hat aktifleştirme vodafone / Kısıtlı hattımı nasıl aktive ederim?

Hat Aktifleştirme Vodafone

hat aktifleştirme vodafone

Yeni Nesil Mobil Cüzdan

Vodafone Pay Nedir?

Yeni nesil mobil cüzdan uygulaması olarak tanımlanır. Vodafone Pay’in müşterilerine sunduğu üç farklı ürün bulunur. Bu ürünler; Vodafone Pay Uygulaması,Cüzdanım, Vodafone Pay Kart ve Vodafone Mobil Ödemedir.

Vodafone Pay Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Vodafone Pay kullanmak için 12 yaş üzerinde olmanız yeterli. Herhangi bir banka müşterisi olmadan Vodafone Pay uygulamasını kullanabilirsiniz. Vodafone Pay Uygulamasını Google Play Store ya da App Store’dan indirerek uygulamanın sizden istediği ad, soyad, TCKN, telefon numarası ve mail adresi gibi bilgilerinizi girerek uygulamaya kaydolmalısınız. Uygulamaya kayıt yaptıktan sonra kullanmanız için otomatik olarak Vodafone Pay Sanal Kart oluşturulur. Kartınızın limitini uygulama üzerinden güncelleyebilirsiniz. Fiziksel bir Vodafone Pay Kart sahibi olmak için ise Vodafone Mağazalarından kartınızı satın alabilirsiniz.

Vodafone Pay ile Nasıl Alışveriş Yapılır?

Vodafone Pay ile alışveriş yapmanın farklı yöntemleri bulunur. Öncelikle Vodafone Pay Fiziksel kartınız ile Visa geçen tüm mağaza ve alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz. Vodafone Pay Sanal Kart ile de yine Visa geçerli tüm online alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz. Her iki kart ile de alışveriş yapabilmek için Vodafone Pay uygulamasında yer alan “İşlemler” menüsünden kartlarınıza bakiye yüklemeniz yeterlidir. Fiziksel kartınıza ATM’ler aracılığı ile ya da EFT ile de bakiye yükleyebilirsiniz

Cüzdanım uygulaması ile de birden fazla alanda konfor elde edebilirsiniz. Örneğin hattınıza bakiye yüklemek, kolay paket ve cep TL yüklemek ya da fatura ödemek gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone Pay Kart Nerede Kullanılır?

Vodafone Pay Sanal Kartınızı Visa geçerli olan tüm online alışveriş sitelerinde kullanabilirsiniz. Vodafone Pay Fiziksel Kartınızı ise yine Visa geçerli olan tüm mağaza ve online alışveriş sitelerindeki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Vodafone Pay Mobil Cüzdan uygulaması ile Vodafone Mobil ve Vodafone Ev İnterneti faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Aynı zamanda uygulama ile Vodafone faturasız hatlar için kolay paket ya da cep TL yükleyebilirsiniz.

Vodafone Pay Kart Nerelerde Geçerli?

Vodafone Pay Sanal Kartınız Visa geçerli olan tüm online alışveriş sitelerinde geçerlidir. Vodafone Pay Fiziksel Kartınız ise yine Visa geçerli tüm online alışveriş sitelerinde ve mağaza içi alışverişlerde geçerlidir.

Kurumsal

Faturasız Hat DEVİR

Özel İletişim Vergisi : 260 TL

Ruhsat Ücreti (Yıllık) : 113,14 TL

Toplam : 373,14 TL

Mağazalarınıza gelerek devir yaptırmak isteyen müşterilerimizden, işleme ilişkin vergi ücreti olarak belirtilen 373,14 TL tutarın, sizler tarafından işlem sırasında tahsil edilmesi gerekmektedir.

Mağazalarımızdan yapılan Ön Ödemeli Devir işlemleri aylık olarak raporlanıp, devir işlem adet toplamı kadar tahsil edilen tutar, ilgili satış kanalına fatura edilecek ve primlerinden mahsup edilecektir.

Devir işleminde alınması gereken zorunlu evraklar:

Abonelik Sözleşmesi

Devir Eden ve Devir alan aboneye ait nüfus cüzdanı veya kimlik alternatif evraklarından biri

Devir Formu (Devir eden ve Devir alan tarafından imzalanmış)

Not: Yukarıdaki vergilerin dışında kalan , 113,14 TL tutarındaki “Telsiz Kullanım Vergi “ ücreti 12 eşit taksit ile aylık olarak, müşterinin cep lira yüklemelerinden ayrıca mahsup edilecektir.

Faturalı Hat DEVİR

İlk tesis ÖİV ve ruhsatname ücretine denk gelen 373,14 TL 12 taksit ile abonenin faturasına yansıyacaktır.

Devir ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 35,76 TL abonenin faturasına ayrıca yansıtılır.

Vodafone Pay

Vodafone yeni hat ne zaman açılır hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Vodafone faturalı hat ne zaman açılır işte detaylar.

Vodafone yeni hat açılma süreci aktivasyon kapsamında yaklaşık olarak 1 gün kadar sürmektedir. 1 günün sonunda yeni hat aktif olarak kullanılabilmektedir. Yeni hattınızı teslim aldığınız andan itibaren en fazla 1 günün sonunda kartınızın kullanıma açılmış olması gerekmektedir.

Yeni hat almak yerine hattınızı taşımayı tercih ettiyseniz hat taşıma sonunda yeni bir sim kartınız olacaktır. Sim kartının aktif olma süreci de 1 gündür. Genellikle birkaç saat içerisinde açılan sim kartı hat taşıma işleminin tamamlanması ile birlikte kullanılmaktadır.

Hat taşıma işleminin tamamlanması operatörler arasındaki iletişime bağlı olarak en fazla 4 gün kadar sürmektedir. Yazımızın devamında Vodafone faturalı hatların ne zaman açıldığına ve yeni hat aktifleştirme süreçlerine dair merak edilenleri inceleyebilirsiniz.

Vodafone Kolay Paket Yükle

Vodafone Faturalı Hat Ne Zaman Açılır

Vodafone faturalı hat yeni hat şeklinde alınıyorsa yaklaşık 1 gün sonunda açılmaktadır. Hattınızı taşıma kanalı ile Vodafone’a geçtiyseniz bu durumda mevcut operatörün kullanımından çıkmanız ve yeni operatörün kullanımına bağlanmanız bir süreç gerektirir. En fazla 4 iş günü sonunda hat taşıma işlemi tamamlanacaktır.

Hat taşıma işlemi tamamlandıktan sonra yeni Vodafone faturalı hattı 1 iş günü içerisinde aktif olarak kullanılabilir hale gelmektedir. Yeni hattınızı kullanmak için yapmanız gereken herhangi bir uygulama yoktur.

Vodafone Yeni Hat Aktifleştirme

Vodafone yeni hat aktifleştirme gibi bir işlem gerektirmeden hattın kullanımı mümkündür. Hattınızı almanız sonrasında hattın telefonun sim kart haznesine takılması gerekir. Operatör tarafından hattın kullanıma açılması sonrasında doğrudan hattı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hat açılırken pin bilgisi sorulabilir. Bu durumda hattın yanında gelen kart üzerinde yazan pin bilgisini kullanmalısınız. Kartınızı aktif olarak kullanmaya başladıktan sonra telefonunuzun sim kartı ayarlarını kullanarak açılışta pin kodu sorgusunu kaldırabilirsiniz.

Vodafone yeni hattınızı Vodafone Yanımda uygulamasında kullanmak üzere aktif hale getirmek isterseniz aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. Bunun dışında kartınızı normal olarak kullandığınızda yanımda uygulamasından faydalanmanız mümkün olmaz.

  • Vodafone Yanımda uygulamasını mobil cihazınıza indirin.
  • Hesabınız ile giriş yapın.
  • Başvurularım menüsünü seçin.
  • Sim kartı aktive et butonuna tıklayın.
  • Sim kartınızın size teslim edildiği zarfta bulunan bir barkod mevcuttur.
  • Barkodu gelen ekranda taratın.
  • Sim kart aktivasyonu Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden tamamlanmış olacaktır.

Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden yeni hattı aktif hale getirdiğinizde sim kartınızı uygulamaya tanıtmış olursunuz. Böylece Yanımda kapsamında sunulan tüm fırsatlardan faydalanabilir ve uygulamayı tam anlamı ile aktif olarak kullanabilirsiniz.

Vodafone Hattım Açılmadı Ne Yapmalıyım

Vodafone hattım açılmadı ne yapmalıyım? Hattınız 1 gün içerisinde açılmadıysa bu noktada hattın açılması için talepte bulunabilirsiniz.

Operatör tarafından kısa sürede tamamlanan yeni hat aktifleştirme süreci bazı nedenler ile gerçekleştirilmeyebilir. Bu gibi durumlarda başvurabileceğiniz iki kanal bulunmaktadır. Bunlardan ilki müşteri hizmetlerini aramak ikincisi ise yetkili bir Vodafone şubesine giderek destek almaktır.

Vodafone müşteri hizmetleri iletişim numarası; 0542 542 00 00 olarak müşterilerine 7/24 hizmet sunmaktadır. Bununla birlikte müşteri hizmetleri kanalı yerine Vodafone şubelerine de başvurabilirsiniz. Şubede mevcut olan Vodafone personeli bilgilerinizi ve kartınızın aktiflik durumunu sorgulayabilir, gerekli kontrolleri gerçekleştirerek size bilgi verebilir.

Vodafone Taahhüt Sorgulama

Vodafone Net Müşteri Hizmetleri

Vodafone Yeni Red Tarifeleri

Vodafone Redbox Cayma Hakkı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası