rocky balboa dinle / Rocky Balboa indir, mp3 indir, dinle.

Rocky Balboa Dinle

rocky balboa dinle

Rocky Film Müziği

Rocky Film Müziği
rocky müziği , rocky balboa müziği , Rocky Film Müziği , Rocky Music Video , raki müziği , rocky antrenman müziği , rocky soundtrack , rock , rocky müziği ismi , Sylvester Stallone ,

Rocky Film Müziği Şarkı İsmi:

Survivor - Eyes Of Tiger ()Video Klip

FacebookTwitterPinterestWhatsapp

Müzik Liste Bilgi:

Merhaba Blog Siteme Hoşgeldiniz:
Sitemizde geçmişten günümüze kadar aradığınız tüm şarkı isimlerini sizin için listeliyorum.
Listeler belirli aralıklarla sürekli güncel tutuyorum, Hatırladığım müzikleri ve hoşuma giden
şarkılarıda ekliyorum. Listeye eklemek istediğiniz şarkılar varsa yazın listeye dahil edeyim.
Sitemiz seviyeli, reklamsız paylaşım mekanı olmayı amaç edinen, kâr amacı gütmeyen,
tamamen hobi amaçlı kişisel bir paylaşım blog sitesidir.
Bana Ait İki Harika Blog Sitesini Takip Edebilirsiniz: Tam35

MGM Rocky Balboa&#;nın En Sağlam Rakibi &#;Ivan Drago&#; Hakkında Yeni Bir Film Geliştiriyor

Radio Mood App

Ünlü yazar ve yönetmen James Mangold&#;dan sinemanın en büyük kahramanlarından birinin hikâyesinin son kısmı beyazperdede. Oscar adaylığı bulunan aktör Harrison Ford, Indiana Jones ve Kader Kadranı&#;nda, ikonik zeki arkeolog rolünü son bir kez daha canlandırarak, dünyaları dolaştığı nefes kesici bir maceraya atılıyor.

Indiana Jones ve Kader Kadranı Oyuncuları

Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Boyd Holbrook, Ethann Isidore ve Mads Mikkelsen

Yönetmen:                           James Mangold

Indiana Jones ve Kader Kadranı Konusu

Yıl ve Indiana Jones işi bırakmaya karar vermiştir. New York&#;taki Hunter College&#;da on yıldan fazla bir süredir ders veren saygın arkeoloji profesörü, bugünlerde tek başına yaşadığı mütevazı dairesine çekilmeye hazırlanmaktadır. Arasının açık olduğu vaftiz kızı Helena Shaw&#;ın (Phoebe Waller-Bridge), babasının yıllar önce Indy&#;ye emanet ettiği nadir bir eseri, zamandaki çatlakları bulma gücüne sahip olduğu iddia edilen meşhur Arşimet Kadranı&#;nı aramak için yaptığı sürpriz ziyaretle işler değişir.

Başarılı bir dolandırıcı olan Helena, Kadran’ı çalar ve eseri en yüksek teklifi verene satmak için hızla ülkeden ayrılır. Peşinden gitmekten başka çaresi kalmayan Indy, son bir yolculuk için fötr şapkasının ve deri ceketinin tozunu alır. Bu arada, Indy&#;nin şimdilerde ABD uzay programında fizikçi olarak çalışan geçmişte bir Nazi olan eski düşmanı Jürgen Voller&#;in Kadran için dünya tarihinin akışını değiştirebilecek korkunç planı vardır.

Harrison Ford&#;un rol arkadaşları Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Acı ve Zafer), Karen Allen (Kutsal Hazine Avcıları), John Rhys-Davies (Kutsal Hazine Avcıları), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Thomas Kretschmann (Das Boot), Toby Jones (Köstebek), Boyd Holbrook (Logan), Olivier Richters (Black Widow), Ethann Isidore (Mortel) ve Mads Mikkelsen (Körkütük)’dır.

James Mangold&#;un (Asfaltın Kralları, Logan) yönettiği filmin senaryosu Jez Butterworth ve John-Henry Butterworth ile David Koepp ve Mangold tarafından George Lucas ve Philip Kaufman&#;ın yarattığı karakterlere dayanılarak yazıldı. Kathleen Kennedy, Frank Marshall ve Simon Emanuel filmin yapımcıları, Steven Spielberg ve George Lucas ise uygulayıcı yapımcıları olarak görev yaptı.

Filmin müziklerini yapımı Kutsal Hazine Avcıları’ndan bu yana her Indy macerasının müziğini yapan John Williams besteledi. Prodüksiyonun yapım ekibi arasında görüntü yönetmeni Phedon Papamichael (Asfaltın Kralları); yapım tasarımcısı Adam Stockhausen (Batı Yakası’nın Hikâyesi); kurgucular Michael McCusker, Andrew Buckland ve Dirk Westervelt (Logan); kostüm tasarımcısı Joanna Johnston (Lincoln); görsel efekt süpervizörü Andrew Whitehurst (Ex Machina) ve görsel efekt yapımcısı Kathy Siegel yer alıyor.

Indiana Jones ve Kader Kadranı 30 Haziran &#;te vizyonda.