fadime ana eli kolye / Fatma Ana Eli Göz Kolye

Fadime Ana Eli Kolye

fadime ana eli kolye

Kasentra Fatma Ana Eli Kolye

Kasentra Jewellery &#;ın kusursuz işçiliğiyle ortaya çıkan kolye modelleri, sevginizi anlatmanızda size yardımcı oluyor. Kasentra, kolyelerde size birbirinden güzel yüzlerce seçenek sunuyor. Kadınların hem günlük hem de şık bir davette rahatlıkla kullanmasına imkân tanıyor. Tasarımındaki özel ayrıntıları ile dikkatleri üzerine çeken Kasentra imzalı kolyeler arasında her stile uyum sağlayabilecek seçenekler yer alıyor. Birçok farklı tarz için tamamlayıcı görevi üstlenen kolyeler ışıltılı görünümleri ile ön plana çıkıyor. Sizler de değerli mücevherleri inceleyerek birbirinden özel altın kolyelere Kasentra Jewellery güvencesi ile sahip olabilirsiniz.
Özel günlerinizdeki kombinelerinize uyum sağlayabilen Fatma Ana Eli Kolye modeli aynı zamanda gündelik kullanımlar için de uygundur. Farklı kıyafetler ve aksesuarlar ile kusursuz stiller yaratabileceğiniz kolye modeli sayesinde günün her anında kendinizi daha rahat ve özel hissetmeye başlayabilirsiniz.
Bu ürün Kasentra Jewellery tarafından tasarlanarak Ayar gümüşten tamamen el işçiliği ile özenle hazırlanmıştır. Tüm ürünlerimiz ayar damgasına sahiptir. Ürünlerimiz el işçiliği ile üretildiğinden maden ağırlıklarında +-%5 sapma olabilmektedir. Sevdiklerinize ve kendinize sunabileceğiniz şık ürünlerimiz aynı şıklıkta hediye kutusu ile paketlenmektedir.

Taş Kesimi: Yuvarlak
Taş Cinsi: Swarovski
Taş Rengi: White
Metal yel: Gümüş
Renk: Sarı, roze, Beyaz

MADEN RENGİ

BEYAZ, ROSE, SARI

Kolye Uzunluğu

38 Cm, 43 Cm, 45 Cm, 50 Cm, 55 Cm, 60 Cm, 65 Cm

Sarı Altın 22 Ayar Fatma Ana Eli Kolye

İade ve Değişim Koşulları

Ürünlerimiz yasal çerçeve içerisinde cayma hakkı kapsamında 14 gün içerisinde iade alınabilmektedir. Kişiye özel olarak üretilen, değişiklik ya da ilave yapılarak kişiye özel hale getirilen ürünler iade kapsamı dışındadır. ALICI’nın isteğiyle, internet sitesinde sunulan maden renginden farklı bir renkte kişiye özel olarak üretim yapıldığında ya da internet sitesinde sunulan yüzük ölçüsü aralığı, kolye ve bileklik boyu dışında verilen özel siparişlerde ya da sipariş verilen ürünün ALICI’ya tesliminden sonra, ALICI’nın isteği doğrultusunda yapılan yüzük ölçüsü, kolye, bileklik boyu ve modelindeki değişiklikler gibi işlemler yapıldığında, müşterinin özel istekleri doğrultusunda özel olarak üretimi yapılan modeller iptal ve değişiklik hakkının kullanılamayacağı ürünler kapsamına girer. Ayrıca sertifikası kaybolmuş hiçbir ürün iade ve değişim alınmamaktadır.

Öncelikle iade talebinizi yazılı olarak [email protected] e-mail adresine iletmelisiniz. Talebiniz inceleyecek olan funduszeue.info Müşteri Hizmetleri 24 saat içerisinde size geri dönüş yapacaktıfunduszeue.info Müşteri Hizmetlerinin incelemesini takiben ileteceği adrese iade etmek istediğiniz ürünü, teslim aldığınız şekliyle, ürün, fatura, sertifika, ürün kutusu, ambalajı, ile birlikte funduszeue.info’ a gönderildiğine dair Kargo Teslim Tutanağı ve diğer tüm evrak ve materyallerle, eksiksiz olarak iletmelisiniz. Faturası olmayan siparişler iade alınmayacaktıfunduszeue.info gönderimi sırasında, kargo firmasından, veya iade işlemini gerçekleştiren müşteriden kaynaklanan sebeplerle, ürün ve ürünle birlikte gönderilen evrak ve materyallerde meydana gelebilecek bozulma ya da benzeri değer kaybettirici her türlü durumun sorumluluğu ve kargo ve sigorta masrafları dahil oluşacak tüm masraflar iadeyi gerçekleştiren müşteriye aittir. İade alındıktan sonra, iade şartlarının yerine getirilip getirilmediği funduszeue.info kalite ekspertiz ekibi tarafından incelenir. İade onaylanırsa, 10 iş gün içinde ürünlerin bedeli sipariş kredi kartı kullanılarak verildiyse, kredi kartına; havale/EFT yoluyla verildiyse, banka hesabına iade edilir. İade tutarının kredi kartınıza yansıması bankalara göre değişiklik göstermekle birlikte 7 - 10 iş günü sürebilmektedir.

İade ve değişim koşullarıyla ilgili detaylı bilgi edinmek için mücevherinizin garanti belgesini inceleyebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası