en iyi cağ kebabı nerede yenir / Erzurum'da Cağ Kebabı Nerede Yenir? (En İyi 7 Adres)

En Iyi Cağ Kebabı Nerede Yenir

en iyi cağ kebabı nerede yenir

Şehzade Cağ Kebap

Cağ kebap olağanüstü bir et. Yatay döner de denebilir ama dönerden farklı lezzeti. Kuzunun bütünü kullanılıyor. Sirkeci’de, trafiğe kapalı gurme sokağındaki Şehzade gerdan ve incik dışında bütününü kullanıyor kuzunun. Sislere takılı olarak önünüze gelen kebaplar taze etten hazırlanıyor. Marine edilmeden tuz, soğan ve karabiber ile lezzetlendiriliyor et. Oltu’ya gitmedim. Erzurum’da birkaç yerde meşhur cağ kebabını yedim. Beni çok etkilemediler. Olağanüstü diyeceğim lezzeti Artvin, Ardanuç Dede Kebapçılık’ta buldum. Cağ kebap ustası Ersin Dede’nin yeri. İlk adı kaçakçı kebabı imiş cağ kebabının. Demek ki ağız tadı olan kaçakçılar. Çağ kebabında ilginç olan bir şişin üç lokmada götürülmesi. Bunu mideye indirirken kuzunun farklı kesimlerinden değişik lezzet ve dokuları birlikte tadıyorsunuz. Yanında güzel bir çoban salata ve yeşillikler olursa doyumu zor, çok boyutlu ve damakta kalıcı bir başyapıt. Şehzade&#;ye gittiğimizde masamız kalabalıktı ve hepimizin kısmetine lokum gibi ve çok leziz parçalar düştü. Nefsimize hâkim olmakta zorlandık.

Vedat Milor

Tavsiyeler:

&#; Cağ kebabı

Adres ve İletişim

Şehzade Cağ Kebap, Hocapaşa Sokak No:6 D:4, Fatih/İstanbul

16İncelemeler

EMRE ERDOĞDU19 Temmuz  

Dün gittik, iki tane yeriz diye düşünüyorduk 5 tane yedik yine de gözümüz doymadı.
Yediğim en lezzetli et yemeği diyebilirim.

erdoğan kalay10 Şubat  

İşte sırf yemek için sirkeci eminönü trafiğine gireceğim, park bulamayıp 10 dk yürüyeceğim yer. kosor yani az pişmişini saba kadar yerim. etin tadını çıkarmak için yan ürün almadan sadece belki yoğurtla yemek lazım. müthiş ötesi lezzet.

Ferhat ALKAN18 Ekim  

Cuma akşamı 3 kişi burada yemek yedik. Hem masaya gelen garsona, hem de elinde adisyon olan, girişte duran kişiye (aynı zamanda bizden hesabı alan kişi) 1&#;er porsiyon cağ kebabı siparişimizi verdik. Sonra masaya mezeler gelmeye başladı. 2 meze (ezme ve soğan) bıraktıktan sonra şu da olsun mu falan diye sordu. Bıraktıklarının hesaba dahil olmadığını anlayarak yeterli olduğunu söyleyip, istemedim. Kebaplar hızlı bir şekilde geldi, daha yarsını bitirmediğimiz halde, bizden sipariş almadan, sorgusuz sualsiz, direk tabaklarımıza 1 şiş daha konuldu. Yedik, içtik, sıra hesabı ödemeye geldi. 3 kutu kola, 3 porsiyon kebap TL geldi. Ne kadar turistik de olsa gelen et belli ve salaş bir yer. Ben de doğrulamak için detayları istedim ve bana 1 BUÇUK PORİSYON olarak belirtti. Ben yanlışlık olduğunu ve 1 buçuk porsiyon istemediğimi belirttim. Hesabı alan kişi garip hallere girdi. &#;Ya siz bilmiyorsunuz, dur diyene kadar et gelir&#; diye saçmalamaya başladı. Yanımdaki kişi de &#;Buraya ilk gelişimiz değil, böyle bir uygulama yok&#; dedi. Karşı taraf cevap vermedi. Bunun üzerine &#;Ben iki defa 3 kişiye 1&#;er porsiyon diye sipariş verdim, neden fazla getirdiniz&#; diyorum. Ses yok. &#;Onu geçtim, neden sonradan 1 şiş getirdiniz, benden onay almadan sınırsızca getiriyorsanız neden onay almadan durdunuz, devamını neden getirmediniz&#; diyorum, ses yok. &#;Yaptığınız ayıp ve yalan konuşuyorsunuz&#; diyerek ödemeyi yapıp, çıktım. Sonradan fark ettim ki akşam 10 civarı olmasına rağmen et yeni takılmış gibiydi. Anladığım kadarıyla ellerinde kalan etleri kakalamak amacıyla böyle bir yola başvuruyorlar. Kesinlikle tavsiye etmeyeceğim salaş, hijyenden uzak, daha da öncesinde iş ahlakı olmayan, esnaflıktan uzak bir yer.

Fırat Topal30 Eylül  

Tarihi Hocapaşa Lokantaları&#;nın bulunduğu Sirkeci&#;deki pasajın önemli isimlerinden. Çağ kebabı mekanın imza yemeği. Oldukça hızlı olan servis birkaç dakika içinde yemeğinize ulaşmanızı sağlıyor. Et oldukça kaliteli pişirilmiş, özenle kesilmiş ve servis edilmiş. Mekan çok karmaşık mezeler veya salatalar önermiyor, ancak fiyatı ile karşılaştırıldığında menüdeki tek kayda değer lezzetin üzerinde de uzmanlaşmayı başarıyor. Pasajın en iyisi olmasa da geç saatlere kadar açık olması avantajlarındandır.

Ufuk hızal2 Nisan  

Lezzet çok seafoodplus.infoarın biraz yüksek olduğunu düşünüyorum..

Sinan çavuşoğlu21 Mart  

Sirkeci de ki lezzet noktam:) eskiden filibe köftecisi ile arasında karar vermekte zorlanırdım artık direk buraya giriyorum. Vedat bey in de belirttiği gibi et kalitesi ve terbiyesi çok yerinde lokum gibi gidiyor etler buranın personeli de işin ehli çok iyi bir deneyimle ayrılıyorsunuz masaya getirdikleri soğan ve yoğurt da ayrımaz ikili oluyor etlerle

Erdoğan A. Özer5 Ocak  

Etler güzel ama doymak için servet bırakmak gerekiyor. Bir de artık mekanlar şunu tekrar hatırlamalı, sormadan masaya gelen herşey ikramdır.

Ata21 Kasım  

İlk porsiyon fena değildi sıradan bir çağ kebapçıdan üstündü fakat 2. porsiyonu istediğimde gelen çağ kebap müseafoodplus.info ilk gelen ikincisi kadar lezzetli değildi seafoodplus.info iyi bir yoğurt seçilebilir

Berk Çetin17 Kasım  

Etleri şişe taktıktan sonra söylemezseniz ızgarada fazladan pişirip seafoodplus.info şişe kesilip direkt getirmelerini söylemenizi öseafoodplus.info olsun demeniz yeterli olur.

Berk Çetin17 Kasım  

Etleri şişe taktıktan sonra söylemezseniz ızgarada fazladan pişirip seafoodplus.info şişe kesilip direkt getirmelerini söylemenizi öseafoodplus.info olsun demeniz yeterli olur.

Aslic Kasım  

Et yeme konusu olunca istanbulda tercih ettiğimiz ilk yerlerden biriydi lakin doların yükselişi ile birlikte fiyatları iki katına çıkardılar bu da ayağımızı kesmemize sebep oldu 🙁

zeynel feveran8 Kasım  

Cağın lezzeti olağanüstü ama yoğurt ve ezmeyi ikram gibi müşteriye sorulmadan servis edip hesaba eklemek hoş değil. Bu sebeple girer girmez &#;Aman cağdan başka bir şey getirmeyin.&#; diye garson arkadaşı tembihlerken utanıyorum şahsen. Bunu düzeltmelerini isterdim.

FATİH EROL31 Ekim  

İstanbul&#;da daha iyi yapan bir yer bulamadım. servisleri de çok iyi ve güler yüzlü. Hızlıca yeyip çıkabiliyorsunuz. Lavaşları da başarılıydı hatta rica edip bir miktar eve aldık.

Merin Sever29 Ekim  

Yine iş yerime yakın olduğu için beş senedir düzenli gittiğim mekanlardan. Bayıldığı bir yer, ancak hafta içi öğlen gidince yenen etlerin kalitesi, hafta sonu gidince yenenlerden çok farklı, kıyas bile kabul etmez. Hafta sonu gidersem “hafta içi gibi ver, biz yabancı değiliz” diyorum, aksi halde “Bu etler niçin hafta içi gelenler gibi değil?” dediğimizde “Neden sürekli müşteri olduğunuzu söylemediniz?” diyorlar 🙂 Bu da biraz tuhaf tabii, ama o güzelim et hatırına çok ses edilmiyor. Salatası, mis gibi yoğurtları masadaysa hele&#; Bir de eti “çok pişkin olmasın” diye istemek lazım, yoksa şişmekten gevremiş halde gelebilir. Bu şartlara uyulduğu takdirde muhteşem bir lezzet mekanı&#;

Onur Çetintaş25 Ekim  

Cağ kebap hosor diye tabir ettikleri şekilde istenirse bir tarafı çiğ diğer tarafı az pişmiş getiriliyor. Daha lezzetli kuzu eti azdır. Tek problem en az 5 cağ ile masadan kalkmak. Fiyatlar iyi denilebilir. Tatlısı ve yoğurdu vasat.

Ogün Cengiz22 Ekim  

Cağın lezzeti iyi fakat talebin de fazla olmasından dolayı mekanda konfor temizlik ve servis sorunlu, oturacak yer bulmak da zor. Salata özensiz

Cağ kebap nedir yazımıdan sonra Anadolu Yakası’nın En İyi 7 Cağ Kebapçısı listemiz ile devam edelim dedik.

Yazıya başlamadan önce sizleri bir konuda uyarmak istiyoruz. Efendim, her kebapçının yoğurt yiyişi ayrıdır. Ana yemek öncesi gelen mezeler her yerde ikram değildir, hele manda yoğurdu hiç değildir. Cağ kebapçısına gittiğinizde de cağlardan önce gelen salata, turşu, yoğurt&#; ikram olmayacaktır, biz uyarımızı yapmış olalım. Sonra, sizin tavsiyelerinize uyduk da ekstralara boğulduk demeyin!

O zaman şimdiden afiyet olsun.

1 &#; Büyük Erzurum Sofrası

İstanbul Kartal&#;da Erzurum havasını yaşatan bir mekan. Cağ kebapları kadar manda yoğurdu ve nevaleleri ile de meşhur. Her gittiğinizde farklı bir hediye ile karşılaşmanız da cabası. Küçük ama büyük bir farklılık.

Büyük Erzurum Sofrası
Adres: Kordonboyu, 26, Kumlar Cd., Kartal/İstanbul
Tel: +

2 &#; Asır Erzurum Cağ Kebap Çakmak

yılında yazsını yazdığımızda adı Meşhur Erzurum Cağ Kebabı olan mekan, o zamandan bu zamana kalitesini bozmadan devam ediyor. İsim değişse de lezzet baki kalmış.

Asır Erzurum Cağ Kebap Çakmak
Adres: Fatih Sultan Mehmet, Alemdağ Cd No, Ümraniye/İstanbul
Tel: +

3 &#; Ümraniye Erzurum Cağ Kebabı Celal Usta

Tandırdan çıkan sıcak lavaşlarıyla, iyi marine edilmiş ve yağa boğulmamış etleriyle, efsane manda yoğurduyla gidip denenmesi gereken bir yer.

Ümraniye Erzurum Cağ Kebabı Celal Usta
Adres: Çakmak, Varan Cd. No, Dudullu Osb/Ümraniye/İstanbul
Tel: +

4 &#; Yörem Cağ Kebap

Ailenizi, misafirinizi, dostlarınızı götürebileceğiniz büyük ve nezih bir mekan. Sirkülasyonu olan bir yer bu sebeple kötü sonuçlarla karşılaşıp mahcup olma şansınız neredeyse imkansız.

Yörem Cağ Kebap
Adres: Kavacık, Cumhuriyet Cd. No, Beykoz/İstanbul
Tel: +

5 &#; Ataşehir Cağ Kebap

Ataşehir ve çevresindeyseniz ve canınız cağ kebabı aşerdiyse, adresiniz belli.

Ataşehir Cağ Kebap
Adres: Yeni Şehir Mahallesi, Burak Sk. 8/A, Dudullu Osb/Ataşehir/İstanbul
Tel: +

6 &#; Saray Erzurum Cağ Kebabı

Salaş ama samimi bir ortam, kebaplarına zaten diyecek yok. Özel günler ve kalabalık gruplar için de tercih edebilirsiniz.

Saray Erzurum Cağ Kebabı
Adres: Yenişehir, Mustafa Akyol Sokağı No, Pendik/İstanbul
Tel: +

7 &#; Yaşar Usta Cağ Kebap Salonu

Cağ kebabı kurutmadan sulu sulu yiyebileceğiniz, manda yoğurdu ve sıcak kadayıf dolmasının tadına varacağınız bir mekan.

Yaşar Usta Cağ Kebap Salonu
Adres: Zümrütevler, Atatürk Cad. No/A, Maltepe/İstanbul
Tel: +

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir