grid autosport download for free / GRID™ Autosport'yı PC'ye indirin | GameLoop Yetkilisi

Grid Autosport Download For Free

grid autosport download for free

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Ignite your high-speed career as a pro-racer in Codemasters' AAA hit — engineered to deliver an irresistible mix of simulation and arcade handling.

CONSOLE-QUALITY RACING
GRID Autosport looks and feels exceptional, with pin-sharp visuals and outstanding performance.

CARS AND CIRCUITS
Unleash a ton of high-performance rides across a ton of tracks, routes, runs and loops.

BUY ONCE, RACE FOREVER
Download additional cars and tracks absolutely free.

BEST IN CLASS CONTROLS
Enjoy intuitive touch and tilt controls or play with a gamepad.

SCALABLE DIFFICULTY
From super-easy to ultra-realistic, you set the bar and handle the car.

===

Important information regarding GRID Autosport:

GRID Autosport requires iOS 14 or later. You will need 6GB of free space to install the base game with all of the free DLC packs, and we recommend having at least 8GB of free space to avoid installation issues.

Supported iPhones:

• iPhone 6S / 6S Plus and later
• Any iPhone SE
• iPod Touch (7th generation, )

Supported iPads:

• iPad mini (5th generation, ) and later
• iPad Air (3rd generation, ) and later
• iPad (5th generation, ) and later
• Any iPad Pro

• If you require assistance, please contact our support team at [email protected]

© The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters"®, "Ego"®, the Codemasters logo and "GRID"® are registered trademarks owned by Codemasters. "GRID Autosport"™ and "Codemasters Racing"™ are trademarks of Codemasters. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license. Originally developed and published by Codemasters. Developed for and published on iOS by Feral Interactive Limited. iOS, iPhone and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Feral and the Feral logo are trademarks of Feral Interactive Ltd. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

• Adds Korean language support (text only)

Oylar ve Yorumlar

Grid Autosport

Mobil cihazlar için devrim niteliğinde bir oyun olmuş çak başarılı. Hiçbir kasma ve hata yaşatmıyor böyle grafikler mobilde daha önce hiç görülmemiş kesinlikle tavsiye ediyorum. Elinize emeğinize sağlık.

Fena

Verdiğiniz paraya değer grafikler araçlar pist görüntüleri çok gerçekçi İstanbul park bile oyunda var takvimlerde olmamasına rağmen en güzel tarafıda araçlar hazır şekilde elinizin altında kazanmak biraz zor ama oyun çok güzel tavsiye ederim mutlaka alın oynayın

İç kamera berbatlığı.

Her şey iyi hoş ama o iç kamera nedir? Bu kadar para ver ama o iç kameraya bak,delirmemek elde değil. 30 mb lik oyunlarda bile daha iyi bir iç kamera var. Ne olur şunu düzeltin.. bir güncelleme yapın..

Thank you for your feedback on GRID Autosport for iOS.

The in-car view is identical to the original computer and console versions, but we are looking at ways to improve this for the iOS version and if we are successful will include this in a future update.

If there is anything else you want to discuss, please contact us using the Email Support Option, which is found via Help in the Main Menu of the game. Please include "App Store Review" in the subject line of your email.

Feral Support

Feral Interactive Ltd adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Kullanıcı İçeriği
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Feral Interactive Ltd

Boyut
4,1 GB

Kategori
Oyunlar

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Diller

Almanca, Basitleştirilmiş Çince, Fransızca, Geleneksel Çince, Japonca, Korece, Lehçe, Portekizce, Rusça, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. Originally developed & published by Codemasters. Developed for & published on iOS by Feral Interactive Limited.

Fiyat
₺,99

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. All DLC₺0,00
  2. HD Textures₺0,00
  3. All DLC₺0,00
  4. HD Textures₺0,00
  5. Best of British Pack₺0,00
  6. Black Edition Pack₺0,00
  7. Road & Track Pack₺0,00
  8. Drag Pack₺0,00
  9. Sprint Pack₺0,00
  10. Coupé Style Pack₺0,00

Destekledikleri

  • Aile Paylaşımı

    Aile Paylaşımı etkinleştirildiğinde abonelikler dâhil bazı uygulama içi satın alımlar aile grubunuzla paylaşılabilir.

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Apk AdıGRID Autosport Çatlak Apk
Apk Sürümüv
beden GB
PublisherFeral İnteraktif Ltd.
cihazİsimAndroid
Bağlantıyı İndir

GRID Autosport Crack APK'nın son sürümünü indirebilirsiniz. GRID Autosport çok popüler bir yarış oyunudur. Bu oyunun kullanıcıları tüm dünyada mevcuttur. GRID Autosport oyununu Android cihazınıza yükleyebilirsiniz. GRID Autosport Crack Mod Apk'yı indirmek çok kolaydır. GRID Autosport Mod APK Sınırsız Para ve Altın.

Bu oyunla ilgili tüm detayları bu yazımızda verdik. GRID Autosport Mod Apk'nın indirme bağlantısı bu gönderide mevcuttur. Nereden bu oyunu indirerek, herhangi bir Android cihazınız, Windows, Mac, PS4 tarafından oyalanabilir. GRID Autosport çok popüler bir oyundur. Bu oyun PC'de de yazılım yardımı ile oynanabilmektedir. GRID Autosport Crack Apk hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu yazıyı tamamen okuyun.

GRID Autosport Mod Apk Hakkında

Grid Autosport Crack, Codemasters tarafından oluşturulmuş bir yarış oyunudur ve Windows, Mac, PS4 ve Xbox ile uyumludur. Oyun daha sonra mobil cihazlara yarış getirmek için tasarlandı ve özellikle oyun artık iOS sürümü için mevcut. (Grid Autosport Crack Apk) Android sürümü bu yılın ikinci yarısında çıkacak. Çok sayıda insan Grid Autosport oyununu oynuyor. Bu oyun en çok bilgisayarda yani Android'de oynanmaktadır.

GRID Autosport Crack'te kariyerinize Kariyer modunda başlayan bir yarış arabası sürücüsü olacaksınız. Kolaydan zorlu seviyelere kadar, 'den fazla farklı rotaya bölünmüş bir yarışta, şehirdeki hız kovalamacalarında, inanması zor veya bazı durumlarda kaza aşamasıyla test edileceksiniz. Oyun ayrıca, her oyun modunun benzersiz özelliklere sahip olduğu standart oyun moduna da sahip olacak. Çevrimiçi oynarken, dünyanın dört bir yanından diğer oyunculara karşı rekabet edebileceksiniz. Çok oyunculu oynadığınızda, kimin en yetenekli olduğunu belirlemek için arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz. Turnuva modunda da yarışmaya katılabilirsiniz. Grid Autosport oyununun crack sürümünü indirmek çok kolay, linkini bu yazımızda vermiştik. Bu uygulamayı nereden indirebilirsiniz.

Özellikler GRID Autosport Crack Apk

Grid Autosport'un birçok özelliği var. Orijinal APK'da birçok özelliği WhatsApp'a yüklemeniz gerekebilir. Ancak Grid Autosport Mod Apk'ta herhangi bir ücret almayacaksınız. Ve tüm özelliklere tamamen ücretsiz olarak sahip olacaksınız. Grid'in en büyük avantajlarından biri, herhangi bir mikro işlem olmaması olabilir. Evet, doğru duydunuz. Mikro işlemler yoktur. Bir kez ödeyin ve parkurun sahibi olun. araç ve palet. inanılmaz! Birkaç parkurda birden fazla düzen var ve bunlar ayrı parkurlar olarak kabul ediliyor, ancak yine de harika.

GRID Autosport Crack Grafik Kalitesi

Grid Autosport Game'in grafik kalitesinden bahsetmişken, grafik kalitesi çok iyi. Bu oyun hi cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmıştır. Full HD olarak da oynayabilirsiniz. Herhangi bir oyunun grafik kalitesi çok önemli bir rol oynar. Bir oyunun grafik kalitesi iyi değilse o oyun iyi sayılmaz. Grid Autosport bir yarış oyunudur.

(GRID Autosport Crack)İndirme Bağlantısı

GRID Autosport Crack Apk'ı buradan indirebilir ve keyfini çıkarabilirsiniz. Herhangi bir APK, burada verilen bağlantıdan çok kolay bir şekilde indirilebilir.
Hemen İndir

İyi bir trafik kalitesinin gerekli olduğu. Ve Grid Autosport Crack versiyonunda herhangi bir taviz görmeyeceksiniz. Bu oyun çok iyi tasarlanmış ve grafik kalitesi üzerinde çok fazla çalışma yapılmıştır. Sound Party hakkında konuşun, ses kalitesi 3D ses getiriyor. Grid Autosport Game'de daha iyi bir ses kalitesi duyabilirsiniz. Bu da bu oyunu daha da eğlenceli kılıyor. Bu oyun çok daha iyi bir kalite ve ses kalitesi ile tasarlanmıştır. Bu oyunu oynarken herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

GRID Autosport Crack Uygulaması nasıl kurulur?

GRID Autosport Crack'i play store'dan da indirebilirsiniz. Ancak tarafımızda verilen linkten nasıl kurulacağını aşağıdan indirebilirsiniz.
  1. İlk İndir GRID Autosport Crack Apk.
  2. APK Dosyasını seçin ve Telefon Belleğine veya SD Karta kaydedin.
  3. APK/Oyun yükleme.
  4. Bilinmeyen Uygulama İznine İzin Vermeyi unutmayın.
  5. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra apk'nız başarıyla yüklenmiştir.
  6. Şimdi bu uygulamanın tadını çıkarabilirsiniz
Kategoriler Apk

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası