en iyi video dönüştürme programı / 8 En İyi Ücretsiz Video Dönüştürme Programı | ITIGIC

En Iyi Video Dönüştürme Programı

en iyi video dönüştürme programı

$ (Aile paketi) 7 günlük deneme

Online_Convert

[resim kaynak ]

Movavi dönüştürücü, bir Windows video dosyası dönüştürücüsüdür. Dosya, 'den fazla video ve ses formatını dönüştürebilir. Bu uygulama aynı zamanda 4K Ultra video düzenleme ve dönüştürmeyi de destekler.

Ayrıca video dosyalarını optimize etmek için 'den fazla hediye seçebilirsiniz. Ayrıca videolarınızdan GIF görüntüleri de oluşturabilirsiniz. Yazılım, donanım hızlandırma özelliği sayesinde yüksek dönüşüm hızını destekler.

Özellikleri

Eksileri

Karar: Çoğu insan Movavi video dönüştürücüsünü hızlı video dönüşümü için övdü. Program, uzun metrajlı filmleri dönüştürmek için uygun en hızlı dönüştürücülerden biridir. Yazılım belirli özelliklerden yoksundur, ancak güçlü dönüştürme ve optimize etme özellikleri nedeniyle bunu telafi eder.

İnternet sitesi: Movavi Video dönüştürücü


# 12) Çevrimiçi Dönüştürme

İçin en iyisi: Serbest çalışanlar ve evde video düzenleme.

Fiyat: MB ile 1 GB arasındaki dosyalar için ayda 7 - 49 ABD doları

Windows PC'de video formatı dönüştürme programları arayışında olanlar için hazırlanan bu listedeki programlar sayesinde video formatlarını değiştirebilirsiniz.

Her kullanıcı bilgisayarında istediği videoyu izlemek ister ancak her programın desteklediği veya desteklemediği video formatları olduğunu unutmamak gerekir. Eğer farklı uzantılara sahip videoları izlemek isterseniz birtakım format dönüştürme programlarına ihtiyacınız olabilir.

Hazırladığımız listede yer alan programların ücretsiz ve kullanımının kolay olmasına dikkat ettik. Bu programlar arasından en çok hangisini beğenirseniz beğenin, yazının sonundaki indirme bağlantıları ile o programı kolaylıkla indirebilirsiniz.

Video Formatı Dönüştürme Programları Listesi

  • Format Factory
  • Any Video Converter
  • Freemake Video Converter
  • Total Video Converter
  • HandBrake
  • XMedia Recode
  • Free Studio
  • Wondershare Video Converter Ultimate

Yukarıdaki programları en iyi video formatı dönüştürme programları oluşturuyor. Bu programları kullanmanın avantajlarını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

1. Format Factory

Format Factory, videonun yanı sıra ses ve resim dosya formatlarını da dönüştürmek için kullanabileceğiniz tamamen ücretsiz medya dönüştürme yazılımıdır. Odak noktası format dönüştürme olsa da bunun dışında daha birçok özellik sunuyor.

Bu programla video ve ses dosyaları üzerinde kırpma, kesme, ayırma vb. işlemleri gerçekleştirmek mümkündür. Desteklediği dosya uzantıları arasında MP3, MOV, AVI, M4A, AMR, MMF, TIF gibi birçok dosya formatı vardır.

2. Any Video Converter

Any Video Converter AVI, MP4, WMV, FLV, MKV, MP3, WebM, 3GP, SWF gibi dosya formatlarını destekleyen, kolay bir kullanım sunan ücretsiz bir dosya formatı dönüştürme programıdır. Medya oynatıcınızın desteklemediği ya da videoyu yüklemek istediğiniz YouTube gibi sitelerin desteklemediği formatları Any Video Converter ile kolayca değiştirebilirsiniz.

3. Freemake Video Converter

Freemake Video Converter, videoları ve ses dosyalarını ücretsiz olarak istediğiniz bir dosya formatına dönüştürebileceğiniz yazılımdır. AVI, MP3, MP4 ve WMV gibi dosya formatları kendi aralarında dönüştürülebilir.

4. Total Video Converter

Total Video Converter, dosya formatlarını farklı formatlara dönüştürerek iPhone, Xbox ve diğer cihazlarla uyumlu hâle getirmenizi sağlayan bir video formatı dönüştürme programıdır. Videoların formatını dönüştürmenin yanı sıra resim ve ses dosyalarını da dilediğiniz bir formata dönüştürme imkânı sunar. Total Video Converter videoları DVD/SVCD/VCD olarak da yazabilirsiniz.

5. HandBrake

MP4, MKV, AAC, MP3 ve çok daha fazlası için destek sunan HandBrake, DVD filmleri MPEG-4 formatına çevirme olanağı sunuyor. Program ayrıca tüm diski değil, bölüm bölüm almayı da mümkün kılıyor.

6. XMedia Recode

XMedia Recode ücretsiz bir format dönüştürücüdür. Akıllara gelebilecek neredeyse tüm video ve ses formatlarını (M4A, MOV, 3GP, AC3, AAC, AVI, FLAC, FLV, MP4, SWF, VOB WAV, WMV, MP3 vb.) destekler.

7. Free Studio

Free Studio, ses ve video dosyaları üzerinde düzenleme işlemi gerçekleştirebileceğiniz, farklı formatlarda kaydedebileceğiniz, özellik bakımından geniş bir yelpaze sunan bir yazılımdır. Bu programla ses ve video formatlarını herhangi bir site, cihaz, taşınabilir aygıt için uygun hâle getirebilirsiniz.

8. Wondershare Video Converter Ultimate

Wondershare Video Converter Ultimate adlı program, Windows PC için dosya formatı değiştirme ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz ücretsiz bir programdır. Video formatını değiştirmenin yanı sıra video izleme, yayımlama ve indirme için birebir olduğu söylenebilir.

Ücretsiz Video Dönüştürücü
MP4, MP3 ve + formatları dönüştürün

'den fazla girdi biçimi

4K ve Full HD'yi çevrimiçi olarak dönüştürün

Istediğiniz video biçimini kullanın: AVI, MP4, MKV, WMV, MPG, 3GP, 3G2, SWF, FLV, TOD, AVCHD, MOV, DV, RM, QT, TS, MTS, vs. Dışardan müzik ve (MP3, AAC, WMA, WAV) ve fotoğraf (JPG, BMP, PNG, GIF) alıp ücretsiz ve kolayca video'ya dönüştürün!

DVD Yazdırın - 40 saate kadar

DVD/Blu-ray'i kopyalayın ve yazın

Freemake'in iki saat sınırı yoktur ve DVD videolarını standart DVD'lerde 20 saat ve çift katmanlı DVD'lerde 40 saat yazabilir. Birden fazla DVD kopyası oluşturabilir ve sonucu bilgisayarınıza ISO görüntüsü veya DVD klasörü olarak kaydedebilirsiniz.

Kes, Birleştir, Döndür, Boyutu Sınırla

Klipleri kesin, birleştirin ve döndürün

Dosyanızdan video parçaları kesin. Videoyu döndürün veya çevirin. Birçok videoyu tek bir dosyada birleştirin. Çıktı dosyasının boyutunu istediğiniz gibi sınırlayın. Çıktı videosunu istenilen en boy oranına göre ayarlayın: siyah çizgiler ekleyin, genişletin, yaklaştırın, oto-ayarlayın.

Yerleştirme Simgesi

AVI, MP4, MP3 olarak çıktı alın

Videoları ücretsiz olarak birçok yaygın video biçimine dönüştürün. DVD filmlerini ayıklayın ve AVI, WMV, MP4, MPEG, MKV, FLV, SWF, 3GP'ye dönüştürün. Videoları Flash'a dönüştürün ve doğrudan web sayfanıza gömün. Ücretsiz video dönüştürücümüzle video ve ses dosyalarınızı MP3'e dönüştürün.

Altyazıları dönüştür

Altyazı Destekli Ücretsiz Video Dönüştürücüsü

DVD, MKV, MOV dosyalarını ücretsiz olarak herhangi bir biçim ya da aygıta uygun olarak gömülü altyazıyla birlikte çevirebilirsiniz. SSA/SRT/ASS biçimindeki harici altyazıları herhangi bir video biçimine bizim ücretsiz video dönüştürücümizle ekleyin.

YouTube'a yükle

Foto ve MP3'lerinizi YouTube'a yükleyin

Ücretsiz video dönüştürücümüzle Youtube'a videolar, slayt gösterileri ve MP3 yükleyin. Youtube'a AVI, WMV, MP4, 3GP, JPG, BMP, GIF v MP3 yükleyin. Gerektiğinde program videoları 15 dakikalık parçalara böler ve onları aynı çalma listesine ekler.

Free download

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası