okuldaki erkekleri kendine aşık etmenin yolları / Aşık etmenin yolları nelerdir? | İlişki

Okuldaki Erkekleri Kendine Aşık Etmenin Yolları

okuldaki erkekleri kendine aşık etmenin yolları

Aşık etmenin yolları nelerdir?

Peşinden koşuyorsunuz fakat ne yapsanız da başarısız oluyorsunuz. Onu elde etmek o kadar zor değil. Birkaç basit kuralla hem onu daha iyi tanıyarak hem de kendinizi daha çok sevdirerek onu elde etmeniz mümkün.


Onu kendinize aşık etmenin ilk kuralı doğal davranmanız. Size özel şeylerin aklında yer etmesini sağlayın. Olmadığınız biri gibi davranmaktan vazgeçin. Bir süre sonra gerçekle yüzleşince hayal kurduğu kişinin siz olmadığını anlayacak. Daha sonrasında, gördüğü şeyi beğenmeyebilir. Kendinize güvenin.


Kendiniz olmanız yeterli değil. Kendinize inanın. Birçok insan yalnız kalır çünkü kendilerine güvenleri yoktur. Nasıl göründüğünüz değil, kendiniz hakkında ne düşündüğünüz önemlidir. Utangaçsınız ve kendinizi nasıl sunacağınızı bilmiyor musunuz? İşte sizin için ipucumuz; iyi taraflarınızı düşünün. İyi bir espiri yeteneğine mi sahipsiniz? O zaman bunu kullanın.


Birini beğendiğinizde ve sizi beğenmesini istediğinizde kendinizi küçük düşürmeniz mümkün. Çok sesli ya da görünmez davranmayın. Sebepsiz yere kahkahalar atmayın. Her aklınıza gelen şeyi söylemeyin. Onun karşısında otururken daha gergin davranacaksınız. Ama stres olmanıza neden olacak Bir şey yok. Sakin olun, derin nefes alın ve ona herhangi arkadaşınızdan biriymiş gibi davranın.



İlk izlenim her zaman çok önemlidir. Sadece kişiliğiniz ve kendine olan güveniniz yeterli değildir. Sizi ilk gördüğünde bıraktığınız ilk izleniminiz çok önemlidir. Güzellik palavralarına inanmıyorsanız, beni olduğum gibi kabul etsin desenizde bunu denemenizi tavsiye ediyoruz.


Bir kişiyi kendinize çekmek için yapacağınız ilk adım ona yakınlaşmanızdır. İnsanlar samimi bir arkadaşı ve mutlu bir suratı asla geri çeviremezler.


Her insanın aynı olduğunu söyleyemeyiz veya herkes olayları aynı pencereden görmez ama karşı cinsten tavsiye almak çok işinize yarayabilir. Onlardan alacağınız küçük ipuçları ile çoğu kişiye göre daha avantajlı olursunuz.


Bu her zaman işe yarayan taktiklerden biridir. Onu kıskandırın. Tüm aramalarını açmayın. Her zaman müsait olduğunuzu, onun aramasını bekliyormuşsunuz gibi davranmayın. Onun rakibi olduğunu düşünmesini sağlayın. Çoğu insan doğuştan mücadeleci olduklarından sizi merak edecekler. Kendilerine “Neden kıskanıyorum?”, “Acaba hoşlanıyor muyum?” diye soracaklar.


Kalbine girebilmek için öncelikle aklını çözmeniz gerekir. Nasıl bir karakteri olduğunu anlamaya çalışın. Onu arkadaşlarına sorun, sevdikleri ve sevmediklerini öğrenin. Ortak noktalarını bulmaya çalışın. Belki aynı tarz müziği dinlemekten hoşlanıyorsunuz, belki ikiniz de bir oyunu oynamayı seviyorsunuz. Öğrendiğiniz her bilgiyi iyi değerlendirin. Ortak eğlendiğiniz şeylerle birbirinizi daha kolay tanıyıp, uyum sağlayabilirsiniz.


Kalbini kazanmak için arkadaşlarının gözüne girmelisiniz. Kişiler için arkadaşlık çok önemlidir. İnsanların arkadaşlarının düşüncelerine ve önerilerine önem verdiklerini unutmayın. Onu etkileyebilecek biri varsa o da en yakın arkadaşıdır. Onları tanıdıkça sizi daha çok sevecekler, böylece ona daha çok yaklaşmış olacaksınız.



Onu kendine aşık etmek için yapman gerekenler

Paylaşacağım aşık etme adımlarına geçmeden önce kendinize sormanızı istiyorum; Özgüven, özsaygı, özdeğer kavramlarına yeterince sahip misin? Kendini değerli hissediyor musun? Çünkü kendini yeterli, tam ve bütün hissetmediğinde kıskançlık krizlerin peşini bırakmaz. Güvensiz, yetersiz ve değersiz hissettiğinde arzu ettiğin kişinin sana aşık olmasını değil yalnızca senden kaçmasını sağlarsın. Birini kendine aşık etmek istiyorsan en büyük yardımcın özgüvenin, cesaretin ve kendini sevmen olacak. Bu durum onun gözünde çekiciliğini daha da arttıracak.

MERAK, İLGİ VE ŞEFKAT

Baştan çıkartabilmek ve kendine aşık edebilmek için öncelikle o kişiyi merak etmeli, anlatmasını sağlamak için açık uçlu sorular sormalı ve dikkatle dinlemelisin. Ayrıca söylediklerine olduğu kadar söylemediklerine de odaklanmalısın. Hayalleri ve beklentileri hakkında konuşmasını sağlayarak onu cesaretlendirmeli, yaşamındaki eksiklikleri ve boşlukları bulmaya çalışmalı ve bu boşlukları senin doldurabileceğini ona göstermelisin.

İlginiz, sevginiz ve şefkatinizle birlikte onun hayatını güzelliklerle doldurduğunuzda, yaşam boyu sizinle tamamlayabileceğine inanır ve size aşık olur. Kendisini ilginizin odağında hissetmesine izin verin. İlgi, şefkat, sevgi ve takdirle onu yücelttiğinde sana aşık olmaktan başka şansı kalmaz.

Mutlu hissettiği, anlatmaktan keyif aldığı konular hakkında konuşmasını sağlayın. Erkekler anlattıkça motive olur ve anlatan taraf daima daha çok güvenir. Onun kendini anlatmasını sağla ama sen kendini uzun uzun anlatma. İyi bir dinleyici ol, anlattıklarının içinden kendisinin bile fark etmediği noktaları bul ve keşfetmesini sağla.

ÖNEMLİ, ÖZEL VE GÜÇLÜ HİSSETTİREREK DAİMA ONAYLA

Bir erkeğe kendini özel hissettirirseniz sizden asla vazgeçemez, yanınızda kendini iyi hissettiğinde size bağlanır ve asla gitmek istemez. Bir erkeği aşık edebilmenin ve yönetebilmenin en önemli adımı kendisini yanınızda değerli hissetmesini sağlamaktır. Sana yardım etmesine, seni korumasına ve bunlarla güçlü hissetmesine izin vermelisin. Erkekler kendilerini güçlü ve yeterli hissettiren kadınlara aşık olurlar ve onların yanından gitmek akıllarına bile gelmez.

Onaylamak insanlar için çok önemlidir. Aşık etmek istediğiniz kişinin sevdiği bir özelliğini bularak samimiyetle takdir edin. Sizin için yaptığı küçük, büyük her şeyin değerli olduğunu ona hissettirin ve teşekkür edin. Gülümsemek de size bağlanmasını sağlayacak en güzel sözsüz onaydır aslında, size aşık olması için gözlerinin içine bakarak bol bol gülümseyin.

Ailemizden görmediğimiz ilgiyi, sevgiyi ve değeri alabileceğimiz, eksik yanlarımızı tamamlayabileceğimiz tek yer yalnızca romantik ilişkimizdir. Baştan çıkartabilmek ve aşık edebilmek için karşınızdaki kişinin değerlerini, beklentilerini, zayıflıklarını, isteklerini, korkularını, boşluklarını bilmeniz ve bu yanlarını birlikte tamamlayabileceğinizi hissettirmeniz gerekir.

SONSUZ ÖZGÜR HİSSETMESİNE İZİN VER

Hayatın zorluğunu ve yoruculuğunu düşündüğümüzde hiç kimse romantik ilişkisinde kısıtlamak, sorgulanmak ve saatlerce açıklama yapmak istemez. Erkeğin size aşık olabilmesi için ona sonsuz özgürlük sunduğunuzu fark etmesini sağlayın. Çünkü kıskanmadığınızda, sıkmadığınızda ve özgür bıraktığınızda size daha çok bağlanacaktır, bunu unutmayın.  Siz yalnızca hayranlığınızı dile getirin, takdir edin, şefkat gösterin. Sana aşık olması için; seninle yaşadığı güzellikleri kimseyle yaşayamayacağını düşünmesini sağlamalısın. Erkekler kendilerini en iyi hissettiği yeri, yani aşık olduğu kadının yanını hiçbir şeye değişmezler.

GÜCÜ ELİNDE TUTMAK İÇİN DOĞAL VE HEYECAN VERİCİ OL

Bir kadının en çekici hali doğal haldir. Aşk, yapaylığı değil doğallığı sever bu sebeple aşık etme sürecinin akışta ve yapaylıktan uzak bir şekilde ilerlemesini sağlamalısınız.

Sürekli ajandanızla hareket ettiğinizde, saatli planlar, programlar yaptığınızda sizi zihninde sıkıcı kategorisine alır. Çünkü planlı, programlı bir hayatta sürprizler yoktur, eğlenceli değildir. Bu durum erkeklere keyifli gelmez ve sonuç olarak onun size aşık olmasını sağlamaz. Anda kalmak, akışta ve spontane olmak doğallığınızı kuvvetlendireceği için daha eğlenceli ve etkileyici görünmenizi sağlayacaktır.  Günlük yaşam, yaşadığınız sıkıntılar, sorunlar, şikayetleriniz, dert yanmanız size aşık olmasına katkı sağlayacak davranışlar değildir. Unutmayın erkekler hayatında; heyecan verici, farklı, büyüleyici, şaşırtıcı anlar sunan mutlu bir kadın olmasını ister. Size aşık olduğunda ve ilişkiniz yol aldığında hayata dair paylaşacak bir çok maddi, manevi olumsuzluk olacak, bu sebeple sıkıntıları ve sorunları paylaşmak için acele etmeyin.

Israrcı davranmak, zorlamak, fazla çaba harcamak sürecin doğallığı ve büyüsünü bozar. Kadınlar kaybetme korkusu ile bu davranışları sergilediğinde artık erkeğin dikkatini çekmez çünkü güç artık erkeğe geçmiştir. Bu durumu yaşamamak için dönem dönem geri çekil ve seni düşünmesini, peşinden gelmesini sağla.

KARIŞIK SİNYALLER GÖNDEREREK SENİ ÇÖZMESİNE İZİN VERME

Yaşamınızla ilgili her detayı uzun uzun anlatmayın, bazen yarım bırakın ve tamamlamayın. İnsanlar elde ettiklerinin, çözdüklerinin değil elde edemediklerin, zihinlerini kurcalayan insanların peşinden koşarlar. Seni çözemediğinde hakkında daha fazla düşünür. Zihninde seninle ne kadar çok zaman geçirirse sana o kadar hızlı aşık olur.

Size aşık olmasını istediğiniz erkeğe karışık sinyaller gönderin ama bu sinyalleri tutarsız davranışlar olarak algılamasına izin vermeyin. Netleşmeyen, belirsiz durumlar erkekleri düşündürür, bu şekilde zihninde seninle daha çok vakit geçirir, anlamlar yükler, bazen kafası karışır, yaptığı yorum ve analizlerin sonunda kendini size aşık olmuş halde bulur. Erkekler planlayıcı, her durumda aşırı mantık arayan, rekabet eden ve zekasını kanıtlamaya çalışan kadınlara aşık olmazlar. Acaba benden vazgeçer mi korkusunu yaşatan, merak ettiren kadınlara aşık olur. Bu sebeple seni merak etmesini ve kaybetmekten korkmasını sağlamalısın.

İlişki Yaşam ve Yönetici Koşu Ayşen Tek,

funduszeue.info

İlişki Yaşam ve Y&#;netici Ko&#;u Ayşen Tek

İlişki Yaşam ve Y&#;netici Ko&#;u Ayşen Tek
[email protected]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası