samsung a20 ekran tuşları / Samsung Galaxy A20 Güç Tuşu Değişimi Fiyatı

Samsung A20 Ekran Tuşları

samsung a20 ekran tuşları

Android Telefonlarda Ana Ekran (Home) Tuşu Nasıl Özelleştirilir?

Android telefonlardaki ana ekran tuşu diğer tuşlarla birlikte kullanılmayıp, tek başına kullanıldığında adından da anlaşılacağı gibi ana ekrana dönmenizi sağlar. Telefonunuzdaki Home tuşunu ana ekrana dönme işlevi dışında kullanmak istiyor olabilirsiniz. Bunun için telefonunuza Button Mapper adında ücretsiz bir uygulama yüklemeniz gerekiyor.

Button mapper uygulamasını buraya tıklayarak indirebilir ve aşağıdaki adımları izleyerek ana ekran tuşunu özelleştirebilirsiniz.

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra, uygulama tarafından istenen izinleri sırası ile onaylayıfunduszeue.info sonra ekranda yer alan tuş seçeneklerinden kısayol atamak istediğiniz tuşu ve bu tuşa kaç kez dokunduğunuzda, atadığınız kısayolu açmak istediğinizi seçin.

Uygulama üzerinden özelleştirebileceğiniz tuşlar;

-Ana ekran tuşu

-Geri Tuşu

-Son uygulamalar tuşu

-Ses açma/kapatma tuşu

Özelleştireceğiniz tuşu seçtikten sonra tek dokunuş, çift dokunuş ve basılı tutma seçeneklerinden dilediklerinizi seçerek özelleştirmeleri ayarlayabilirsiniz.

Tuşa kaç kez dokunduğunuzda kısayolu açacağını belirledikten sonra bu tuşa ve dokunuşa atamak istediğiniz kısayolu seçin. Örneğin, Telefon uygulaması ya da WhatsApp.

Telefonunuzu daha hızlı ve aktif olarak kullanabilmek için telefonunuzdaki butonları özelleştirebilir ve tuşlara dilediğiniz görevleri atayabilirsiniz.

Samsung Galaxy A20 Güç Tuşu Değişimi

Açıklama

Samsung cihazlarında belirli arızalar sonucunda belirli işlevleri kullanmanız kısıtlı bir hal almaktadır. Güç tuşunun arızalanması da bu işlevsellik kısıtlamalarına bir örnektir. Samsung Galaxy A20 cihazınızdaki güç tuşu arızalarında izlemeniz gereken adımları sizlerle paylaşırken, Citrus Mobil olarak tamir işlemlerinde verdiğimiz servis desteğine de değineceğiz.

Samsung Galaxy A20 Cihazlarında Güç Tuşu Ne İçin Kullanılır?

Samsung Galaxy A20 cihazlarının sağ yan bölümünde bulunan güç tuşu ya da power tuşu, temel olarak cihazın açma ve kapama işlemlerini yönetmenize imkan tanıyor. Ayrıca bu güç tuşunun bazı kombinasyonlar ile kullanılması halinde cihazınızı fabrika ayarlarına çevirebilir, cihazı restore edebilir, cihazı hatalardan temizleyebilir veya cihazda yaşanan diğer yazılımsal sorunlara çözümler getirebilirsiniz.

Samsung Galaxy A20 cihazlarında güç tuşu, yalnızca açma kapama işlevi için kullanılan bir tuş değildir. Cihazınızın sağ yan bölümünde bulunan bu güç tuşu belirli kombinasyonlar ile cihazı sıfırlamaya ve yazılımsal sorunları aşmaya yardımcı olur. Ayrıca güç tuşunun bir diğer özelliği de kısa olarak basıldığı zaman cihaz ekranını uyku moduna almasıdır.

Samsung Galaxy A20 Cihazların Güç Tuşu Neden Arızalanır?

Samsung güç tuşunun arızalanmasının temel birkaç sebebi bulunuyor.

Bu sebepleri incelersek;

  • Güç tuşunun darbe almış olması
  • Güç tuşunun işlevselliğini kaybederek basılı veya gömülü kalması
  • Güç tuşunun işlevinin cihaz tarafından zaman zaman algılanmıyor olması
  • Güç tuşunun içinde kir veya toz birikmesi
  • Güç tuşunun bulunduğu alana sıvı temasının gerçekleşmiş olması gibi nedenler güç tuşu arızalarında sıklıkla karşılaşılan problemlerin başında yer alıyor

Cihazınızın güç tuşunda belirtilen arızaları yaşıyorsanız, Citrus Mobil teknik servislerimizin yardımını alabilirsiniz.

Samsung Galaxy A20 Güç Tuşu Değişimi Nasıl Yapılıyor?

Samsung Galaxy A20 cihazlarında güç tuşunun değişimi, cihazdaki arızanın boyutuna göre farklı adımlarla uygulanabiliyor. Ancak Citrus Mobil teknik servislerimizde genellikle takip edilen işlem adımları, arıza yaşanan bölümün cihaz içerisinde açılması ve parçanın cihaz açıkken değiştirilmesi olarak gerçekleşiyor.

Samsung Galaxy A20 cihazınızın güç tuşunun olduğu alan cihazda açılarak güç tuşunun yeni bir  güç tuşuyla değiştirilmesi sağlanır. Güç tuşunun bağlantıları gerçekleştirilir ve cihaz tekrar kapatılır. Güç tuşunun çalışıp çalışmadığı kontrol edildikten sonra cihazda herhangi bir bilgi kaybı yaşanmadan cihaz sahibine teslim edilir.

Samsung Galaxy A20 Güç Tuşu Değişimlerini Nerede Yaptırabilirsiniz?

Samsung Galaxy A20 cihazınızın güç tuşunu değiştirmek için donanımlı ve tüm gerekli koşulları sunan bir teknik servis tercih etmeniz gerekecektir. Citrus Mobil olarak müşterilerimize kaliteli bir servis anlayışının yanı sıra, gerekli bütün koşulları sağlayan bir teknik servis ortamını sunuyoruz. Bu sayede cihazınızın tamir, bakım veya destek hizmetlerinde tam kapsamlı bir hizmet servis ağını sözlere sunabiliyoruz.

Samsung cihazınızın herhangi bir teknik arızasında Citrus Mobil firmamıza başvurabilir ve kaliteli yedek parçalarla sunduğumuz teknik servis hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Ayrıca ürün değişimlerinizde 6 aylık bir garanti süresini de sizlere sunduğumuzdan, tekrarlanan teknik sorunlar doğrultusunda bizlerle yeniden iletişime geçme imkanınız olacaktır.

Samsung Galaxy A20’lerde Güç Tuşu Değişimi Süresi Nedir?

Samsung cihazlarında yaşanan birçok teknik sorun bazında Citrus Mobil servislerimize başvurabilirsiniz. İnternet sitemizde sunduğumuz fiyat detaylarını inceleyebilir veya mağazalarımıza şahsen gelerek sunduğumuz hizmetleri yerinde görebilirsiniz.

Samsung Galaxy A20 cihazınızın güç tuşunda yapılacak tamir veya değişim işlemlerinde yapacağınız başvurulara göre teknik destek servis süresi belirliyoruz.

Kargo gönderimleriniz aracılığıyla yapacağınız başvurularınızda işlem süremiz 3 iş günü, mağazalarımıza yapacağınız başvurularınızda ise işlem süremiz saattir. İşlem sürecinden sonra 6 ay garantili olarak orijinal yedek parçayı güven içerisinde kullanabilirsiniz.

Ürün Çin ithalat Yolu ile Tedarik Edilmiştir.

LÜTFEN  ÜRÜN ALMADAN ÖNCE  DİKKATLE İNCELEYİN

1-Ürün Görselini iyice inceleyiniz Sizin 

   Cihazınız ile Birebir Aynı ise sipariş verin

   *** Ürünleri  Resimdeki Görsele göre göndermekteyiz.

2-Gerekiyorsa Teknik Servis  yada Profosyonel Ekipten Destek Alınız

3-Bu Konuda Bize soru Sormaktan Çekinmeyiniz.

ÜRÜN  ELİNİZE  ULAŞINCA 

1-Kargo  Firması Ürün  Size teslim ederken Paketin Hasarlı olmadığını Kontrol       funduszeue.infoyorsa Kargo Firması çalışanı ile birlikte Acınız.Ürün Zarar gördü     funduszeue.infok  Tutup  Ürünü Teslim Almayınız.

GARANTİ  ve DEĞİŞİM 

1.  Ürün üzerindeki Koruma Jletin Montaj Bitmeden Değişime ihtiyac Gerek kalmadığı ana kadar Sökmeyiniz.

2.  Ürün Montajına Başlamadan önce Anakart Soketleri Takıp  Pil ile Emanet Cihazı güç düğmesi basıp Ürünü Test funduszeue.infom cikarsa Değişim için Tarafımıza Göfunduszeue.infoĞIMIZ ÜRÜNLER YÜKSEK HASSASİYET GEREKTİREN KIRILMA RİSKİ ÇOK YÜKSEK ÜRÜNLERDİR.LÜTFEN DİKKATLİ funduszeue.info  Problem olmayan Ekranın Montajına Başlayabilirsiniz Ve sorumluluk Size Aittir .

2. Biz ürünü size Nasıl gönderdiysek Lütfen sizde Bize o Şekilde Kargo yapınız Aksi Durumlarda sorun yaşanmaktadır.

**Monta

Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

Garanti Şartları

Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Kargo ve İade

Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.

Sipariş Kargoya Verilişi

Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.


% GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.

% ORİJİNAL ÜRÜNLER

Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.

X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası