bornova dans kursu / Bulurum.com - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Bornova Dans Kursu

bornova dans kursu

Hakkımızda

BAİLAMOS DANCE ACADEMY, 2007 yılından bu yana, dans dünyasındaki yenilikleri dünya ile eş zamanlı olarak üyelerine sunan bir kuruluştur. Okulumuz hayatı daha eğlenceli kılmayı ve bununla beraber paylaşım zevkini yaşatmayı amaçlamıştır. İzmir’de Latin gecelerimizle dans tutkunlarını bir araya getirmeyi başarmış, güncel, yenilikçi, aktif bir platformu bulunmaktadır.

Okulumuzu tercih edenlerin nedeni;
     Bugün gerek modern eğitim sistemiyle, teknik alt yapıya verdiği önemle, gerekse dans salonunun ferah, temiz, merkezi ; klimalı faktörlerle ve Ruh halinizi dansınıza yansıtmanızı sağlamak ve enerji vererek günün tüm yorgunluğunu unutturmak.Ayrıca ders saatleri dışında kahvemizi içebileceğiniz samimi bir ortam yaratmak. Bailamos Dance Academy tercih edilmektedir.
Okulumuz sadece dans eğitimiyle kalmayıp sağlıklı yaşam için de pilates kurslar vermektedir. Bunun yanı sıra ritm terapi kursları da bulunmaktadır. Okulumuz kültür ve sanat adına da aktivitelerde de bulunmaktadır.
Profesyonellik, farklılık ve yaratıcılık gerektiren tün organizasyonlarda sizlerle çalışmak bize keyif vermektedir.
Dans ve estetiğin birleştiği adresimiz de sizlerleyiz.
   

Amacımız
     Dans bir tutkudur. Dansın yaşı yoktur. Yürüyebilen herkes dans edebilir. Dans mekan beklemez diyerek, genç ve profesyonel bir kadroyla yola çıktık. Amacımız figür ezberletmek değil sizi dans ettirmek, bildiklerimiz paylaşmak, eğlenerek öğretmek.

Etiketler

dansegitimegitmenSalsaBachataMerengueHip-HopLaRuedaTangoValsCha-Cha-ChaHoronZeybekOryantalFlamenkoHarmandalıSwingPlatesRumbaPaso-DobleJiveSirtaki

Dansstop, ATV televizyonunda yayınlanan “DANSA VAR MISIN?” adlı yarışmanın birincisi olan Selçuk Demirdöğen tarafından 2020 yılında kuruldu. Dansstop, yurt içi ve yurt dışında kendini kanıtlamış, alanında uzman eğitmenler ile dans etmek isteyen bireyleri bir araya getirerek, herkesin dans edebileceğini ve kendini geliştirebileceğini göstermektedir.
Dans okulumuz 600 M²’lik bir alanda, dört ayrı stüdyodan ve kafe bölümünden oluşmaktadır.
logodark logolight logo
logodark logolight logo
Mobile Logo
a

okulumuzdayapılandans
kampındangörüntüler(workshop)

Dansı yaşa kendini geliştir. Eğer bu mottoya sahip olmak istiyorsan bir sonraki kampımızda senide görmek isteriz.
İNCELE

Sosyal Latin Dance Sınıfı0

a

Bornova Belediyesi tarafından 2018-2019 kurs dönemi kapsamında düzenlenen ‘Zumba Kursu’ kadınların ilgi odağı oldu. 3 ayrı merkezde haftada bir gün olarak gerçekleşen kurslardan 105 kadın yararlanıyor. Müzik eşliğinde dans ederek spor yapan kadınlar hem kilo veriyor, hem de eğleniyor. 

İlçede yaşayanların spor yapmalarına olanak sağlamak için kurslar açan, mahallelere futbol ve basketbol sahaları yaparak parklara spor aletleri yerleştiren Bornova Belediyesi, kadınlar için Zumba Kursu da düzenliyor. Hobi ve Beceri Edindirme Kursları içinde düzenlenen ücretsiz Zumba dersleri özellikle zayıflamak ve formunu korumak isteyen kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 18 yaş üzeri genç yaşlı birçok kadının katıldığı dersler haftada 1 gün bir saat şeklinde gerçekleşiyor. 

Bornova Engelliler Merkezi içinde bulunan Kurs Merkezi, Altındağ Kültür Merkezi ve Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’n de verilen derslerden toplam 105 kadın yararlanıyor.  Hızlı ve yavaş ritimli müziklerle direnç çalışmalarından oluşan Zumba egzersizleri sayesinde kursiyerler, kalori yakarak hem kilo veriyor, hem de zinde kalıyor. Bornova Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz kurslardan memnun olan öğrenciler, kendilerine sunulan imkanlar için teşekkür etti.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası