masterchef 18 eylül 2021 / MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 18 Eylül MasterChef eleme adayları

Masterchef 18 Eylül 2021

masterchef 18 eylül 2021

Masterchef’te kim kazandı, ana kadroya kim girdi ve hangi yarışmacı birinci oldu? Masterchef'te ana kadro yarışmacısı olan isim belli oldu!

Dün akşamki Masterchef eleme adayı kim, hangi yarışmacı oldu? 15 Eylül Masterchef haftanın üçüncü eleme adayı belli oluyor!

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRECEK?

MasterChef Türkiye 'in yedek yarışmacıları; Araz, Samet, Merve, Zerda, Berk, Nursima, Mete, Melis, Pelin, Yiğit, Mete. Bu akşam on bir yarışmacı arasında kıyasıya mücadele yaşanıyor. Şefler, ilk turda yarışmacılardan Hünkar Beğendi yapmalarını istedi. Bu yemeği yapmaları için verilen süre 45 dakika. Verilen süre sonunda şefler, tadım sonrasında değerlerlendirmelerini açıkladılar. İlk turda beş yarışmacı başarılı oldu. Bu isimler; Araz, Samet, Merve, Pelin ve Rabia idi.

İkinci turda yarışmacılar, yaratıcılık oyunu oynayacak. Ana ürün olarak taze fasulye verildi. Ve yapılacak yemek için 40 dakika süre tanındı. Süre bitiminde yarışmacılar, yaptıkları farklı farklı yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler, tadım yaptıktan sonra değerlendirmelerini açıkladı. Yaratıcılık oyununda beşinci Pelin, dördüncü Rabia, üçüncü Merve oldu. Samet, geceyi ikinci olarak bitirirken Araz, MasterChef'te ana kadroya giren isim oldu.

MasterChef Türkiye

MasterChef Türkiye, İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. İlk olarak yılında bir sezon boyunca Show TV'de yayımlandı. Ardından 1 Eylül tarihinde ise TV8'de yayımlanmaya başladı.

Yarışmanın 'de yayınlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yaptı.[2] 'de yayınlanan sezonunda ise jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturdu. 'da yayınlanan sezonunda Amani'nin yerini İtalyan şef Danilo Zanna aldı.

Yarışmacılar[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.