ciğeristan sahibi / Adı IŞİD'çiye Çıkan Ciğerci Kardeşler, Dünya Medyasını Ağırladı - Haberler

Ciğeristan Sahibi

ciğeristan sahibi

Ciğeristan

Pilaqi

Türkiye'deki muhteşem mekanları ve restoranları ziyaret edin.
Hadi başlayalım.

İskenderpaşa Mahallesi, Simitçi Şakir Sokak, No 16/A, Fatih, İstanbul
  • Alkol bulunmaz.
  • Akşam yemeği uygun.
  • Kredi Kartı
  • Lunch menü var
  • Nakit Ödeme
  • Gel-Al
  • Banka kartı
  • Dış mekan var.
  • Klimalı
  • Sigara içme alanı var.
  • Kapalı alan var.
  • Masa rezervasyonu önerilir
H G
Ciddi bir operasyon ve bu yoğunluğa rağmen oldukça ilgili servis. Mezeleri tam da yoğunluğuna uygun olarak özenle hazırlanmamış ve yüksek lezzete sahip değil ama eksiksiz. Devamlı pişen çöp şişler ve ciğerler işletmede devamlı gezen birinin elindeki tepside bir o masaya bir diğerine bırakılarak servis ediliyor. Akıllıca. Adana kebabının kıyması, yağ&baharat oranı çok çok başarılı buldum fakat ciğer ve mezeler 5 üzerinden Devamlı sorulan "bir eksiğiniz var mı?" sorusu benim gibiler için önemli, mevzu bahis yemek olunca eksiği bitmeyenlere selamlar.
S D
Gelen mezeler buz gibiydi lezzetleri eksikti çöp şiş ve kuzu ciğer şiş önceden pişmiş gibiydi buz gibiydi. İsmine geldik ama aradığımız lezzetin çok çok alıntaydı ve fiyatlar çok şişirme bu ürünlere göre. Verdiğim bir puanda servis için bir tek o hızlıydı. Bizim için sınıfta kaldı ve daha gelmeyi kesinlikle düşünmüyoruz
C.. K.
Bazı yerler var ki elde ettiği şöhret lezzetini, kalitesini alıp götürüyor. Ciğeristan da ne yazik ki bu yerler arasında. Aksaray Horhor bölgesinin en meşhur ve en kalabalık kebapçılarından biri ismen. Dışarıda fazlasıyla masaları var, oldukça da büyük bir yer. Ben şöyle uzun zaman sonra keyifli bir çöp şiş yerim umuduyla oturmuştum. Çoban salata, ezme, közlenmiş domates biber soğan, sumaklı soğan, nane ve maydanoz serpme şekilde önünüze gelenler. Gelen mezeler son derece vasat. Görüntüsünden de belli olduğu üzere ezme çok çok kötüydü. Kullandıkları domatesler mi kötü yoksa eski ürün olması mı nedeni bilmiyorum. Közlenerek gelen ürünler buz gibiydi. Çöp şiş etinin lezzeti güzeldi. Ama yan ürünler o kadar zayıf ve özensiz ki keyfini tam çıkaramadım. Açık ayranı güzeldi. İkram olarak gelen menengiç kahvesinin sunumu çok hoştu, onu da ayrıca belirteyim. Çöp şiş ve ayran için toplam 55 lira ödedim. Fiyatlar kesinlikle çok yüksek. Ünlenmek kaliteyi biraz düşürdüğü gibi fiyatları da yukarıya çekmiş. Umarım gün gelir o eski kalite, özen tekrar yakalanır.
A K
Salaş güzel bir kebapçı. Ödediğiniz kebap fiyatına salatlar lavaşlar dolup dolup boşalıyor. Ödediğinizin karşılığını alıyorsunuz. Tavsiye ederim .
E.. A
Kebabı,ciğeri ne yerseniz yiyin hepsi çok lezzetli ve salata,soğan vs ikramlar bolca geliyor masaya.
Daha fazla göster

Adı IŞİD'çiye Çıkan Ciğerci Kardeşler, Dünya Medyasını Ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yemek yerken görüntülendiği ve ardından "IŞİD'çi" diye iftira atılan ciğerci kardeşler, mekanlarında dünyanın önde gelen ajans ve gazetelerin temsilcilerini ağırladı. Son olarak Rus medyasında haklarında haber yapılan ciğerciler, gazetecileri kırmızı gül ile karşıladı.

DÜNYA MEDYASI BİLAL ERDOĞAN'IN YEMEK YEDİĞİ CİĞERCİDE

Bilal Erdoğan'ın yemek yediği ciğerci, haklarında yapılan yalan haberlerin ardından dünya medyasının da ilgi odağı oldu. Fatih'te ciğercilik yapan ve giyim tarzlarından dolayı Rus medyasında "IŞİD mensubu" olarak yansıtılan Kember kardeşler, Ciğeristan isimli mekanlarında dünya medyasının önde gelen ajans ve gazetelerinin temsilcilerini ağırladı.


SERVİSİ BİZZAT YAPTILAR

Başbakanlık Basın Enformasyon Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nün Ciğeristan'da misafir ettiği gazeteciler, Kember kardeşler tarafından gül ve lokum ile karşılandı. Reuters, AFP, BPA, El Pais, El Mundo, New York Times, WSJ, Middle East Eye ve Derin Ekonomi Dergisi'nin Türkiye'deki temsilcilerinin yer aldığı yemeğin servisini Kember kardeşler bizzat yaptı.

"IŞİD'TEN ÖNCE DE EL KAİDECİ İLAN EDİLMİŞTİK"

Kember kardeşler, gazetecilere haklarında "IŞİD'çi" iddiasının ortaya atılmasına neden olan fotoğrafın hikayesini de anlattı. Ali Kember, Bilal Erdoğan ile çektirdikleri fotoğrafın önce "El Kaide mensupları" diye paylaşıldığını kaydederek şöyle konuştu: "Dünyanın neresinde olursa olsun, bir devlet büyüğü ya da ailesinden birisi bir mekanı tercih ederse bu durum mekan sahipleri için bir şereftir. Cumhurbaşkanımızın oğlu Bilal Erdoğan'ın da Ciğeristan'a gelmesi bizim için onur vericiydi. Hatıra olarak çektiğimiz fotoğrafı bir kısım medya önce 'Bilal Erdoğan, El Kaide terör örgütü mensuplarıyla' diye paylaştılar. O zamanlar IŞİD yoktu. Aradan biraz zaman geçti, bu sefer 'Bilal Erdoğan, IŞİD'in liderleriyle' diye paylaşım yaptılar. Biz önce çok ciddiye almadık ama olay buraya kadar geldi. Bu haberi çıkaranlar bizi tanıyor, nasıl insan olduğumuzu biliyorlar. Bu örgütlerle anılmaktan biz de rahatsızız" şeklinde konuştu. (Kaynak: Yeni Şafak)


Kember kardeşler mekanlarına gelen ünlü isimlerle fotoğraf çektiriyor

funduszeue.info - Güncel

Recep Tayyip ErdoğanBilal ErdoğanEl KaideGüncelHaberler

Bilal Erdoğan ile çektirdikleri fotoğraf hayatlarını değiştirdi

Hataylı İsmail ve Ali Kember kardeşlerin hayatı 3 ay önce sahibi oldukları Ciğeristan Restourantı’na müşteri olarak gelen Bilal Erdoğan ile fotoğraf çektirdikten sonra değişti. Sosyal medyada fotoğrafı paylaşan Kember kardeşler bir süre sonra Bilal Erdoğan’a karşı yapılan kara propaganda çalışmalarında kullanılmaya başlandı. Önce marjinal gruplar tarafından, “Bilal Erdoğan ve El-Kaideci arkadaşları olarak lanse edilen Kember Kardeşler, son günlerde de Bilal Erdoğan’ın IŞİD üyesi arkadaşları olarak gösterilmeye başlandı.

Hakaret ve küfür edildi

Yerel seçimlerden 10 gün önce sahibi oldukları Ciğeristan Restaurant’ın İkitelli şubesinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ı müşteri olarak ağırlayan İsmail- Ali Kember kardeşler her ünlü sima gibi onunla da fotoğraf çektirdi. Bilal Erdoğan ile yemek yediği masada fotoğraf çektiren Kember kardeşler daha sonra bunu sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Kısa süre sonra paylaştıkları fotoğrafın altında diğer paylaşım siteleri de dahil olmak üzere Bilal Erdoğan’a karşı yürütülen “kara propaganda”ya karıştırıldıklarını görünce şoke oldu. İsmail Kember, “Bizi tanıyanlar kulak asmıyor. Ancak birçok bilmeyen tanımayan kişi de internette hakaret ediyor küfür ediyor. Kılık kıyafetimize, görüntümüze bakarak bizi yargılıyorlar” dedi.

Kaset bile çıkarmışlardı

Son günlerde fotoğrafları sosyal medyada terör örgütleriyle anılsa da Kember Kardeşler yıllarca gece hayatında gazinolarda piyanist şantörlük ve şarkıcılık yapmışlar. İstanbul’a kaset yapmak için gelen İsmail Kember “Sen alemi bilir misin?” adıyla kaset bile çıkarmış. İki kardeş yıllarca gazinolarda çalıştıktan sonra yaklaşık 15 yıl önce tövbekar olup dine yönelmişler. Çok farklı işlerde çalışan iki kardeş halen 3 şubesi olan Ciğeristan’ın ilkini Fatih’te açmışlar. Mersin’de Ciğerci Apo’nun çıraklığını yapan İsmail Kember ve kardeşi Ali Kember İstanbul’daki bu son işlerinde müthiş bir başarıya imza atarak 3. şubelerini de 4 ay önce açmış.

CİĞERCİMİZE PAPAZ DA GELİR AMERİKALI DA

 

Her siyasi görüş ve görüntüden müşterileri olduğunu kaydeden Ali Kember, “Papaz müşterilerimiz geldi. Amerikalı, Avrupalı müşterilerimiz geldi. Gelen ünlü müşterilerimizle de fotoğraf çektiriyoruz. Bu her işletmede yapılan bir şey. Bilal Erdoğan geldiğinde de talep ettik bizi kırmadı. Hatta internette çıktıktan sonra da defa geldi” dedi. Ali Kember, “Görüntümüz nedeniyle bizi terör örgütü üyesi olarak tanıttılar. Biz İslam’da şiddete, teröre karşıyız. Böyle örgütlerle bağımız bir yana sempatizanlığımız dahi yok. IŞİD örgütünü 20 gün önce duydum. Bu şiddet yanlısı insanlarla birlikte anılmak çok üzücü” dedi. Yıllarca sanat dünyasında bulundum, kasetim çıktı ama bu kadar ünlü olmamıştım diyen İsmail Kember ise “Müşterilerimiz bizi tanıdığı için daha çok sahiplendi. Böyle ünlü olmak istemiyorduk. Böyle giyinen sakal bırakan çok insan var. Bu şiddet yanlısı oldukları anlamına gelmez” diye konuştu.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası