konika kağıt / Konika Nerenin Markasıdır? - Kimin Malı

Konika Kağıt

konika kağıt

KONYA KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Merkez Adresi

funduszeue.infoze Sanayi Bölgesi Vezirköy Caddesi No:1 Selçuklu/KONYA

Elektronik Posta Adresi

[email protected] [email protected]

İnternet Adresi

funduszeue.info

Bağımsız Denetim Kuruluşu

İRFAN BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

Şirketin Dahil Olduğu Endeksler

BIST HALKA ARZ / BIST KATILIM TUM / BIST SINAİ / BIST KATILIM TEMETTU / BIST ORMAN, KAĞIT, BASIM / BIST KONYA / BIST TEMETTÜ / BIST TÜM / BIST KATILIM / BIST TÜM / BIST YILDIZ

Şirketin Sektörü

İMALAT / KAĞIT VE KAĞIT ÜRÜNLERİ BASIM

Sermaye Piyasası Aracının İşlem Gördüğü Pazar

YILDIZ PAZAR

Konika Kağıt Fabrikası

Konika Kağıt Fabrikası Fibercement Uygulamaları

Hekim Yapı’nın dış cephe kaplama için hem dayanıklılık hem de görsel üstünlük sunan HekimBoard ürünlerinin kullanıldığı en yeni projelerden biri Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunuyor. m2 cepheye uygulanan proje, Konika Kağıt A.Ş.’nin idari binasındaki tüm cephe kaplama işlemlerini içeriyor. Yapı kaplamada fibercement malzemenin farklı kalınlık ve boyutlardaki bileşenleri dikkat çekiyor. Bu projede, hekimboard düz levha ve KS kat silmesi ile yine Hekim Yapı ürünlerinden sövelerin yoğun kullanımı mevcut bulunuyor.

Dekoratif ve İşlevsel Fibercement Kaplama Çözümleri

Yapıların enerji ihtiyacını minimuma indirmek üzere kullanılan dış cephe kaplama ürünleri, binanın enerji kaybını azalttığı gibi uzun ömürlü olmasına da katkı sağlıyor. İç cephe ve dış cephe kaplama projelerinde sıkça kullanılan HekimBoard marka fibercement kaplamalar A1 sınıfı yanmazlık sertifikasına sahip bulunuyor. Olası yangın vakalarında, ani tutuşma ve zehirli gaz salınımını en aza indiren A1 değerindeki levhalar, makine ve cihazların bulunduğu ortamlarda cephe kaplama malzemesinin alev almasını engelliyor. Çimento ve mikronize edilmiş kuvars bileşimi ile fibercement neme ve suya yüksek direnç gösteriyor. Neme dayanıklı ve çevre dostu oluşu, fibercement cephe çözümlerinin fabrika, yönetim binası gibi çalışanların uzun saatler boyu bir arada bulundukları alanlarda, sağlıklı ve konforlu koşulların oluşturulmasına yardımcı oluyor.

Konika A.Ş. Kağıt Fabrikası projesinde de düz dış levhalar temel cephe kaplama fonksiyonunu oluşturuyor. 6 mm &#; 20 mm arasında değişen kalınlıklarda üretilen Hekimboard düz dış levha alanları m2 &#; m2 arasında farklılık gösteriyor. Bu projede 10 mm, 12 mm ve 20 mm düz dış levha boyutlarının tercih edildiği görülüyor. Aynı rengin farklı tonlarına sahip boyalar kullanılarak dekoratif görünümün yapı bütünlüğünü bozmadan sağlanması mümkün oluyor. Dış cephe kaplamada levhalar arasında 10 mm derz boşluğu bırakılarak, bu alanlara farklı renk uygulaması da yapılabiliyor. Bu projede renk geçişleri derz dolguların renklendirilmesi ile sağlanıyor.

Hekimboard Kat Silmesi ve Söve Uygulamaları

Fibercement ürünler, düz levha yanında söve ve kat silmesi üretiminde de sıkça kullanılıyor. Hekimboard KS01 ve KS02 fibercement kat silmesi seçenekleri kat aralarının dekoratif görünümünü tamamlıyor. Kat silmesi, yapı giydirme malzemelerinin bütünlüğünü artırıyor. Konika A.Ş. Kağıt Fabrikası projesinde KS02 fibercement kat silmesi kullanımı mevcut bulunuyor. Düz dış levha boyutları bozulmadan bırakılan boşluklara, Hekimboard kat silmesi uygulaması yapılarak dış cephe görünümü kusursuz hale getiriliyor. Tıpkı Hekimboard düz levhalarda olduğu gibi, A1 yanmazlık özelliği ile üretilen kat silmesi ve söve bu projede idari binanın yangın güvenliğini artırıyor. 20 mm kalınlığındaki PS03 pencere söveleri m2 &#; m2 arasında değişen alan ölçüleri ile üretiliyor. 20 yıldır yapı sektöründe kendinden söz ettiren Hekim Yapı, yerel ve uluslararası pazara hekimboard markalı cephe kaplama ürünleri tedarik ediyor. Fibercement düz levha üretimindeki başarısı, Konika A.Ş. Kağıt Fabrikası projesindeki uygulamaları ile bir kez daha kanıtlanmış oluyor. Hekimboard ürünlerinin levha boyutları ve palet içerikleri hakkında ayrıntılı bilgilere Hekim Yapı web sitesinden ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası