park nasıl yapılır video / L Park mp3 mp4 flv webm m4a hd video indir

Park Nasıl Yapılır Video

park nasıl yapılır video

Videoda görebilirsiniz! Bir kağıt zanaat nasıl yapılır

Kağıt El İşi Nasıl Yapılır

Kağıt el sanatları yapmak için gerekli araçları, bunların nasıl kullanılacağını ve videolarla güzel yapmak için ipuçlarını tanıtacağıfunduszeue.infove Park'ta montajı kolay hayvanlardan, zaman ayırıp bir araya getirmenin keyfini çıkarabileceğiniz hassas el sanatları.Popüler minyatürler de dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazemiz var.


  • 1. Araçları ve malzemeleri hazırlayın

  • 2. Kat izleri oluşturun

1. Araçları ve malzemeleri hazırlayın

Aşağıdaki araçları ve malzemeleri hazırlayın.

  • Makas, maket bıçağı, çubuk yapıştırıcı, tutkal, cetvel, gönye, kalem
  • Sivri uçlu nesne (kurumuş tükenmez kalem, şablon kalemi vb.), kürdan, cımbız
  • Kağıt (Önerilen kağıtlar her içerik bilgisinin altında belirtilmiştir.)

Araçları ve malzemeleri hazırladıktan sonra verileri indirip yazdırın.

2. Kat izleri oluşturun

Yazdırdıktan sonra parçaları kesmeden önce kat izleri oluşturun. Cetveli kat çizgisine yerleştirin ve kurumuş tükenmez kalemle kat izleri oluşturarak katlama aşamasını kolaylaştırın.

1. Parçaları ayırın

Başlangıçtan itibaren çizgileri takip ederek düzgünce kesmeniz gerekir. Parçaları ayırmak için çizginin hemen dışından kesin

2. Numaralandırın

Parçaları tanımanıza yardımcı olması için kalemi bastırmadan arkalarına numara yazın.

3. Düzgün çizgiler ve kesimler

Düzgün çizgi ve kesim elde etmek için maket bıçağı kullanın.
* Parmaklarınızı kesmemeye dikkat edin. Dikkatli kullanın.

4. Kavisli çizgiler

Kavisli çizgileri düzgünce kesmek için makas kullanın. Makas kullanırken makası ileri doğru hareket ettirmeyin. Bunun yerine, kağıdı makasa doğru çekin.
* Parmaklarınızı kesmemeye dikkat edin. Dikkatli kullanın.


  • 1. Büyük parçalar için

  • 2. Küçük parçalar için

1. Büyük parçalar için

Kat çizgisine cetvel koyarak katlayın.

2. Küçük parçalar için

Katlamak için cımbızla tutun.


  • 1. Büyük parçalar için

  • 2. Küçük parçalar için

1. Büyük parçalar için

Büyük parçalar için masanızın yuvarlak kenarlarını veya çubuk yapıştırıcıyı kullanın. Yuvarlarken kağıdı geri ve ileri doğru çekin.

2. Küçük parçalar için

Küçük parçalar için kalem, bambu çubuklar ve diğer ince ve yuvarlak nesneleri kullanın. Yuvarlarken kağıdı geri ve ileri doğru çekin.


  • 1. Büyük yüzeyleri yapıştırma

  • 2. Küçük parçaları yapıştırma

  • 3. Yapıştırma tekniği

1. Büyük yüzeyleri yapıştırma

Büyük yüzeyleri yapıştırırken yapıştırıcı çubuk kullanın.
Yapıştırıcının masaya yapışmasını önlemek için kenarlara müsvedde kağıdı yerleştirin.

2. Küçük parçaları yapıştırma

Küçük yüzeyleri yapıştırırken tutkal kullanın.
Müsvedde kağıdına biraz tutkal sıkın, kürdan kullanarak tutkalı alın ve ince bir tabaka halinde yayın. Parçaları birleştirdikten sonra sabitlemek için cımbızla sıkın.

3. Yapıştırma tekniği

Daha iyi yapışması ve son halinin kusursuz olması için tutkalı yapıştıracağınız parçaya değil yapıştıracağınız yere sürün.


  • 1. Son ürünün resmini inceleyin

  • 2. Çizgileri takip ederek kesme

  • 3. Görünen kısımları boyayın

1. Son ürünün resmini inceleyin

Son halinin dengeli olması için son ürünün nasıl görünmesi gerektiğini görmek amacıyla indirme sayfasındaki resme bakın.

2. Çizgileri takip ederek kesme

Parçaları keserken, çizgilerin görünmesini önlemek ve son halinin kusursuz görünmesini sağlamak için çizginin içinden kesin.

3. Görünen kısımları boyayın

Kusursuz bir görünüm elde etmek için beyaz parçaları etrafındaki parçalarla uyumlu olacak şekilde renkli kalemlerle boyayın. Parçaları birleştirdikten sonra gözünüze çarpan beyaz kısımları da boyayın.

El işi yaşamınızı kolaylaştırın. Akıllı telefonunuzdan sorunsuzca düzenlemenizi ve yazdırmanızı sağlayan basit ve eğlenceli Creative Park uygulaması.

Easy-PhotoPrint Editor, kullanımı kolay bir fotoğraf yazdırma uygulamasıdır.

Sayfa Başı

İki Arabanın Arasına Araç Park Etme Nasıl Yapılır? Park Teknikleri Video, araçları park etme teknikleri, ustaca park etme şekilleri,

Arabalara yeni alışmaya çalışan yada yeni direksiyon başına geçmiş olanlar için, arabaların arasına park etme tekniklerinden bahsedeceğim bu yazıda sizlere, eğer sizde yeni bir araç aldıysanız bu yazıyı dikkatlice okuyunuz ve yazının sonunda yer alan videoyu dikkatli izleyiniz.

Arabalar yol boyunca sağ şeride durmuş sıralanmış arada tek araçlık bir boş yer var diyelim, aracınızı bu araya sokmak istiyorsunuz, ozaman hemen öndeki aracın hizasına kendi aracınızı onun yanına götürüyorsunuz tam sağ yada yol durumuna göre tam sol yaparak geri gelip, önce aracın arka tarafını park edeciğiniz alana sokuyorsunuz, burada asıl işin püf noktası burası, ilk önce arabanın arka tekerlerini park edeceğiniz yere sokacaksınız.

Ardından ön tekerleri her türlü park durumuna uygun hale getirirsiniz. İşte videoyu bunu detaylı olarak anlatmışlar, buyrun profesyonel park etme tekniği.

İşte Park Etme Video

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası