pozantı yol durumu son dakika / Pozantı ve Tekir'de Yol Durumu, Kar Nedeniyle Yollar Kapalı | Mersin Haber

Pozantı Yol Durumu Son Dakika

pozantı yol durumu son dakika

Pozantı Trafik Yoğunluğu Haritası, Adana Pozantı Yol Durumu İzle

Türkiye Haritası » Adana » Adana Trafik Durumu » Pozantı Trafik Yoğunluğu Yol Durumu Haritası

Adana Pozantı Trafik Yoğunluk Haritasında şu anda açık ve kapalı yollar hangileri, trafik sıkışıklığı hangi yollarda var, sıkışık ve yoğun trafiğe sahip olan yollara alternatif güzergahlardaki yol durumu nasıl bu bilgileri dakika dakika, anlık ve canlı olarak Adana Pozantı yol durumunu gösteren aşağıdaki haritada takip edebilir ve trafikte çok fazla zaman kaybetmeden gideceğiniz yer için yeni bir rota güzergahı belirleyebilirsiniz.



Adana Pozantı Trafik Yoğunluğu Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "Canlı Adana Pozantı Trafiği Haritası" sayfasındasınız. Adana Pozantı haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Adana Pozantı yandex haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Adana Pozantı haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Kırmızı renkli yollar çok yoğun trafiğe sahip olan yolları, Sarı renkteki yollar biraz daha az yoğun trafiğe sahip olan yolları göstermekle birlikte Yeşil renk ile gösterilen yollar ise açık ve sakin akıcı trafiğe sahip olan yolları göstermektedir. Yollar üzerinde fareniz ile durduğunuzda o yoldaki ortalama trafik akış hızını km/saat cinsinden görebilirsiniz. Trafik akış hızı size trafik sıkışıklığının ne düzeyde olduğu hakkında bilgi verir. Genel olarak 30 km/saat hızından küçük ortalamaya sahip olan yollar / otoyollar çok yoğun olarak değerlendirilebilir. Yol çalışması veya trafik kazası olan yolları görmek için ilgili durum belirtecini seçmeniz gerekmektedir.



Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

Pozantı ve Tekir'de Yol Durumu, Kar Nedeniyle Yollar Kapalı


@mersinhaber 'i takip et

-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT:Değerli okurumuz, binlerce insanın okuduğu haberimizin oluşturulduğu tarih ve saatten bu yana, fark olacağı tahmini sebebiyle MersinHaber.com ekibi olarak, sizlere daha faydalı olmak amacıyla, Anlık Güncel Bilgilerin Yer Aldığı, Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Ve Kapalı Yollar Bültenine bakmanızı önemle bilginize sunarız. BÜLTENE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Pozantı'da yoğun kar yağışı nedeniyle yol kapandı, yol açma çalışmaları süryor, yolların yeniden trafiğe açılması için yaklaşık 2 saatlik çalışmanın gerektiği tahmin ediliyor.
Karayolları ve görevli diÄŸer ekipler kar nedeniyle kapanan yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor, yola çıkacak olan sürücülerin ise zincirsiz çıkmaması konusunda uyarı yapılırken, yolun bir bölümünden sonrasında zincirsiz araçlara müsade edilmiyor...
Yaklaşık 6 saattir kapalı bulunan otoyolda, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabaha karşı etkisini artırmıştı. Otoyolda trafik bazı araçların kayarak yoldan çıkması sonucu kitlenmiş ardından yağan kar nedeniyle trafik tamamen durmuştu.

Yolun durumuna iliÅŸkin,  Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Ve Kapalı Yollar Bülteninde "Pozantı-Tarsus Otoyolu Pozantı Güney KavÅŸağı-Tekir KavÅŸağı 9-10.km.leri arasında heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak saÄŸlanmaktadır." denildi. Kaynak:  Tolunay Duman

Yol Durumu

Ayrıca Karayolları Genel Müdürlüğünce sürücülere şu uyarılarda bulunuldu.
Sürücülerimizin kış şartlarına göre yola çıkmaları kışlık lastiklerini takmaları, araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları gerekmektedir.
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması gerekmektedir.
Karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen diğer yollar ile ilgili daha geniş bilgi için "www.kgm.gov.tr" internet adresi ile (0312) 415 88 00 ve (0312) 425 47 12 numaralı telefonlara başvurulabilir.


Pozantı ve Tekir'de Yol Durumu, Kar Nedeniyle Yollar Kapalı
Pozantı ve Tekir'de Yol Durumu, Kar Nedeniyle Yollar Kapalı
Pozantı ve Tekir'de Yol Durumu, Kar Nedeniyle Yollar Kapalı
Pozantı ve Tekir'de Yol Durumu, Kar Nedeniyle Yollar Kapalı
Pozantı ve Tekir'de Yol Durumu, Kar Nedeniyle Yollar Kapalı
Pozantı ve Tekir'de Yol Durumu, Kar Nedeniyle Yollar Kapalı
Pozantı ve Tekir'de Yol Durumu, Kar Nedeniyle Yollar Kapalı

Adana Pozantı Trafik Durumu Yol Yoğunluğuk Haritası

Adana Pozantı trafik durumu canlı maps ile anlık bilgilendirme.Adana Pozantı Yol Çalışması,Adana Pozantı Yoğunluk Durumu, Adana Pozantı yolu acık mı,Adana Pozantı yoğunluk haritası ile Adana Pozantı trafik nasıl bilgilerine ulaşabilirsiniz. Anlık güncelleme ile karayollarında ve şehir merkezindeki Trafik Yoğunluğu ile yol bilgilerine sayfamızdan öğren.

Google ve Yandex haritasının sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de konumu haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Kırmızı renkli yollar çok yoğun trafiğe sahip olan yollar, Sarı renkteki yollar biraz daha az yoğun trafiğe sahip olan yollar, Yeşil ve Mavi renk ile gösterilen yollar ise açık ve sakin akıcı trafiğe sahip olan yolları göstermektedir. Yollar üzerinde fareniz ile durduğunuzda o yoldaki ortalama trafik akış hızını km/saat cinsinden görebilirsiniz. Trafik akış hızı size trafik sıkışıklığının ne düzeyde olduğu hakkında bilgi verir.

Harita içerikleri Google ve Yandex Haritaları kullanılarak oluşturulmuştur.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır