genel muhasebe kemalettin çonkar pdf / Muhasebe açısından kamu güveni: Türk Ceza Kanunu'nun incelenmesi | TRDizin

Genel Muhasebe Kemalettin Çonkar Pdf

genel muhasebe kemalettin çonkar pdf

TrendyolGenel Muhasebe (Prof. Dr. Kemalettin Çonkar)Satın Al KitapyurduGenel Muhasebe (Prof. Dr. Kemalettin Çonkar)Satın Al D&RGenel Muhasebe (Prof. Dr. Kemalettin Çonkar)Satın Al IdefixGenel Muhasebe (Prof. Dr. Kemalettin Çonkar)Satın Al BKM KitapGenel Muhasebe (Prof. Dr. Kemalettin Çonkar)Satın Al HepsiburadaGenel Muhasebe (Prof. Dr. Kemalettin Çonkar)Satın Al GittigidiyorGenel Muhasebe (Prof. Dr. Kemalettin Çonkar)Satın Al N11Genel Muhasebe (Prof. Dr. Kemalettin Çonkar)Satın Al Amazon TürkiyeGenel Muhasebe (Prof. Dr. Kemalettin Çonkar)Satın Al

Muhasebe ve Finans İncelemeleri Dergisi

1. Makale ve Uzunluğu

Muhasebe ve Finans İncelemeleri Dergisine (MUFİDER) gönderilen makaleler; başlık, özet, anahtar kelimeler ve JEL kodları, ana metin, kaynakça ve eğer varsa eklerden oluşmalıdır. Bu makaleler ekler ve kaynakça dâhil 20.000 kelimeyi geçmemelidir. Bununla birlikte makalelerin içeriği göz önüne alınmak suretiyle, editörün uygun görmesi halinde daha uzun makaleler de değerlendirmeye alınabilir.

2. Ana Metin ve Bölüm Başlıkları

Muhasebe ve Finans İncelemeleri Dergisine (MUFİDER) gönderilen makaleler Microsoft Word ortamında, tek satır aralıklı, iki yana yaslı ve A4 formatında yazılmalıdır. Metin içinde başlıklar 1., 1.1., 1.1.2. şeklinde numaralandırılmalıdır.

Ana metin; paragraf girintili, 11 punto, Times New Roman ve satır aralığı "tek" şeklinde olmalıdır.

Makalenin Ana Başlığı makaleyi tanımlayıcı şekilde olmalı ve makalenin esas konularını temsil etmelidir. Makalenin Türkçe ve İngilizce Ana Başlığı 12 punto, kalın, büyük harfle ve Times New Roman şeklinde olmalıdır.

Metin içinde yer alan başlıklar 11 punto, kalın ve Times New Roman olmalıdır.

Metin içinde paragraf aralığı önce ve sonrası 6nk olarak uygulanmalıdır.

Başlıklarda paragraf aralığı önce ve sonrası 6nk olarak uygulanmalıdır.

3. Özet, Anahtar Kelimeler ve Jel Kodlar

Makale özeti 10 punto, Times New Roman ve italic olarak yazılmalıdır. Özet 150 kelimeyi geçmemelidir. Makalenin Türkçe “ÖZET” başlığı ve İngilizce “ABSTRACT” başlığı ifadesi 11 punto, kalın, italic ve Times New Roman şeklinde olmalıdır.

Dergide JEL (Journal of Economic Literature) kodu uygulaması benimsenmiş olup, gönderilecek çalışmalarda en az 2 en fazla 4 adet JEL kodunun belirtilmesi gerekmektedir.

Makalelerde en az 3 en fazla 5 adet anahtar kelime belirtilmelidir.

Ayrıca makalede yazarlara ait, unvan, kurum, iletişim ve ORCID ID bilgileri yer alması gerekmektedir.

4. Tablo, Şekil ve Matematiksel Denklemler

Tablo ve şekiller ardışık olacak şekilde numaralandırılmış olmalıdır. Her şekil ve tabloya bir başlık verilmelidir. Tablo ve şekillere başka bir yerden alındığı takdirde kaynak gösterilmelidir. Tablo Başlıkları 10 punto olmalıdır. Tablo içi metinler ve matematiksel denklemler 8 - 10 punto aralığında olarak yazılmalıdır.

Denklemler sayfanın ortasında yer almalı ve her denkleme mutlaka bir sıra numarası verilmelidir. Denklemlerin sıra numaraları sayfanın sağına yaslı ve parantez içinde olmalıdır.

5. Kaynakça

Dergiye gönderilen tüm makaleler Amerikan Psikologlar Derneği (American Psychological Association, APA) tarafından yayınlanan “ The Publication manual of the American Psychological Association (6th edition)” isimli kaynakta belirtilen yazım ilkelerine uygun bir biçimde yazılmalıdır. Metin için kaynak gösterme yöntemi kullanılması gerekmektedir. Metin içinde sunulan kaynakların tümü kaynakçada gösterilmelidir. Metin içi gösterim için bazı örnekler şöyle sıralanmaktadır:

Tek yazarlı yayınlarda atıf: (Zeren, 2013: 102).

İki yazarlı yayınlarda atıf: (Demirci ve Zeren, 2016: 34).

Üç ve daha çok yazarlı yayınlarda atıf: (Zeren vd., 2007: 77).

Kaynakçada aynı yazarın çok sayıda kaynağı varsa, kaynaklar eskiden yeni tarihe doğru sıralanarak yazılır. Aynı tarihli kaynaklarda harf ile sıralama yapılır.

Kaynakçanın 9 punto olarak yazılması gerekmekte olup, bahsi geçen kurallara göre bazı kaynakça örnekleri aşağıda sunulmuştur:

Tek kaynaklı kitap

Sayılgan, G. (2017). İşletme Finansmanı, Siyasal Kitabevi, Ankara.

Çok yazarlık kitap

Akkuş, Ö. ve Özkan, H. (2016). Stata Uygulamaları ile Nitel Veri Analizi, Seçkin Kitabevi, Ankara

Tek yazalı makale

Zeren, F. (2017) Kar Payı Bilmecesinin Araştırılması: BİST Temettü-25 Endeksi Üzerine Bir Uygulama, Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 1-15.

Çok yazarlı makale

Saraç, M. ve Zeren, F. (2015) The Dependency of Islamic Bank Rates to Conventional Bank Interest Rates: Further Evidence from Turkey, Applied Economics, Şubat, 212-235.

Tez

Kökdemir, C. (2004) Örgütsel Kültür ve İşçi-İşveren İlişkisi. Yayınlanmamış Doktora Tezi, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.

İnternet kaynakları

Müderrisoğlu, O. (2006, 21 Ağustos). Anadolu yaklaşımı 70 bin KOBİ’ye hayat verecek. Sabah Gazetesi. http://arsiv.sabah.com.tr/2006/08/21/eko110.html (Erişim Tarihi, 20 Ekim 2007).

Daha detaylı bilgi için lütfen http://www.apastyle.org/ sitesini inceleyiniz.

Yazım kurallarına uygun örnek makale formatı için tıklayınız.

Proactive Behavior Scale: A Study of Validity and Reliability

Özet Hz. Aişe’ den nakledildiği rivayet edilen: “Resulullah (s.a.s.)’ in zırhı bir Yahudi’nin yanında otuz sâ’ (bir başka rivayete göre yirmi sâ’) arpaya karşılık rehin edilmiş bulunduğu hâlde vefat etti.” (Buhari, Cihad, 89; Meğazi, 86; Tirmizi, Büyû’, 7; Nesai, Büyû’, 58) Sebebi her ne ise (sadaka almış duruma düşmemek, Resulullah’ ın minnet altında kalmak istememesi, Ehl-i Kitap’ la alışveriş yapılabileceğini göstermek vs. gibi) ilgi alanımız dışında kalmaktadır. Odaklanılan konu ise rehinle gerçekleşen işlemi, işlem maliyeti noktasında incelemektir. Borç almaktan farkı nedir, rehin ne şekilde gerçekleşir ve borç alma- rehin işlemleri arasındaki sonuçlar açısından ne gibi farklar olduğunu iktisat biliminin araçları açısından değerlendirmek amaçlanmaktadır. Anahtar Kelimeler: işlem maliyeti, rehin, riba JEL Sınıflandırması: A12, E43 Abstract Told to be related by Hz. Aişe’ : “Resulullah (s.a.s), pledged his shield to a Jew giving in exchange barley thirty sâ’ (another rumour has it that it was twenty sâ’) . Then Resulullah (s.a.s) died.” (Buhari, Cihad, 89; Meğazi, 86; Tirmizi, Büyû’, 7; Nesai, Büyû’, 58). It is not our field of interest whatever (not to give the impression of taking alms, not to want to be under obligation, to show to be able to market with the People of the Book etc.). The concentrated topic is examining the process happening through pledge in connection with transaction costs. It is aimed to evaluate by means of the implements of economics what the difference from borrowing is, in what way the pledge occurs and what the differences between the results of the borrowing- the transactions of pledge are. Keywords: transaction cost, pledge, ınterest JEL Classification: A12, E43

Genel Muhasebe M. Kemalettin Çonkar Kocatepe Akademik Yayınevi

  • Kitapsec.com ‘dan satın alınan ürünler, teslim tarihinden itibaren (7) gün içerisinde değişim yapabilmektedir.

  • Bir ürünün iade edilebilmesi genel olarak aşağıdaki şartlara bağlıdır:

  • Satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satın alabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz.

  • Kullanılmış, ambalajı açılmış, tahrip edilmiş vb. şekildeki ürünler iade edilemez.

  • Görüntülü DVD, Flash Disk görüntülü Eğitim Setleri vb. için; ürün kutusunda yer alan koruma bandı çıkarılmamış olmalıdır. Ürünlerin diğer yerlerinde çizik, hasar, darbe, sıvı teması vs. olmamalıdır.

  • Orijinal ambalaja sahip ürünlerin iadesi, orijinal ambalaj ile yapılmalıdır.

  • İade edilecek ürünün şirketimiz adına kesilecek bir iade faturası ile iade faturası düzenleme imkanı bulunmayan durumlarda, ürüne ait fatura ve sevk irsaliyesinin aslıyla birlikte iade edilmesi gerekmektedir. İade faturası ya da fatura ve sevk irsaliyesi asıllarının temin edilemediği durumlarda, bundan kaynaklanan KDV vb. mali yükümlülükler iade edilecek bedelden indirilir.

  • Üründe ve ambalajında herhangi bir yazı yazma, açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma vb. durumlar tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi durumunda, ürün iade alınmaz ve bedeli iade edilmez.

  • İade şartlarına uygun durumlarda yapılan gönderimlerde taşıma masrafı müşteri tarafından ödenecektir.

  • İade edilecek ürünler PTT kargo ile kurumumuzdan aldığınız iade mağaza koduyla gönderilmelidir.

  • Baskısında hata bulunan, eksik, fazla veya yanlış basılmış ürünlerin iadesinde kargo ücreti geliş ve gidiş olarak www.kitapsec.com`a aittir.

  • Siparişin yanlış gönderilmesinden kaynaklanan değişimlerde kargo ücreti geliş ve gidiş olarak www.kitapsec.com’a aittir.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası