merinos mobilya fiyatları / Merinos Mobilya Modelleri, Fiyatları - Trendyol

Merinos Mobilya Fiyatları

merinos mobilya fiyatları

Merinos Mobilya zirveye oynuyor

Haberin Devamı

İZMİR’in Torbalı ilçesinde altı yıl önce üretime başlayan Merinos Mobilya, kısa sürede büyük yol katetti. Sözkonusu sürede 11 bin metrekarelik tesisini bin metrekareye yükselten şirket, 10 milyondan milyon liraya çıkardığı cirosunu da bu yıl milyon liraya ulaştırmayı hedefliyor.
Merinos Mobilya’nın Genel Müdürü Feza Çiftçi, mobilya sektöründe her yıl beklenenden daha fazla büyüdüklerini belirterek, “Geçen yıl yüzde 30 büyümeyle kendi adımıza rekor kırdık. Hedeflerimizi hep daha yukarda tutarak bu yıl yüzde 50 büyüme bekliyoruz” dedi. İlk üretimlerini koltuk, kanepe grupları, baza ve yatak başlarında yaptıklarını hatırlatarak, “Dünyanın en iyi üretim makinelerine sahip olan Torbalı tesisimizde ilk görevimiz üretimden önce altyapıyı oluşturmaktı” diyen Çiftçi, altyapıyı yerine oturttuktan sonra üretimde de dünyanın sayılı markaları arasında yerlerini aldıklarını anlattı. Çiftçi, “Türkiye’nin dört bir yanında varız. Ama şimdi ki hedefimiz dünya lideri olmak” dedi.


Dereceyegireceğiz

Haberin Devamı

Mobilya ve ev tekstilinde seri üretimde kimsenin hızlarına yetişemeyeceğini ifade eden Çiftçi, “Ürün yelpazemizi A’dan Z’ye genişlettik. Bir evi baştan aşağı donatabiliyoruz ve takımlarımızı ona göre yapıyoruz. Türkiye’de sektör liderliğinden sonra Avrupa’ya mobilya konusunda dereceye girmek için kolları sıvadık. İzmir bizim için bulunmaz bir yer. İhracat konusunda rahatlığımız sayesinde ABD, Avrupa ülkeleri ve Ortadoğu’ya mal gönderiyoruz. İzmir’de üretilen mobilyalar önce Almanya Köln’de bulunan 25 bin metrekarelik depomuza, ordan da dünyaya yayılıyor” dedi.

AR-GE ÇOK ÖNEMLİ

50 kişilik ar-ge çalışanıyla son trendleri yakından takip ettiklerini söyleyen Çiftçi, “Mobilya sektöründe özellikle yurtdışında faaliyet gösteriyor ve zirveye oynuyorsan çok önemli bir altyapının yanında satış sonrası hizmetin ve ar-ge’nin değeri büyük. Yurtdışında verilen sözler birinci sıradadır. Satış sonrasında da elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyoruz. Eğer bir dünya markası olduysak başarımızın yarısını AR-GE ve satış sonrası hizmete bağlıyoruz” dedi.

Yeni Merinos Mobilya Koltuk Takımları



Yeni Merinos Mobilya Koltuk Takımları

Mobilyalar evinizin giysileridir. Şüphesiz ki, koltuk takımları ise birçok anınıza şahit olan, en çok kullanılan mobilyanızdır. Merinos mobilya, bu sene de yepyeni modelleri ve çeşitli renk seçenekleriyle hayatınıza zevkli anlar, anılar katmak için karşınızda. Yaklaşık 15 yeni koltuk takımıyla göz dolduran Merinos mobilya kanepe modelleri ve seçeneklerinin yanı sıra konfor sevenlere, 5 çeşit yeni köşe takımı da sunuyor. Milena, Arya, Bianca, Domingo ve Armoni modellerinin köşe takımı da bulunmakta.

1. Sade Bianca

Sadelikten ve pastel renklerden hoşlanıyorsanız, duru görünüme ve duru renk seçeneklerine sahip Bianca koltuk takımı tam size göre. Göz yormayan bir tasarıma sahip olan bu takımı sadece oturma grubu, maksi takım, kanepe, berjer veya ikili kanepe olarak almanız da mümkün.

2. Süzülen Luna

Tıpkı ayın yüzeyi tonlarında renkler taşıyan Luna koltuk takımı, oturma odalarınızda parlamaya hazır. 1 adet üçlü kanepe, 1 adet ikili kanepe ve 1 adet tekli koltuktan oluşan Luna’ya peşin fiyatla veya peşin fiyatına taksitle sahip olabilirsiniz.

3. Zarif Glora

Zarif renk seçeneklerinin yanı sıra hem şık hem zarif sevenler için kırmızısı da sizler için düşünülmüş. Sadece berjer veya kanepe olarak da alabileceğiniz bu takım maksi olarak sunulmakta. Maksi takımı oluşturanlar ise 2 adet üçlü kanepe ve 2 adet tekli koltuktur.

4. Dengeli Stillo

Bol yastık sevenleri sevindirecek bir model olan Stillo, çift renkli modelleriyle odanızda adeta ying ve yang gibi bir denge oluşturacak.

5. Şirin Bolero

Keskin hatlara, sevimli renklere sahip bu model, şirinlik sevenlerin tercihine sunulmuş denilebilir.

6. Dayanıklı Efsane

Herkesin bir zamanlar efsane bir kanepesi olmuştur. Modası geçmeyen, yıkılmaz duruşa sahip bu model klasikten vazgeçmeyenler için ideal.

7. Süslü Simena

Hem konfor hem süs arayanlardansanız Simena’yla tanışın. Sedefli görünümüyle cezbeden bir model olduğu aşikâr.

8. Farklı Vanita

Değişikliğiyle göz dolduran Vanita ve diğer modeller için, Merinos mobilya kampanyaları bölümüne göz atabilirsiniz.

9. Neşeli Chester

Hem çift renkli hem de cıvıl cıvıl, hem modern hem klasik! Ruhu zengin bir model olan Chester bu sene çok tutulacağa benziyor.

Sakin Arya

Yumuşak renklerin üzerine oturduğunuz an, yorgunluğunuza dinginlik katacak bir model. Odasında opera eseri sergilemek isteyenlere duyurulur.

merinos-acik-renk-hali
merinos-beyaz-hali
merinos-desenli-pembeli-hali
merinos-gri-acık-renk-desenli-hali
merinos-gri-temali-hali
merinos-hali
merinos-kahverengi-desenli-hali
merinos-karisik-renkli-hali
merinos-kirmizi-desenli-hali
merinos-koyu-desenli-hali
merinos-krem-rengi-hali
merinos-mavi-desenli-hali
merinos-modern-hali
merinos-oval-desenli-hali
merinos-pembe-gullu-hali
merinos-sade-desenli-hali
merinos-sade-hali
merinos-sade-sik-hali
merinos-sade-tasarim-hali

İncelemek İsteyeceğiniz Diğer Dekorasyon Fikirleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası