo çalışması ve slogan değişikliği yaparak yeni sloganı ‘Ne Radyosuz Kalın Ne de Radyo Megasite’siz’ diyerek kulaklarımızın pasını silmeye devam ediyor. Radyo Megasite web sitemizden dinlemek için web sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Arabesk ve fantazi müziği dinleyicilerinin bir numaralı radyo kanalı Radyo Megasite kesintisiz radyo yayını ve reklamsız yayın ahlakı ile de tüm radyo severlerin beğenileri toplamayı başarmıştır. Bu Kanal hedef kitlesinin ve dinleyicilerinin her zaman istek öneri ve şikayetlerini dikkate olarak geri beslemelere ne kadar önem verdiğini açıkça belli etmektedir. Siz de Radyo Megasite’yi internetin olduğu her yerde rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Ayrıca karasal yayın ile radyo dinlemek isterseniz Ankara ve çevresinden Radyo Megasite online olarak dinleyebilirsiniz. Siz de arabesk müzik severlerden iseniz kesinlikle doğru istasyon dasınız. Radyo Megasite yayın akışı gün boyu çalan arabesk ve fantazi müziklerden oluşmaktadır. En damar şarkıları en güncel en hit ve en popüler şarkıları bu kanalda dinleyeceksiniz. Ayrıca aynı kategoride hizmet veren diğer bir radyo kanalımız İmbat Fm‘i de dinlemenizi öneririz. frekans adresi ile kanalı dinleyebilirsiniz.

Radyo Megasite İletişim Bilgileri

Adres: Menekşe 2 Sokak. No: 28 Daire: 15, Kızılay, Çankaya / Ankara
Tel: 12 16
Fax: 79 19
E-mail:[email&#;protected]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası