22 ocak şok kataloğu 2022 / ŞOK aktüel ürünler kataloğu 18-24 Ocak 2023! Bu hafta ŞOK markette neler var? - Ekonomi Haberleri

22 Ocak Şok Kataloğu 2022

22 ocak şok kataloğu 2022

ŞOK 22 Ocak 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu hafta ŞOK'ta neler var?

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

ŞOK 22 OCAK 2022 AKTÜEL KATALOĞU

Müşterilerinin meraklı bekleyişlerinin ardından Şok 22 Ocak 2022 aktüel kataloğu nihayet yayınlandı. Muhteşem ürünlerle dolu dolu hafta sonu geçerli olacak 22 Ocak Şok aktüel ürünler kataloğunun tüm fırsat detayları bu sayfada…

Şok 22 Ocak 2022 aktüel kataloğunun hafta sonu geçerli kampanya görsellerinin bir çok Sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılmasının ardından yeni Şok aktüel ürünleri gün yüzüne çıktı. Peki 22 Ocak 2022 Şok kataloğunda bizleri neler bekliyor? 22 Ocak 2022 cumartesi günü Şok market müşterileri hangi ürünlerle karşılaşacaklar? Şok 22 Ocak hafta sonu kataloğuna göre reyonlardaki yerlerini alacak olan yeni aktüel ürünler neler? İşte bu soruların cevabı:



Şok 22 Ocak 2022 aktüel kataloğunun günlerdir merakla beklediğiniz Hafta Sonu geçerli kampanyalı yeni ürünlerine ait detaylarının neler olduğunu incelediğimizde bizleri yine Şok Aman Kaçırma etiketi ile harika ürünleri karşılıyor. Sınırlı sayıda hazırlanıp satışa sunulacak 22 Ocak 2022 Şok Aktüel Ürünleri içeriinde Elektronik ürünlerden bir çok ev eşyasına temel ihtiyaç ürünleri ile çocuklarınız için eğitici ve öğretici oyuncaklar bu hafta sonu kampanya listesinde epeyce yer almış durumda. İşte Hem Şok’ta Hemde Cepte Şok’ta 22 Ocak 2022 Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak Yeni Şok aktüel kataloğu ilk sayfasında ilk sırada Kredi kartına peşin fiyatlarla taksit imkanı ile satışa sunulacak olan 360 derece dönebilen başlık, ara bölmeleri süpürme başlığı olan 2 Litrelik toz hazneli yrıca toz torbasız kullanım özelliği pratik el süpürgesi olarak kullanacağınız 5 metre kablo uzunluğuna sahip 2 yıl garantili Goldmaster Dik Süpürge 279 TL. LCD ekranlı Yüksek hassasiyet sensörleri olan darbelere karşı 5 kat daha fazla dayanıklı tempered glass platformlu 180 kg kadar tartma özelliği ile Akel Dijital Cam Baskül 54,90 TL. Hafta sonu geçerli 22 Ocak Şok aktüel kataloğunda kampanyalı ürünleri kampanyaları devamında; 18 metrelik çamaşır kurutma alanına sahip olan Çamaşır Kurutmalık 119 TL. Ütü Masası 219 TL. Primanova Palm Kahve Banyo 5’li Seti 169 TL. Tüm yaşam alanları için kullanıma uygun olan yapısı ile Damla Desen Dikdörtgen Çamaşır Sepeti 59,90 TL. Paslanmaz saplı bir çok yüzeyde kullanım fırsatı sunacak olan %100 mikrofiber paspastan üretilmiş Lime Tablet Mop Set 89,90 TL. Lime Sprey Mop Set 89,90 TL. Çift renkli olan Katlanır Maşrapa 14,95 TL. Katlanır Su Kovası 49,95 TL. kampanya fiyatları ile 22 Ocak 2022 Cumartesi gününden itibaren Hem Şok’ta Hemde Cepte Şok’ta geçerli olacak Şok Aktüel fırsat ürünleri diyebiliriz. Şok Aktüel Kataloğu ilk sayfasında sizlerin beğenisine sunulacak olan diğer fırsat ürünleri devamında; Plastik 12’li İnce Askı 14,95 TL. Ahşap 3’lü Askılık 19,95 TL. Tealight 25’li Set 19,95 TL. değişik renk seçenekli Banyo Havlusu 2’li Takımı 69,95 TL. Vantuzlu Kaydırmaz Banyo Paspası 59,90 TL. Kaymaz Raf Örtüsü 49,95 TL.

28 Ocak 2022 BİM Aktüel Kataloğu Yayınlandı!

Şok aktüel 22 Ocak 2022 kataloğunun kampanyası olarak sizlerin beğenisine sunulacak Hafta Sonu yeni kampanyalı ürünler saymakla bitmiyor. Yeni Şok kataloğu olan 22 Ocak 2022 Şok aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında bu hafta Çocuklara özel bir kampanya ile karşı karışya geliyoruz. Eğitici ve Öğretici özellikleri sevdiğiniz markaları ve ünlü karakterlerin Lisanslı ürünleri haftaya damgasını vuracak gibi. 168 parçadan oluşan LOL 4in 1 Lisanslı Puzzle 19,95 TL. BARBİE 64 parça Lisanslı Manyetik Tablet Yazı Tahtası 29,95 TL. Manyetik Tablet Alfabe ve Matematik Seti 29,95 TL.  Pasta Mumu ve Altlığı 10’lu Set 4,99 TL. LOL Lisanslı Balon ve Rozet Kart Seti 7,99 TL. LOL Lisanslı Basketbol Potası ve Topu 19,95 TL. 300 parçadan oluşan Gokidy Mega Çubuklar 39,95 TL. Barbie Bebek 39,95 TL. 29 Ocak 2022 tarihine kadar Hem Şok’ta Hemde Cepte Şok’ta geçerli olacak 22 Ocak 2022 Şok Aktüel kataloğunun bu harika fırsat ürünleride sizlere kredi kartına taksit imkanı ile sunuluyor. Şok’ta Hafta Sonu Kataloğu Çocuklar için hazırlanmış olan kampanyaları bu kadarla sınırlı değil tabiki; Şok aktüel ürünler içinde büyük ilgi görecek bu ürünler devamında; Açılır kapanır kapaklı Lisanslı Kumbara 6,99 TL. Lisanslı Manyetik Dart 16,95 TL. Küçük Şef Serisi Kitap Çeşitleri 9,99 TL. Gokidy Ütü Masası 14,95 TL. Hot Wheels Limitleri zorlayan Atlayış Pisti Yarış Seti 59,90 TL. Müşteri bütçesine katkı sunan kampanyaları ile bilinen Şok Market Hafta sonu sizlere büyük indirimlerle 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde harika üç fırsat ürünü sunuyor. Haribo Super Party 21,50 TL yerine 10 TL. Ülker Finger Bisküvi 20,90 TL yerine 13 TL. Elidor Şampuan ve Saç Kremi 26,95 TL yerine sadece 15 TL’ lik indirimli fiyatları ile sizlere sunulacaklar.

İşte sizler için incelesini yaptığımız bir birinden ilgi çekici ürünlerin yer aldığı Şok 22 Ocak 2022 aktüel kataloğunun detayları. Bir sonraki kampanya döneminde geçerli olacak Şok aktüel ürünler kataloğu ile tekrar görüşmek dileğiyle…(www.sokmarket.com.tr)
sok-22-ocak-2022-aktuel

123>>

etiket 19 - 22 Ocak 2022 Şok Bu Hafta Kataloğu

Haberler

Vitrin

Ev Yaşam, Elektronik

19 - 22 Ocak 2022 Şok Bu Hafta Kataloğu

19 - 22 Ocak 2022 ŞOK Aktüel İndirim kataloğu Onedio'da! 

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK aktüel ürün katalog listeleri yayımlandı. ŞOK aktüel kataloğundaki birbirinden cazip indirimleri kaçırmamak için güncel ŞOK broşür içeriklerimizi takip edebilirsiniz. Bakalım 19 - 22 Ocak 2022 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var?

ŞOK Aktüel indirim fırsatlarını buradan inceleyebilirsiniz.👇

ŞOK'ta bu hafta Rampage oyuncu ekipmanları satışta olacak.

ŞOK'ta bu hafta Rampage oyuncu ekipmanları satışta olacak.

Kız-Erkek Çocuk Hayvan Figürlü Panduf 29,95 TL.

Kız-Erkek Çocuk Hayvan Figürlü Panduf 29,95 TL.

Eğitici oyuncaklar;

Eğitici oyuncaklar;

25 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli olacak indirimler;

25 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli olacak indirimler;

Goldmaster Dik Süpürge 279 TL.

Goldmaster Dik Süpürge 279 TL.

Oyuncaklar;

Oyuncaklar;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası