kerpe otel pansiyon / °DEGIRMEN HOTEL KERPE KANDIRA (Türkiye) - TL ve üzeri | BOOKEDER

Kerpe Otel Pansiyon

kerpe otel pansiyon

Kerpe Otelleri Ara

Kandıra’nın merkezinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Kerpe, daha çok yazlık siteleriyle bilinen son derece sakin bir liman yerleşimi. Geniş yeşil arazileriyle huzuru arayanların durağı olan Kerpe’ye Kocaeli ve İstanbul gibi şehirlerden kolaylıkla ulaşma şansınız var. Kerpe’de yazın beldenin mavi bayraklı plajlarından denize girerek keyif yapabilirsiniz. Ancak bu aylarda özellikle İstanbul’dan günübirlik gelenlerle birlikte bölgenin hayli kalabalıklaştığını ve plajda yer bulmanın zorlaştığını unutmayın. Okulların henüz tatile girmediği ilkbahar döneminde veya havaların denize girebilecek denli sıcak olduğu sonbaharda ise Kerpe’de olmaktan çok daha fazla keyif alabilirsiniz.

Kerpe’nin yakın çevresindeki kayalıklar doğal liman özelliği taşıyor. Çevredeki koylardan hava sıcaklığı ideal olduğunda kendinizi tertemiz denize bırakabilir veya dilerseniz balık avı mevsiminde oltanızı suya daldırabilirsiniz. Yaz aylarında yerli turistlerle dolan sahilleri sayesinde ‘’Karadeniz’in Bodrum’u’’ olarak adlandırılan Kerpe’de ayrıca yeşilin onlarca farklı tonuna doğru açılan yollarda yürüyerek stres atma şansınız var. Bölgede deniz suyu oldukça sığ. Bu sayede eğer çocuklarınızla beraber tatile çıkıyorsanız, yine gönül rahatlığıyla Kerpe’yi tercih edebilirsiniz.

Civarda gezerken kendinizi bir an için Karadeniz kıyılarından çok Ege sahillerindeymiş gibi hissedeceğiniz Kerpe’de hava sıcaklığı özellikle bahar aylarında yükselmeye başlıyor. Yaz geldiğinde ise günler hayli sıcak geçiyor. Ancak yine de Ege’nin güneyi ve Akdeniz kadar bunaltıcı bir ortamdan söz etmek pek olası değil. Bazıları denizin hemen kıyısına yerleşen Kerpe otellerinden dilediğinizi seçerek rezervasyon yaptırabilirsiniz.  

KERPE OTELLERİ

Gaia Beach Hotel
Otel AdıKonseptListeİndirimFiyat
Gaia Beach Hotel

Gaia Beach Hotel

Kandıra

İNCELE

Toplam 1 tesisten 0 - 10 arası tesisler görüntüleniyor.

"funduszeue.info' da" yurt içinde 'ü aşkın otelden, istediğiniz ilde, dilediğiniz fiyat aralığında, 5 yıldızlı, termal, kayak ya da balayı otelleri. Filtreleme özelliğini kullanın ve aradığınız oteli kendiniz Tatilvitrini güvencesiyle bulun.

Kerpe Pansiyonları:

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Filtreler

Fiyat Aralığı

Olanaklar

Tümünü gör

Konsept/Tema

Tümünü gör

Tesis Türü

Konaklama Tipi

Spa & Sağlık

Kerpe Mah yakınında 5 tesis listelendi.

Bize yapılan ödemeler sıralamayı nasıl etkiler?

En Çok Tavsiye Ettiklerimiz

  • Doğa Apart & Konaklama Kerpe
  • Doğa Apart & Konaklama Kerpe

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

TL

  • Kerpe Gökhan Otel
  • Kerpe Gökhan Otel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(42 yorum)

Kerpe Mah, Kandıra, Kocaeli

Kerpe Mah merkezine m uzaklıkta

TL

  • Kerpe Askoroz Otel
  • Kerpe Askoroz Otel
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Kerpe Mah, Kandıra, Kocaeli

Kerpe Mah merkezine m uzaklıkta

TL

  • Kerpe Diem Otel
  • Kerpe Diem Otel
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Kerpe Mah, Kandıra, Kocaeli

Kerpe Mah merkezine km uzaklıkta

TL

Kerpe Pansiyonları Hakkında

Konaklama

5 tesis

Popüler Otel

Doğa Apart & Konaklama Kerpe

Kerpe Mah Hakkında İpuçları

Sakin Sezon

Kasım

Yılın bu dönemi bölgede konaklama fiyatları en düşük seviyede.

Yoğun Sezon

Ağustos

Bölgede yılın en hareketli zamanı. Konaklama fiyatları bu dönem en yüksek seviyeye ulaşıyor.

Kerpe Pansiyonları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kerpe Pansiyonları için gecelik ortalama fiyat aralığı ne kadardır?

Kerpe Pansiyonları için 1 gecelik ortalama fiyat TL - TL

Kerpe bölgesinde Covid sertifikalı tesisler var mıdır?

Kerpe bölgesindeki Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikalı otelleri Kerpe Pansiyon, En Uygun Kerpe Pansiyon Fiyatları - Neredekal sayfamızda bulunan filtre alanını kullanarak filtreleyebilir, size en uygun tesisleri inceleyebilirsiniz.

Kerpe Pansiyonları için en popüler tesis özellikleri nelerdir?

Kerpe Pansiyonları için en popüler tesis özellikleri: Kahvaltı dahil.

Kerpe Pansiyonları için ödeme yöntemleri nasıldır?

Kerpe Pansiyonları için Otelde ödeme,taksitli ödeme seçenekleri bulunan tesisleri filtre alanımızı kullanarak inceleyebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası