samsun dolmuş hatları / Samsun - Dolmuş Hatları

Samsun Dolmuş Hatları

samsun dolmuş hatları

İletişim Bilgileri

Yol Tarifi Alın

ADRES:

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Çarşamba Caddesi No Canik

MEMNUNİYET HATTI:

Esnaf ve Sanatkarlara Tahsis Edilecek İş Yerinin Kiralanmasına İlişkin Duyuru;

Esnaf ve Sanatkarlar ile Geleneksel, Kültürel veya Sanatsal Değeri Olan Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekleri İcra Edenlere yönelik olarak kiralık mağaza taleplerinizi [email protected] adresi üzerinden iletebilirsiniz.
Boş mağazalarla ilgili detaylı bilgileri ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği web sayfalarından alabilirsiniz.

otobüs

27 Numara Belediye Evleri, 1 Numara Atakum - Gaziosmanpasa, 17 Numara Belediye Evleri - Üniversite, Omü - Stat Kavşağı Express otobüs hatları ile Piazza'ya ulaşabilirsiniz.

minibüs

1. Dolmuş Hattı ile Piazza'ya ulaşabilirsiniz.

tramvay

Samsun Hafif Raylı Sistemi Üniversiteden – Piazza’ya kadar ulaşımı sağlamaktadır.

yılında Şalpazarı’nda doğdu. İlk,  orta, lise tahsilinden sonra KTÜ Mimarlık Fakültesine girdi ve yılında mezun oldu.  Ortaokul ve lise yıllarında babasının yanında bakırcı ustası olarak çalıştı. yılında babasına ait işletmeyi sanayi tesisi haline getirdi ve tesisin imalat müdürlüğünü yaparak genç yaşta çalışma hayatına atıldı.
 

Askerliğini asteğmen kontrol mühendisi olarak yılında tamamladı. yıllarında Türkiye Emlak Bankasında fen eksperliği yaptı. yılında kendi inşaat ve mimarlık şirketini kurarak serbest ticari hayatına başladı. yılında MÜSİAD Samsun Şubesinin kurucuları arasında yer aldı.
 

yılında Atakum Belediyesi meclis üyeliğine seçildi. yılında AK Parti kurucu il başkanlığı görevini üstlendi.
 

yılında AK Parti’den dönem Samsun Milletvekilliğine seçildi. Aynı dönem iki yıl TBMM Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyon Başkanlığı görevini yürüttü. dönem Samsun Milletvekilliğine tekrar seçildi ve iki yıl daha Komisyon Başkanlığı görevine devam etti. TC Hükümeti Bayındırlık ve İskan Bakanlığına getirildi. dönem Samsun Milletvekilliğine tekrar seçildi. 3 dönem milletvekilliği süresince Samsun’a ulaşımda, sağlıkta, sulamada, enerjide, adalette, eğitimde, sanayide vb. birçok alanda altyapı ve üst yapı yatırımlarında etkin rol oynadı. 5 yıl komisyon başkanlığı döneminde bayındırlık, ulaştırma, turizm alanlarında reform niteliği taşıyan birçok düzenlemeye imza attı.
 

Bakanlık döneminde kamu yatırımları, imar ve planlama, İller Bankası, yerel yönetimler, 2B gibi birçok alanda başarılı çalışmalarda bulundu. Türkiye’de devrim niteliğinde olan Tapu Kadastrodaki randevu sistemini ve gün içerisinde işlemlerin tamamlanması, TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) bakanlığı döneminde hayata geçirdi. 3 dönem milletvekilliğinden sonra Samsun’da ticari faaliyetlerine devam etti.
 

31 Mart yerel seçimleri için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Cumhur İttifakı adayı olarak gösterildi ve seçimlerden başarı ile çıkarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.
 

Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Samsun&#;da ulaşıma zam

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısından, hat dolmuşlarının ücretlerine yüzde 25 zam kararı çıktı. Uygulanacak zam kararıyla birlikte Samsun’da birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü dolmuş hatlarında kişi başı yolcu fiyatı 4 liradan 5 liraya yükseldi. ‘Öğrenci’ tarifesinin fiyatında ise henüz değişiklik olmadı. Samsun’da öğrenciler eski tarife olan 3,5 TL ödeyecek.

7 TL'DEN AŞAĞISI BİZİM İÇİN ZARAR


Zar kararını değerlendiren 3. Hat Dolmuş Başkanı Ercan Güder, “Zam yeterli değil. Bizim mazota gelen zamlara göre, enflasyona göre şimdi TL’den taşımamız lazım. Son 6 ayda biliyorsunuz ülkemizde her şey kat zamlandı. Türk Lirası değer kaybetti. Biz sadece bundan ay önce kişi başı ücreti 3,5 TL iken 4 TL yaptık. Ama maalesef yeterli değil. Mazot 7 TL’ydi 14 TL oldu. Sanayideki harcamalarımızı saymıyorum bile. Sanayide parça fiyatlarında da kat artışlar oldu. Şu anda eski tarife kişi başı 4 TL ama haftaya 5 TL olacak. Yüzde 25 zam yaptılar ama bu esnafın şu anda hiçbir karı olmayacak. 7 TL’den aşağısı bizim için zarar. Biz belediyeye işgaliye ödüyoruz. Onlardan isteğimiz en azından işgaliyelere, vizelere zam yapmamalarını istiyoruz. Tüm dolmuş hatları olarak beklentimiz bu. Bizim bütün hatların öğrenci potansiyeli var. Öğrenci tarifesi yine 3,5 TL olarak kaldı ama buna da bir iyileştirme beklentimiz var” dedi.


Dolmuş şoförü Azmi Kart, “Yeterli değil ama şimdilik idare eder. Hiç yoktan kurtarır bizi. 5 TL olması bile iyi. Beklentimiz ,5 TL olmasıydı. Çünkü arabanın geliri kadar gideri de çok oluyor. Kazandığımızın yarısını akaryakıta veriyoruz” diye konuştu.


“Evin önüne çeksek daha karlıyız”


Dolmuş sahibi İsmail Aydın, “Mazot 14 TL oldu, para kalmıyor. Şu anda biz bırak para kalmasını arabalarımızın masraflarını ancak karşılıyoruz. Samimiyetle söylüyorum, evin önüne çeksek daha karlıyız. Dostlar alışverişte görsün. 'Filancanın dolmuşu var çalışıyor' diyorlar. Para yok şu an bu işte. Geçenlerde arabanın bir baskı balatasını değiştirdim, 7 bin TL ödedim. Geçen sene bunu 3 bin TL’ye yaptırabiliyordum. Şu anda da 1 ay içinde 9 bin TL’ye çıkmış. Bu şoför esnafı para kazanmayı bırak arabasını yürütemez. Öğrenci 3,5, kişi başı 4 TL’ydi. 3 tane tam yolcu taşısan 12 TL yapar. Mazot 14 TL. Geçen sene 2 yolcuyla ben mazot alıyordum. 1 TL de para artıyordu. Kişi başı 5 TL olsa ne olur. Bu zam, zam değil bizim için. Öğrenci 5 TL, normal kişi 6 TL olması lazım ki azcık bir ferahlayalım” ifadelerini kullandı.
Bir dolmuş şoförü ise, “Mazotla derdimiz çok. Kazandığımızı mazota veriyoruz. Öğrenci 3,5 TL. Zaten 4 yolcu alsak bir serviste yaktığımız para ediyor. Bize diğer 3 yolcunun parası kalıyor. 3 yolcunun parasıyla da akşam olunca kazandığımızı şoför mü alsın, mal sahibine mi versin, mazota mı versin. Bu konuda dertliyiz” şeklinde konuştu.



Vatandaşlar dolmuşçulara hak verdi


Vatandaşlar da zamlardan memnun olmadıklarını fakat son dönemde akaryakıttaki artışlardan ötürü dolmuşçuya da hak verdiklerini belirttiler. Vatandaşlar gelen zamları; “Yapacak bir şey yok. Yakıt aldı başını gidiyor. Mecburen yapacak. İş açıcı bir durum değil. Ama ne yapacaksın onlar da mecburen zam geldiği için uygulamak zorunda kalıyorlar. 4 TL’den 5 TL’ye çıkmış. Mazotun böyle ileri gitmesinden dolayı dolmuşçunun da üzülmemesi için olması da gerekir. Geç bile kalındı. Onlara da yazık. Mazot olmuş kaç lira. Bak arabam var arabasız gidiyorum” şeklinde yorumladı.

Son Güncelleme:

Ana Sayfa1 milyon Türkiye fotoğrafı

Giriş Yap

Samsun - Dolmuş Hatları
123    sonraki »

ANA SAYFA -> Diğer Şehirler
cevap yaz

sayfa 1
Çetin KOŞAR

14 yıl önce - Cmt 13 Eyl ,

Samsun - Dolmuş Hatları



Bu başlığımızla Samsun Ulaşım sayfalarımızda yeni bir açılama gidiyoruz. Dolmuş Taksiler, Minibüsler, İlçeler arasında çalışan Otobüs ve Minibüsler gibi konulara el atarak Samsunumuzu bu yönüyle de tanıtmaya çalışacağız. İlk başlığımıza, Samsun'da ilk kurulan "funduszeue.info" ile başlıyoruz.


(+)
Samsun Şehir içinde bugün itibariyle dört ayrı Dolmuş Taksi Hattı faaliyettedir. İlk kurulan hattımız da isminden de anlaşılağı gibi 1 NOLU DOLMUŞ TAKSİLER&#;dir. Bizler buna kısaca &#;Birinci Hat&#; diyoruz.

Hattımız yılında araçlık bir filo ile kurulmuştur. O günün koşullarında 4 kişilik özel plakalarla trafiğe çıkan araçlara yılında bir standardizasyon getirilmiş. Dolmuş plakalı yapılan araçlar aynı zamanda modernizasyona gidilerek şimdiki 6 kişilik standart araçlar alınmıştır.

Bugün itibariyle &#;yi aşkın araç filosuna sahip hattımızın araç rengi KIRMIZI&#;dır.

Dernek merkezi Adalet Mahallesi, Yıl Bulvarında olup,

Hattın Güzergâhı
Baruthane Mevkiinden başlayıp, Bağ-kur, Tapu Kadastro, Liman Mah, Gençlik Parkından itibaren Yıl Bulvarı, (Kilise, Doğumevi, Devlet Hastanesi Altı, Gazi Belediyesi Önü) Meskenler Kavşağından dönerek, Kılıçdede Mahallesinden geçerek (Uğur Mumcu Parkı, Tekel Sapağı, Kılıçdede Cami) Eski Otogar, Eski Sanayi, Doğupark, Anakent Sosyal Tesisleri ve Gülsan Sanayi Sitesi Stadyolu&#;nda son bulmaktadır.



(+)




(+)




(+)




(+)




(+)




(+)

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+3

-mert-
14 yıl önce - Cmt 13 Eyl ,

Ben Samsun'un uyguladığı şehir ulaşımı hattı gibi diğer illerde hiç göfunduszeue.info bakılırsa Samsun hatlarını genişleterek ulaşımı bayapı kolaylaştırıfunduszeue.info yeşil küçük minübler vardı.En çok onlar rağbet görüyo herhalde ama çok güzel bişy aslıfunduszeue.info ilin uygulaması lazım

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+3

Çetin KOŞAR

14 yıl önce - Prş 18 Eyl ,

Samsun - İkinci Dolmuş Hattı





Samsunumuzun güzide hatlarından biri olan 2Nolu Dolmuş Taksi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yılında Büyükşehir Belediye Başkanımız Muzaffer Önder ve Şöförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanımız Fevzi Apaydın önderliğinde kurulmuştur.

İlk kurulduğumuz yıllarda Samsun halkına dört kişilik Murat , Şahin, 6 silindirli Mercedes ve Chevrolet tipi araçlarla hizmet vermekteydi. Samsunda ilk defa 7 kişilik lüks araçlarla dolmuş taksicilik hizmetini 2 nolu Dolmus Hattı sunmuşur.

Bugün itibariyle &#;u aşkın araç filosuna sahip hattımızın araç rengi BEYAZ&#;dır

Dernek merkezi sahilde AKM arkasında olup,

Hattın Güzergâhı
Cumhuriyet Meydanı, Kadıköy, Mehmet Aydın sağlık Kompleksi(Göğüs Hastanesi, Diş Hastanesi&#;) İlyasköy, Gazi Devlet Hastenesi (Eski SSK), Mehmet Aydın Devlet Hastanesi (Samsun Devlet Hastanesi), Asri Mezarlık, Meskenler, Migros, Eski Sanayi Sitesi, Gülsan Sanayi Sitesi, Karşıyaka Mah. ve 19 Mayıs Stadyumu.

Web Sayfası Olan Tek Hat
funduszeue.info



Samsun Cumhuriyet Meydanı Civarı




Gülsan funduszeue.info ara durak


Migros Kavşağı



En son Çetin KOŞAR tarafından Cum 19 Eyl , tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+5

Çetin KOŞAR

14 yıl önce - Cmt 20 Eyl ,

Samsun - Dördüncü Dolmuş Hattı






Samsunumuzun şehiriçi yolcu yükünü taşıyan güzide hatlarından biri olan funduszeue.info Dolmuş Taksileridir. Hattımız daha önce taksi durağı olarak faaliyet gösterirken yılında bu ismi almıştır.

İlk kurulduğu yıllarda dört kişilik araçlarla hizmet vermekteydi. Daha sonra 7 kişilik lüks araçlarla dolmuş taksicilik hizmetini sürdürmeye devam etmiştir.

Bugün itibariyle 80&#;i aşkın araç filosuna sahip hattımızın araç rengi MAVİ&#;dır

Dernek merkezi sahilde AKM arkasında olup,

Hattın Güzergâhı
Cumhuriyet Meydanı, Tekel Sapağı, Kılıçdede Mah.,Uğur Mumcu Parkı, Meskenler, Duruşehir, Toki İnşaatları, Kışla/Santral&#;




Durakta Sıra Beklenirken




Cumhuriyet Meydanı




İstasyon Mevkii

En son Çetin KOŞAR tarafından Pzr 21 Eyl , tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+2

Çetin KOŞAR

14 yıl önce - Prş 25 Eyl ,





Şehiriçi ulaşımında iki durak arası uzaklığı en uzun olan hattımız şüphesis ikinci hattır. İlk kurulduğu yıllarda 19 Mayıs Stadyumunun öbür çaprazında yol üzerinde olan durakları bugün mevcut yerinde, modern yazıhanesiyle Samsun halkına 7/24 (Yedigün/Yirmidört Saat) hizmet vermektedir.



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 1

cevap yaz

123    sonraki »

ANA SAYFA -> Diğer Şehirler
 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası