körfez termal otel altınoluk / Login • Instagram

Körfez Termal Otel Altınoluk

körfez termal otel altınoluk

Rezervasyon

Otel Bilgileri

İletişim

Fotoğraf Galerisi

Konum Bilgisi

Tüm Oda Özellikleri...

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.


Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.


Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Kaz dağlarının muhteşem manzarası eşliğinde tatilcilerine konaklama imkanı sunan Körfez Tatil Köyü muhafazakar otel arayanlar için alternatif olmaktadır. Özellikle alkolsüz hizmet veren oteller içerisinde bulunduğu konum itibariyle çok sayıda misafirin yaz aylarında konaklama imkanı sunmaktadır.  Otel odaları ile apart odaları şeklinde konaklama imkanı sunan Körfez tatil köyü termal özellikli oteller içerisinde yer almaktadır. Toplam da 204 apart odaya sahip olan otelimiz iskele mahallesi yeni yol caddesi Güre/ Edremir ilçesinde yer almaktadır.

Minik Misafirlerimize Özel

0-6 Yaş Arası Çocuk Ücretsiz

0-6 Yaş Arası Çocuk Ücretsiz

Misafirlerin rahat bir konaklama yapmaları için imkan sunan Körfez tatil köyü standart ve apart odaları ile kalabalık ailelerin rahat konaklama yapabilecekleri imkanlara sahiptir. Denize sıfır konumda yer alan Tatil Köyü aynı zamanda da kaplıca oteli olarak hizmet vermektedir. Tüm odalarında termal su bulunan otelimizde saç kurutma makinesi, tv, mini bar, klima, havlu, yangın alarm sistemi, uydu yayını, küvetli ve duşa kabinli oda seçenekleri ile hizmet vermektedir. Odalarda bornoz bulunmamaktadır. Çift kişi konaklama yapabileceğiniz gibi apart odalarımızda çocuklarınızla birlikte rahatlıkla konaklama yapabilirsiniz.

Kaz Dağlarının eteklerinde kurulu olan Körfez Tatil Köyü misafirlerine oda kahvaltı ve yarım pansiyon konseptiyle hizmet vermektedir. Kahvaltı 08.30-11.00, akşam yemeği 18.00-20.00 saatleri arasındadır. Muhteşem manzara ve bol oksijen eşliğinde tatil yapabileceğiniz otelimizde kahvaltının dışında alabileceğiniz diğer öğünler ekstra ücretli olarak servis edilmektedir. Helal gıda sertifikalarına sahip olan otelimiz özellikle islami otel arayanlar için alternatif olmaktadır. Kahvaltı servisimiz açık büfe şeklinde olup aynı zamanda köy kahvaltısı eşliğinde unutulmaz bir kahvaltı servisimiz bulunmaktadır.

Geleneksel Türk Örf ve adetlerimize uygun hizmet vermeyi hedefleyen Körfez Tatil Köyü misafirlerine hem yazlık otel olarak hem de termal kaplıca suları ile misafirlerin tüm isteklerine karşılık vermektedir. Otelimizde bay ve bayan misafirlerimiz için ayrı kaplıca havuzları denize sıfır konumu ile bir tatilde bulabileceğiniz tüm olanaklara sahiptir. Çocuk misafirlerimiz için de çocuk oyun alanları, çocuk parkı, havuzlar bulunmaktadır. Otel dışında Kaz dağlarının doğal güzelliklerini görebilir ve tatilinize farklı bir anlam katabilirsiniz.

Kaz Dağları eteklerine kurulu olan Körfez Tatil Köyü, kaplıca suları ile misafirlerin kullanımına sunulmuştur. Termal suları 41 derece sıcaklığa sahip olup sağlık tedaviinde misafirlerin sıklıkla kullandığı tesisler arasında yer almaktadır. Termal havuzlarında bay ve bayan misafirlerimiz için ayrı bölümler türk hamamı, sauna,buhar odası gibi aktivitelerden de yararlanabilirsiniz. Genellikle misafirlerimiz termal havuzlarda romatizma hastalıkları, cilt rahatsızlıkları, eklem ağrıları gibi konularda şifa bulabilirler.

Körfez Tatil Köyünde bay ve bayan misafirlerin kullanımı için 2.500 m2 kapalı alanı ile hem kaplıca havuzları hem termal havuzlar bulunmaktadır. Denize sıfır konumda yer alan otelimiz kum plaja sahip ve şezlong ve şemsiyeler ücretsiz kullanılmaktadır. Kapalı alan içerisinde kullanabileceğiniz bölümler içerisinde Bay havuzları, Bayan havuzları, Termal Havuzlar, çocuk havuzları, hamam, sauna, dinlenme odası, buhar banyoları yer almaktadır.

  Balayı çiftlerimize  özel ; Oda Süslemesi Odaya Kahvaltı Meyve sepeti Ve sürpriz ikramlar verilmektedir.    

Körfez Tatil Köyü nde tüm alanlarda internet kullanımı ücretsizdir.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: 08:00 - 24:00, Hafta Sonu: 09:00 - 22:00 saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Güre Mahallesi, Yeniyol Caddesi no:1 Edremit / BALIKESİR

Kaz Dağları eteklerine kurulu olan Körfez Tatil köyü denize sıfır konumda olup, Güre Mahallesi, Yeniyol Caddesi no:1 Edremit / BALIKESİR adresinde yer almaktadır.

Üyelik Ücretsiz ve Sadece 2 Dakikanızı Alacak...

Otelfiyat.com'a üye olarak her rezervasyonda %5 Parapuan kazanırsınız

Ayrıca sadece üyelerimizin görebildiği Extra %10 indirimli otellerimizi keşfedebilirsiniz.

Körfez Termal

Güre, Edremit, Balikesir
Tesisimiz denize sıfır konumda olup, Akçay'a 3 Km, Edremit'e 14 Km, Altınoluğa 18 Km, Edremit Havaalanına 18 Km, Yasa Alışveriş Merkezine 3Km, Novada Alışveriş Merkezine 12 Km mesafededir.
En erken saat 14:00 ve sonrası
En geç saat 12:00 ve öncesi
Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
2 yaşına kadar olan bebekler ücretsizdir.
Her bir oda için 6 yaşına kadar 1 çocuk ücretsizdir
Sadece üyelere özel %10'a varan ilave indirimli fiyatları görmek için kayıt olun veya giriş yapın
En erken saat 14:00 ve sonrası
En geç saat 12:00 ve öncesi
Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
2 yaşına kadar olan bebekler ücretsizdir.
Her bir oda için 6 yaşına kadar 1 çocuk ücretsizdir
  • Tesise özel plaj
  • Kum, çakıl karışık plaj
  • Kıyıda sığ deniz
  • Şezlong & Şemsiye
  • Termal havuz su sıcaklığı : 40°C
  • Termal Havuz
  • Bay/Bayan ayrı termal havuz
  • Odalarda termal su
  • Fin Hamamı
otelz-loader

Kaz dağlarının muhteşem manzarası eşliğinde tatilcilerine konaklama imkanı sunan Körfez Tatil Köyü muhafazakar otel arayanlar için alternatif olmaktadır.

Geleneksel Türk Örf ve adetlerimize uygun hizmet vermeyi hedefleyen Körfez Tatil Köyü misafirlerine hem yazlık otel olarak hem de termal kaplıca suları ile misafirlerin tüm isteklerine karşılık vermektedir.

25.000 m² parsel alanın yaklaşık 15.000 m²'si projede peyzaj alanı olarak ayrılmış olup, bloklar arasında geniş iç avlular oluşturulmuştur.


Otelimizde bay ve bayan misafirlerimiz için ayrı kaplıca havuzları denize sıfır konumu ile bir tatilde bulabileceğiniz tüm olanaklara sahiptir.

Çocuk misafirlerimiz için de çocuk oyun alanları, çocuk parkı, havuzlar bulunmaktadır.

Otel dışında Kaz dağlarının doğal güzelliklerini görebilir ve tatilinize farklı bir anlam katabilirsiniz.

 

Otel odaları ile apart odaları şeklinde konaklama imkanı sunan Körfez tatil köyü termal özellikli oteller içerisinde yer almaktadır.

Toplam da 204 apart odaya sahip olan otelimiz iskele mahallesi yeni yol caddesi Güre/ Edremir ilçesinde yer almaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası