il içi boş kontenjanlar 2018 / Yılı İl İçi İhtiyaç Listesini Açıklayan İller - 80 İl

Il Içi Boş Kontenjanlar 2018

il içi boş kontenjanlar 2018

İl içi öğretmen ataması Ağrı boş kontenjan okul listesi

AĞRI il içi öğretmen ataması boş okul ve boş kalan öğretmen kadroları tam liste haberimizde. İl içi isteğe bağlı öğretmen yer değiştirme başvuruları başladı son gün ise 25 mayıs cuma günü. İl içi tayini yani il içi ataması yapmak isteyen öğrenciler başvuruları online olarak funduszeue.info adresinden yapacak. İşte Ağrı ili il içi öğretmen ataması ile öğretmen alacak boş okul kadroları

Abone ol

Öğretmenlerin heyecanla beklediği il içi ataması başvuruları  başladı. Binlerce öğretmen isteğe bağlı il içi yer değiştirme başvurusunda bulunacak. İl içi ataması başvurusu için MEB tarafından açıklanan son gün ise 25 mayıs cuma günü. 3 gün boyunca öğretmenler il içi yer değiştirme başvurusunu online olarak yapabilecek. Peki Ağrı il içi atama boş kalan kadrolar ve il içi atama boş okullar hangisi? Boş kalan okul listesi haberimizde

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kocaeli, Afyon, Kütahya, Mersin, Adana il içi atama boş okullar ve il içi boş kalan kadrolar İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından açıklanıyor.  İl içi öğretmen yer değiştirmesi sonuçları ise en geç 30 Mayıs'a kadar açıklanacak. 

AĞRI İL İÇİ ATAMASI BOŞ OKUL KADROLARI İÇİN TIKLAYIN

İl içi atama isteyecek öğretmenler bulunduğu ilin milli eğitim müdürlüğü tarafından yayınlanan yılı öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme alan bazlı ihtiyaç listesi kontrolü yapması tercihlerinin doğru olması açısından önemlidir.

Başvurular, funduszeue.info veya funduszeue.info adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır.

İL İÇİ ATAMA BOŞ KALAN KADROLAR:  Mayıs ayı öğretmenlerin isteğe bağlı il içi yer değişikliği ile ilgili kontenjan listeleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanmayacak. Öğretmen arkadaşlar bu listeleri İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak olarak bekliyorlarsa yanılıyorlar. İl içi atamalarda münhal boş normlar İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından ilan edilir. MEBBİS il içi atama başvuru sayfasında öğretmenlere tüm okullar gözükür ancak boş olan normlar İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından açıklanır. Öğretmenlerin yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları için yayınlanan boş okullar listesine göre tercih yapılması yararlı olur.

YILI İL İÇİ ATAMA BOŞ OKULLAR: Eğitim kurumlarına görevli öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları Mayıs tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. Öğretmen ihtiyaç listesi öğretmenlerin tercihlerini sağlıklı yapabilmeleri için bilgi amaçlı yayımlanmıştır.  Sıramatiğin çalıştırılması sonucu bir okuldaki mevcut öğretmenin başka bir kuruma atanması sonucunda, kadronun boşalması nedeniyle bu okulu tercih eden en yüksek puanlı kişi onun yerine atanabilmektedir. İl içi atamalar eş zamanlı yapılmaktadır. İl içi tercih işlemlerinde ihtiyaç olup olmamasına bakılmaksızın alanında norm bulunan tüm kurumlar tercih edilebilinmektedir. İhtiyaç listesinde eğitim kurumlarının hizmet bölgesi ve hizmet alanları da belirtilmiştir. Hizmet alanı 4, 5, 6 olan eğitim kurumları zorunlu hizmet alanıdır.

 ÖĞRETMENLERİN YILI İLLER ARASI İSTEĞE VE ZORUNLU ÇALIŞMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN DUYURU

Öğretmenlerin, yılı iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri, 17/04/ tarihli ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda aşağıda belirtilen açıklamalar çerçevesinde yapılacaktır.

1- Zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmayanlar ile bu yükümlülüklerini tamamlayan veya muaf olan öğretmenlerden 30 Eylül tarihi itibarıyla bulundukları ilde en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar, iller arasında yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.

2- Doğrudan Bakanlığa bağlı taşra teşkilatı kapsamında bulunan eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, istemeleri halinde iller arası yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.

3- Çeşitli nedenlerle veya hizmetin gereği olarak iller arasında yer değişikliği yapılanlardan yargı kararı gereğince eski görev yerine iade edilen öğretmenlerin eski ve yeni görev yerlerindeki hizmet süreleri 3 yılın hesabında birlikte değerlendirilecektir.

4- Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatı ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında geçici olarak görevli olup 30 Eylül tarihine kadar kadrolarının bulunduğu eğitim kurumuna döneceklerini beyan eden öğretmenlerden kadrolarının olduğu ilde en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar, yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir. Bunlardan en geç 01 Ekim tarihi itibarıyla atandıkları eğitim kurumunda göreve başlamayanların atamaları iptal edilecektir.

5- Yurt dışında görevlendirilenler ile aylıksız izinli olan öğretmenlerden yurt dışı görev süresi veya aylıksız izinlerinin 30 Eylül tarihine kadar sona ereceğini belgelendirenler, diğer şartları da taşımaları kaydıyla, yer değiştirme başvurusunda bulunabilecektir. Yer değişikliği gerçekleştirilen öğretmenlerden en geç 01 Ekim tarihi itibarıyla görevine başlamayanların atamaları iptal edilecektir.

6- 06/05/ tarihinden sonra atanıp birinci, ikinci ve/veya üçüncü hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında toplam 3 yıllık çalışma süresini tamamlayan veya 30 Eylül tarihi itibarıyla tamamlayacak olan öğretmenlerden zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanında hiç görev yapmamış ya da eksik hizmeti 6 aydan fazla olanlar, zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere il içinde veya iller arasında dördüncü, beşinci veya altıncı hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarına tercihleri doğrultusunda atanacaktır. Bunlardan tercihlerinden herhangi birine atanamayanlar ile tercihte bulunmayanların atamaları, alanlarında norm açığı bulunan diğer zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarına Bakanlıkça resen yapılacaktır.

7- Birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alanlarında görev yapan zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden;

a) Sağlık ve eş durumu mazeretleri nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenmiş olanlar,

b) Başvuruların son günü itibarıyla adaylıkları kaldırılmış olanlar, istemeleri halinde zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer

değiştirme başvurusunda bulunabilecektir.

Bu kapsamdaki öğretmenlerde 3 yıllık çalışma süresi aranmayacak; tercihlerinden herhangi birine atanamayanlar ise bulundukları yerlerde görevlerine devam edecektir.

8- Dördüncü, beşinci ve altıncı hizmet alanlarında görevli zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden 30 Eylül tarihi itibarıyla bulundukları ilde 3 yılını dolduranlar iller arasında, bulundukları eğitim kurumunda 3 yılını dolduranlar ise il içinde zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.

9- Birinci, ikinci veya üçüncü hizmet alanlarında görev yapmakta iken Ocak tarihi itibarıyla zorunlu çalışma yükümlüğü öngörülen dördüncü, beşinci veya altıncı hizmet alanları kapsamına alınan eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, görev yaptıkları eğitim kurumunda kalabilecekleri gibi, istemeleri halinde zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme isteğinde de bulunabileceklerdir.

Eğitim kurumu müdürlükleri, ilçe ve il milli eğitim müdürlükleri, yukarıda belirtilen 3 yıllık çalışma süresini doldurmaları nedeniyle bu yıl zorunlu çalışma yükümlülüğüne tabi tutulacak öğretmenlerin tespit ve takibini yaparak bu öğretmenlerimizin yer değiştirme başvuru formu doldurmasını sağlayacaktır. Başvuru formu doldurmayanların formları eğitim kurumu müdürlüklerince doldurularak onaylanacaktır. Zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerin tespitinde ihmali görülen yöneticiler hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

Yer değiştirme başvurularına ilişkin tereddütler öncelikle il milli eğitim müdürlüklerince giderilecek; bu şekilde giderilemeyen tereddütler ise Bakanlığa bildirilecektir. Yukarıda belirtilen açıklamalarda yer almayan hususlarda Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin ilgili hükümleri esas alınacaktır.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

ağrıil içi yer değiştirme il içi atama

İl içi atama başvuruları başladı! Öğretmenlerin yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvurusu (MEBBİS)

yılı il içi atama başvuruları bugün başladı. Öğretmenler il içi yer değiştirme başvurularını 25 Mayıs'a kadar yapabilecek. Öğretmenler MEBBİS girişi yaparak boş kadrolara başvurularını yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı isteğe bağlı yer değiştirme ihtiyaç listeleri yavaş yavaş açıklanıyor.

Yayınlanma: - 22 Mayıs Güncellenme:

İl içi atama başvuruları başladı! Öğretmenlerin yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvurusu (MEBBİS)

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği doğrultusunda il içi atama başvuruları başladı. Öğretmenler il içi atama başvurularını Mayıs tarihleri arasında yapacak. İl içi atama başvuru sonuçları ise en geç 30 Mayıs’ta açıklanacak.

İL İÇİ YERLEŞTİRME BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

İl içi atama başvvuruları, funduszeue.info veya funduszeue.info adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır. Yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenler; Elektronik Başvuru Formuna yansıtılacak kimlik, öğrenim, Bakanlık atama alanı, hizmet süresi, hizmet puanı ve benzeri bilgilerini başvuru yapmadan önce MEBBİS e-Personel Modülünden (Özlük) kontrol ederek yanlış ya da eksik bilgilerinin düzeltilmesini belgeye dayalı olarak eğitim kurumu, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerinden talep edecektir.

MEBBİS ÖĞRETMEN GİRİŞ EKRANI

mebbis

KONTENJANLAR BELLİ OLDU MU?

İl içi tayin kontenjanları, her il için ayrı belirleniyor. Belirlenen kontenjanlar, başvuruda bulunacak öğretmenlerin görev alanındaki il müdürlükleri tarafından resmi internet sitesinde yayınlanacak.

İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME İÇİN ŞARTLAR NELER OLACAK?

1- Zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayan, zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayan, zorunlu çalışma yükümlüsü olanlar veya bu yükümlülükten muaf tutulan öğretmenler ile sağlık ve eş durumu mazereti sebebiyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenecek öğretmenlerden 30 Eylül tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar, il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.

2- Zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden;

a) 1, 2 ve 3'üncü hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında adaylık dâhil 3 yıl görev yapanlar,

b) 4, 5 ve 6'ncı hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında görev yapanlardan bulundukları eğitim kurumunda 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar,

c) 1, 2 ve 3 üncü hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında görev yapanlardan başvuruların son günü itibarıyla adaylığı kaldırılmış olanlar 3 yıllık çalışma süresi şartı aranmadan, istemeleri hâlinde, il içinde zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen eğitim kurumlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.
ogretmen-shutter-2

3-Zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden 30 Eylül tarihi itibarıyla zorunlu çalışma yükümlüğünü tamamlayacak olanlar istemeleri halinde il içinde 1, 2 ve 3'üncü hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarına yer değişikliği isteğinde bulunabilecektir.

4- Üç yıllık sürenin hesabında öğretmenin;

a) Kadrosunun bulunduğu eğitim kurumunda sözleşmeli öğretmen veya asker öğretmen olarak geçirdiği süreler dâhil, fiilen öğretmen olarak geçirdiği süreler ile diğer eğitim kurumlarında ders okutmak üzere ya da eğitim kurumu yöneticisi olarak görevlendirildiği süreler,

b) Hizmetin gereği olarak il içinde veya iller arasında yer değişikliği yapılanlardan yargı kararı gereğince eski görev yerine iade edilenlerin eski ve yeni görev yerlerindeki hizmet süreleri,

c) Görevli oldukları eğitim kurumunun dönüştürülmesi, kapanması, eğitim kurumunda norm kadro fazlası olmaları veya hizmetin gereği ve çeşitli nedenlere bağlı olarak idari tasarrufla istekleri doğrultusunda ya da resen görev yerleri değiştirilen öğretmenlerin bulundukları eğitim kurumlarında ve daha önceki eğitim kurumlarında geçen hizmet süreleri birlikte değerlendirilecektir.

askerinternetmebMilli Eğitim BakanlığıSağlıkSözleşmeli öğretmen

Il içi belli olan iller

4 ağustos itibariyle il içi öğretmen ataması belli olan iller Web5 ta’ Mej · Bu, il içi isteğe bağlı yer değiştirme, iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme ve yaz tatili mazerete ilişkin yer değiştirme olabilir. … vinyada academy İl İçi Atama Sonuçlarını Açıklayan İller - funduszeue.info İl içi atama tayin sonuçları açıklanan iller! MEB il içi tayin il içi belli olan iller mean Türkiye Türkiye MEB öğretmen iller arası yer değiştirme atamaları ne zaman? Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları ne … Web7 ta’ Ġun · Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kadrolarında çalışan öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuru takvimi yayınlandı. Temmuz ve Ağustos aylarında … vinyabike Web23 ta’ Lul · İl içi yer değişikliğine başvuracak öğretmenlerin hizmet puanları, başvuruların son günü olan 27 Temmuz tarihi dikkate alınarak belirlenecektir. 2. il içi belli olan iller mean İl’diler, İlçe oldular funduszeue.info Türkiye ÖĞRETMENLERİN İLLER ARASI İSTEĞE VE - T.C. Millî Eğitim WebProjeler. Bakanlığımız İller İdaresi Genel Müdürlüğünce yürütülen ve vatandaşlarımızın acil çağrı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye genelinde Acil Çağrı Merkezlerinin … vinya bike Türkiye ÖĞRETMEN İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Türkiye Mülki İdare Haritası (Dilsiz & Renkli): İl Ve - Milliyet il içi belli olan iller mean Web29 ta’ Mej · İl içi isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları için beklenen tarih geldi. Birçok öğretmen başvuru sonuçlarını büyük bir heyecanla bekliyor. İl Milli Eğitim … Web23 ta’ Lul · İl içi yer değişikliğine başvuracak öğretmenlerin hizmet puanları, başvuruların son günü olan 27 Temmuz tarihi dikkate alınarak belirlenecektir. 2. Web8 ta’ Mar · Türkiye'de ''Ç'' harfi ile başlayan toplam 3 tane il bulunmaktadır. Bu iller aşağıdaki gibidir; Çanakkale, Çankırı, Çorum; Ç ile başlayan illeri kısaca tanıyalım. Çorum, İç Orta Karadeniz Bölgesi'nde … vinyabike il içi belli olan iller mean il içi tayin açıklayan iller - funduszeue.info - Forum İl olmaya yakın ilçeler belli oldu! Listede sürpriz yerler var… Web8 ta’ Lul · Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda görevli öğretmenlerin isteğe bağlı il içi yer değiştirme başvuruları başlıyor. Başvuruda bulunmak isteyen binlerce öğretmen kontenjan listesine göz atmak istiyor. Peki, MEB il içi kontenjan listesi belli oldu mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı ve İl içi kontenjan açıklayan iller Web5 ta’ Aww · Mevduat bankalarında altın oranı en yüksek iller yüzde 43,22 ile Karabük, yüzde 35,18 ile Gaziantep, yüzde 29,72 ile Kastamonu, yüzde 27,62 ile Kocaeli ve yüzde 26,39'la İstanbul. Katılım il içi belli olan iller mean Webç) Mülki protokol ve merasim hizmetlerini düzenlemek, d) Mahalli idarelerin idari vesayete ilişkin olarak İçişleri Bakanlığında olan görev ve yetkilerini kullanmaya ilişkin iş ve … vinya del metge Web5 ta’ Set · Bir yandan da okur yazar oranı en düşük olan üçüncü il. - Şanlıurfa: Türkiye'nin en ucuz illerinden biri. Fiyatlar ortalamanın yüzde 4,4 gerisinde. vinxu mm2 script il içi belli olan iller mean Öğretmen il içi atama sonuçları ne zaman saat kaçta - Sabah il içi atama tayin sonuçları açıklanan iller - Takvim Web28 ta’ Lul · İl içi atama sonuçları açıklanan iller henüz belli olmadı. Sonuçlar açıklandığı takdirde funduszeue.info adresinden öğrenebileceksiniz. İL İÇİ ATAMA TAYİN … vinya coral gables happy hour Web9 ta’ Lul · Haberler Eğitim Haberleri Öğretmen il içi ihtiyaç listesi Temmuz ayı MEB Tayin rehberi ile öğretmen atamaları il içi boş kontenjan listesi açıklanan iller Giriş Tarihi: il içi belli olan iller mean Web27 ta’ Lul · İl içi yer değişikliğine başvuran öğretmenlerin hizmet puanları, başvuruların son günü olan 14 Temmuz tarihi dikkate alınarak belirlenecek. MEB'in takvimine göre, atama vinx vila tolstói İller İdaresi Genel Müdürlüğü - funduszeue.info Web4 ta’ Aww · Kamu Personeli \ Milli Eğitim Bakanlığı. Editörler : gubaz "eskiyara". 4 ağustos itibariyle il içi öğretmen ataması belli olan iller. 04 Ağustos … il içi belli olan iller mean Web22 ta’ Ġun · İl olmaya yakın ilçeler belli oldu! olsa da il olabilmek için sadece büyük bir nüfusa sahip olmak yeterli değil. 30'u büyükşehir statüsünde olan iller arasına katılmak isteyen vinya clairemont Web19 ta’ Lul · il içi tayin açıklayan iller. 19 Temmuz monna34 Memur: illa bütün gün bilgisayar başına kitleyecekler! 19 Temmuz Sonuçların ayın 19'unda açıklanacağı günler öncesinde belli! Bu saate kadar insanları merakla bekletiyorsunuz! Saat yok, açıklama yok. darkblue_06, 10 ay önce Gece yarısı il içi belli olan iller mean Web28 ta’ Lul · İl içi atama sonuçları açıklanan iller listesi öğretmenler tarafından merak edilerek araştırılmaya başlandı. Bulunduğu ilden başka bir ile atama talep eden … vinya Web27 ta’ Lul · İl İçi Atama Sonuçlarını Açıklayan İller funduszeue.info eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde o yere hareket ederek belli yol süresini, Ben Afyonkarahisar diyorum en son açıklayacak olan il için nofearkfy 28 Temmuz il içi belli olan iller mean Web23 ta’ Mej · İl içi kontenjan listeleri, illerin tamamında açıklandı. İşte, il içi yer değiştirme başvurusu hakkında yayımlanan ihtiyaç listelerinin tamamı; 01 Adana İl ihtiyaç listesi Web5 ta’ Aww · 23 İl Listesi'nde belirtilen illerin dışındaki illerde görev yapan ve 31 Aralık tarihi itibarıyla üç yıllık çalışma süresini tamamlamamış olan öğretmenler, istemeleri halinde zorunlu çalışma yükümlülükleri dikkate alınmak suretiyle listedeki 23 ille sınırlı olmak kaydıyla yer değiştirme başvurusunda il içi belli olan iller mean Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları ne … Web9 ta’ Ġun · Öğretmenlerin iller arası tayin ve il içi yer değiştirme başvuru tarihi, milyonlarca öğretmenin aramalarına konu oluyor. Webİç Anadolu bölgesinde, uçsuz-bucaksız kırların ortasında bulunan şehre “Kır şehri” anlamında, “Kırşehir” ismi verilmiştir. Günümüzde bile: bölgenin birçok yerinde, “Kır şehri” şehrin ismi olarak kullanılmaktadır. ilçe olan iller … Web12 ta’ Fra · Değer bazında en çok ihracat düşüşü olan iller sırasıyla milyon dolarla Bursa, milyon dolarla Sakarya ve milyon dolarla Denizli olarak kaydedildi. vinx vietnam il içi belli olan iller mean Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman MEB il içi yer değiştirme kontenjanları İl içi kontenjan Web29 ta’ Mej · Türkiye'de ''E'' harfi ile başlayan toplam 5 tane il bulunmaktadır. Bu iller aşağıdaki gibidir; Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir. Erzurum ve Eskişehir aynı zamanda büyükşehirdir. E ile başlayan illeri kısaca tanıyalım. İç … Web30 ta’ Lul · MEB öğretmen il içi atama sonuçları: il içi atama tayin sonuçları açıklanan iller belli oldu. İl Milli Eğitim Müdürlükleri (MEM) tarafından sonuçlar açıklanıyor. vinyabike il içi belli olan iller mean İller İdaresi Genel Müdürlüğü Kuruluş ve Görevleri Web8 ta’ Ġun · Birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alanlarında görev yapan zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden; sağlık ve eş durumu mazeretleri nedeniyle zorunlu çalışma … vinyaco Web4 ta’ Mar · Türkiye mülki idare haritası, ülkenin idari sınırlarını belirlemek ve belirtmek için kullanılmaktadır. Ülkenin mülki veya idari bölge sınırlarını, bölgede yer … vinya bcn il içi belli olan iller mean İl içi atama ihtiyaç listesi açıklanan iller Kontenjana göre il Web28 ta’ Lul · Milli Eğitim Bakanlığı'nın takvimine göre, il içi tayin isteyen öğretmenler Temmuz'da başvurularını yaptılar. Son olarak yayınlanan takvime göre il içi atama … vinya construction İl il MEB öğretmen il içi tayin sonuçları sorgulama ekranı: İl içi WebBültende illere göre ortalama yıllık gelir, il bazında faaliyet kolları, illerin GSYH büyüme hızı ve ekonomik büyümeye katkıları gibi birçok veri yer alıyor. 1 Kişi Başına Düşen Ortalama Yıllık Gelir En Yüksek İl Kocaeli, … vinya ariyaratne il içi belli olan iller mean MEB il içi atama sonuçları belli olan iller - Son Haberler Web29 ta’ Lul · İl içi atama sonuçları açıklanan iller merak ediliyor. Güncellenen Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemi Takvimi'ne göre isteğe bağlı olarak yapılan il içi … İl İçi Atama Sonuçlarını Açıklayan İller - funduszeue.info Öğretmen il dışı tayin ve il içi yer değiştirme - Milliyet En fazla döviz alan şehirlerin listesi açıklandı! İlk üç sıradaki iller Web27 ta’ Lul · İl İçi Atama Sonuçlarını Açıklayan İller funduszeue.info eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. atama emirlerinin kendilerine tebliğ … il içi belli olan iller mean Türkiye Web16 ta’ Ġun · Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada isteğe bağlı ya da zorunlu çalışma yükümlülüğü gibi sebeplerle görev yaptıkları yeri değiştirmek isteyen öğretmenler için il içi ve iller arası atama takvimi ilan edildi. vinya carles Öğretmen il içi ihtiyaç listesi Temmuz ayı MEB Tayin - Sabah İl içi atama ihtiyaç listesi açıklanan iller … Web4 ta’ Mar · Türkiye Dilsiz Haritası (Siyasi, İdari): İl Sınırları Çizili Siyah Beyaz Ve Renkli Dilsiz Haritası - Son Güncellenme: - #Türkiye #Harita il içi belli olan iller mean Web5 ta’ Aww · Milli Eğitim Bakanlığı, yılı öğretmenlerin iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmelerine ilişkin takvim yarın başlıyor. … MEBBİS son dakika: İl dışı ihtiyaç listesini açıklayan iller hangileri İl dışı tayin ataması ne zaman yapılacak? iller arası atama Web7 ta’ Ġun · Öğretmenlerin il içi ve il dışı isteğe bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde görev alan öğretmenlerin isteğe bağlı il içi, iller arası ile zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme ve mazerete bağlı yer değiştirme tarihlerini sayfamızdan görebilirsiniz. il içi belli olan iller mean İl içi ve iller arası yer değiştirme takvimi MEB: Öğretmen tayin MEBBİS son dakika öğretmenlerin il içi tayin sonuçları belli oldu … Web19 ta’ Lul · MEB Öğretmen il içi atama sonuçları ne zaman, hangi gün, saat kaçta belli olacak? Öğretmen il içi yer değiştirme tayin sonuçları sorgulama ekranı ile isim listesi açıklandı mı? MEBBİS İl içi atama sonuçları açıklayan iller listesi ! İl içi MEBBİS son dakika: İl dışı ihtiyaç listesini açıklayan iller hangileri Tüm illerin il içi kontenjan listesi açıklandı! İşte, o iller il içi belli olan iller mean Web23 ta’ Lul · İsteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme başvurusunda bulunacak olan öğretmenler, il dışı atama takvimini araştırıyor. … vinya castelldefels Türkiye Dilsiz Haritası (Siyasi, İdari): İl Sınırları Çizili Siyah WebBirinci, ikinci veya üçüncü hizmet alanlarında görev yapmakta iken görev yaptıkları eğitim kurumları Şubat tarihi itibarıyla zorunlu çalışma yükümlüğü öngörülen dördüncü, beşinci veya altıncı hizmet alanları kapsamına alınan zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenler, görev yaptıkları eğitim kurumunda kalabilecekleri gibi, istemeleri halinde il … vinya del mar azul il içi belli olan iller mean

il içi öğretmen kontenjanları: İl içi öğretmen atama başvurusunda dikkat! Başvurunuz yanmasın

İl içinde atama isteyen öğretmenler MEBBİS sistemi üzerinden başvuru yapmaya başladı. Başvuru yapan öğretmenler için aranan şartlar belli oldu. Şartlara uygunluk gösteren öğretmenler, 25 Mayıs cuma günü yani bu hafta sonuna kadar başvurular yapılabilecek. Başvuru yaparken bir diğer önemli nokta da kontenjanlar Ayrıca MEBBİS başvuru sonrası onaylama işlemini mutlaka yaptırmanız gerekiyor. Atama kontenjanları nasıl sorgulanır? İl içi atama nasıl yapılır?

Ayrıca Öğretmenler, il içi yer değişikliği başvurularında en çok 40 eğitim kurumu tercih funduszeue.infoımızdan MEBBİS üzerinden başvuru yaparken dikkat etmeniz gerekenleri ve atama kontenjanlarını bulabilirsiniz.

MEBBİS NEDİR?

MEBBİS yani Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri öğretmenlerin mesleki işlemlerini kolaylıkla halletmeleri için MEB tarafından oluşturulmuş elektronik sistemdir. MEBBİS giriş için: funduszeue.info

ATAMA KONTENJANLARI İL İL SORGULAMAYA AÇILDI

Atama için başvuran öğretmenler kontenjan durumlarının ilgili ilin MEB sitesinden öğrenebilecek. İl müdürlükleri tarafından her il için ayrı kontenjan belirleniyor. Bağlı bulunduğunuz MEB sitesinin sayfasından kontenjan sorgulama yapabilirsiniz.

MEBBİS'TEN İL İÇİ ATAMA BAŞVURU İŞLEMİ HAKKINDA

İnternet ortamında başvuruda bulunan öğretmenler, başvuru formunu MEBBİS üzerinden doldurduktan sonra eğitim kurumu müdürlüğü, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerinde onaylatmalı. Onaylanmamış başvuruların geçersiz sayıldığınız unutmayın.

Ayrıca MEBBİS sisteminde atama için başvuru yaparken mutlaka elektronik başvuru formuna yansıtılacak kimlik, öğrenim, Bakanlık atama alanı, hizmet süresi, hizmet puanı ve benzeri bilgilerinizi dikkatle kontrol edin.

İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME İÇİN ÖĞRETMENLERDE ARANAN ŞARTLAR

30 Eylül tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar, il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilecekler. İşte zorunlu çalışma yüküne göre atanma durumları

ZORUNLU ÇALIŞMASINI TAMAMLAYAN ÖRETMENLER;

Zorunlu çalışmasını tamamlayan ya da yükümlülüğü bulunmayan öğretmenlerden 30 Eylül tarihi itibarıyla çalıştıkları eğitim kurumunda en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar yer değiştirme talebinde bulunabilecek. il içinde 1, 2 ve 3’üncü hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarına yer değişikliği isteğinde bulunabilecektir.

ZORUNLU ÇALIŞMASI YÜKÜMLÜSÜ ÖĞRETMENLER;

- 1, 2 ve 3’üncü hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında adaylık dâhil 3 yıl görev yapanlar,

- 4, 5 ve 6’ncı hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında görev yapanlardan bulundukları eğitim kurumunda 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar,

- 1, 2 ve 3 üncü hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında görev yapanlardan başvuruların son günü itibarıyla adaylığı kaldırılmış olanlar 3 yıllık çalışma süresi şartı aranmadan, istemeleri hâlinde, il içinde zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen eğitim kurumlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.

ÜÇ YILLIK SÜRENİN HESABINDA ÖĞRETMENLER;

- Kadrosunun bulunduğu eğitim kurumunda sözleşmeli öğretmen veya asker öğretmen olarak geçirdiği süreler dâhil, fiilen öğretmen olarak geçirdiği süreler ile diğer eğitim kurumlarında ders okutmak üzere ya da eğitim kurumu yöneticisi olarak görevlendirildiği süreler,

- Hizmetin gereği olarak il içinde veya iller arasında yer değişikliği yapılanlardan yargı kararı gereğince eski görev yerine iade edilenlerin eski ve yeni görev yerlerindeki hizmet süreleri,

- Görevli oldukları eğitim kurumunun dönüştürülmesi, kapanması, eğitim kurumunda norm kadro fazlası olmaları veya hizmetin gereği ve çeşitli nedenlere bağlı olarak idari tasarrufla istekleri doğrultusunda ya da resen görev yerleri değiştirilen öğretmenlerin bulundukları eğitim kurumlarında ve daha önceki eğitim kurumlarında geçen hizmet süreleri birlikte değerlendirilecektir.


İŞTE BELLİ OLAN KONTENJANLAR 

02    Adıyaman İl MEM İçin Tıklayınız
03    Afyon İl MEM İçin Tıklayınız
04    Ağrı İl MEM İçin Tıklayınız
05    Amasya İl MEM İçin Tıklayınız
07    Antalya İl MEM İçin Tıklayınız
08    Artvin İl MEM İçin Tıklayınız
11    Bilecik İl MEM İçin Tıklayınız
12    Bingöl İl MEM İçin Tıklayınız
13    Bitlis İl MEM İçin Tıklayınız
15    Burdur İl MEM İçin Tıklayınız
16    Bursa İl MEM İçin Tıklayınız
17    Çanakkale İl MEM İçin Tıklayınız
20    Denizli İl MEM İçin Tıklayınız
21    Diyarbakır İl MEM İçin Tıklayınız
23    Elazığ İl MEM İçin Tıklayınız
25    Erzurum İl MEM İçin Tıklayınız
28    Giresun İl MEM İçin Tıklayınız
31    Hatay İl MEM İçin Tıklayınız
32    Isparta İl MEM İçin Tıklayınız
33    Mersin İl MEM İçin Tıklayınız 
34    İstanbul İl MEM İçin Tıklayınız
35    İzmir İl MEM İçin Tıklayınız
36    Kars İl MEM İçin Tıklayınız
38    Kayseri İl MEM İçin Tıklayınız
39    Kırklareli İl MEM İçin Tıklayınız
41    Kocaeli  İl MEM İçin Tıklayınız 
42    Konya İl MEM İçin Tıklayınız
43    Kütahya İl MEM İçin Tıklayınız
45    Manisa İl MEM İçin Tıklayınız
46    funduszeue.infoş İl MEM İçin Tıklayınız
47    Mardin İl MEM İçin Tıklayınız
48    Muğla İl MEM İçin Tıklayınız
49    Muş İl MEM İçin Tıklayınız
50    Nevşehir İl MEM İçin Tıklayınız
51    Niğde İl MEM İçin Tıklayınız
52    Ordu İl MEM İçin Tıklayınız
54    Sakarya İl MEM İçin Tıklayınız
55    Samsun İl MEM İçin Tıklayınız
56    Siirt İl MEM İçin Tıklayınız
57    Sinop İl MEM İçin Tıklayınız
58    Sivas İl MEM İçin Tıklayınız
59    Tekirdağ İl MEM İçin Tıklayınız
60    Tokat İl MEM İçin Tıklayınız
62    Tunceli İl MEM İçin Tıklayınız
64    Uşak İl MEM İçin Tıklayınız
65    Van İl MEM İçin Tıklayınız
66    Yozgat İl MEM İçin Tıklayınız
67    Zonguldak İl MEM İçin Tıklayınız

68    Aksaray İl MEM İçin Tıklayınız
70    Karaman İl MEM İçin Tıklayınız
72    Batman İl MEM İçin Tıklayınız 
73    Şırnak İl MEM İçin Tıklayınız
77    Yalova İl MEM İçin Tıklayınız
78    Karabük İl MEM İçin Tıklayınız
80    Osmaniye İl MEM İçin Tıklayınız

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası