bolu kalıcı konutlar kiralık daire / Bolu Emlakçılar Odası Başkanı Ekrem Olacakoğlu; 'AİLEYE EV VAR, ÖĞRENCİYE YOK' - Bolu Gündem

Bolu Kalıcı Konutlar Kiralık Daire

bolu kalıcı konutlar kiralık daire

Smart Life Bolu satılık daire fiyatları ne kadardır?

Smart Life Bolu şehrinde yükselen en yeni konutlar arasındadır. Has Dekorasyon Pazarlama Ticaret A.Ş’ye ait olan bu projenin daire seçeneği 3 + 1’dir. Site alanında bulunan bu daireler, ebeveyn banyosuna ve çift balkona sahiptir. Balkonlardan büyük olanı 17 m2, küçük olanı m2 ölçüsündedir. Sayısı olan bu dairelerin her biri için kapalı garaj imkanı da mevcuttur. Ayrıca banyo hitonları, duşakabin, laminant zemin, parke zemin ve çelik kapı ise oldukça kalitelidir.

Bu daireler, yangın alarmına ve hırsız alarmına da sahiptir. Bununla birlikte güvenlik personeli tarafından korunan site alanı yeterince güvenlidir. Akıllı ev sistemlerine uyumlu olarak inşa edilen bu konutlar, sosyal özellikler açısından da donanımlıdır. Örneğin koşu parkuru ve basketbol sahası bu özelliklerden bazılarıdır. Smart Life Bolu şehrinin merkezinde yer almasından dolayı ise güzel bir konuma sahiptir. Site alanı ile pek çok hastane, okul, park ve cami kısa mesafede bulunur.

Bolu satılık daire fiyatlarına göre uygun kabul edilebilecek olan fiyatlar ise şöyledir:

Brüt büyüklüğü m2, net büyüklüğü m2 olan,

  • 1. kat daireleri: TL
  • 2. kat daireleri: TL
  • 3. kat daireleri: TL’dir.

Bu fiyatlar yaklaşık değerler olmakla birlikte, daha detaylı bilgi için satış temsilcisine ulaşmak gerekir.

Smart Life Bolu konutları nerededir?

Bu proje, Bolu’nun merkezindeki en işlek mahallelerden olan Aktaş’tadır. Toplamda daire ile 3 işyerini kapsayan proje alanı, Gölcük Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Ayrıca Bolu Spor Lisesi’nin çok yakınında yer alan bu daireler, Bolu Atatürk Anadolu Lisesi ve Aktaş Anaokulu’na da yakın mesafededir. Bununla birlikte Semerkant Aile Sağlığı Merkezi’nin yanı sıra İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne buradan kısa sürede ulaşmak da mümkündür. Proje alanına en yakın olan ibadethane ise Aşağıçıkınlar Camii’dir.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için ne yapılmalıdır?

Smart Life Bolu satılık dairefiyatları ya da projeyle alakalı diğer konulara dair detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için şu iki numara ulaşılabilirdir:

  • 0 () 42 42
  • 0 () 06 14

Bolu Kiralık Daire

Bolu Kiralık Daire Arayanlara Yol Gösterecek Bilgiler

Bolu’da kiralık ev aramak için Emlakjet profesyonel destek sunmakta olup en güncel ilanları bünyesinde toplamaktadır. Bolu'da kiralık evlerin metrekare birim fiyatı ortalama 7 TL’dir. Bolu, hem şehir merkezi hem de ilçeleri ile dikkat çeken bir Karadeniz şehridir. Karadeniz Bölgesi’nin en batısında yer alan Bolu şehri Türkiye’de genellikle kış aylarında tercih edilmektedir. Bolu’nun tarihi geçmişi ve doğal güzellikleri, sit alanları ve doğa parkları yerli ve yabancı turistler tarafından büyük bir ilgi görmektedir. Bolu’da kiralanan evler günlük olabileceği gibi yıllık sözleşmeler ile de Bolu kiralık daire anlaşması yapılabilmektedir. Bolu turizm için önemli bir şehir olup çok sayıda turiste hizmet vermektedir. 

 

kilometrekarelik Bolu ilinde TÜİK rakamlarına göre kişi yaşamaktadır. İlde kiralık daire fiyatlarını artıracak pek çok cazip yanları bulunmaktadır;

 

  • Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi,
  • İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyük şehirlere olan yakınlığı ve transit geçişlerin ortak noktası olması,
  • Abant Gölü, Yedigöller Milli Parkı, Kartalkaya Kayak Merkezi, Gölcük Tabiat Parkı ve Akkaya Travertenleri gibi doğal güzellikleri,
  • Gerede Asar Kalesi, Gerede Keçi Kalesi, Yıldırım Bayezit Cami, Akşemseddin Türbesi ve daha pek çok cami, türbe ve müzesi,
  • Sıcakkanlı ve misafirperver halkı

 

Yukarıda saydıklarımız Bolu’nun sahip olduğu güzelliklerin sadece bir kaçıdır. Bolu ayrıca festival ve anma günü etkinlikleri bakımından zengin bir ilimizdir. Mudurnu İpekyolu Kültür ve Sanat Festivali, Uluslararası Köroğlu Festivali, Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali ile Akşemseddin Anma Günü ilde düzenlenen festival ve anma günlerinin sadece bir kısmıdır. Nüfusunun %80’inin gelirini tarımdan elde ettiği Bolu’da hayvancılık, ormancılık, turizm ve sanayi de son günlerde halkın geçimini sağlayan önemli ekonomik aktiviteler olarak gelişmeye devam eden iş kollarını oluşturur.

 

Bolu Kiralık Daire Seçenekleri

Emlakjet’te çok sayıda Bolu kiralık ev ilanı bulunmaktadır. Bolu’daki kiralık ev fiyatları merkeze ve ilçelere göre değişmektedir. Bolu kış turizmi sebebi ile büyük bir ilgi görmektedir. Bolu’daki kiralık dairelerin fiyatları Türk Lirası ile Türk Lirası arasında değişmekte olup ilçelerde bu ücretler daha pahalı olmaktadır. Özellikle Mudurnu’da kiralık daire fiyatları Türk Lirasından başlamaktadır. Bolu kiralık konut ilanları sitemizde güncel olarak yayınlanmakta olup ev sahibi ile iletişime geçmek için tek tık yeterlidir. Bolu kiralık daire 3+1 fiyatları Türk Lirası ile Türk Lirası arasındadır. Bolu merkezde yer alan 3+1 kiralık daire ilanlarının fiyatları ise yine aynı şekildedir. Bolu’da kiralık apartman dairesi, müstakil ev, villa ve günlük evlerin sayısı oldukça fazladır. 

 

Bolu’da Kiralık Daireler Farklı Alternatiflerle Sunuluyor

Bolu kış turizmi ile ilgi çektiği gibi milli parkları ile de dikkat çekmektedir. Bu sebep ile sezonluk birçok daire kiralanabilmektedir. Aynı zamanda Bolu günlük kiralık daire seçenekleri de listeleme sayfalarımızda yer almaktadır. Emlakjet yılından beri bu alanda hizmet vermekte olup müşteri odaklı çalışma anlayışına sahiptir. Bu sebep ile sitede yer alan her bir ilan kontrol edilebilir, şeffaf ve güvenilirdir. Bolu kiralık daire bakmak ve güncel fırsatları kaçırmamak için hemen Emlakjet’e bakın. 

Bolu Emlakçılar Odası Başkanı Ekrem Olacakoğlu; &#;AİLEYE EV VAR, ÖĞRENCİYE YOK&#;

HABER:Özge ELÇİ

Bolu Emlakçılar Odası Başkanı Ekrem Olacakoğlu, Bolu'da okuyan üniversite öğrencilerine sahip çıktı. Birçok ev sahibinin öğrencilere pahalı ve kötü koşullara sahip evleri kiraya vermek istediklerini söyleyen Olacakoğlu, “Kendi çocuklarımızı oturtmayacağımız evlere öğrencileri de oturtmayalım” dedi. Olacakoğlu, Bolu'daki konut ve emlak piyasasına da değindi.

Bolu'da yaşayan ailelere Kalıcı Konutlar, Borazanlar Mahallesi ve Kültür Mahallesi gibi şehir dışında kalan yerleşim alanlarından ev tutmalarını öneren Ekrem Olacakoğlu, “Caddede ya da şehir merkezindeki diğer mahallelerde çocuklarımızı oynatabileceğimiz, dışarı çıkarabileceğimiz, otomobillerimizi park edebileceğimiz alan yok. Bu yüzden şehir dışı yerleşimler aileler için daha uygun. Üniversite öğrencilerinin ise şehir merkezinde oturmaları onlar için daha doğru, çünkü merkezde fazladan yol parası vermek zorunda kalmıyorlar, şehir merkezini öğrencilere bırakalım” dedi. Üniversite öğrencilerinin Bolu'dan memnun bir şekilde ayrılmalarının önemini vurgulayan Olacakoğlu “Onlar şehrimizin turizm elçileri. Bolu'da 25 bin öğrenci yaşıyor. 25 bin öğrenci 5 yıl içinde değişik tarihlerde Türkiye'nin her yerine dağılıyorlar. Gittikleri yerlerde Bolu'dan övgüyle bahsetsinler istedik. Hem Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ni gittikleri yerlerde üniversite öğrenci adaylarına tavsiye etsinler, üniversiteden ve Bolu halkından, Bolu'daki yaşam şartlarından övgüyle bahsetsinler istiyoruz” şeklinde konuştu.

'Para kazanalım diye öğrencilerin hayatıyla oynayamam'
Bolulu ev sahiplerinin üniversite öğrencilerine hem kötü koşullara sahip hem de pahalı evleri kiralamaya çalıştıklarını söyleyen Ekrem Olacakoğlu, “Evi olup da kiraya verenlerin kendi çocuklarına kiraya veriyormuş gibi düşünmeleri lazım. Bizim ya da çocuklarımızın oturamayacağı evlerde üniversiteli kardeşlerimizi oturtmaya çalışmak doğru değil” diyerek üniversiteli öğrencilere sahip çıktı.
Olacakoğlu, bazı emlakçıların ve ev sahiplerinin üniversite öğrencilerine ev kiralarken fırsatçılık yapmaya çalıştıklarını da söyleyerek “Şu anda doğalgazın her yere gelmeyişi de öğrencileri sıkıntıya soktu. Bazı emlakçılar evleri kiralarken komisyon alabilmek için yakın bir zamanda doğalgaz bağlanacak diyerek üniversite öğrencilerini kandırıyorlar. Depremde hasar görmüş çok kötü evleri de kiraya vermek istemiyorum. Biraz para kazanacağım diye o çocukların hayatıyla oynayamam” dedi.

'E YAKIN 1+1 DAİRE GELİYOR
17 yıllık emlakçı olduğunu ve bu süre zarfında üniversite öğrencilerine bakışın olumlu anlamda değiştiğini de sözlerine ekleyen Olacakoğlu, “Öğrenciye ev verme konusunda halen tereddütte kalan ev sahipleri de var. Onlara öğrenciler için bazen biz kefil oluyoruz.” ifadelerini kullandı.
Şu an yapılmakta olan birçok inşaatın önümüzdeki yıl biteceğini de ifade eden Olacakoğlu “Önümüzdeki yıl kira fiyatları yükseğe tırmanmayacak, yerinde sayacak. Ayrıca adet civarında 1+1 daire de yapılmış olacak. Bu daireler öğrenciler için de iyi olacak. Daha uygun fiyatlara yeni evlerde oturma şansına sahip olacaklar” dedi.

EMLAKÇILIK MODA OLDU
Bolu Emlakçılar Odası'na şu anda 65 emlakçının kayıtlı olduğunu sözlerine ekleyen Ekrem Olacakoğlu, “Bu rakam aslında idi. Bazıları işlerini iyi yapamadılar bazıları da yaşlılıktan dolayı bıraktı, bizim standartlarımıza uyamadığı için bizim çıkardığımız arkadaşlarımız da oldu üye sayısı 65'e düştü. Ama Bolu'da bu işi yapan civarında arkadaş var. Önümüzdeki dönemlerde çıkarılması gündemde olan bir Emlakçılık Yasası var hala Bakanlık nezdinde görüşmeler yapılıyor. Bu yasa çıkarsa tasvip etmeğimiz emlakçılar devre dışı kalacak. 'lı yılların ortalarında emlakçılık moda oldu, emekli olan herkes emlakçılık yapmaya başladı. Hiçbir mesleki bilgileri olmadan kulaktan dolma bilgilerle emlakçılık yaptılar” diyerek bu yasanın çıkması halinde emlakçılık mesleğinin bir standarda oturacağını da belirtti.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası